Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah, mivel láttam, hogy jó példát vettetek a GIGABYTE-JCSR utáni flameparádéról, szíveskednék elmondani mi hogy láttuk az egészet. Nem várom el ilyen Jag arcoktól, hogy végigolvassák, esetleg fel is foglyák mit írok...
A meccs kezdetén nem reklamáltunk egyáltalán a 15 perces szabályért, konkrétan leszartuk mi van és boldogan TK-ztuk egymást...
Amikor kivágta a fél csapatunkat a szeró, CoolR beflamelt egyet, mivel azzal az üzenettel dobott ki "You've been kicked from the server"- aki nem tud angolul (mert túl sok ilyen van, a jelentés ennyit tesz:"Kirúgtak a szeróról", nyilván logikus következtetés hogy az rúghat ki, akinek van admin joga...) miután visszajutottak a ledobottak, bocsánatot kértem a flame-ért, ment a resi, folytatódott a meccs...lejátszottuk mindkét mapot, vége lett
SENKI NEM GYANUSÍTGATOTT CHEAT használatával senkit, fõleg mi nem, mivel mi nyertünk
az hogy tizenéveseket lepöcsöztök, az már csak a ti értelmi szinteket szabja meg...(nem véletlenül volt olyan mûsor a tévében, hogy "okosabb vagy mint egy ötödikes" kíváncsi lennék ti hogy álltátok volna meg ott a helyeteket...)
végeztem, akinek nem inge ne vegye magára...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Keresõbe elég beírni hogy vLr és azon a szerveren leszek.
Most tetettem át hogy minden map menjen rajta ne csak atacama és jelenleg rush a mód.
Tiszta ingyen frag leszek, de megpróbálok kitenni magamért 😄
Még az is lehet hogy emiatt veszem meg a játékot
inkább ezt cáfold. mert igen unfair hozzáállás részetekrõl ha így volt. + nevetséges.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem olvasok vissza oldalakat, szóval inkább megkérdem: Patchrõl mit tudtok? Filmet is forgatnak hozzá vagy mi lesz már? 😊
"Not Weaken.... Weeeaken"
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[IRAM] leader
[IRAM] leader
de ahogy mondani szokták akinek nem inge ne vegye magára, énse vettem csak már nem elõször van errõl szó (és hátha valakit érdekel a véleménye egy "kics pisisnek" <#hehe>#hehe> )
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Aki ismeri a trs tagokat az ilyenek véleménye mit sem számít.
Egyébként aki ilyen helyzetben (waron megragad minden lehetõséget)inkorrekt és csíttel vádaskodik, pont azoknak szokott vaj lenni a füle mögött.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
letoltuk a meccset, szoptunk, az alsóágon folytatjuk.
ennyi.
l2l issue ahogy a ratyi gero mondaná 😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
ez sajna le,aradt a végérõl.
Amit írni szeretnék, szigorúan magánvélemény, és azért írom, hogy mindenki tudja, miért volt a noshow, és miért lett mégis lejátszva, és mi is történt. (A személeskedés, és a vádaskodások elkerülése végett a neveket kihagyom!)
Sajnos vesztettünk. Az ellenfél sokkal jobb volt, és megérdemelten nyert.
Nem is az eredménnyel van bajom, hanem az ellenfél viselkedésével, mivel a klánom nem az eredmény, hanem a fun miatt warozik.
A sztori ott kezdõdött, hogy múlt héten kellett volna lejátszani a fordulót, de az ellenfél képviselõjével felvettük a kapcsolatot. Többszöri kapcsolatfelvétel után õ jelezte, hogy nem tud összeszedni egy csapatot a warra, mivel sokakat nem tud elérni vagy nem érnek rá. leírta, hogy nem állnak ki, ha hatáidõig nem jelez vissza.
Nem tette, ezért a chat eseményeket leadtuk Runningéknak, és megjelent a noshow.
A noshow után több XCT tag zaklatta a csapattagokat, hogy mi ez. A csapat úgy döntött, hogy nem akarjuk az újrajátszást, hiszen õk választották a saját kontaktjukat, az õ bajuk, ha nem tudnak kiállni. Viseljék a következményeket.
Az újrajátszás hátterét nem ismerem, de nem is érdekel.
A korábbi véleményünkkel ellentétben mégis kiálltunk. A meccs elõtt jelezték, hogy nincs meg a csapatuk, és kérték, hogy játszhasson egy vendég. A klánom vezetése úgy döntött, hogy egye fene, legyen egy vendégjátékosuk, mivel "jó fejek vagyunk", és mi is elfogadtuk a tényt, hisz úgy is a fun a lényeg.
A war kezdetén a szerverünk hibája miatt 2 embert kivágott közülünk, és ezt jeleztük feléjük, és mondtuk, hogy azonnal jönnek. Erre õk azonnal a 15 perces szabályra hivatkoztak azonnal. (saját ts-en poénra vettük a dolgot.) Szerencsénkre sikerült a két tagnak belépnie, és elindult a war. (megjegyzés: 2 alkalommal is jelezte az elsõként leszületõ ember, hogy mig nálunk egy ember, és a közvetítõ született le, náluk 2 játékos is a 2 ready elõtt. Ezt megerõsíteni nem tudom, mivel nem láttam, de bízom annyira a társaimban, hogy elhiszem nekik.) Az elején jól kezdtük, azután mintha szétestünk volna. (megjegyzem néha úgy éreztem, mintha csak kövekkel dobáltuk volna õket<#vigyor2>#vigyor2>. Ez a játék hibája, néha jól megy néha nem. Most nem nekünk kedvezett a játék.)
A visszavágó dettó elsõ kör. Szép meccs volt.
A második pálya betöltése után az XCT klánból vágott ki a szerver 4 embert. Mi azonnal javasoltuk, hogy visszalépés után kezdjük újra a kört, hogy ne legyen senki sem megrövidítve. Õk ezt iszonyúan zokon vették, és meggyanúsítottak minket, hogy csalunk, és direct kikceltük õket, mert annyíra vesztésre áltunk. (már az elején <#love12>#love12>)
Én ezt sértõnek, és etikátlannak tartottam tõlük, hiszen nem érte ez alkalommal sem hátrány õket, holott a szabályzat szerint nem lett volna kötelezõ újraindítani a kört.
Ezt a 2 kört is elvesztettük, és jogosan nyert az ellen, mivel szétestünk megint, és hagytuk magunkat lefraggelni.
Tévedés ne essék, nem akarom az eredményt megváltoztatni, csak pont tõluk esett rosszul a gyanusítgatás.
Nem vonok le következtetést, azt mindenki tegye meg maga!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
koszi a szurkolast egyebkent. <#eljen>#eljen>
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Egyébként titeket nem zavar a Battlefieldekben(COD-ról ne is beszéljünk) hogy tiszta klónháború feeling az egész?Minden kasztnak ugyan az a skinje(jó,persze oldalanként is más).Lehetne már egy kis változatosság...mondjuk a legjobb az lenne ha tudnál magadnak skint összeállítani,mint a Sims-ben(persze katonai sims verzióban,pl.:bundeswehr gyakorló nadrág,BDU felsõ,ruszki kucsma(vagy a légiós kepi viccesebb)XD)
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

Az összes battlefieldes vagyonom rátok tettem, úgyhogy nyerjetek, vagy végetek. :-)