Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egy 512 Mb -os ATI VGA + dual proci : milyen settings.ini beállítást javasoltok?
Esetleg hotfix van kiadva a játékhoz gyengébb gépekre?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[IRAM] leader
Röviden:Kapják be!
[IRAM] leader
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Frostyc - East
Frostyc - East
megint csak a szõrszálhasogatás megy nagyon jól tudtad te mire gondolok... foshalmaz ez <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Frostyc - East
[IRAM] leader
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Valamiért nem hajlandó elindulni a Bc2-m. Sem updater sem game.exe-vel 😞 Indításkor rövid töltés után a következõ hibát dobja ki:

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
\"Ez dzsungel ez börtön. A negyvenötösömet töltöm.\"
Hogy lehet letölteni ezeket a battlefield soundtrack-okat? Nekem a "Battlefield RecOil remix" kéne.
köszi
Geree
\"Ez dzsungel ez börtön. A negyvenötösömet töltöm.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PATCH ÉRKEZIK JÚNIUS 9.- EA<#law>#law><#law>#law>
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.