51658
-
RoboGoD #36789 Azt is mondd, hogy csökkentették a nevezési díjat. -
Gyuszopapa #36788 Az idén sajna nem jó pedig szivesen elmentem volna egy mix klánba,de ha lesz jövöre akkor hátha sikerül elmenni.Jó volna személyesen olyanokkal találkozni akik bf-eznek mert itt a környékemen csak b.zi cod-ot nyomja mindenki. -
#36787 Mert elfelejtetted levonni azokat az órákat, amikor épp a hajadat téped a cheaterek, a sokak szerint elrontott fegyver/kaszt ballansz (pl.: az m** géppuska a medicnél, recon kaszt), a hatalmas lag, esetleg csak simán lost connection-nal kidob, netalán elfelejti a fiends és favorit server listádat.
Nekem így, mivel megjelenéskor vettem kb. 5000Ft egy óra -
#36786 NE azt nezd hanem hogy 1550pont percenkent bazdmeg nekem 4000pont van az egesz mecsrol+ a jelvenyek amit kapok ugy kb. 6k ennek meg percenkent 1500 akkor az kb. 20k pont+jelvenyek 30k-t siman kitesz neki igy. 35ora alatt 41-es szint... hat na ne... Az ilyen menyen a K.A.-ba. -
Nagydög #36785 Az aimbot keresztullott a falon tiz centirol, de veletlenul raketa volt nala. -
SANTANTICA #36784 Engineer 38 956 555 3 185.00
a kérdés, hogy mi volt az a 3 halál? rádölt az épület? -
#36783 Üdv Battlefield játékosok!
Korábban már értesülhettetek róla, hogy idén az egyik legnagyobb hazai Lanon a BECUP 2010 rendezvényen a Battlefield Bad Company 2 is a versenyjátékok közé került. Tudom, hogy a nyári időszak nem a legszerencsésebb, hogy ilyenkor a "Bf uborkaszezonban" eltűnnek az emberek. Mindez ellenére a Lan kiváló lehetőség, hogy mi Battlefield Bad Company 2 játékosok személyeen is megismerkedjünk. Esély arra, hogy a PC-s BFBC2 playerek megmutassák magukat, hogy lássa mindenki: itt vagyunk!!! A szervezők 6 csapat (8 ill. 8+1fő) nevezése esetén indítanak tornát.
A BECUP nevezési határideje vészesen közeleg. Eddig négy 8 fős csapat regisztrált és még egy csapat jelezte a részvételt, továbbá egy mix alakulatot szervezünk. Kérdem én: Vajon van-e még 16 ember a közösségben, aki ott lesz a BF-fiestán???
Mindenki, akinek lehetősége van eljönni játszani, bulizni egy jót, az ne habozzon jelezze részvételét!!! Mutassuk meg, hogy a BFBC2 conquest nemzet él!!!!
-
#36782 Valaki jön iramra vagy phra lőni egyet? -
#36781 :D_A?S?SD:
"god of aim" -
#36780 Csikozodos problema altalaban mar hadveres hibara utal. -
Nagydög #36779 Szurrealis. Es nem a K/D-je, hanem hogy kepes volt 36 orat jatszani ugy, hogy gyakorlatilag csak a jatekot kell elinditania, utana semmi dolga. Meg az is, hogy meg van szerver, amirol nincs bannolva, mert ha a logban meglatnem a produktumat, akkor is kibannolnam a sajat szerveremrol az elso alkalom utan. -
GordosAron #36778 Bazz, ez tuti csítel! Alig játszott 40h-t es ilyen a KD-je. pfff.
Na meg "1 501.09" S/M... Na ne már! -
#36777 185os KD baszod mi fk ez? -
#36776 1perc jatszas utan kibannoltam a picsaba. falon minden keresztul 1tarral vegzett barkivel Menyen az ilyen a K.A.-ba. -
#36775 Vki. emlitette hogy a biosban vmi."PCI Express Frequency (Mhz)" 100 -ra legyen állítva és ne auto-ra. Ugyanis a PCI express-es videokarik nagyon érzékenyek a 100 mhz-nél magasabb frekire és nem szeretnek működni azon. -
#36774 nem asztal, hanem konkrétan csíkozódik a képernyő, majd no signal és restart kell, de ezt már leírtam ... -
#36773 bukott a teória, mert most 1 map után ts nélkül is kifagyott, úgy néz ki az hogy levettem DX9 re, csak kb 1-1.5 map növelte a kifagyás idejét, megpróbálok amit tudok aztán ha csütörtökig nem derül fény semmire meglátogatom szervized bácsit :D csak hogy basszon vele valamit :D -
#36772 Azt probaltad hogy mas szerverre mesz be pl.? Mert nemely szerver kitud rakni az asztalra.Eddig a Multipayesnel volt ilyen. A klanbol a Bf.hu-n is volt ilyen 1x csak gondolt a szerver es igy kirakott mindenkit asztalra. -
Gyuszopapa #36771 OFF:Sok minden lehet.Nállam minden játék elkezdett kb.6 hete fagyni.De mire elkezdtem volna kideríteni a dolgot behalt a 9600 gt-m.4 hétig nem volt kártyám így nem is vergődtem vele,ráfogtam hogy biztos a vidikártya már elkezdett haldokolni és azért volt.Múlt hét kedden kaptam meg a gts 250-est berakom a gépbe irány játszani erre ugyanúgy kifagy és alapbeállításokkal indult a biosz.Mivel húzva volt a procim,alapbeállításon érdekes módon nem fagytak a játékok.Újból felhúztam az fsb-t erre fagyás.Visszábbvettem pár MHzvel az fsb-t mindjárt szépen futott minden.Valószínüleg a memória akadt. -
#36770 OFF
Egy portalanítást, körbenézést megér a dolog, ezt javasolták is. Az everest home-mal naplózhatod a hőmérsékleteket, érdemes lenne a vram-ok hőmérsékletét is nézni, nem csak a gpu-t!
Teszt jelleggel akár egy 12 centis ventit is beállíthatsz csatasorba, ha segít, akkor ez volt a baj.
A dx verzió átállítását passzolom, ha a fentieket kizártad, próbáld meg, no meg persze lődd ki a felesleges programokat, de elvileg ezeknek nem kellene, hogy ilyet okozzanak. Szerintem.:) -
#36769 Na most újabb érdekesség, leraktam dx10 ből dx9 re, nem indítottam semmit a játék mellé még frapset sem. Befejeztem egy kb negyed kört, lejátszottam egy teljeset és elkezdtem egy 3. at, ekkor már gondoltam jó, szóval bátorkodtam fellépni ts re a többikhez, ezután kb 2-3 percel, de lehet kevesebb ki is fagytam. Eddigi rekord fél kör se volt, nem hogy másfél, szóval lehet hogy nálam vmi programmal akad össze, pl a TS el ? -
#36768 de azt nem vágom hogy miért csak ezzel az 1 játékkal csinálja, mikor amióta megvan játszottam vagy 20 fajta játékkal -
eugabesz #36767 Azért baszki,mert a hőmérséklet még nem minden...ha van lehetőséged,szerezz egy másik kártyát,próbáld ki azzal és ha nem fagy,megvan a bűnös... -
#36766 Na megint kifagytam, de most figyeltem minden hőmérsékletet és a gépen semmi nem ment játék közben 50 Celsius fölé, értve itt GPU, CPU, HDD semmi és mégis kifagyott, na így már egészen nem értem. Emellett MW2 ben 64 Celsius ig ment fel a GPU hőmérséklet, ami soha nem fagyott ki eddig egyszer sem, így már duplán nem értem. -
Gyuszopapa #36765 Rivatuner v2.24 ,ez egy összetett program tuningra is jó,de én csak az fps,a kártyahőmérséklet és a hütőventillátor használati százalékára használom. -
#36764 igen én is arra gyanakszom, hogy a vezérlés nem hagyja a felpörgést, csak nemtom mivel kell meglesni -
#36763 mivel méred ? játék közben -
Gyuszopapa #36762 Hány fokos a kártyád?Mert nekem is gts250 van de 70 foknál nem lesz melegebb a BC2 alatt.Például a Stalker 80-84 fokra melegíti ugyhogy a BC2 nem használja szét a vidikártyákat. -
eugabesz #36761 Ettől a "köszi előre is" már herold-ot lehet kapni.
Mintha akkor azonnal válaszolna valaki a meghatottságtól.
Pedig csak a józan paraszti észjárást kellene elővenned ...
A tápot kizártad,úgy 20 és 30 perc közé tehető a leállás,a drivered biztos jó,hiszen játszol,tehát?
Melegszik és örülj neki,hogy kikapcsol...mert már rég tönkrement volna,ha nem így tenne.
A ventid,vagy a vezérlése,vagy az alaplap kevés feszkót ad neki és erőlködik...vagy ami kézenfekvő,tele a hűtőborda porral...ezeket is kizárod,na akko jöhet az előre is köszi... -
#36760 Valaki segítsen már ki! GTS 250 (Gainward)em van és ha játszok akkor kb körénként kifagy a játék értve ezt, hogy hirtelen rövid vízszintes zöld csíkok jelennek meg majd kiírja a monitor hogy No Signal és csak restart segít. Eddig azt hittem, hogy túlmelegszik mert nem bírta el a 350 es táp maxon a VGA t, de most vettem bele egy 500 W os BlackDiamond ot és azzal is eljátszotta, azt mondják, hogy melegszik, a kártya, de csak ennél az egy játéknál csinálja, MW2 ő maxon semmi baj, SC2 maxon semmi baj, csak ez. Lehetséges, hogy valami korlátozza a hűtőventi felpörgését ? Van erre vmi megoldás ? Előre is köszi a válaszokat. -
#36759 szar
DÉ -
Gyuszopapa #36758 Az azért röhej hogy a MOH-ot a BF3 bétával kell eladni.Mondjuk a single lehet hogy nem lesz rossz de a multi az egy szar.Hogy ha a BF3 nem fogja követni a régi vonalat(nagy pálya,módolhatóság,sok játékos,egyebek)akkor nagyot fogok csalódni. -
D4v3 #36757 Hi! Eladó egy EA account, rajta az eredeti Bad Company 2-vel. Doboz így nyilván nem jár hozzá. Be tudsz lépni az EA Download Manager-be egy felhasználónév/jelszó párossal és le tudod tölteni a játékot. Unlock-olva van minden elérhető item a játékban, de bármikor lehet természetesen új Soldier-t csinálni és előlről kezdeni. Csakis személyes átvétel jöhet szóba. Ha érdekel, írj privátot.
Ár: 5000 Ft -
jgrg #36756 .-) azért a mediavel sims az jó pofa... nekem jobban bejön mint Harry a portás...
-
#36755 Sims, TAKARODJ. Elején mutatják a hulladékot, azt mire melóba kell mennem, akkor mutatják majd a fasza cuccokat :y -
#36754 EA Gamecom 2010 élő közvetités 16:00 -
#36753 Igen csak az a baj, hogy én mindig a korábbi BF-ek hez hasonlítom (vietnam, 2, 2142) és az a mérce! -
#36752 vagy mirrors edge 2 -
eugabesz #36751 Tele cheter-el az is,azt elfelejtetted hozzátenni ... -
jgrg #36750 Szia
Mindenben igazad van (lehet), de nézd meg mennyit játszottál vele és oszd el a vételárat az órákkal. Én nagyon keveset játszom általában a család miatt, de most tartok óránként 50 forintnál. Ennyit megért. Az is tény, hogy most már kevésbé élvezem mint egy hónapja, de még mindig jobban leköt mint bármi más játék.
Ingyenesnek ott az America's Army, ingyért, annyit nyomod amennyit csak szeretnéd.
G