51658
-
#37386 Az admin jog nem azért van nandor90, hogy ha szarul áll a csapatod akkor az ellenférre nyomogasd az admin-kill -t szerintem.
Ez elég nyomorék dolog, ha nem tudsz veszíteni, ne játsz. -
#37385 a fedezék rendszer elég jónak tűnik kicsit olyan mint a Call of Juarez 2-ben, remélem nem lesznek benne ilyen perkes hülyeségek és akkor kapunk egy jó játékot (szerintem, bár még kiderül...) -
#37384 nah igen ez elég gyakori...csücsülök a kő mögött kapom a találat gondolom WTF? csak nem lőnek át a sziklán, hát kilátszik a fejem, csak éppenséggel én nem úgy látom...de ez fordítva is előfordul amikor az ellen van fedezékbe és semmilye se látszik ki csak a torkolattűz... -
#37383 Ez szimjuléjsön. Van, hogy beragad a puska, nem kell belelőni a fél tárat egy emberbe mint itt, fasza a fedezékrendszer, ilyesmiket tud..
Amúgy egyre jobban tele a faszom azzal, hogy úgy érzem fedezékben vagyok, és kapom a fejest, mert kilóg a búrám.. Úgy mégis, ezt mennyi ideig tartani megoldani??? -
False #37382 most én is megkaptam,hogy csiter vagyok,gyökér franciák nem bírnak veszíteni.... -
#37381 Szerintem is-is ,hogy le rántsanak minket pénzzel! -
#37380 Multi lesznek uj fegyok meg palyak. -
#37378 Ez a Vietnam kieg, ez mi lesz lényegében? Single vagy multi? -
False #37376 sajnos nem úgy tűnik hogy sokat foglalkoztál online fpsesel,de a nyelvtanra még kevesebb energiát forditottál...bár a lustaság fél egészség,és én is teljesen egészséges akarok lenni,hogy csinálod? -
Landor #37375 A hsz-ed alapján nem 47, hanem olyan 7 lehetsz..
Vagy megtanulsz helyesen írni, vagy ki leszel innen moderálva, mert fájdalmas még olvasni is az értelmetlen hozzászólásaidat!
-
4850 hd #37374 hello all gondolom ez a normál mod hogy lehet spottolni a ellenséget furcsa hogy alig vannak akik a hc tolják ez az egyetlen játék ahol ekkora kűlőmség van tolok én mindent van némi tapasztalatom de itt a legnagyobb a kűlőmség
ennyire gyengék lennék pedig nekem ebbe van a legkevesebb fps azaz elég gáz a fps arányom és spottolás nélkül is hozom a statom nem értem miért játszanak ilyen kevesen hc mondjuk a korasztály se tiszta de nem mai emberke vagyok és még mindig pörőg az agyam ezek szerint ugyebár hc a reflex számit ki lő hamarba az nyer ,még le is vagyok maradva fps terén mert én megdolgoztam a gépért ezért nem a legujab darab sajnaaaaaaa
és még is fekszenek kivéve ha nem :( 47 vagyok asszem tudom miről beszélek ha nem akkor sry ) -
#37373 Így első ránézésre semmi olyat nem tud amit ne tudott volna már a BF42 is 10 éve. -
Nagydög #37372 Eleg benan nez ki az egesz, de a fedezek kezeles az jonak tunik. -
#37371 Akik olvassák a topikot gondolom szeretik a multi fpseket, szal szerintem ezt mindenképp érdemes megnézni..
Ha ez kijön, szerintem pápát intek a bfbc2nek... -
#37370 köszi -
#37369 Updateld a játékot, és az options-ben megtalálod "toggle zoom" alatt asszem. -
#37368 Az a gond hogy sokkan sniperkednek tul sokkan vannak VIP listan... Ja es a CG az is olyanokat szoktam kapni hogy na es pont olyankor nincs admin. -
#37367 Értem. Akkor jó helyen van. :) -
Landor #37366 Helykitöltés :)
De ha tudtok itt fel nem tűntetett magyar szerverről akkor szóljatok! -
#37365 Sziasztok!
Most kezdtem el nyomulni a játékkal, még az elején tartok, és nem tudom, hogy be lehet-e állítani úgy a célzást (zoom) és a guggolást, hogy csak addig csinálja amíg lenyomva tartom a megfelelő gombot? magamtól nem jövök rá, tudtok segíteni?
köszi -
gabipaci #37364 Elég gyakran szoktunk dumálni, ha valami sérelem ért a szerverünkön, és nem említetted meg nekem, akkor nem is ért semmiféle sérelem...
Köszi :)
Szerverünket meg nem nagyon látom üresnek, szabályaink meg nem változtak, a kezdetek óta ugyanazok, sniper limit lett, de az limit, nem szabály. -
SzinesGeza #37362
Nna, lecseréltem az XP-t Win7-re, a játék el is indul, csak épp kb 10-20 mp "harcolás" után kivág a programból az Asztalra.
Nem PB és nem is VGA túlmelegedés.
Valakinek volt hasonló?
-
#37359 Már csak várni kell a húsvéti nyuszira, és a DICE megcsinálja ezt a lehetőséget nekünk. :)
Nándi: Ha egy-két adminnal van bajod, akkor miért fikkantod úgy az egészet?
NEm mellékesen Crock általában figyel az ilyenekre. Előferdül gondolom veled is olykor, hogy nem vagy a gép előtt, de bent maradsz a játékban, hátha nem dob ki tétlenség miatt. Lehet így volt fent. -
#37358 A sniperek már alapban is elképesztően irritálóak, hát még ha spottolni sem lehet őket.. Kösz, nem kérek. :DD
Viszont most adtál egy jó ötletet! Csak a reconokat lehessen 3D spottolni :DDDDD -
eugabesz #37357 El van...marad úgy akkor.Müszi! -
#37356 *Anisotropic, na elnézést. -
#37355 Anisotroping Filtering
Elvileg a távoli tárgyak körvonalait élesíti ez a textúra szűrés, nem lesz homályos elmosódott körvonalú, vagy valami ilyesmi. :)
-
eugabesz #37354 Valahol olvastam,de nem tudom már visszakeresni...Aniso=3 az jó?? -
#37353 Elmondom, hogy valószínüleg az ellen se lát, csak rá vannak feküdve a Q betűre és a kis piros háromszöget lövik... -
#37352 cfgben bloom off -
#37351 kb. ez a gond a jatekban pont razumolsz mikor behavazik minden:) az a megoldas rajta hogy ne jatsz olyan mappon:) -
#37350 na hamár effektek:
valaki tud arra megoldást, hogy a havas/sivatagos pályákon lássak valamit? mert ha havazik vagy éppen fújja a homokot a szél konkrétan 5 méternél messzebb nem látok viszont az ellen lát engem -
#37349 A contraszt+brightnessel birod az effectet vmenyire csokenteni de ezt neked kell eltalalni hogy mi felel meg. A low-on nemfog eltuni fust es a porfelho. -
Pex156 #37348 Volt egy rövid időszak amikor Laguna Presan mindent LOW-ra állítottam, hogy majd úgy jobban megy...így is béna voltam.
Valami előnyt talán jelent. -
Nagydög #37347 A PB mindig messze a cheatek mogott kullogott. Ezt meg fel se nagyon rohatjuk nekik, mert rengeteg ember van, akinek eleg a szakertelme egy cheat osszeutesehez. -
#37346 Amúgy 1080p-ben minden highon van nálam, és ez miatt akarom kérdezni, hogy szerintetek az Efektek minőségét érdemes levennem lowra? (néha nem látok semmit a füsttől) -
#37345 elvileg pb-s szerveren volt -
Nagydög #37344 Legalabb tudjuk, hogy 2010.08.09-en haromnegyed ot korul szerezte be a cheatet a majom. Meg azt valahol felfogom esszel, hogy Tobbnyiresikertelen Jozsika beszerez egy cheatet, okosan bekonfigolja, hogy ugyes jatekosnak tunjon tole, es buszke magara, de azt mar fel nem fogom, mi ertelme az ilyen halalsugar-csalassal napokat jatszani. -
#37343 Ne jarj olyan szerverre... -
#37342 Elején szerintem még nem csítelt, azért nem feltűnő, de most csinált egy 150/4et...