Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e8400 es proci ep 45 ds 3 as lap 6 gb memcsi 800 as bufi
és az 5770 es kártya
Sz@rok bele,csak azt nem értem,legalább magamra miért nem hallgatok?<#rinya>#rinya>
Tudhattam volna,mikor már oldalakon keresztül csak az ATI ilyen-olyandriverrõl van szó...igaz,nem a kártya a hibás,szerencsétlen,hanem a driver és készítõi..kicsit nem nagyon értenek hozzá.
[IRAM] leader
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
ja am ha nvidiáról váltassz atira akkor ajánlott egy rendszertelepítés, mert a 2 kártya drivere összeakadhat...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
uccso próba 10.4 hotfix...ha nem jó kidobom és vissza a "gagyi" kártyám...
[IRAM] leader
Logitech Hardware Tester
Mondjuk 5970 OC Edition, i7 920 4,2GHz, 3x2GB Dominator GT.
Bár nem hiszem, hogy jelen esetben ez dobna rajta.
Azelõtti driverek nekem is eldobósak voltak.
Logitech Hardware Tester
settings.ini-ben DxVersion=9
Ezután gyorsan tölt be.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Én is így szoktam, kb. a negyedét vallom be. <#crazya>#crazya>
[IRAM] leader
Ha lenne egy 4 magos procid, nem vennéd észre.
Még egy próbát teszek gondoltam arra hogy a Veteranomat beállítsam. Mondtam havernak mi a bajom azt mondja nem tudja õ így csinálta...jól van megpróbálom újra...Beírom felh. jelszó. BF2t akartam unlockolni, erre mit dobott unlock ként? BF 2142 + kieg...mondom anyáád 😄.
Nem gyengén bugos a rendszer és tudtam használni a garandot is 😄...vicc 😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
az lenne a kérdésem, hogy nálatok megy a push to talk?Mert hiába nyomom a gombot, baszik akármit is csinálni!2 kül. gépen is megpróbáltam, egyiken 64 ,ásikon 32 bites Win7 megy!
Más: Ha a Veteran oldalon nem tudom összekapcsolni a felhasználóimat, akkor kivel vegyem fel a kapcsolatot?
am tegnap ott toltam, azon nem volt vaktöltény a fegyveremben, de ezt h állandóan 2 percenként leesik az fps 2!re ezt nem bírom megszokni, patch elött ez nem volt...
[IRAM] leader
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Elsõnek érek be legtöbbször, az ég világon semmi baj. Ezt a VGA harcot amúgy is hülyeségnek tartom.
Frostyc - East
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
[IRAM] leader
driver amit használok a ATI_Catalyst_10.4_Preview_Win7_Vista_Apr12 verziója és teljesen tökéletes gyorsasággal spannolok.ful graffal.
rendszer amit használok win 7
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ég világon semmi baj, és ugyanakkor érek be a mapon ha nem hamarabb néha mint a többiek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szóval..állandóan lelõttek,mert nem tudtam betelni az élménnyel...pöpecül néz ki minden.De sajna a pozitívumok sora ezzel be is zárult.
Tanácsok:Tedd fel a 10.4-est mert az a jó...
TapasztalatTényleg semmi hiba,csak nem szoktam hozzá,hogy mindenki játszik mire beérek,ilyen nVidiaéknál nincs..
Tanácsok2:Szedd lea 10.5 hotfixet,majd megjavul...
TapasztalatLeszedve,elõzp driver eltávolítva,tiszta telepítés,télleg jó,bespawnol keményen,de aztán nem!!Lefagy a pályaváltáskor,fordulásnál...a többi már rég játszik,jármû egyse természtesen a fõbázison,mert a többiek húznak el vele,én meg bámulom milyen szépen repkednek a levegõben a tankok,emberkék stb....aztán gondol egyet kb. fél perc után és pikk-pakk lespawnol.
Kérdés??:És errõl áradoztok ti itt nem tudom én hány hsz.-en keresztül...b+
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A ma nem jó, mert a család kedden megy Magyarhonba 9 napra, akkor leszek tök egyedül, és ráérek ilyesmire.
Ha a lányom körülöttem sündörög, nem tudok odafigyelni rendesen, és annak nem sok értelme.
Másrészt meg a patch utáni állapot érdekel. A tiltott zónák kezelése a térképen, és a fegyverek korlátozása. Ezt kéne összehasonlítani a kettõben. Mi a patch elõtt már semmiféle változtatást nem csinálunk, az biztos.
De azért leszedem, és megnézem közelrõl este.
Logitech Hardware Tester
every damn day
A VPS jó 5let,csak azt ne kérd,én tegyem fel,mert egy hétig kínlódtam a saját ts3-al VPS-en,oszt nem tudtam elindítani.
A holnap(ma?) délelõtt megfelel?
[IRAM] leader
Nem tudom mikor nézted utoljára, de a 0.5.2.1 verziónál tartunk.
Kicsit segítettem én is ebben-abban az embernek.
Ez a map váltós okosság abban is van, pluginként.
Ezt az adatbázisos dolgot nem értem, hogy van ez?
Ha gondolod, van VPN lehetõség, patch után tesztelhetjük.
Ha van szabad délelõttöd (patch után) akkor mondjuk a kettes szerverünre ráengedjük.
Na?
Logitech Hardware Tester

[IRAM] leader
Érdemes lenne egy hozzáértõnek is megnézni,hogy ne kelljen már saját géprõl futtatni,mert nekem pl. a kva router miatt néha belaggola játék,ha az admin is megy.
[IRAM] leader
Ha jól tudom, Te is azt használtad.
Logitech Hardware Tester
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_