Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[IRAM] leader
every damn day
[IRAM] leader
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
every damn day
Nekem XP is fent van és kiválóan megy a játék alatta, az meg ugye csak DX9-et kezel, szóval...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
A neten találsz fov kalkultáort a felbontásodhoz. Ha jó a géped akkor nem okoz problémát, azonban gyengébb konfig esetén visszább kell venni....
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
Ez a FOV beállítás sokat nyom a latban?
Elugrom fogorvoshoz és jövök:SSS
Gyökérkezelés😛
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy nekem is olyan van, 1gbos, nagyon jól megy az árához képest! <#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Mindig meghallom hogy le akarnak késelni, majd lekéselnek.<#zavart2>#zavart2>
A környezetemben, a munkahelyen és otthon az elmúlt 2 évben cirka 15 különbözõ kategóriás ASUS VGA-ból minimum 10-el volt valami probléma. Valamelyik teljesen megfeküdt, valamelyikben csak a ram hibázott, valamelyikben a hûtési rendszer ment tönkre. Ezenkívül volt szerencsém ASUS TFT-hez ami egy hónap után úgy lett subpixel hibás, hogy a meghibásodás nem tartozott garanciakörbe, több DVD-íróhoz ami írás közben állandóan hibát produkált.
Az egyetlen dolog amivel "nem voltak különösebb problémák" azok az alaplapjaik, ezeknél max csak az alaplapi integrált hálókártya és a hangkártya romlott el. Ja és a jelentõsebb cpu tuningról a legtöbb ASUS alaplap esetében lemondhatsz, mivel emelt FSB-vel a CPU-t névleges értéken hajtva a core feszt automatikusan olyan értékre emeli, ami tartósan már káros a procinak.
Szvsz az ASUS egyre inkább nem minõségi termékeket gyárt.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Már régóta olvasom a fórumotokat nap mint nap csak nem írtam.
Nekem régóta az a jelenség áll fent, hogy a játékban fõleg külsõ nézetbõl a talaj vagy a fû 😊 elkezd vibrálni. Tud valaki mondani a driver frissítésen kívül valami hasznosat amitõl ez megszûnhet? Vagy rakjam újra a játékot? esetleg várjam meg a pachet?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Itt össze tudod hasonlítani:Sennhesier Comparison
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
202 jobb egy fokkal, az legyen a belépõ szint
Arab money
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Köszcsi
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Az én meglátásom HW elemek terén (bár ez mindenkinek szubjektív):
- alaplap - Gigabyte vagy MSI
- CPU - Intel
- RAM - Kingston vagy Corsair (bár sztem tökmindegy mert csak pár lapkagyártó van, nagyjából ezekbõl rakják össze: hynix, samsung, elpida)
- VGA - ATI-nál Sapphire, NVidia-nál Gainward
- perifériák - Logitech
- monitor - Samsung
- fejhallgató - Sennheiser
<#wink>#wink>
Szimpcsi volt amit ircsiztem?<#vigyor3>#vigyor3>
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |