51658
-
#37168 De az nem klán előtag, hanem simán direkt úgy írtam be!
A vicc az, hogy ez a Tobias88as szerintem még a bétás verzió! -
#37167 ha lesz bf3, akkor ott biztos találkozunk megint :D
de a bc2-ből egyszer csak tényleg elegem lett -
#37166 Tobias88 Klán előtag nélkül. -
#37165 az oldal -
#37164 Amúgy erre az oldalra hogy tudok felkerülni? Mert regeltem, és azt írja a játékos hozzáadásnál, hogy ilyen játékos nem található! ([HUN]Tobias88) -
#37163 Ennél durvább már nincs -_- -
#37162 80%os headshot mindenből? Ugyan már... -
#37161 Tegnap este jatszottam epp 1vs1-et heliben es sokkal jobban elveztem azt a jatekot,meg helibol vagy inf-ben ott apritani mint a bc2-ben.Helinek is tobb eselye van a jatekban.
Amugy mintha emlekszenek koscwarc a nevedre bf2-bol:) -
#37160 Szia Koschwarz! Sajnálom, pedig te egy jó arc vagy, azok a régi szép idők, BF2 ben elég sokat játszottunk együtt.
Na erről ugatok itt,hogy annyira elszaporodtak a k...ögök,hogy minden valamirevaló játékos aki szerette már nem is játszik. -
#37159 nekem speciel a cbc-s faszok segítettek leszokni végleg erről a játékról, úgyhogy ezúton is "hálával" tartozom nekik. ugyan 100 óra után már kissé untam azt a rengeteg, hatalmas pályát, de ha nincs két ilyen cbc-s majom, lehet hogy még ma is játszanék.
(egyébként a saját szerverükön felőlem azt csinálnak, amit akarnak, akár egymás fütyije alól is kinyalogathatják a többnapos túrót, nem érdekel, de volt pofájuk normális szerveren is bézrépelni, úgyhogy...)
-
#37158 Nekem is van kis karim(lvl7), de azzal feleannyira se megy a játék mint a main-el. Nincs meg még sok fegyver, se magnum lőszer se golyóálló mellény se fegyvertávcsövek és ezek nagyon sokat számítanak.
Ha sikerül egy hullától normális fegyvert zsákmányolni, akkor van esély vele, egyébként nem sok. -
#37157 Akkor szoktam gyanakodni, mikor a pálya másik végéről lő le valaki pisztollyal, vagy mikor akárhányszor összefutsz valakivel, mindig minden fegyverrel elsőre tolja a fejest. Vagy olyan szerveren ahol nincs 3d spotting, mégis mindig tudja, merre vagy és sosem tudod meglepni. Na ezek már fura dolgok, és ilyenkor szoktam másik szervert keresni. -
Nagydög #37156 Nem olyan nagy mutatvany. Jo napod van, meg egy kis szerencsed, akkor osszejon. Hogy valaki folyamatosan ilyet csinal, az persze valoszinutlen. -
#37155 47h alatt 45-os szint nem semmi:) Tudom volt mar... -
#37154 full láma vagyok de csináltam már 19-0 s statot, szóval stattal nem dől el semmi -
aoleon #37153 Skacok az teljesen Pro - játékos, vagy Cheater akinek a K/D -je 32/5 volt aegy szerón. -
Nagydög #37152 A VIP kod konzolos mutatvany, PC-n ezek automatikusak, raadasul atveres, mert nem uj mapek, csak a regi mapek uj jatekmodjai. A cikk slendrian kicsit. -
#37151 Nemtulzas van haver aki uj karaktert csinal es azzal szopatja a klant meg kinem derul hogy o volt:) Van sok aki 50-es szint utan csinal uj karaktert. -
#37150 Én direkt ezért nem vártam, mert azt írta itt valaki, hogy ez pc-n már alapban van és alapban jár! -
#37149 A térképek miden újonnan vásárolt (=nem másodkézből) BFBC2-höz járnak, nincs más dolgotok, mint hogy aktiváljátok a dobozban található VIP kódot.
Valami ilyesmit, de nyugi, mi se értjük teljes mértékben ezt az egészet. -
BonBon #37148 AHA
És az mit jelent? -
#37147 Az nem Map pack, hanem VIP Map Pack. -
BonBon #37146 Erre gondoltam:
Map Pack
Nekem nem töltött semmit mostanában... -
#37145 Újabb magyar reménység, Levente86 őt is elragadta a sötét oldal :) -
#37144 gondolom az amit PC n magától letölt az BC2 updater -
#37143 milyen új mappack??? -
BonBon #37142 Sziasztok
Az új mappack-et, hogy lehet beszerezni? -
#37141 Hijácsámucsámácsá
Hijácsámucsámácsá -
Nagydög #37140 Valamelyik patch ota be lehet allitani a menubol is. (crouch togle) -
#37139 Fárad a kezed mi ? -
#37138 Kösz Kowalsky! Megoldotta a gondot!
-
szafiii #37137 Hali!
Hát van benne valami amit mondasz, a sok cheatertől én is tartok, de én legutoljára csak beta teszt idején játszottam vele, és most meg videók + BFBC2 fórumok beszélgetéseibe belepillantva kedvet kaptam hozzá. :)
Bár ha nincsenek sokan a játékélményt rontó emberkék (cheater stb, csak találok olyan szerót amin jó élményeket szerezhetek :)
Eddig a széna úgy áll, hogy beruházok rá :)
remélem majd találkozunk valamelyik bevetésen.
Üdv!
-
#37136 Van valami ilyen config fájl a folyamatos gugoláshoz? -
#37135 Köszi szépen! -
Nagydög #37134 Erre pont tudok megoldast: A config fajlt kell kicsit atirni. Nekem mondjuk a gazkar egyaltalan nem mukodik. Elkuldom privatban. -
Nagydög #37133 Cheaterrel nem talalkozok tul sokat, legalabbis olyannal, akirol egyertelmu, mert gyanus figurak azert vannak. Persze idonkent en is csinalok olyasmit, amirol ugy gondolom, kivulrol tisztan csalasnak latszik. Buguserrel epp tegnap talalkoztam, elotte mar jo ideje nem. -
#37132 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a BF BC2-ben mutatkozó joystick problémámra.
Egy Saitek X52 típusú joystick-ot használnék a játékban, de az nem működik megfelelően:
-gázkar fordítva reagál, gáz elvétel állapotban ad gázt és adáskor veszi azt el
-forgásnál is fordított a helyzet, bal-jobb irány meg van cserélve
Amikkel próbálkoztam már:
-új win telepítés ( win7 (64) ultimate gyári)
-új driver saitek honlapjáról
-repülési beállításoknál billentyűzetről és egérről levettem a gomb beállításokat, csak a joystick-ra lett beállítva.
Logitech márkájú joystick-nál is fellép a fenti hiba, az ismerősöm sem talált rá megoldást.
A segítséget előre is köszönöm!
PT-6|Roadt
-
#37131 Köszi a válaszokat, engem azért vág ki a pb mert nincs kommunikáció a pb szerver felé.
ezt a pbsvc dolgot kipróbálom, ha nem megy marad a reinstall.
eugabesz: r-chee-nek megoldódott a dolog végül? -
Kovvalsky #37130 Futtasd le a pbsvc nevű alkalmazást, ez leteszteli ill. újra rakja a PB- t a gépen, általában ez segít. -
atomkrumpli #37129 Ilyenkor már eladni kell inkább mert tele van glitcherekkel szinte minden szerver, a készítők meg baxnak kijavítani. Az elején kell megvenni és kiélvezni, pár hónap mulva meg eladni amikor elszaporodnak a kurva buguserek és csíterek.