Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie
Mutass már rá hol pöcsözött le titket Nietche.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

én a jcsr-giga után akartam olyat 😄
Running
Van valakinek popkornos szmájlija?

xct Gyuree vagyok...

Nah, mivel láttam, hogy jó példát vettetek a GIGABYTE-JCSR utáni flameparádéról, szíveskednék elmondani mi hogy láttuk az egészet. Nem várom el ilyen Jag arcoktól, hogy végigolvassák, esetleg fel is foglyák mit írok...

A meccs kezdetén nem reklamáltunk egyáltalán a 15 perces szabályért, konkrétan leszartuk mi van és boldogan TK-ztuk egymást...

Amikor kivágta a fél csapatunkat a szeró, CoolR beflamelt egyet, mivel azzal az üzenettel dobott ki "You've been kicked from the server"- aki nem tud angolul (mert túl sok ilyen van, a jelentés ennyit tesz:"Kirúgtak a szeróról", nyilván logikus következtetés hogy az rúghat ki, akinek van admin joga...) miután visszajutottak a ledobottak, bocsánatot kértem a flame-ért, ment a resi, folytatódott a meccs...lejátszottuk mindkét mapot, vége lett

SENKI NEM GYANUSÍTGATOTT CHEAT használatával senkit, fõleg mi nem, mivel mi nyertünk

az hogy tizenéveseket lepöcsöztök, az már csak a ti értelmi szinteket szabja meg...(nem véletlenül volt olyan mûsor a tévében, hogy "okosabb vagy mint egy ötödikes" kíváncsi lennék ti hogy álltátok volna meg ott a helyeteket...)

végeztem, akinek nem inge ne vegye magára...
TDC Geronimo
Ja. BF patchel 1 azaz egy ember foglalkozik szabadidejébe. Ezért nem lesz kész soha <#hehe>

Running
És víz alatt van Románia, ezért csúszik a peccs is.<#hehe>

Zs0lt1
tudhatnád ezt te is szal l2p 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
tökre más emberek foglalkoznak a patch készítésével és a moha multival, de sebaj!

koschwarz
jaja, én is<#vigyor3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
MOH multival betaval foglalkoznak. Nem érnek rá ilyenekre :d

A PATCH=MOH!
Ja. De te valami elbaszott, tulerett figura vagy. <#eplus2> A 15 duplajat is siman elhittem volna.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nincs valakinek kedve játszani jönni?
Keresõbe elég beírni hogy vLr és azon a szerveren leszek.
Most tetettem át hogy minden map menjen rajta ne csak atacama és jelenleg rush a mód.
Tiszta ingyen frag leszek, de megpróbálok kitenni magamért 😄

Running
Meccs közben vannak ilyen kis momentumok. Nekünk is szóltak már h ne cg-zünk, közbe meg mindenki rpg7-essel volt. Meg hogy miért kickelünk waron? WTF??? Ez egy ilyen játék, néha lebaszkod embereket a szerver, még csak adminban se volt senki...

Pacal17
Kicsit kirázott a hideg amikor meghallottam tegnapelõtt a Fortunate One-t 😄

Még az is lehet hogy emiatt veszem meg a játékot

csuszi
jelen esetben többre tartom a vesztes klánt nem kevéssel.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
inkább ezt cáfold. mert igen unfair hozzáállás részetekrõl ha így volt. + nevetséges.

MJ rulz Pink Team The Only One

sWbFII
Sziasztok!
Nem olvasok vissza oldalakat, szóval inkább megkérdem: Patchrõl mit tudtok? Filmet is forgatnak hozzá vagy mi lesz már? 😊

"Not Weaken.... Weeeaken"

xXtamasXx
tudom, h már leírtad meg amúgyis ismerem de elvégre ez egy fórum, ha senkise lenne kiváncsi a másik véleményére akkor senkise írna/olvasna fórumot...<#smile>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Na látod...ezért nem szabad válaszolatlanul hagyni egy ilyen felvetést,mert rögtön csak az egyik oldalát látják a dolgoknak az emberek.Jah,hogy nem tudod cáfolni??<#nemtudom>Így jártál...<#email>

[IRAM] leader

Nem...szinte senkit..<#eplus2>..a vélemény úgy is olyan minta a s..glyuk..de ezt már egyszer leírtam,nem idézem.<#hehe><#nemtudom>

[IRAM] leader

Álreg
vér istvánnak<#hehe>

xXtamasXx
Nemértem mért kell lenézni valakit , csakmert fiatalabb és fõleg mért kell általánosítani. Jó megértem, hogy ugye aki fiatalabb az a tapasztalatlan, éretlen, hajlamosabb a csalásra stb...de ugyanúgy van ezekre példa az öregebb korosztályból is (én például mégcsak 15 vagyok de szerintem értelmesebb mint egy-két 20 fölötti...)
de ahogy mondani szokták akinek nem inge ne vegye magára, énse vettem csak már nem elõször van errõl szó (és hátha valakit érdekel a véleménye egy "kics pisisnek" <#hehe> )

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

darki81
igen, látni rajtad..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Az életkor nem minden esetben tükrözi az értelmi szintet. :-)

darki81
Te ismersz minket hogy tizenéves pöcsök vagyunk? én pl 29 vagyok, de van köztünk tizenéves is az igaz, de kicsit vegyél vissza a szövegbõl, nemhiszem hogy ártottunk volna neked!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

TDC Geronimo
így van :d

Frankie
kidz..

Seráfütty, legalább a közvetítés lassan beáll egy nézhetõ formára. :-)

Tizenéves pöcsök, mit vársz tõlük?
Aki ismeri a trs tagokat az ilyenek véleménye mit sem számít.
Egyébként aki ilyen helyzetben (waron megragad minden lehetõséget)inkorrekt és csíttel vádaskodik, pont azoknak szokott vaj lenni a füle mögött.

XeeN
Korrekt.

Zs0lt1
igen csak ez igy picit magyarázom a bizonyítványom amit én kurvára nem tennék xD

nem baj, ha megismerik a többiek mennyire "jófej" emberek vannak. 😊 legalább tudják majd, hogyan viszonyuljanak hozzájuk a késõbbiekben. 😉

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zs0lt1
szerintem ez senkire nem tartozik.
letoltuk a meccset, szoptunk, az alsóágon folytatjuk.
ennyi.
l2l issue ahogy a ratyi gero mondaná 😄

Ha így volt ahogy leírtad,szerintem akkor korrekten viselkedtetek.<#worship>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ok!Megtettük.Levontuk.

[IRAM] leader

Adolf néven toltam...

ez sajna le,aradt a végérõl.
Egy csata margójára: -tRs- vs. XCT

Amit írni szeretnék, szigorúan magánvélemény, és azért írom, hogy mindenki tudja, miért volt a noshow, és miért lett mégis lejátszva, és mi is történt. (A személeskedés, és a vádaskodások elkerülése végett a neveket kihagyom!)

Sajnos vesztettünk. Az ellenfél sokkal jobb volt, és megérdemelten nyert.
Nem is az eredménnyel van bajom, hanem az ellenfél viselkedésével, mivel a klánom nem az eredmény, hanem a fun miatt warozik.

A sztori ott kezdõdött, hogy múlt héten kellett volna lejátszani a fordulót, de az ellenfél képviselõjével felvettük a kapcsolatot. Többszöri kapcsolatfelvétel után õ jelezte, hogy nem tud összeszedni egy csapatot a warra, mivel sokakat nem tud elérni vagy nem érnek rá. leírta, hogy nem állnak ki, ha hatáidõig nem jelez vissza.
Nem tette, ezért a chat eseményeket leadtuk Runningéknak, és megjelent a noshow.
A noshow után több XCT tag zaklatta a csapattagokat, hogy mi ez. A csapat úgy döntött, hogy nem akarjuk az újrajátszást, hiszen õk választották a saját kontaktjukat, az õ bajuk, ha nem tudnak kiállni. Viseljék a következményeket.
Az újrajátszás hátterét nem ismerem, de nem is érdekel.
A korábbi véleményünkkel ellentétben mégis kiálltunk. A meccs elõtt jelezték, hogy nincs meg a csapatuk, és kérték, hogy játszhasson egy vendég. A klánom vezetése úgy döntött, hogy egye fene, legyen egy vendégjátékosuk, mivel "jó fejek vagyunk", és mi is elfogadtuk a tényt, hisz úgy is a fun a lényeg.
A war kezdetén a szerverünk hibája miatt 2 embert kivágott közülünk, és ezt jeleztük feléjük, és mondtuk, hogy azonnal jönnek. Erre õk azonnal a 15 perces szabályra hivatkoztak azonnal. (saját ts-en poénra vettük a dolgot.) Szerencsénkre sikerült a két tagnak belépnie, és elindult a war. (megjegyzés: 2 alkalommal is jelezte az elsõként leszületõ ember, hogy mig nálunk egy ember, és a közvetítõ született le, náluk 2 játékos is a 2 ready elõtt. Ezt megerõsíteni nem tudom, mivel nem láttam, de bízom annyira a társaimban, hogy elhiszem nekik.) Az elején jól kezdtük, azután mintha szétestünk volna. (megjegyzem néha úgy éreztem, mintha csak kövekkel dobáltuk volna õket<#vigyor2>. Ez a játék hibája, néha jól megy néha nem. Most nem nekünk kedvezett a játék.)
A visszavágó dettó elsõ kör. Szép meccs volt.
A második pálya betöltése után az XCT klánból vágott ki a szerver 4 embert. Mi azonnal javasoltuk, hogy visszalépés után kezdjük újra a kört, hogy ne legyen senki sem megrövidítve. Õk ezt iszonyúan zokon vették, és meggyanúsítottak minket, hogy csalunk, és direct kikceltük õket, mert annyíra vesztésre áltunk. (már az elején <#love12>)
Én ezt sértõnek, és etikátlannak tartottam tõlük, hiszen nem érte ez alkalommal sem hátrány õket, holott a szabályzat szerint nem lett volna kötelezõ újraindítani a kört.
Ezt a 2 kört is elvesztettük, és jogosan nyert az ellen, mivel szétestünk megint, és hagytuk magunkat lefraggelni.

Tévedés ne essék, nem akarom az eredményt megváltoztatni, csak pont tõluk esett rosszul a gyanusítgatás.

Nem vonok le következtetést, azt mindenki tegye meg maga!
Akkor nem is tudod hogy miket hagytál ki:1942,vietnam,bf2,2142.Na ezek teljesen más élményt adnak mint a codok.Itt tényleg érzed hogy csatatéren vagy nem 20x20 kiskertbe.<#lookaround>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem tetszett ez a vidi.Mivel én tolom mind a 2 játékkal , és nekem mind a 2õ tetszik igaz a mw2 egy nagy hentelés , a bc2 egy kicsit más a rombol6ó környezet és satöbbi miatt.

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Zs0lt1
hiba volt ránk tenni sry.
koszi a szurkolast egyebkent. <#eljen>

genRob
Ritka príma lett ez a BC2. Fegyver balanceok, jármûvek, szuper lett, tényleg. Ha valakit érdekel van egy eladó.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

bad company 2 eladó postát állom 6000 ft! (vagy személyesen debrecenben)

Bzzzzzzzzzzzzzzzzz BzzzzzzzzzzBzzz

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Na,ha ez után a trailer után nem lesz a jármûvekben kapcsolgatható zene(fõleg The Trashmen-Surfin' Bird<#vigyor>) akkor mérges leszek.

Egyébként titeket nem zavar a Battlefieldekben(COD-ról ne is beszéljünk) hogy tiszta klónháború feeling az egész?Minden kasztnak ugyan az a skinje(jó,persze oldalanként is más).Lehetne már egy kis változatosság...mondjuk a legjobb az lenne ha tudnál magadnak skint összeállítani,mint a Sims-ben(persze katonai sims verzióban,pl.:bundeswehr gyakorló nadrág,BDU felsõ,ruszki kucsma(vagy a légiós kepi viccesebb)XD)

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

TDC Geronimo
hess 😄

TDC Geronimo
:-)

Hajrá TRS!
Az összes battlefieldes vagyonom rátok tettem, úgyhogy nyerjetek, vagy végetek. :-)