Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Évekig toltam a Cod-t a 2-tõl a MW 2- ig az összes részt, párhuzamosan a BF-el, de egyszer sem mentem át az UT3 fórumra fikázni. A Codolást pedig a MW2 "csodálatos" IW-net- je miatt hagytam abba.

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Eredeti a játék, és isten igazából csak a single -t szeretném végigjátszani, multi csak õsszel, gépfejlesztés után😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok,

Egy 512 Mb -os ATI VGA + dual proci : milyen settings.ini beállítást javasoltok?
Esetleg hotfix van kiadva a játékhoz gyengébb gépekre?

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bosco05
Engem nem szopatnak szét 😊 , én nem sírok a hitbox miatt, hanem megtanulom így is belõni az ellent aztán ennyi. Láttam én már százszor rosszabbat is. 96-ban Quake multizni 100 rosszabb körülmények közt lehetett 😊
Smithwarden
Erdekes ember vagy ha te orulsz annak ha szetszopatnak.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bosco05
Szerintem inkább örülni kéne, hogy foglalkoznak a játékkal. Activision már rég magasról pottyantana a fejünkre sok más kiadóval együtt. Ha már mindig a coddal van a példálózás, akkor elárulom, hogy az elsõ részbe is orbitális bugok maradtak 1.5-ös verzió után is (ami kb annyiban különbözik az 1.4-tõl, hogytartalmazott egy plusz pályát, meg a 100 bugból javítottak 3-at). CodUO szintén bugos, Cod2-t ne is említsük, mert orbitális hibákat tartalmaz a mai napig (és hiába írtak játékostársaink tömegével , azt a választ kapták, sry már nem fejlesztjük), a cod4 meg úgy szar ahogy van (uzival ellõnek 1000000km-rõl, de m4-el hiába lövöd a fejét. Ebbõl is számtalan videót készítettek, meg lehet nézni, ráadásul a war móddal teljesen átírták és szétkúrták a játékot, de ugyanígy vannak CS hitbox videók stb stb...). Cod5-be nagyon gáz a hang ezért meg se vettem, így annak a hibáiról nem tudok nyilatkozni. MW2 meg óvodásoknak való spray játék, amihez két dolgot kell tudni: W + MB1 . Most majd biztos jól megkapom az agymosást, de ez az igazság, akár tetszik, akár nem.
Zs0lt1
na mivan öreg megtaláltad a topikot? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

bosco05
Ameddig a sok állat a nevéért megvesz egy játékot addig a cod vezetni fogja az eladásokat. Az elsõ rész óta nem érkezett pro multival rendelkezõ cod. Aki nem tud játszani és türelmetlen is ahhoz, hogy megtanuljon, az játszik olyan nullskill játékokkal mint az MW2 (tisztelet a kivételnek). Akik bíztak a normális multiban és elõrendelték, vagy kapásból megvették azt a szart, már rég beleverték a fejüket a falba. Megjelenés után 1 hónapig mást nem lehetett olvasni IRC-n hogy cod MW2 eladó áron alul, vagy egy zsák szarra cserélhetõ.
Smithwarden

Nevetseges es szanalamas szintu mar ez a patch.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Pusztító_78
Azt hiszem szereztem ezen a szerveren pár rossz pontot😊
Valaki álíccsa már sorba az ATI fejlesztõ mérnökeit...nem akarok sok töltényt pazarolni.

[IRAM] leader

Mindenki tudta b34,hogy mi tudjuk,hogy õk nem tudnak,csak õk nem tudták,hogy tudjuk...<#zavart1>
Röviden:Kapják be!

[IRAM] leader

Morphh
<#nevetes1>

Frostyc - East

De poén... Lõttem egy noscope-t helire tök messzirõl és kilõttem a pilótát azt meghalt a telített heli minden tagja 😄

fejnelkuli
Anno emlekszem a CS is telivolt ilyen kemeny sracokkal.Aztan mikor elmentunk versenyekre kiderul,hogy némi hormonzavarral kuszkodo kis ragyás gyerekek.

zzeN
Szvsz a GOV a legjobb sniper rifle. Most nyúzom az SV98, nekem jobban adja mint az m24, azt nem szeretem:S.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Nesztek új patch infó : "@mennodings It failed QA so we have to make another build early in the week and get them to test it again." 😄DD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jim Morrison
a sniper elso fegyvere baromi jo. port valdez uccso elotti reszen a heli elottit elesiitettek, nem messze voltam az epulettol, megfordulok lovok egyet es double kill 😄 murva nagy. sivatagos palyan ahol az elso resznel van egy domb, ott baromi messzirol kilottem a kocsi soforjet ugratas kozben 😄 most nem akarom nagyon fenyezni magam ezert itt abba is hagyom. legalabb meglett az 500 sniper rifle killes felvarrom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Morphh
Ezt hol írták ki?

Frostyc - East

Morphh
Ha lenne COD-om, most törném össze, aztán meggyónnám, hogy megvettem. Na azt hiszem, megismertünk téged is.

Frostyc - East

Morphh
Ez speciál nem hasonlat, de még olvasd el ezt a mondatot (a végével együtt) 10x és akkor rájössz, miért írta ezt.

Frostyc - East

75lacika
AKKOR EL VAN BASZVA A HITBOX ÍGY MÁR ÉRTHETÕ?
megint csak a szõrszálhasogatás megy nagyon jól tudtad te mire gondolok... foshalmaz ez <#nevetes1><#nevetes1>

zotya10002
<#taps><#worship><#eljen>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nyugodtan írd a véleményed 😄 csak én most kicsit Kovyka vérét akarom szívni<#idiota><#hehe><#hehe><#gonosz1>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Morphh
<#eljen>

Frostyc - East

zotya10002
Mennnnnyééé innen!Mennyé visssza:-)<#boxer>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Morphh
A tiétek ezek szerint hitbox nélküli? Az milyen? Ha már szart akarsz keverni, akkor jobban figyelj oda a fogalmazásra, mert egyenlõre nem lehet téged komolyan venni.

Frostyc - East

Én nem!Akkor mondhatom,hogy szarok a CoD-ra??<#mf2><#hehe><#hehe>

[IRAM] leader

nekem is ez a hiba jelentkezett, pedig ma még játszottam is 😄

75lacika
mondjátok csak zagyvaságot

Ulvar
Normális szerver keresést és ne önmagától mûködõ lószar ami 3 fraget beszed fegyverek legyenek és ne tunk fegyver ami mindenre headshotot mond. (még mindig jönnek át a codosok BC2ni - lásd magyar szerverek).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tatyla
na és akkor most hova szarjunk hogy meg ne egyétek?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Üdv!

Valamiért nem hajlandó elindulni a Bc2-m. Sem updater sem game.exe-vel 😞 Indításkor rövid töltés után a következõ hibát dobja ki:

bosco05
játékban a szerver névhez írd be HUN és úgy keress, kidobja az összeset, amibe bele van írva ez a prefix
nézz kicsit feljebb és látod ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Metallicafan84
hol vannak a magyar szerók? lehet h marhaságot kérdzek, akkor bocs:d

\"Ez dzsungel ez börtön. A negyvenötösömet töltöm.\"

Metallicafan84
Sziasztok!

Hogy lehet letölteni ezeket a battlefield soundtrack-okat? Nekem a "Battlefield RecOil remix" kéne.

köszi

Geree

\"Ez dzsungel ez börtön. A negyvenötösömet töltöm.\"

bosco05
Most raktam rendszert. Akkor a 10.4-es ATI drivert dobjam fel (seven)?
hol olvastad?

MR ME
akkor addig kell sokat játszani, utána nem biztos h tudunk majd :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bosco05
és mikor érkezik az 1943? 😛
HIVATALOS:

PATCH ÉRKEZIK JÚNIUS 9.- EA<#law><#law>

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

MR ME
akkor szenvedj <#eplus2>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

egyelõre kikapcsoltam, mert nem megy a site

-tRs-Landor

Hát nem tom..marad a 10.5 hotfix és a bosszankodás...az legalább gyors és jól kezeli a kártyát.

[IRAM] leader

Pusztító_78
akkor nálam nem okés valami😊)
Nyomj egy CTRL+F5-t, minnyá' nem lesznek neked sem. :-)

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pusztító_78
értem beszart az oldaluk.😞
Pusztító_78
hopi hova tûntek a szint jelzõ logóink?