51658
  • nandorb
    .showtime jo a statja aze:)
  • tobias88
    A csalókat hol lehet jelezni a játék adminjainak?
    [Vodka].showtime csöppet csalt az egyik szerveren...
    (Gondoltam a 10. csalót akivel találkozok, már felírom)
  • eugabesz
    Emberek,kié a [TRU] CLAN HUN SERVER??Kéne nekem az adminjukkal beszélni kicsit...
  • Borg
    Ott a HC.. csak minimapon látható a spot, és ott is csak röviden..
  • nandorb
    Mar megbocsas nem gabipacival van a gondom hanem a tobbi adminnal aki nem nezzi azt hogy ki mit csinal a szerveren pl. 2-3 koron keresztul irtam CROCK-nak hogy rakja ki a csavot aki csak CG-vel tudott lelonni es akkor is alig rakta ki minek jatszik admin ha nem figyel oda?

A szerveretek nem 1x van igy uressen utoljara vmi. miatt volt mert random lettek olyan emberkek bannolva akik nem kellettek volna.
    A Bf.hu-n is volt admin aki baserapelt sot meg osszevissza kirugdosta az emberkeket.
  • Tono34
    Azt lehessen látni akit spottolnak és a közelében van.
  • Gyuszopapa
    Sajna nagyon hozzálehet szokni erre a 3d spotra,már én is éreztem a hatását,felmentem codozni és nyomtam a Q-t veszettül.
    Viszont jobb lenne a bf2 rendszere.
    -van spot de csak a minimappon látható a pötty
    -zoomolható minimap
    És már rendben is lenne.
  • mackosajt
    Lehetne olyan, mint bf2-ben, hogy "zoom"olható.
  • mackosajt
    Jut eszembe Landor? Az a Spectre Clan Server kié ott jobb alul? Csak a véletlen műve? :)
  • Nagydög
    A dolog amugy jogos. En is gyakran nyitok tuzet az erdon at a kis narancs haromszogre, es gyakran van belole kill is. En siman jatszanek nelkule is, viszont lehetne kicsit nagyobb a minimap altal mutatott terulet.
  • mackosajt
    Ha akarja Gabi, majd beírja. ;)
    Erősen látszott, hogy ki az, aki nem csak annyit tesz, hogy "ez szürke, nem kattintható szerver, nézem a másikat", és megnézi, miért nem aktív a szerver neve a játékban a history vagy a kedvencek közt.
    Cserébe volt pár nap, amikor amolyan kislétszámú, ámde mégis jó hangulatú körök zajlottak.
    Pont azért próbáltuk ki, hogy milyen az, amikor a hambizabáló kövér amcsi gyerekeknek szánt segédeszköz, ami végülis a sikerélményt növeli, így elégedettebb a vásárló, ki van kapcsolva, vagyis nincs az, hogy valaki 300 méterre spottol egy csipát, én meg 870-el a piroskára lövök, a csipa meg fekszik, és fordítva.
    Így volt némi plusz izgalom, hogy meg is kellett keresni, viszont nem volt full HC, ami meg már talán azért rossz, mert ott meg az erősebb sebzés miatt nincs lehetőséged visszalőni.
  • SötétBarom
    Nekem hiányzik ha nincs. Tegnap nyomtam L4D-et, és akartam spottolni az infected arcokat. :///
  • Landor
    szánalmas népbutítás ez a 3D spot
  • Nagydög
    Targyaltuk mi is TS-en, hogy csak ezert urult ki a szerveretek? Lehet, hogy ideiglenesen ird bele a szerver nevebe, hogy "3D spot ON".
  • mackosajt
    Jajj Nándi, olyan aranyos vagy, pláne amikor TS-en Gabipacitól kérsz tanácsokat, itt meg csak fújod a magadét a PH-ról.
    Grat!
    Ezt nevezem én igazán kétszínűnek...

Meg nem mellékesen mikor jártál utoljára "nálunk", és lettél kidobva? Nem akkor, amikor még erősen CG és szájkarate betyár voltál?

Amúgy tényleg qrva sok változtatás van... pláne a szabályaink terén. kb. kezdetektől ugyanaz, csak nehéz 0-24 betartatni. Üresség meg köszönhető a BC2 userek ellustulásának, mert a 3d spot kikapcsolásával sokan mentek máshová tunkolni, hisz a beépített WH hiánya sok gondot okoz a k/d alakításában.
  • Pex156
    Miután már meguntam az SQDM-t illetve RUSH-t és SQRUSH-t elkezdtem CONQUEST-t játszani. Most már tudom mi a durva BASERAPE. A többi játék módban nem találkoztam ezzel ilyen mértékben.
  • nandorb
    Ja bocsi nem az en szerverem csak engem biztak meg foadminkodassal... Es peldat kell mutatnom,mien lenne ha az admin lenne az elso sorban aki BASECAMPel vagy RAPE-l?
    A PH! szerveren engem olyan ert hogy pont engem rakott ki az admin mert parszor jol belottem majd kifogasnak oda irta kell a hely. A sok kulfoldi kozzott. Most ahogy nezzem a sok valtoztatas utan uressen al a szerveruk...
  • nandorb
    Mikor ott vagyok probalok rendet tartani.De mikor nem birok akkor sajna nem...
  • lipovics
    Nandor, milyen nagy rendet tartasz fent a szervereden :)
  • False
    semmmit nem számit szinte hogy limited vagy nem,annyi a különbség hogy a limitedbe megkapod a WWII stukkert meg géppityut,plusz a tracert alapbol,és nem szinthez kötve
  • Nagydög
    Folosleges. Amugy meg attol limited, hogy viszonylag keves keszult belole, igy ertheto, hogy mar nehez hozzajutni. Mindennek kicsit ellentmond, hogy volt mikor simat volt nehezebb szerezni.
  • JohnConnor
    Azt hiszem ha dobozos a verzód, akkor a kis kézikönyvben minden szépen szájbarágósan le van írva (ha magyar akkor gondolom szerencséd van, én amikor átolvastam elég tűrhető volt a fordítás, könnyen érthető. Ha angol, akkor sincsen probléma... barátod a google)
  • Landor
    én meg megköszöntem a tőlem megszokott vicces módon...
  • Holdpro
    Mostanában szeretném megvenni a játékot, de csak sima verziót találok, lehetséges hogy a Limited editionos verzió már sehol sincs ?
    Egyáltalán megéri azt keresni ?
  • nandorb
    Jobb volna szt. nagyobb mert ebbol nemtom kinezni:)
  • eugabesz
    Egy aprócska adminisztrációs hibára szerettem volna felhívni a figylmed,a tőlem megszokott vicces módon...de mind1.
    Mellesleg az is nagyon jó,ha benne vagyunk a listába,hogy melyik helyen az relatív.(pl. ha jobbról nézzük..)
  • Kaszi46
    köszi a válaszokat!
  • DAFFANGER
    Ok köszi megvan igen eredeti.
  • De8Vent
    Hali. Ha eredeti akkor felpatcheled az Updater.exe-vel és játszol
  • DAFFANGER
    Sziasztok!Hogyan tudok interneten játszani vele?És ezt a punkbustert hogyan kell feltelepiteni vagy beállítani?
  • Landor
    legyen elég annyi, hogy ti vagytok elöl a listában!
  • iceshark
    igazából ilyenkor régen már rég leléptem a szerverről egy másikat keresve, de most bennem volt a, de szar vagyok mert régen játszottam most meg állandóan lelőnek, de aztán mikor fedezékből fedezékbe rohanva is 3 oldalról kaptak le akkor lett elegem :)
  • Metalmilitiakid
    nincs köztük különbség, ezt meg legalább már ismerem
  • Metalmilitiakid
    sajnos a reg fájlok még mindig a vindóz partíción tárolódnak és nem a játék mappában, szóval cikki, reinstall
  • nandorb
    Ezzel probald.
  • Metalmilitiakid
    azóta már 3x volt driver cleaner pro val és registry clean expert el sikálva a gép mert több drivert is próbáltam
  • Bagoly81
    ráadásul megint kidobott 9005 key packet hibával.. :S
  • eugabesz
    Valószínű,hogy le fogom korlátozni őket,mert már rontják a játékélményt.
    Pedig Isten lássa' lelkem,nem szeretem a korlátokat,de ami sok,az már sok.
  • iceshark
    hehe felemás érzéssel tértem vissza bc2-höz egy jó darabig hanyagoltam, most toltam 3 pályát az iram-on, valpariso meg atacama király volt isla-n meg elment a kedvem megint az egésztől, mert 2mp-ként lőtt le egy sniper:(
  • eugabesz
    "játék külön particion volt, így azt nem bántottam. "
    Itt van a kulcsszó!