51658
  • Zs0lt1
    a squad attack order az csak az, hogy kijelölöd a zászlót és elfoglalod.
  • xXtamasXx
    ha jól tudom az az, hogyha teljesítesz egy támadási és egy védelmi parancsot, nagyon egyszerűen el lehet érni, conquestezel, nyomsz egy Q-t pl az A-ra és elfoglalod aztán ha valaki elkezdi foglalni te leölöd és visszahúzod
    lehet nem pontosan így van, lehet h nem need hanem a quadtársadnak kell rányoni de a lényeg kb ez
  • Gergosz2
    Hogy lehet "squad order attack"-ot kérni?
    Kaptam egy trófeát érte de nem tudom miért.
  • adam46
    Akkor rakéta vető. Lényeg, hogy értetted, amire céloztam.
  • Metalmilitiakid
    igen, engem is irritál rohadtul amikor valaki azt mondja hogy aknavető a rakétavetőre, vállról indítható rakétára, vagy ki hogy hívja
  • Debilon
    jó a medic és az engineer kaszt..

örülök hogy ajánlhattam:)
  • SzinesGeza

"De, a aknavetőt soha ne emberre használd"?

Dehogynem. Szinte csak arra jó. De aknavető tüzet a recon kér, nem az engi.

• ghost321
    sziasztok. esetleg tudnátok valami jó enginer és medic castot ajánlani? előre is köszi a segitséget.
  • SZEG007
    hát ez egy idiota, és ráadásul nem is tizenéves lol
  • gabipaci
    Csak azt írd be hogy HUN nagybetűvel (mert nem mindegy ennek a fosnak) és legyen minden szűrő kikapcsolva.
  • gpont
    ah kiprobalom ezt a fejrecelozast. koszike.

Ah meg egy kerdes. itt a gametrackeren ha raklikkelek h join a magyar szerverre, akkor ugyan elinditja a jatekot, de nem kezd el kapcsolodni a jatekszerverre. Ez miert van szerintetek? masreszrol meg nem latom h hozza tudnek adni barhol szervert ip alapjan a jatekban. amennyire peches napom van meg a hungarian szora keresesnel sem jott be talalaat a szerver search nel.

• lipovics
    Imádom a német szerveket, időként összefutok egy-két honfitárssal.
  • lipovics
    Imádom ezt a játékot:

• determinator
    Az M24-es sniper a 2. legnagyobbat sebző fegyver.
    Tőle csak az M95 erősebb, de távolról az sem öl 1 lövésre.
    A headshoothoz teljesen mindegy hogy milyen erősségű fegyvered van, ott sokkal jobban számít a kezelhetőség. GOL ebben a legjobb.
  • adam46
    Nekem távolról mind a kettő ugyan úgy muzsikál.
  • Zs0lt1
    hat azert nem teljesen ugyanazt tudják.
  • adam46
    Attól függ milyen messze van a célpont, ha nagyon közel egy test lövésbe is belehal, ha távol akkor kettő kell neki. Mindig fejre menny ez a fontos snipernél. Amúgy az 1. sniper fegyóval szoktam most menni. Ugyan azt tudja mint az M95.
  • gpont
    koszi a tippeket.

barahogy irtatok h nincs nagy kulonbseg a fegyverek kozott annyira, akkor viszont nem ertem h a sniperemmel hogy van az hogy mondjuk 10 lovesbol 9 talal abbol 8 csak megsebesiti, es max 1 hal meg tole. ertem en h bena vagyok meg minden, de nem ertem, hogy hogy van az h mas lo engem sniperrel es egy lovesbol meghalok.

A legtobbb kill asist kituzot majdnem mindig megkapom, ami azert nem biztos h azt jelenti h tokeletesen lame lennek. ( biztos az vagyok de ennyire azert nem. Abban remenykedtem h a fegyver az oka... de egy helyben allo embert nem hiszem h ne talanek el sniperrel viszonylag kozelrol oszt megis csak kill assist jart erte kesobb
  • item
    Nem minden esetben,volt olyan szeró,ahol nem ment a dolog.
    Amúgy én pl állandóan squad-ban megyek,az azért is jár jól,pl mert én általában assault-al megyek meg medic-el és pl,ha van a squad-ban egy medic akkor ha netalántán leszedik én felveszem a kitt-jét és felélesztem,és mehetünk tovább,ergó megfordul a dolog ezután ő dobálja a lőszert én meg a medic packot,ő ellát engem lőszerrel én meg élesztem. Jó kis csapatmunka!
  • nandorb
    Irjátok le véleményeteket. Hogy könyebben tudjunk szabályokat alkotni.
  • szabii98
    Ok köszi :)
  • pacclacc
    Ja és lehetelög Mindig lépj be 1 squadba
  • pacclacc
    Medicel lehet legtöbb pontot összeszedni! Dobáld a medicpakkot élezd fel a halott társaidat, és még lövöldözhetsz is vele!
  • Nohab
    Legjobb? Olyan nincs. De a szanitéccél lehet a legtöbb pontot összegyűjteni. Sérültek közé egy feljavított csomagot, és máris van 260 pontod.
  • szabii98
    De akkor most melyik a legjobb kaszt?Melyikkel tudtatok összeszedni a legtöbb pontot?
  • Shifty7
    sztem az engi kifejezetten nem szenvedés. személy szerint nekem a kedvenc kasztom m14-el, várom már rá az acogot úgy még ütősebb lesz!
  • SZEG007
    Nem mindig szeretek iron sight-al nyomulni, mert egyes fegyvereknek akkora torkolattüze van hogy nem tudom lekövetni a mozgo célpontot pl.: Thompson, vagy a saw lmg
  • xXtamasXx
    én szinte mindíg iron sightal nyomulok :D

amúgy nekem az engi volt az első amit kimaxoltam, szal ne mondd, h szenvedés
  • Crem
    Jók az alap fegyverek is. Nem fogsz AKKORA nagy külömbséget érezni.
    Egyedül a red dot,ami hiányozna, ha most kezdenék.
  • adam46
    Igazad van, hülye vagyok. :D Szóval fúrjad azt a tankot végig. :)
  • Tono34
    Fel lehet venni az elesettek cuccait.
  • nandorb
    Ugyanmar mert vegig szenvedes engi? Oda al teli tankokat javitani,ellen tankokat szet javitani es annyi.
  • adam46
    Például.
    Medicnél olyan helyre dobáld a mentő ládát, ahol sokan vannak. A pontjaid majd száguldanak.
    Assaultnál a töltényes ládását dobáld sokat. Pontjaid is gyűlnek + a társaknak is lesz utánpótlás.
    Reconnál a Motion Sensors-t mint atom. Meg csak fejesekre menny, lehetőleg jó távolról.
    Engineer-t pedig végig kell szenvedni. Lőjed tankokat helit. De, a aknavetőt soha ne emberre használd. :)

• gpont
    haliho harcosok.

valaki tudna nekem abban segiteni, hogy mi a modja az esetleges gyors pontgyujtesnek?

Sajnos mar cak azt tapasztalom h mivel keson leptem be a megjeleneshez kepest, mar mindenkinek sokkal jobb fegyverei vannak, igy aztan nem sok elvezet van a harcolasban.

Szoval erdekelne hh van e valami konnyu megolda s pontgyujteshez. Pl recon es assault pontot gyujtenek.

A call of duty ban a team death mach volt a megoldas, mert felmentel egy 30+ fős szerverre es ket napi jatek utan mar maxon volt a pontod.
  • Laza
    Ja, ok :) Köszi
  • xXtamasXx
    PC-n semmi se kell, a VIP a konzolokra vonatkozik, mi ingyen megkapjuk az összes map packot
  • Laza
    Sziasztok!
    Nem játszottam a játékkal egy ideje, és nem vágom ezt a VIP map packokat.
    Ha Én megjelenés napján megvettem a Limited Editiont, ahhoz jár minden pack, vagy utólag kell vegyek VIP kódot?
  • RoboKutya78
    köszke a felvilágosítást.
  • xXtamasXx
    20 alatt bronz 20-40 ezüst 40+ arany
  • RoboKutya78
    Skacok
    Valaki világítson már fel milyen szintjei vannak a dögcéduláknak mikortól kap valaki aranyat bronzot stb stb?
    Mert van egy arany cédulkám és nem tudom hányas lehetett a srác akitől kaptam
    Elvileg 40 es szintű csóka lehetett az arany cédulás.