51658
-
#36831 a squad attack order az csak az, hogy kijelölöd a zászlót és elfoglalod. -
#36830 ha jól tudom az az, hogyha teljesítesz egy támadási és egy védelmi parancsot, nagyon egyszerűen el lehet érni, conquestezel, nyomsz egy Q-t pl az A-ra és elfoglalod aztán ha valaki elkezdi foglalni te leölöd és visszahúzod
lehet nem pontosan így van, lehet h nem need hanem a quadtársadnak kell rányoni de a lényeg kb ez -
Gergosz2 #36829 Hogy lehet "squad order attack"-ot kérni?
Kaptam egy trófeát érte de nem tudom miért. -
#36828 Akkor rakéta vető. Lényeg, hogy értetted, amire céloztam. -
#36827 igen, engem is irritál rohadtul amikor valaki azt mondja hogy aknavető a rakétavetőre, vállról indítható rakétára, vagy ki hogy hívja -
Debilon #36826 jó a medic és az engineer kaszt..
örülök hogy ajánlhattam:) -
SzinesGeza #36825
"De, a aknavetőt soha ne emberre használd"?
Dehogynem. Szinte csak arra jó. De aknavető tüzet a recon kér, nem az engi.
-
ghost321 #36824 sziasztok. esetleg tudnátok valami jó enginer és medic castot ajánlani? előre is köszi a segitséget. -
#36823 hát ez egy idiota, és ráadásul nem is tizenéves lol -
gabipaci #36822 Csak azt írd be hogy HUN nagybetűvel (mert nem mindegy ennek a fosnak) és legyen minden szűrő kikapcsolva.
-
gpont #36821 ah kiprobalom ezt a fejrecelozast. koszike.
Ah meg egy kerdes. itt a gametrackeren ha raklikkelek h join a magyar szerverre, akkor ugyan elinditja a jatekot, de nem kezd el kapcsolodni a jatekszerverre. Ez miert van szerintetek? masreszrol meg nem latom h hozza tudnek adni barhol szervert ip alapjan a jatekban. amennyire peches napom van meg a hungarian szora keresesnel sem jott be talalaat a szerver search nel.
-
#36820 Imádom a német szerveket, időként összefutok egy-két honfitárssal. -
#36819 Imádom ezt a játékot:
-
determinator #36818 Az M24-es sniper a 2. legnagyobbat sebző fegyver.
Tőle csak az M95 erősebb, de távolról az sem öl 1 lövésre.
A headshoothoz teljesen mindegy hogy milyen erősségű fegyvered van, ott sokkal jobban számít a kezelhetőség. GOL ebben a legjobb. -
#36817 Nekem távolról mind a kettő ugyan úgy muzsikál. -
#36816 hat azert nem teljesen ugyanazt tudják. -
#36815 Attól függ milyen messze van a célpont, ha nagyon közel egy test lövésbe is belehal, ha távol akkor kettő kell neki. Mindig fejre menny ez a fontos snipernél. Amúgy az 1. sniper fegyóval szoktam most menni. Ugyan azt tudja mint az M95. -
gpont #36814 koszi a tippeket.
barahogy irtatok h nincs nagy kulonbseg a fegyverek kozott annyira, akkor viszont nem ertem h a sniperemmel hogy van az hogy mondjuk 10 lovesbol 9 talal abbol 8 csak megsebesiti, es max 1 hal meg tole. ertem en h bena vagyok meg minden, de nem ertem, hogy hogy van az h mas lo engem sniperrel es egy lovesbol meghalok.
A legtobbb kill asist kituzot majdnem mindig megkapom, ami azert nem biztos h azt jelenti h tokeletesen lame lennek. ( biztos az vagyok de ennyire azert nem. Abban remenykedtem h a fegyver az oka... de egy helyben allo embert nem hiszem h ne talanek el sniperrel viszonylag kozelrol oszt megis csak kill assist jart erte kesobb -
#36813 Nem minden esetben,volt olyan szeró,ahol nem ment a dolog.
Amúgy én pl állandóan squad-ban megyek,az azért is jár jól,pl mert én általában assault-al megyek meg medic-el és pl,ha van a squad-ban egy medic akkor ha netalántán leszedik én felveszem a kitt-jét és felélesztem,és mehetünk tovább,ergó megfordul a dolog ezután ő dobálja a lőszert én meg a medic packot,ő ellát engem lőszerrel én meg élesztem. Jó kis csapatmunka! -
#36812 Irjátok le véleményeteket. Hogy könyebben tudjunk szabályokat alkotni. -
#36811 Ok köszi :) -
pacclacc #36810 Ja és lehetelög Mindig lépj be 1 squadba -
pacclacc #36809 Medicel lehet legtöbb pontot összeszedni! Dobáld a medicpakkot élezd fel a halott társaidat, és még lövöldözhetsz is vele! -
#36808 Legjobb? Olyan nincs. De a szanitéccél lehet a legtöbb pontot összegyűjteni. Sérültek közé egy feljavított csomagot, és máris van 260 pontod. -
#36807 De akkor most melyik a legjobb kaszt?Melyikkel tudtatok összeszedni a legtöbb pontot? -
Shifty7 #36806 sztem az engi kifejezetten nem szenvedés. személy szerint nekem a kedvenc kasztom m14-el, várom már rá az acogot úgy még ütősebb lesz! -
#36805 Nem mindig szeretek iron sight-al nyomulni, mert egyes fegyvereknek akkora torkolattüze van hogy nem tudom lekövetni a mozgo célpontot pl.: Thompson, vagy a saw lmg -
#36804 én szinte mindíg iron sightal nyomulok :D
amúgy nekem az engi volt az első amit kimaxoltam, szal ne mondd, h szenvedés -
#36803 Jók az alap fegyverek is. Nem fogsz AKKORA nagy külömbséget érezni.
Egyedül a red dot,ami hiányozna, ha most kezdenék. -
#36802 Igazad van, hülye vagyok. :D Szóval fúrjad azt a tankot végig. :) -
#36801 Fel lehet venni az elesettek cuccait. -
#36800 Ugyanmar mert vegig szenvedes engi? Oda al teli tankokat javitani,ellen tankokat szet javitani es annyi. -
#36799 Például.
Medicnél olyan helyre dobáld a mentő ládát, ahol sokan vannak. A pontjaid majd száguldanak.
Assaultnál a töltényes ládását dobáld sokat. Pontjaid is gyűlnek + a társaknak is lesz utánpótlás.
Reconnál a Motion Sensors-t mint atom. Meg csak fejesekre menny, lehetőleg jó távolról.
Engineer-t pedig végig kell szenvedni. Lőjed tankokat helit. De, a aknavetőt soha ne emberre használd. :)
-
gpont #36798 haliho harcosok.
valaki tudna nekem abban segiteni, hogy mi a modja az esetleges gyors pontgyujtesnek?
Sajnos mar cak azt tapasztalom h mivel keson leptem be a megjeleneshez kepest, mar mindenkinek sokkal jobb fegyverei vannak, igy aztan nem sok elvezet van a harcolasban.
Szoval erdekelne hh van e valami konnyu megolda s pontgyujteshez. Pl recon es assault pontot gyujtenek.
A call of duty ban a team death mach volt a megoldas, mert felmentel egy 30+ fős szerverre es ket napi jatek utan mar maxon volt a pontod.
-
#36797 Ja, ok :) Köszi -
#36796 PC-n semmi se kell, a VIP a konzolokra vonatkozik, mi ingyen megkapjuk az összes map packot -
#36795 Sziasztok!
Nem játszottam a játékkal egy ideje, és nem vágom ezt a VIP map packokat.
Ha Én megjelenés napján megvettem a Limited Editiont, ahhoz jár minden pack, vagy utólag kell vegyek VIP kódot? -
#36794 köszke a felvilágosítást. -
#36792 20 alatt bronz 20-40 ezüst 40+ arany -
#36791 Skacok
Valaki világítson már fel milyen szintjei vannak a dögcéduláknak mikortól kap valaki aranyat bronzot stb stb?
Mert van egy arany cédulkám és nem tudom hányas lehetett a srác akitől kaptam
Elvileg 40 es szintű csóka lehetett az arany cédulás.