Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Sok sikert a résztvevõ játékosoknak .
Magyar_BFBC2_Kupa_JCSR_vs_Gigabyte
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Egy példa: Eladok valakinek egy vadászpuskát, az már nem az én hibám hogy anyósát lövi le vele nem a vadat
- $50 (USD) / £30 (GBP) / €35 (EUR)
Ez azt jelenti ugye bár hogy örök életedre add neked Cheatet a kiválaszott játékhoz!
Ez szerintem kicsikét vicces mert egy átlag német ember pl: 35€ 5óra alatt megkeres! 😄
Szerintem nem õt kéne szidni hanem a VAC,PB stb! Mert nem hiszem el hogy ilyen kurva nagy cég mind pl ez a 2! nem tuddná a csalókat kiszürni! Megveszik 35€ a cheatet megkapják és 2-3 nap múlva jön rá a javitás! de szerintem PÉNZ beszél kutya ugat! 😞
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
11 évesen már cheateket csinált. Tehát nem buta gyerek.
De akkor is csak egy gyökér aki hozzásegít egyeseket ahhoz, hogy azok mások szórakozását elk..ják.
Mintha valaki készítene egy football távirányítót. Te meg a vb-n szidnád a k. anyját. 😊
-tRs-Landor
Fogadni mernék, hogy a CS:1.6 és a CoD 4 csalások a legkelendõbbek, mert ennek a két játéknak a legnagyobb a versenyközössége. Jól tippeltem? A kevésbé népszerû játékékoknál is megéri a cheatek elkészítése?
Meg fogsz lepõdni, nem az általad említett 2 játékhoz a legnépszerûbbek a csalásaim. Az élen a Counter Strike: Source és a Modern Warfare 2 áll, utánuk jön a sorban a BFBC2.
-tRs-Landor
Talán egy picit jobbak lesznek a pingek, kevesebb lag nélkül.
Már tele van a szerver, de csinálok helyet ha kell.
Eddig nincs panasz.
Logitech Hardware Tester
Átköltöztettem mindkét szerverünket Hollandiába!
A kedvencek közül ugyanúgy lehet csatlakozni, mennek ezerrel.
A TS3 ip címünk megváltozott:
85.236.109.28:10957
Landor, kérlek cseréld ki a gametrackeres linket is:
egyes
kettes
A hármast légyszi szedd ki, mert végleg becsuktuk.
Köszönöm.
Logitech Hardware Tester
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
-tRs-Landor
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
mondjuk elég felhívni õket, gyorsan rá szoktak mérni a vonalra, aztán azt mondják náluk jó a ping érték, ekkor kell hangosan elmagyarázni hogy nem lehet csomagvesztés a vonalban!
Én ugyan ezt játszottam el upc-nél ráadásul unokatesóm ott dolgozik szervíz részen elsõre azt mondta ne rinyáljak jó a pingem, Õ is csak 2. fogta fel hogy nem az a baj hogy lassú meg szakadozik hanem hogy lukas a vezeték, eltûnnek bitek 😊
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Amúgy nem tudom, csak a netkapcsolatod lehet a ludas.
Logitech Hardware Tester
valaki tudna-e nekem segíteni abban, hogy miért ilyen rohadt magas (300+) a pingem úgy 1-1,5 hete? néha játszható de általában a laggtól lehetetlen és nemcsak úgy néha 1-2 másodpercre felugrik hanem tartósan magas, megnéztem pingtest.net-en ahol maga a ping is meg a jitter is (utobbit nemtudom, h mi) mindíg 15-10 körül van viszont a Packet-loss 88% (ha jól tudom az adatok 88%-a nem ér célba) ezen hogy lehetne változtatni?
köszönöm
Eddig elég volt,ha a szerveres gép tárolta a screenshot-okat...de az túl evidens volt.
Most el akarja a rendszer küldeni egy központi gépre,de a választott méretet és formátumot nem bírja fogadni a gép,ezért írtam a zip,vagy gz formátummal jobban jártak volna...de rám nem kell figyelni,minek?..<#nemtudom>#nemtudom>Sokkal fontosabb az okoskodás,vita nem?<#dumcsi>#dumcsi>
[IRAM] leader
nem az a probléma, hogy fekete a screnshot, hanem az, ami a legalsó sorban van: Screen capture failed.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
játékosként leszarom, hogy milyen shotot csinál rólam a pb.
Az admint sose szabad lelõni, mert kibasz a szerverrõl, nemtudtad? 😄D
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hosszu ékezetet nem tudok irni mielott valaki belekötne a helyesirasba (angol laptop)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Pfff..........
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[IRAM] leader
Logitech Hardware Tester