Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pusztító_78
nem tudom milyen a géped de nekem ezzel a driverel semmi bajom emelet a config mellet:

e8400 es proci ep 45 ds 3 as lap 6 gb memcsi 800 as bufi
és az 5770 es kártya
Ne bomoljatok jó?<#eplus2>Ettõl nagyobb dolgokért sem rakok ujra rendszert..
Sz@rok bele,csak azt nem értem,legalább magamra miért nem hallgatok?<#rinya>
Tudhattam volna,mikor már oldalakon keresztül csak az ATI ilyen-olyandriverrõl van szó...igaz,nem a kártya a hibás,szerencsétlen,hanem a driver és készítõi..kicsit nem nagyon értenek hozzá.

[IRAM] leader

JohnConnor
Ebben igazad van, ott valami gubanc lehet. Ha nem jön össze semmi érdemesebb az egészet értelmesen szûz oprendszerre felrakni, mert így sohasem lesz az igazi..

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

MR ME
akkor vegyél nvidiát, senki nem kérte h atit vegyél, bár én még mindig nem értem h nálatok miért nem megy ami nálam simán na mind1

ja am ha nvidiáról váltassz atira akkor ajánlott egy rendszertelepítés, mert a 2 kártya drivere összeakadhat...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Na látod...nVidia-éknál ilyen nincs...szedd le az elõzõt??baszki...fel az újat oszt hadd szóljon...<#email>

[IRAM] leader

MR ME
akkor passz, nálam gyengébb gépen normálisan megy :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zs0lt1
dehogy. elotte mindig leirtottam az elozo drivert.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

B+...nema csúcsgigamega gépeitekre voltam kíváncsi <#mf2>én a szar,fos nVidia kártyámmal az elsõk közt voltam,még senki sem volt bent b+,most meg egy állítólag jobb kártyával elértem azt,hogy bosszanthatom magam,hogy milyen hüje voltam megint...a 10.4-el amit az elõb írt valaki,most lespawnol,nincs lebegõ tank stb.,de...addig néézem a loading képernyõt,míg megint mindent elvisznek.
uccso próba 10.4 hotfix...ha nem jó kidobom és vissza a "gagyi" kártyám...

[IRAM] leader

MR ME
a hiba nálad van, drivereket egymásra telepítetted mindig?

Morphh
Ha jól tudom, az alapból jár hozzá.

Frostyc - East

Zs0lt1
jh és mindez 4 magos amd procival.

MR ME
kb 😄

MR ME
nekem 5850el és [email protected] gyorsan betölt, elsõk között spawnolok le mindig...

Jó, hát ilyen gépeken számol a NASA landolási görbéket...

ja, betöltési idõ, 14-rõl kezd visszaszámolni a spawnképernyõ, dx11

Logitech Hardware Tester

ATi 10.4 hotfixes. Nekem annyira bevállt, hogy eszemben sincs feltenni a 10.5-öt.
Mondjuk 5970 OC Edition, i7 920 4,2GHz, 3x2GB Dominator GT.
Bár nem hiszem, hogy jelen esetben ez dobna rajta.
Azelõtti driverek nekem is eldobósak voltak.

Logitech Hardware Tester

Zs0lt1
nekem HD5850-em van, amin a lassu betöltési hibának nem is lenne szabad lennie állítólag. De lol mégis van. Hallottam már vagy 5 driver verzióról, hogy majd az a jó. Lófaszt, egyikse. A megoldás:
settings.ini-ben DxVersion=9
Ezután gyorsan tölt be.

Egybõ' jót kelett volna venni. :-)
Én is így szoktam, kb. a negyedét vallom be. <#crazya>

Nem veszek...juszt se!!<#mf2>3 héten belül a második videókarim,az asszony kitér a hitébõl...és még nem is ismeri a teljes valóságot.<#hehe>

[IRAM] leader

Hát ez ilyen. A driver egy szarhalom egyelõre BC2-höz.
Ha lenne egy 4 magos procid, nem vennéd észre.

Ulvar
Mai Vicc:

Még egy próbát teszek gondoltam arra hogy a Veteranomat beállítsam. Mondtam havernak mi a bajom azt mondja nem tudja õ így csinálta...jól van megpróbálom újra...Beírom felh. jelszó. BF2t akartam unlockolni, erre mit dobott unlock ként? BF 2142 + kieg...mondom anyáád 😄.

Nem gyengén bugos a rendszer és tudtam használni a garandot is 😄...vicc 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy nálatok megy a push to talk?Mert hiába nyomom a gombot, baszik akármit is csinálni!2 kül. gépen is megpróbáltam, egyiken 64 ,ásikon 32 bites Win7 megy!

Más: Ha a Veteran oldalon nem tudom összekapcsolni a felhasználóimat, akkor kivel vegyem fel a kapcsolatot?
bosco05
Ha újrarakom a gépet mit kell elmentenem BC2-bõl? Az iniket kimentettem a mappával együtt a dokumentumokból, egyebet kell tenni?
Nekem 4870 van, 9.9-es driverrel. Hol nem szarom le, ha 5 másodperccel késõbb érek be mint a többiek? Ellenben semmi baja nincs, nem fagy, nincsenek x-akták se, és max grafon megy.
MR ME
végülis 😄
am tegnap ott toltam, azon nem volt vaktöltény a fegyveremben, de ezt h állandóan 2 percenként leesik az fps 2!re ezt nem bírom megszokni, patch elött ez nem volt...

Az IRAM szerver üres...<#nemtudom>,menj oda,ott nem lõ le senki <#integet2><#kuss>

[IRAM] leader

MR ME
na megint akad, lagol, én 2 találattól halok bele nem elég egy tár se, asszem h ezzel a játékkal hétvégén esélytelen játszani, hétköznap délelött amikor nincs szarráterhelve a szerver akkor néha egész jó...jöhetne már az a patch, csakhogy az is szar legyen és felrakhassam a polcra h ebbõl is elég volt

nem a kártyába van a hiba 😊 a játékkal , hehe

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Morphh
Nvidia GeForce 9800GTX+
Elsõnek érek be legtöbbször, az ég világon semmi baj. Ezt a VGA harcot amúgy is hülyeségnek tartom.

Frostyc - East

Hát nem tom, évek óta Ati- m van probléma nélkül mûködik. A klánunkba és ismerõseim között is nagy sokaknak van Ati- ja és max a hosszú spawn - ra panaszkodtak.

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Akkor most tegyem fel azt??..teljesen tanácstalan vagyok 1 napos ATI tulajként...

[IRAM] leader

Pusztító_78
az ati 10.4 nek van valami hotfixes verziója azt hiszem én pont azt használom és jó
Pusztító_78
skacok nem tudom mért szídjátok az atit 😊 nekem ati radeon 5770 em van
driver amit használok a ATI_Catalyst_10.4_Preview_Win7_Vista_Apr12 verziója és teljesen tökéletes gyorsasággal spannolok.ful graffal.
rendszer amit használok win 7
Akkor az enyém miért random mûködik??Gondolom a gigabyte sem egy rossz márka...

[IRAM] leader

nandorb
nincs koze veletlenul a driverhez? mert nekem tobbszor lefagyott ATI driverel.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ulvar
Sapphire radeon HD 4850

ég világon semmi baj, és ugyanakkor érek be a mapon ha nem hamarabb néha mint a többiek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Vélemény ATI,1 napos tapasztalat.
Szóval..állandóan lelõttek,mert nem tudtam betelni az élménnyel...pöpecül néz ki minden.De sajna a pozitívumok sora ezzel be is zárult.
Tanácsok:Tedd fel a 10.4-est mert az a jó...

TapasztalatTényleg semmi hiba,csak nem szoktam hozzá,hogy mindenki játszik mire beérek,ilyen nVidiaéknál nincs..

Tanácsok2:Szedd lea 10.5 hotfixet,majd megjavul...

TapasztalatLeszedve,elõzp driver eltávolítva,tiszta telepítés,télleg jó,bespawnol keményen,de aztán nem!!Lefagy a pályaváltáskor,fordulásnál...a többi már rég játszik,jármû egyse természtesen a fõbázison,mert a többiek húznak el vele,én meg bámulom milyen szépen repkednek a levegõben a tankok,emberkék stb....aztán gondol egyet kb. fél perc után és pikk-pakk lespawnol.

Kérdés??:És errõl áradoztok ti itt nem tudom én hány hsz.-en keresztül...b+

[IRAM] leader

Jó kérdés.Válasz nuku.De pl. pb is frissített nemrég.<#nemtudom>

[IRAM] leader

MR ME
mer vmit elbasztak megint, nekem is hosszú idõ után tegnap befagyott...

Tényleg VPS, hogy jött nekem ez a VPN ???
A ma nem jó, mert a család kedden megy Magyarhonba 9 napra, akkor leszek tök egyedül, és ráérek ilyesmire.
Ha a lányom körülöttem sündörög, nem tudok odafigyelni rendesen, és annak nem sok értelme.
Másrészt meg a patch utáni állapot érdekel. A tiltott zónák kezelése a térképen, és a fegyverek korlátozása. Ezt kéne összehasonlítani a kettõben. Mi a patch elõtt már semmiféle változtatást nem csinálunk, az biztos.
De azért leszedem, és megnézem közelrõl este.

Logitech Hardware Tester

vajon miért van mostanában, hogy többször kilép a játékból, és bvezáródik az ablak?

every damn day

64bit-es XP felejtõs, zsákutca, Májkroszoft' szerint is.

bosco05
Valaki játszik 64bit-es XP SP3-on? Ha igen leírhatná a tapasztalatait.
Rendicsek,de nekem már az fut és szépen adminolja a szerót...sokkal több a lehetõség mint a procon-ban,bár megkell adni,az sem rossz kis progi.Még tegnapelõtt váltottam,nagy tapasztalatom éppen nincs,de amit már most látok,azzal is megelégszek.
A VPS jó 5let,csak azt ne kérd,én tegyem fel,mert egy hétig kínlódtam a saját ts3-al VPS-en,oszt nem tudtam elindítani.
A holnap(ma?) délelõtt megfelel?

[IRAM] leader

A phogue féle dolog is patch ready.
Nem tudom mikor nézted utoljára, de a 0.5.2.1 verziónál tartunk.
Kicsit segítettem én is ebben-abban az embernek.
Ez a map váltós okosság abban is van, pluginként.
Ezt az adatbázisos dolgot nem értem, hogy van ez?
Ha gondolod, van VPN lehetõség, patch után tesztelhetjük.
Ha van szabad délelõttöd (patch után) akkor mondjuk a kettes szerverünre ráengedjük.
Na?

Logitech Hardware Tester

Erre a részre gondoltam..

[IRAM] leader

Sokkal ...tényleg..kicsit a kinézete még fapados,de már fel van készítve egyrészt a pach-ra,van u.n "inteligens" mód,amit elõre be lehet állítani,hogy mondjuk x számú játékosnál az a profil fusson,mozgatja a pályákat ha nincs játékos akkor is,tehát nem áll meg egynél és ha jól tudom,bár még nem vagyok szakértõje,akkor lehet egy adott adatbázishoz online csatlakozni.
Érdemes lenne egy hozzáértõnek is megnézni,hogy ne kelljen már saját géprõl futtatni,mert nekem pl. a kva router miatt néha belaggola játék,ha az admin is megy.

[IRAM] leader

Gabesz, ez mivel tud többet, mint a phogue féle procon program?
Ha jól tudom, Te is azt használtad.

Logitech Hardware Tester

Zs0lt1
Ha te vagy az a waits nevu arc akivel az elobb panama canalon egyut toltuk, dobj mar egy privatot plx! 😄

Sorry! Javítottam! <#worship>