Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Inkább csinálj nekem is légyszíves ilyen BC2-es képet, a nevem helyére. Ha jól tudom tõled kell kérni. Bármelyik jó lesz. A katonám neve: Pex_
Köszi
Egy nagyon NOOB-os kérdésem lenne felétek. Nemrég vette meg a BC2-t és amikor elindítom a célkeresztbõl kifelé sugár irányban fekete villódzások vannak és alig lehet valamit a játékból. A videókártyám megfelelõ, nem tudom mi lehet a gond.
Ha tudtok segítsetek plíz!
Elõre is köszi!
Meg az m60 gyengités meg gl gyengités, meg cg meg rpg ne sebezzen akkorát ember ellen, meg gyorsabbra a helit, meg a tank szenzijét külön lehessen állitani, mert lassú! Meg kár hogy a hammert kilehet lõni 1 rakétával, mert igy nemhasznállja senki , esetleg taxizásra! (bf2-ben is maradt pár hp, és igy lehetett használlni, és jóvolt) !
Meghát sokkal nagyob pályák kellenének, több tankal meg minden jóval! Na meg ez a kés dolog, ha már megcsinállták bugosra 😄 akkor inkáb csinállták volna meg ugy, hogy a késelõgombra csak elõveszi, és a balegér gombal indulhasson el a bicskapenge 😊
Na meg még sorolhatnám..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
PATCH=MOH-12900Ft
talán így jobb
"Not Weaken.... Weeeaken"
<#ravasz1>#ravasz1>
Remélem azért igazad van, és tényleg vannak akik a PATHC-et hegesztik! peace
[IRAM] leader
Remek idõtöltés volt és sikerült a vLr szervert letesztelni teljes terhelés alatt (16/16), végezetül pár screen:

"PATCH=MOH" + <#hehe>#hehe>
Remélem a smájlival már egyértelmû, hogy viccnek szántam.
így teljesen használhatatlan az a kevés heli is, ami van...
Per Aspera Ad Inferi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
vipera hadmûvelet - mindenki elbújik láthatatlanul a térkép egy pontján és szép csendesen lepörgünk
skorpió hadmûvelet - mindent hátrahagyva kisétálunk a térképrõl
mongúz hadmûvelet - amikor egy valaki átáll a meccs közben az ellenfélhez, beépül és rombolja azok morálját TK-val, stb...
Kipróbált taktikák, mindig bejöttek.<#hehe>#hehe>
Az nem nagy mutatvany 15 evesen. En is levertem barmikor egy fel ovodas csoportot 12 evesen, ha nem voltak tul nagy termetuek. <#vigyor3>#vigyor3>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
én is cod,cod:uo,cod2,cod4 ezek jók voltak ugy mond!
De ez az uj cod6! 😄 ez egy vicc! 😊
Bf2 az nagy király volt minden meg volt benne ami kellet!
bf2 bc2ben meg csak a repcsiket hiányolom és hogy alig van map!
amugy minden oks 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
am mirõl megy a flém már megint?
Jólvan, szuper, mert összerángattam holnapra a srácokat nagy kínnal.
nem fogok minenkinek egyesével válaszolni ha egyben megtehetem...szerintem ezis eléggé logikus...