51658
-
#36749 Elmehetnek melegebb éghajlatra, ugyanaz a motor, ugyanaz a team, kösz nem kérek belőled DICE. a BC2 nincs fél éve, hogy megjelent, de már 50%-ot esett az ára, én marha meg elő is rendelem, a "NAGY" gyűjtői kiadást... Erre a játék tele az amatőr rutintalan hibákkal na és közel annyi Cheaterrel mint a COD-ban .
Erre itt a kiegészítés, persze új pálya nincs, csak modok, illetve a "nagy javítások" aztán ha új pályát akarsz vedd meg a vietnam kieget (aztám, nagy pofára esés lesz nekik!)
Megb..ják a BF3-at, persze meg fogom venni, ettől nem félek, de hogy sokat nem várok tőle az biztos! majd félév után féláron ráérünk... -
#36748 :DDD
Én imádom, főleg mikor csücsülök a fincsi meleg pihepuha nehézgéppuska mögött, és 6-7 killt össze tudok szedni a marhája miatt :DDDD -
jgrg #36747 Egyébként milyen az MoH?
G -
#36746 nagy DICE bejelentés a gamescomon. Lehet a BF3 :o -
eugabesz #36745 Tévedés kérlek,nem dobják, legtöbbször a robbanások viszik,ide oda... -
#36744 most meg mivolt....rushban elvesztettük az mcomot futnék tovább a következő bázishoz lelőnek, felélesztettek lelőttek, nagy nehezen vedezékbe húzódtam egyet tudtam ölni és ott álltam fullra kifogyva... -
jgrg #36743 Hát hogy az milyen szar, amikor a medic feléleszt csak azért, hogy ugyan az aki az előbb lelőjjön. de pofán basznám az ilyen mediceket....
G -
pacclacc #36742 Jajaj nem is kicsit :D
Viccet féretéve nem ordibálnék itt a gép elött játék közbe, ha csitelnék!
Nagyon szánalmas látvágyt nyujthatok mikor jtzom és nem megy a játék -
#36741 úristen de tudom utálni amikor az van...és hamár medicek akkor még az a jó amikor a medkitet kidobják az út közepére, illetve az assaultok az ammot
@Borg: erről DAQ-val tudnánk mesélni amikor felmegyünk egy szerverre játszani, egy oldalon kezdünk félúton már mindketten a másik csapatba vagyunk aztán megint ott ahol kezdtünk, de szerencsére ez nem olyan gyakori
-
Nagydög #36740 Mi van? Csusztal a csit elofizetessel? -
pacclacc #36739 engem ne vegyetek klánba mert szar a K/D most visszaestem 2 alá :S 1.99 -
Nagydög #36738 Hogyne! Legalabb fel tucat klanba be tudlak venni, aztan mar csak veluk kell megbeszelned. -
Bredoc #36737 betud venni valaki engem egy klánba? nevem a játékban BreDoc -
Borg #36736 Ugyanmár, ennél sokkal bénább dolgokat is meglépnek. Pl bemegyek egy szerverre, és 10 percen belül 5x pakol át egyik oldalról a másikra balance címen... vagy vegyük csak a jelenlegi classlimit megoldást... -
Gyuszopapa #36735 Ezt senki nem merné meglépni,pedig van benne valami. -
#36734 Amúgy lehetne egy ilyen szűrő, ami semmi mást nem csinál, csak a túl magas HS/KILL arány esetén automatikusan bannolja a playert. Mondjuk várna 1000 kill-ig, és ha akkor több mint 60% a headshot, és a K/D is túl magas, akkor automatikus BAN. -
jgrg #36733 G= Gergő -
#36732 A hsz-id végén, mit jelent a "G". -
jgrg #36731 Aha értem, a HS tényleg kurva magas. Ilyenkor a PB miért nem kapja el? (mármint a csit miatt és nem a HS miatt).
G -
De8Vent #36730 lol nézd meg a fegyvereknél, hogy mennyit ölt és abból hány headshot. -
jgrg #36729 ez kicsoda? és tényleg tudod hogy csitet használ vagy csak jó a k/d-je és ezért gondolod?
G -
jgrg #36728 Baszki mellém azért néha csak odaállsz, bár azthiszem nem sörétessel, de így is megmurdalok...
G -
jgrg #36727 Szia
Viszotn hozzá lehet adni a steamhez más játékot is ha jól láttam. Ugyan ez nem tudom mit jelent (csak indító felület, vagy ugyan azt adja, mintha steamen keresztül veszed meg).
G -
gabipaci #36726 Nem tudok ott állni sörétessel az emberek mellett, hogy miként emlegessék a szerverünket...
Pedig hidd el, némelyiknél szivesen ott állnék -
eugabesz #36725 Teljesen félreértett,kolléga úr!(talán ismerős a VUK-ból:)
Nem maga,hanem minden más user úgy emlegeti,idézzek pár hsz-t? -
pacclacc #36724 Mind1 a lényag a lényeg! PH -
pacclacc #36723 amdefasza csiterrel nyomtam most :D
ő az, talán még most is tolja! -
gabipaci #36722 és egy cikket is kerekítettél rólunk több mint két hónapja, amiben ez a részlet szerepel:
Aztán a prohardver.hu fórumán toboroztam adminbrigádot, egyeztettem a PH! lapcsalád fejével, és így betettük a PH!-t is a névbe, bár nem vagyunk hivatalos prohardver csapat.
a "nem vagyunk" rész alá is volt húza. Nézd meg a privátjaid között, 2010.06.09 17:15-kor kaptad. Nem mostanában... -
gabipaci #36721 a kezdetektől ez van kiírva, és bárhol szóba kerül, mindíg leszögezem ezt:
Nem vagyunk hivatalos Prohardver! Team
Ettől jobban mit kellene tisztázni kedves kolléga?
Csak utána kell nézni. -
eugabesz #36720 Ezt azért jó lett volna korábban tisztázni,nem gondolod,kolléga?
Akkor talán nem esett volna szó kb. 5-6 ezer helyen --tévesen-- a PH! szerver elnevezés. -
eugabesz #36719 Hahá...akkor már tudom miért mindig olyan rossz a k/d-m..
Elsumákolják az öléseimet! -
gabipaci #36718 A PH biztos nem lehet, mert az nem csak állítólag nagy nevű, hanem tényleg. Ráadásul nincs is nekik szerverük tudtommal. Nem is volt, és szerintem nem is lesz. Ezért nem értem. -
pacclacc #36717 PH lenne az sértödöttet játszanál vajon? Kibirnád szonélkül vajon? :D -
gabipaci #36716 Már egy órája azon gondolkodom, melyik az az "állítólag nagy nevű" oldal, amelyiknek van szervere, és két betűvel jelölik... De nem jövök rá, az istennek sem. Kisegítenél? -
#36715 Skacok mért kell az mg36-ot offolni a szerverekről??
Azé rakták bele hogy játszál vele, semmi figyelmeztetéssel kidobnak a szerverről (nem magyar szeró volt)mert megkaptam kipróbáltam játszottam 2 percet és dobtak.
Most csak dísznek legyen meg a falon a fegyóm, vagy mi a kórság nem azé dolgoztam meg érte hogy ne használjam.
attól még hogy azzal játszom még ugyan úgy le lehet szedni.
mondjatok servert ahol nem baszogatnak ezekért.
Köszike
-
SzinesGeza #36714
De a GOL-lal nem haltam meg ha lőttem, szóval nem értem.
Másik:
Laguna Alta-n az "A"-pontnál, látom húzzák a zászlót. Körberohangászok de nem látok senkit. Aztán az épület hátsó részében, a sarokban figyelt egy faszi. Lelőttem és odaültem a helyére mert úgy emlékeztem, hogy ott (onnan) nem lehet húzni a zászlót.
És nem is tudtam! Akkor ő hogyan???
-
#36713 Nincs pinghez kozze. -
#36712 Szertinem a pinghez meg az assist rendszerhez lehet valami köze, de ki tudja.. -
False #36711 Látod Gabesz pont ezért a Ti szerveretek a legjobb,mert igy áltok hozzá,ellentétben más állitólag nagy nevű oldal szerverével amit főleg csak 2 betűvel jelölnek.Nyilvánvaló,hogy nem te a hibád,nem az IRAM hibája,hanem elsősorbana dice-é,de te igy is közösségépítő jellegel állsz hozzá,és probálod megoldani. -
#36710 Mar azthittem hulye vagyok,de latom masnal is ez a gond.Megolok 5-embert es 3killt ir. Beszaras. Talan DICE nemtud szamolni.