51658
  • nandorb
    A szerver szar ahol elozoleg voltal.Win ujrainditas megoldja.
  • lipovics
    Nekem sokszor van este "lost EA connection" Netem szar vagy ez normális?
  • nandorb
    Jaja. a Konzolosoknak:)
  • Zs0lt1
    na az lesz aztan kurvara izgalmas XD
  • nandorb
    Map Pack 6osban elméletileg:Panama SquadDeathMatch és Laguna Presa Squad Rush lesz.
  • Zs0lt1
    nekem atlag 90-110 a pingem, de nekem sem segitett :-)
  • Nagydög
    Azzal szerintem nem mesz sokra. Epp arra valo, hogy ha a DICE altal szabvanyosnak gondolt 100-as pingnel kevesebbed van, akkor hozzaigazithasd a jatekot. Ha tobbed van nem igen segit.
  • trident
    "Mostanában" lagolok. Rendesen.

Korábban itt és a ph!-n is le volt írva egy settings.ini és egy gamesettings.ini-be írható plusz sor, ami elvileg segíthet.

Be tudná valaki linkelni, írni?
  • gabipaci
    ok
  • Nagydög
    Huha, Paci! Enis, enis! Csak meg egy ideig nem leszek email kozelben.
  • gabipaci
    Hali, azért lehet, mert a config file-ba még nem tudtam betenni (szerver restartal jár) csak az adminprogramon keresztül. Az meg nem mindíg úgy megy, ahogy kéne.
    De este megoldom. Egyébként itt a teljes lista, ami folyamatosan bővül.
    Ezt fogom éjjel betenni.
  • oppenheimer
    küldtem neked mailt, hogy vegyetek fel a VIP-ba de szerintem nem történt meg. előbb akartam reconnal nyomni a VSS-assault stílust, de meghaltam mert betelt a 4 slot.
  • JohnConnor
    Szintúgy!
  • Doomista
    Nálam is van ilyen hiba.
  • xXtamasXx
    nah akkor ezen segítsen valaki: néha amikor a 4× optikával zoomolok hirtelen visszaugrik, szóval még ugyanúgy belenéz az ember csak semmivel sincs közelebb (nemtudom máshogy elmagyarázni), és ez előfordul sniperrel is...
  • GordosAron
    Ez nekem is előfordul néhány mesterlövész puskával. Majd a köv. patch-ben talán visszavesznek egy kicsit a fényerőből.
  • celgene32
    Hali,

Mitol lehet az hogy havas palyan amikor pl mesterloveszpuskaval nagyitok minden feherebb es vilagosabb lesz, eddig ilyen nem volt.

Elore is koszi
  • item
    Értem,köszi a választ..
  • spiczi91
    Én ma találkoztam egy m95be oltott medic fegyverrel, sajnos pont a lelövésem után lelépett, pedig szívesen megnéztem volna a statját... :(
  • gabipaci
    Nem csít.
    Lehet, hogy egy admin átdobta a túloldalra (ez ugye halállal jár) és mielőtt letelt a 15 mp-es respawn, valaki felélesztette. Ilyankor nem kap új ruhát, hanem az előző ruciban sertepertél tovább, mint egy kettős ügynök.
  • item
    Kérdés: Ma játszottam az egyik magyar szerón, és ruszki voltam,egyszercsak szembe jött velem egy amcsi engineer és kék kis 3szög volt a fején,, belelőttem,de nem halt meg lese lehetett lőni. Ez is valami csít vagy mi a f...om ??
  • xXtamasXx
    akkor elnézést, hülyeséget beszélek

@gabesz: délelőtt minden 1 körös volt,nemcsak a cq :D
  • Borg
    Általában én is ott nyomom, de most olyan szerverre járok ahol minden map megy, mert kezdett a könyökömön kijönni az atacama :)
  • eugabesz
    Sőt!Külön úgy is,hogy Gabi a fene a jó dolgod,azt csak te látod..
  • eugabesz
    Olvasom Tamás,csak Te nem... a CQ 1 körös,mert elmennek az emberek,ha már két kör van,a rush az viszont kettő.
    De ha valamiért úgy dönt az admin-progi,hogy megáll,akkor akár 9 körös is lehet a CQ,míg egy admin észre nem veszi..
  • gabipaci
    Simán lehet csak egy lpayer-nek vagy egy oldalnak küldeni a villogó feliratot.
  • xXtamasXx
    ha villog a felirat azt nemcsak te látod szal nem feltétlen neked írták...

Eugabesz, (ha olvasod) kérdeznék tőled: nem szeretnétek betenni a szerverre azt, h egy mapon 2 kör legyen? Csakmert mondjuk jobblenne a rush mapokon támadni és védeni is nemcsak egyik vagy másik.
  • gabipaci
    Tulajdonképpen miért küldted el?
    Nem érdekli őket. Ha akkora jók lennének, akkor a pbbans-ra nem lenne szükség.
    Én elküldtem inkább a PBBans-nak, meglátom válaszolnak-e.
    Bár megmondom őszintén én abban hiszek, hogy ezeket a csíteket a PB fejleszti, elad egy raklappal, aztán megbuktatja, és fejleszt újat.
    Sokszoros bevétel
  • YakHead
    Én tegnap játszottam egy magyar szerveren (nem tudom melyik). Elég jó hely. Csak azt nem értem, miért kezd el villogni egy “jó lenne befejezni” felirat előttem. Conquest volt a játékmód. Fedezékből lőttem le legalább 6 ellenfelet (az A pontot védtem), akik valamiért mindég ugyanazon a pallón akartak a zászlóhoz eljutni. Hülyeség ellen nincs orvosság ez tény, de miért nem azt zargatják, aki olyan idióta, hogy negyedszer is ugyanott akar átmenni, ahol már háromszor kilőtték?
  • TBW
    Remek, tegnap mi is PAINKILLER szerón nyomtuk atacamát, bejött egy magyarrock187 nevű emberke és mindennel egy lövéssel headshottal ölt meg, bármilyen fegyóval.
    Nemrég kezdhette a játékot, mert 8-as szinten volt, de lőni már lusta volt megtanulni.
  • item
    Hasonlóképp teszek én is, felveszem a medic kasztot és felélesztem, így nagyobb az esély,hogy nem rontanak rám ketten hárman
  • nandorb
    Az mellett attol tartok az miatt laggol a szerver mert csit teszi azt.
  • nandorb
    De látod hogy 1loves 1halal.Shootibol legfeljebb 2kell.Kiprobaltuk tok ures szeron mikor teszteltuk a szervert.Fejre celzok,rázummoltam és sima 2lövés.
  • jgrg
    Szia

Tudom, hogy ott volt, ott találtam én is, csak kérdeztem,hogy tényleg ilyenek-e a csitek. Mert én még sose használtam...
    G
  • Metalmilitiakid
    pontosan 17 hsz el ezelőtt van ez a videó...
  • jgrg
    Sziasztok

Van itt valaki? Szinte senki se volt tegnap a magyar szervereken. Szomorúságomban elmentem másokat ölni....
    Egyébként tényleg ilyen a csit: http://www.youtube.com/watch?v=DdS0idLTYZI
    Érdekes....
    G
  • Bala10
    ez gagyi csít, rá kell célozni az ellenre...
  • GordosAron
    Mégis mit vársz ezektől a f*szlow PB-sektől? :D
  • nandorb
    Ennyit valaszol a PB mikor elkuldtem nekik a linkt.
  • Crem
    Ez igen!
    Ilyet eddig csak külföldi servereken láttam. Irigykedtem is miatta...