51658
-
#36709 Ez nekem már a megjelenés óta gyanús.. -
#36708 Lehet jönni az Infinity szerverre is ismét, ha akartok egy jót játszani.
Mixed módban fut. Nincsenek szabályok, csak annyi: Play Fair. :)
-
Nagydög #36707 Szerintem amugy is elszamolja idonkent a killeket. A korok elejen szoktam csak eszrevenni, mert kesobb mar ugysem tartom fejben. Mar tobbszor volt, hogy kor elejen pontosan emlekeztem 3 killre, de mikor meghaltam, csak ketto volt. -
eugabesz #36706 Sajnos nem álltunk a helyzet magaslatán...és akkor enyhén fogalmaztam.
Wolfcon Admin Tool-t használunk,a szerver kezeléséhez.Na már most annyira aktív mostanában az admin fejlesztője (Wolfi),hogy egymás után adja ki az EA-tól ellesett pach-okat,s egyre másra el is cseszi,tehát vagy csatlakozni nem tudtunk az adminhoz,vagy csak részben,vagy tudtunk,de nem váltott pályát,"kézzel" kellett,vagy beengedett,de semmi mást......S ez megy már három napja.
Most már azt írták a fórumon többen neki,hogy már inkább hagyja így,mert az utolsó javítással talán már eldöcög.
Mondták a csapattársaim,hogy volt egy kis "cirkusz" a szerveren,ők ugye nem tudtak beavatkozni,mert nem volt In-game admin,én meg nem voltam gépközelben...
Én kérek elnézést Tőled is és még azoktól rendszeres látogatóinktól,akit valamilyen hátrány érte ezeken a napokon.
Remélem helyre áll a rend most már.. -
False #36705 najó,ez igy erős,mégegyszer bocs,de romlott a helyzet,ahhoz képest amien volt -
False #36704 már ne is haragudj,de mostanában az iram az szar,folyamatos baserape,minden mapon,nincs kigyenlitett küzdelem,olyan lett mint egy átlag,adminolatlan szerver,pedig tudom hogy nem ez a helyzet.... -
False #36703 azt észrevettétek hogy mostanában nem számolja el rendesen a killeket?az össz statothoz hozzáadja,a fegyvernél is számit mert kevesebb kill kell a következő csillaghoz,de a fegyver killjeinél nem szerepel.... -
#36702 Túl lelkes medicek csudiklassz srácok! _A:?SD_DS -
Nagydög #36701 Errol Tamas tudna igazan sokat meselni! Rendszeresen szentsegel TS-en, mert respawnnal kozli vele a szerver, hogy tul sok a recon, de kasztot valtani nem tud, mert hirtelen csak ugy nyuzsog a sok lelkes, es segitokesz medic. A jomultkoraban sajat testemmel probaltam tavol tartani a sarokban hevero hullajatol a mediceket, de mindig volt egy szemfules, aminek sikerult elsurrannia mellettem, es feleleszteni. -
pacclacc #36700 Azért van mert sniperezni nem lehet! Én is voltam ilyen szeron! Nem kickelnek, vagy bannolnak, hanem ha sniperrel megölsz valakit, te is meghalsz nem az ellen öl meg hanem a szerver, és játszhatsz tovább :D
statodon a szerver killek nem látszanak! -
SzinesGeza #36699
Nna, ez a legújabb érdekesség:
Egyik szerveren, M95-tel mentem, rajta egy 4x-es optikával.
De akármikor lelőttem valakit, én is meghaltam.
Először azt hittem együttes találat, de nem. A halálomat ki sem írta.
Pedig nem volt tiltva a fegyver.
Más fegyverrel nem volt ilyen problem.
-
eugabesz #36698 Nyugodj le.Már betettem az opciót az admin progiba,gyere nyugisan hozzánk,meg lesz oldva. -
eugabesz #36697 Azért mert be kell tenni a kivételek közé,a tűzfalnál van olyan opció,meg a PnkBstrB.exe,PnkBstrA.exe,ha van víruskeresőd annál is el kell játszani,hogy kiengeded,ha a routered olyan,akkor ott is,a megfelelő portot,mert nem észlel netkapcsolatot a játék,azért van ez a hibaüzi. -
False #36694 100bol 1 max.Akármeik szerverre lépek fel,az a helyzet hogy az egyik csapat sokkal erősebb a másiknál,nincs kiegyenlitett küzdelem,számomra igy meg idegesitő bármeik oldalon is vagyok,az adminprogik is szarok,mert olyan funkció nincs hogy megcseréljen két 2 embert,mert akkor legalább az admin segithetne ezen,de minek ilyen teljesen 7köznapi dolgokat beletenni egy programba.... -
#36692 am single-t jól megcsinálták, nekem kilép a faszba állandóan up river pálya elött :D -
#36691 nemkell -
eN00 Begger #36690 Eladom eredeti BFBC2-met. 5000 Ft. -
#36689 Csinalj masolatot a meglevo my documents/BFBC2 mapabol,majd torold ki es lepj be ujbol a jatekba. -
#36688 Cheateltél biztos xD -
#36687 visszaolvasva: semmilyen újralogin, vagy win újraindítás nem segít. napok óta nem tudok már játszani -
SzinesGeza #36686
Ezt szervere válogatja.
Van ahol teljesen korrekt módon osztja szét az embereket.
-
#36685 Bármilyen szerverre akarok csatlakozni, azt írja, hogy a kapcsolat megszakadt és csekkoljam az internet kapcsolatomat. Tűzfalak lekapcsolása nem segített. Tud valaki valami megoldást? -
False #36684 az egy mekkora szar dolog ebben a fosban,hogy az istenért se tudsz áttálni a másik oldalra,ahol a haverjaid vannak,se a várakozás ,se többszöri ujracsatlakozás/hogy jöjjön még fel ember és egál legyen a létszám/ nem segit,ezt a tetves elbaszott autobalance-t igazán feldughatnák annak as eggébe aki kitalálta.... -
eN00 Begger #36683 Battlefield Bad Company 2 eladó, vagy cserélhető Team Fortress 2-re. Írjatok privátot légyszi! -
eugabesz #36682 Ezt az új Battletracker-t szoktátok nézni?Már rég megvan,csak nem tom milyen látogatott. -
Bredoc #36681 Akinek megvan eredetiben a Bad Company 2 és keres egy társat a lövöldözésben irjon rám skypen: barna95 nevem a játékban: BreDoc -
GordosAron #36680 Steamen azért nem lehet aktiválni mert nem ott vetted meg. -
szroncs #36679
igen az updater vegigfutott -
#36678 ugye az updaterrel indítod a játékot és így letöltötte a frissítéseket ? -
szroncs #36677 Bocs de ha mar volt errol szo de nincs kedvem tobb ezer hozzaszolast vegignyalazni. Tehat most vettem meg a cuccot boltban bontatlan dobozos sima verzio.
1 kerdes: mert nem lehet aktivalni steamen talan nem lehet a dobozos verziot?
2 kerdes: mert nem talal servert a browser tuzfal kikapcsolva ruter az van talan azzal kell baszakodni es ha iden milyen portokat kell allitani?
Kosz elore is a segitseget Egy kopasz kozlegeny -
#36676 ehh :D 7-et akartam írni, későn vettem csak észre.
Még ki kell találnom mi merre eccer csak fel fogom ezt is tenni.
Kösz -
#36675 win8al elfog, win7-el nem, mivel nem a játék tárolja hanem az online profilod :) -
SzinesGeza #36674
Én ezt a szervert ajánlom:
Oldie German Power
Mindenki csak az alap kitekkel indulhat. Jópofa.
-
#36673 vagyunk egy páran :)
Egy gyors kérdés: fel szándékozom tenni a win8-et, nem fog elveszni a rang meg ilyenek? -
jgrg #36672 Tegnap felmentem egy FIN szerverre, ahol nem volt tiltva a CG (10 kill hiányzott a következő csillaghoz és kellett a pont a rangugráshoz).
Vicces volt, mert mint a régi szép időkben minden sarokban egy CG volt. Ezenkivóül csak sniepr és medic. Állandóan Ammoért sírt a társaság, mert az nem volt, vagy ha mégis volt assault az nem rakott le sehova (elég sok 3-8 közötti rank volt - és a lővéseik alapján nem ban miatti újrakezdők).
30 perc alatt csináltam 30e pontot, ami nekem elég rekord - csak késelni nem lehetett, mert esélyed nem volt a közelükbe kerülni...
G -
jgrg #36671 Szia
T-s területen vagy? Mert nekem a T-vel lagolt mocskosul a CS Source meg a DOD Source. Aztán ugyan azzal a gépen elkezdtem külföldről játszani, amikor kiköltöztünk és megszünt a lag, pedig ugyan azokon a magyar szervereken nyomulok.
Szóval sajna a T-csoport lehet szar.
G -
jgrg #36670 Nekem még sose volt ilyen a PH-n.... -
zadorjan #36668 A kilépegetős problémávak küzdöttem. A megoldás az volt, hogy a game settingsbe átírtam a directx et auto-ról 10 re. és így jó. De ha 11 re írom akkor szintúgy kilép, de 11 alatt láthatóan szebb a game.
Erre valaki valamit ??? -
#36666 Becup-ra jön innen valaki? -
#36663 Nekem ki se kell jönnöm a játékból, egyszerűen újra loginolok és jó. Sajnos a PH-n szokott előfordulni sokat :(