Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a 10.5 hotfixet a xp-sek is felrakhatják?
én nem vagyok grammar nazi,da line wolf az mien?elsõ sorban fekszik? 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

[HUN]Crassus
😊 akkor kuka😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Beers
ezt hívják supportnak....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A csavarast nekem kezelte, de forditva. Mindent megprobaltam vele, de semmi hatas. A gazkar legalabb megbizhatoan halott volt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[HUN]Crassus
valakinek van ötlete a BF-emet hogyan tudnám rvenni,hogy a cyborg 3d gázadó karját és a horizontális elcsavarást érzékelje??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az õsbf-es alapból belép a squadba,ha nincs ismerõs,akkor idengenbe,de tuti belép..a többiekkel már más a tészta,nincsenek még "bejáratva"..de majd megszokják.Én pl. nagyon ritka a 'line wolf'-ot tolok.Legtöbbször,ha nem akarok sokat játszani mert nincs idõm...vagy ha csücsülök a szerverünkön,játékosra várva..<#eplus2>

[IRAM] leader

nandorb
Hat nemtom minek lep be csipa sokszor a squadba,talan azert hogy best squadban legyen... Nagyjabol fakepnel hagyom ha latom nem csinal semmit se...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

FSpofon
ott legalább találsz csapatot bc2 meg egy dead pub game 😄
cs-hez meg fõleg ne hasonlítgass már egy jármûves gamet

Arab money

Zs0lt1
bf for teamplayers?
hát lol. menj már fel bármelyik rush szerora. mindenhol csipakemp megy ezerrel. leszarják, hogy támadni kéne. de cq-ban sem más a helyzet. perpill nagyon ritkán lehet kifogni olyan játékosokat, akik nem azért lépnek be a squadba, hogy rá lehessen születni másra.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kfa
Inkább azt kéne írni hogy "BF for teamplayers", ugyanis ebben emelkedik ki igazán. Szerintem ugyanannyi csaló és haxor van codban és csben és ugyanannyi konzol láma van mind a három játékban, így nem igazán jogos a másik két játék fikázása.
Mondom ezt úgy hogy játszottam az összes cod, cs és bf verzióval.

Zs0lt1
nézd, perpill alig találsz olyan csapatot a #cod4.wars irc csatin, ahol legalább egy ember nem csalna. ráadásul ha megnézed a cb havi bannolt listált. cod2-cod4 veri a mezonyt a játékokban, ami viszont nagy gáz, hogy általában a legtobb csalo magyar.

bosco05
"CoD for cheaters, CS for lamers, BF for gamers!"

Ezen jót kacagtam 😄 Találó aláírás 😊
Sajnos az elsõ nagyon igaz, nálunk a teljes klán abbahagyta codot és jövünk át BF-be. 2003 óta csalás mentesen játszottunk feleslegesen. Olyan 2005-tõl már a scene nagy része csalt.
bosco05
De az azért van mert itthonról hostolták. Nem ugyanaz a lagg, meg az hogy a külföldieknek magas a pingje. Lehet bérelni OBIéktól német szervert, az sem laggol és ott mindenkinek jó a pingje. Sajnos Magyarország felé a külföldieknek szívás van.
mNzJean
Köszi mindenkinek a bátorítást . <#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Doomista
Összeset.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Zs0lt1
én bár nem beszéltem laggokról, de ha akarod szivesen beszélek róla. a régi cod4 szerverünkön (még obis idõkben) elég szép számban jelen volt a lagg, ami pl egy észak európai klán ellen azért szívás, mert ha átmegyünk az õ szerverükre, ott meg nekünk van 200+ ping.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Zs0lt1
Épp most néztem én is, kemény meccs lesz, sok sikert!

nandorb
40k-t raktam TG-re

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hajrá JCSR!

Logitech Hardware Tester

Na, azt a meccsek megnézném valami normális közvetítésben...

bosco05
Tisztában vagyok az obi-fgc egyesüléssel, csakhogy az fgc-seknek nem adnék jogot 😊 Nem tudom milyen laggokról beszélsz, nekünk codban is és szimulátorban is (gtr2) biztosítottak Piluék szervert és rohadtul semmi baja nem volt egyiknek sem (már 2004-ben OBIs szerveren játszottunk ha emlékeim nem csalnak). Szóval ne aggódj képben vagyok, de OBI-s laggokra nem emlékszem (mivel azokban a játékokban amiket én toltam nem volt soha), ellenben az FGC szerverei állandóan laggoltak. Az egyesülés óta romlott valamelyest a szolgáltatás minõsége, ezért írtam amit írtam.
MR ME
ez szvsz hülyeség, nem számolja külön
de ha megfagysz vagy ilyesmi akkor van h az online statisztikába nem kerûl bele a kill, de a játék mutatja, így lehe nekem pl platina 955killel...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
jól ki fogtok kapni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Doomista
Élõ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mNzJean
Jövõ héten Jcsr vs Team Gigabyte kupameccs . <#ravasz1>

Go Go Go jcsr

<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Doomista
Bele.

Ulvar
És a headshot beleszámít mondjuk csillag szerzésnél a killbe? Tehát összesíti a két értéket vagy a kill érték számít egyedül?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Doomista
Külön számolja a headshottal való killt és a sima killt.

Ulvar
WTF?

MG36: * Kills:0
* Headshots:2

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nyet!

lehet láma kérdés, de itt nem lehet ugy bemenni egy szerverre hogy nézni a játékot? csak a felulnézeti fix kamera?
Doomista
Azt, hogy majd jönni fog.

Tudtok valamit a patchrõl?
Huh, gyerekek! Tegnap Valparaiso rushon volt egy eleg kemeny pszchiedelikus trippem. Az elso M-comot aktivaltak es valaki randan befustolt, en meg beugrottam, es elkezdtem orulten keselni mindenkit a fustben. Szerintem kozben spawnoltak is befele a tamadok, mert az istennek se akartak elfogyni. Arra se volt idom, hogy megnezzem, hany embert sikerult kinyirnom, de gyanus, hogy csapattarssal is probalkoztam. A kor vegen meg elfelejtettem megnezni, hany dogcedulat gyujtottem.<#falbav>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zs0lt1
na, hogy te is naprakész legyel az axelero 2005-ben megszünt és lett helyette t-online. a t-online meg 2007-ben szünt meg és lett helyette t-home. ahol meg a totalhosting (obi) gépei vannak azt meg ugy hivják adatpark.

OBI?😄 Sok mindent nem tudsz roluk!
Igaz tény hogy ügyesen csinálják amit csinálnak! De a serverük túlvan terhelve elég keményen! régen sok volt a lagg (jó igaz helyükben én is túlterhelném a pénz miatt! 😄 )
Amúgy a serverük az AXELERO géptermében van elhelyezve onnan csatlakozik a magyarországi gerichálozatra!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Zs0lt1
nem a pocsék szolgáltatás miatt nem kaptak, hanem azért, mert az ea olyan extra igényeket nyujtott be minden szolgáltatónak (az obiéknak is 😛), amit nem tudtak teljesíteni.

mellesleg az obiékat már totalhostingnak hívják, csak, hogy naprakész legyél.

Ja, én nem tudom a részleteket, hogy miért nem, csak azt tudom, hogy nem.
<#wow2>

Logitech Hardware Tester

bosco05
"Magyarország nem kapott az EA-tól BC2 lehetõséget."

Amit a pocsék szolgáltatások miatt meg is tudok érteni. Egyedül az OBIéknak adnék, de itthonról nem lehet olyan szervert lõni, amin a külföldiek ne laggolnák szét az agyukat.
Nincs.
Amire Te gondolsz, az a tört szerver, de olyan nincs BC2-ben.
Magyarország nem kapott az EA-tól BC2 lehetõséget.
És nem ranked szervert is csak hivatalosan tudsz bérelni mondjuk clan célokra.
A virtuális szerver dologra annyi, hogy nekem van egy adminom, akinél futtattuk eddig a programot. De aztán a PHS serverhost-nál döntöttem. 5 dolcsi egy hónap, és lehet több szervered is.
Itt vannak.
Viszont tesztelésre megvan még az "eredeti" virtuális szerver, ha kell.

Logitech Hardware Tester

Akkor azt mondod,ne fizessem ki a virtuális szervert??....most még próbaképpen volt...lesz nektek az admint futtatni??

[IRAM] leader

Cseszd meg,az egy sem Magyar<#confused>..csak Magyarok üzemeltetik.És kimondottan Magyar szerver keres,ami van is,csak nem ranked...vagy nincs?...most kissé elbizonytalanodtam.<#shakehead>

[IRAM] leader

MR ME
toxic?

Fpocok
Ja. Fenn vannak a címek, vagyha beírod a keresõbe, hogy HUN.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudom, a "kimondottan" szó jelen esetben mit jelenthet, de nincs.

Logitech Hardware Tester

Sziasztok!

Van kimondottan magyarországi BFBC2 szerver?

<#violent><#violent><#violent><#violent>

80fok? nálam 60fok és nekem is 5850 van! és semilyen tuningot nem csináltam!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Mivel kislány... (Monnya is a BC, hogy gyévocska)

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html