51658
  • JohnConnor
    Elmehetnek melegebb éghajlatra, ugyanaz a motor, ugyanaz a team, kösz nem kérek belőled DICE. a BC2 nincs fél éve, hogy megjelent, de már 50%-ot esett az ára, én marha meg elő is rendelem, a "NAGY" gyűjtői kiadást... Erre a játék tele az amatőr rutintalan hibákkal na és közel annyi Cheaterrel mint a COD-ban .

Erre itt a kiegészítés, persze új pálya nincs, csak modok, illetve a "nagy javítások" aztán ha új pályát akarsz vedd meg a vietnam kieget (aztám, nagy pofára esés lesz nekik!)

Megb..ják a BF3-at, persze meg fogom venni, ettől nem félek, de hogy sokat nem várok tőle az biztos! majd félév után féláron ráérünk...
  • SötétBarom
    :DDD

Én imádom, főleg mikor csücsülök a fincsi meleg pihepuha nehézgéppuska mögött, és 6-7 killt össze tudok szedni a marhája miatt :DDDD
  • jgrg
    Egyébként milyen az MoH?
    G
  • TDC Geronimo
    nagy DICE bejelentés a gamescomon. Lehet a BF3 :o
  • eugabesz
    Tévedés kérlek,nem dobják, legtöbbször a robbanások viszik,ide oda...
  • xXtamasXx
    most meg mivolt....rushban elvesztettük az mcomot futnék tovább a következő bázishoz lelőnek, felélesztettek lelőttek, nagy nehezen vedezékbe húzódtam egyet tudtam ölni és ott álltam fullra kifogyva...
  • jgrg
    Hát hogy az milyen szar, amikor a medic feléleszt csak azért, hogy ugyan az aki az előbb lelőjjön. de pofán basznám az ilyen mediceket....
    G
  • pacclacc
    Jajaj nem is kicsit :D

Viccet féretéve nem ordibálnék itt a gép elött játék közbe, ha csitelnék!

Nagyon szánalmas látvágyt nyujthatok mikor jtzom és nem megy a játék
  • xXtamasXx
    úristen de tudom utálni amikor az van...és hamár medicek akkor még az a jó amikor a medkitet kidobják az út közepére, illetve az assaultok az ammot

@Borg: erről DAQ-val tudnánk mesélni amikor felmegyünk egy szerverre játszani, egy oldalon kezdünk félúton már mindketten a másik csapatba vagyunk aztán megint ott ahol kezdtünk, de szerencsére ez nem olyan gyakori

• Nagydög
    Mi van? Csusztal a csit elofizetessel?
  • pacclacc
    engem ne vegyetek klánba mert szar a K/D most visszaestem 2 alá :S 1.99
  • Nagydög
    Hogyne! Legalabb fel tucat klanba be tudlak venni, aztan mar csak veluk kell megbeszelned.
  • Bredoc
    betud venni valaki engem egy klánba? nevem a játékban BreDoc
  • Borg
    Ugyanmár, ennél sokkal bénább dolgokat is meglépnek. Pl bemegyek egy szerverre, és 10 percen belül 5x pakol át egyik oldalról a másikra balance címen... vagy vegyük csak a jelenlegi classlimit megoldást...
  • Gyuszopapa
    Ezt senki nem merné meglépni,pedig van benne valami.
  • SötétBarom
    Amúgy lehetne egy ilyen szűrő, ami semmi mást nem csinál, csak a túl magas HS/KILL arány esetén automatikusan bannolja a playert. Mondjuk várna 1000 kill-ig, és ha akkor több mint 60% a headshot, és a K/D is túl magas, akkor automatikus BAN.
  • jgrg
    G= Gergő
  • Black Ghost
    A hsz-id végén, mit jelent a "G".
  • jgrg
    Aha értem, a HS tényleg kurva magas. Ilyenkor a PB miért nem kapja el? (mármint a csit miatt és nem a HS miatt).

G
  • De8Vent
    lol nézd meg a fegyvereknél, hogy mennyit ölt és abból hány headshot.
  • jgrg
    ez kicsoda? és tényleg tudod hogy csitet használ vagy csak jó a k/d-je és ezért gondolod?
    G
  • jgrg
    Baszki mellém azért néha csak odaállsz, bár azthiszem nem sörétessel, de így is megmurdalok...
    G
  • jgrg
    Szia

Viszotn hozzá lehet adni a steamhez más játékot is ha jól láttam. Ugyan ez nem tudom mit jelent (csak indító felület, vagy ugyan azt adja, mintha steamen keresztül veszed meg).
    G
  • gabipaci
    Nem tudok ott állni sörétessel az emberek mellett, hogy miként emlegessék a szerverünket...
    Pedig hidd el, némelyiknél szivesen ott állnék
  • eugabesz
    Teljesen félreértett,kolléga úr!(talán ismerős a VUK-ból:)
    Nem maga,hanem minden más user úgy emlegeti,idézzek pár hsz-t?
  • pacclacc
    Mind1 a lényag a lényeg! PH
  • pacclacc
    amdefasza csiterrel nyomtam most :D

ő az, talán még most is tolja!
  • gabipaci
    és egy cikket is kerekítettél rólunk több mint két hónapja, amiben ez a részlet szerepel:
    Aztán a prohardver.hu fórumán toboroztam adminbrigádot, egyeztettem a PH! lapcsalád fejével, és így betettük a PH!-t is a névbe, bár nem vagyunk hivatalos prohardver csapat.
    a "nem vagyunk" rész alá is volt húza. Nézd meg a privátjaid között, 2010.06.09 17:15-kor kaptad. Nem mostanában...
  • gabipaci
    a kezdetektől ez van kiírva, és bárhol szóba kerül, mindíg leszögezem ezt:
    Nem vagyunk hivatalos Prohardver! Team

Ettől jobban mit kellene tisztázni kedves kolléga?
    Csak utána kell nézni.
  • eugabesz
    Ezt azért jó lett volna korábban tisztázni,nem gondolod,kolléga?
    Akkor talán nem esett volna szó kb. 5-6 ezer helyen --tévesen-- a PH! szerver elnevezés.
  • eugabesz
    Hahá...akkor már tudom miért mindig olyan rossz a k/d-m..
    Elsumákolják az öléseimet!
  • gabipaci
    A PH biztos nem lehet, mert az nem csak állítólag nagy nevű, hanem tényleg. Ráadásul nincs is nekik szerverük tudtommal. Nem is volt, és szerintem nem is lesz. Ezért nem értem.
  • pacclacc
    PH lenne az sértödöttet játszanál vajon? Kibirnád szonélkül vajon? :D
  • gabipaci
    Már egy órája azon gondolkodom, melyik az az "állítólag nagy nevű" oldal, amelyiknek van szervere, és két betűvel jelölik... De nem jövök rá, az istennek sem. Kisegítenél?
  • RoboKutya78
    Skacok mért kell az mg36-ot offolni a szerverekről??
    Azé rakták bele hogy játszál vele, semmi figyelmeztetéssel kidobnak a szerverről (nem magyar szeró volt)mert megkaptam kipróbáltam játszottam 2 percet és dobtak.
    Most csak dísznek legyen meg a falon a fegyóm, vagy mi a kórság nem azé dolgoztam meg érte hogy ne használjam.
    attól még hogy azzal játszom még ugyan úgy le lehet szedni.
    mondjatok servert ahol nem baszogatnak ezekért.
    Köszike
  • SzinesGeza

De a GOL-lal nem haltam meg ha lőttem, szóval nem értem.

Másik:
    Laguna Alta-n az "A"-pontnál, látom húzzák a zászlót. Körberohangászok de nem látok senkit. Aztán az épület hátsó részében, a sarokban figyelt egy faszi. Lelőttem és odaültem a helyére mert úgy emlékeztem, hogy ott (onnan) nem lehet húzni a zászlót.
    És nem is tudtam! Akkor ő hogyan???

• nandorb
    Nincs pinghez kozze.
  • SötétBarom
    Szertinem a pinghez meg az assist rendszerhez lehet valami köze, de ki tudja..
  • False
    Látod Gabesz pont ezért a Ti szerveretek a legjobb,mert igy áltok hozzá,ellentétben más állitólag nagy nevű oldal szerverével amit főleg csak 2 betűvel jelölnek.Nyilvánvaló,hogy nem te a hibád,nem az IRAM hibája,hanem elsősorbana dice-é,de te igy is közösségépítő jellegel állsz hozzá,és probálod megoldani.
  • nandorb
    Mar azthittem hulye vagyok,de latom masnal is ez a gond.Megolok 5-embert es 3killt ir. Beszaras. Talan DICE nemtud szamolni.