51658
  • SzocsA
    amúgy hogy számolja hogy melyik csapat nyer? el kell foglalni a bázisokat és akkor kill alapján vonja le?
    magyar nyelven nincs valami leírás?

van hozzá magyarosítás azt steamesre rá lehet pakolni nem fog tőle összeakadni gagyizni?
  • kakaoskalacs
    Hm , neztem maugy mi lehet benne atvágás , de utanan voltam Euronicsban is ahol köztudottan drágák a cucco kés ott 2990volt szal most kell kifogni. Mondjuk ilyen sárgadobozos gazdasagosverzio. :)
  • steweee
    visszatérek az eredeti kérdésemhez részben.

előző link :

bfbc2 - 5000
    bfbc2 vietnam - 4000

? ? ?

akkor a második csak multit tartalmaz ?
  • steweee
    hát 2500ért elsőre meg kellett volna venni sztem....

http://www.576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=battlefield&IsSearch=1

utána 4. oldal eleje...
  • IMYke2.0.0.0
    Én Quake 1/2/3-on nőttem fel a multizás korszakába, hogy aztán belekóstoljak az Unreal Tournamentekbe is = nekem a Deathmatch jelenti az igazi FPS multit.

Azt tudom, hogy a "battlefield feeling" a tankos-repülős-taktikázós-csapatos-néhány-pontért-harcolós dolog, de az nekem nem jön be annyira.
    Nem véletlen, hogy 4 hónap alatt 48-as szintig tudtam fejlődni [hamarosan megvan a 49] - nem mintha a stat sokat számítana, csak a kontextushoz hozzátartozik -, hiszen közel 1400 Deatmatch-en vagyok túl a játékban, és összesen games: 1567 [a többi a többi módból van].
  • IMYke2.0.0.0
    Egymás lelövöldözésén kívül?
  • SzinesGeza

Ennek a játékmódnak mi értelme van???

• IMYke2.0.0.0
    Ebben tapasztalatból nem tudok segíteni - mert jómagam nem vettem meg, és csak kipróbálás erejéig kaptam hozzáférést egy nagyon kedves fórumozótársamtól -, de annyit tudok az olvasmányokból, hogy sokkal jobban optimalizált [ezt az előnyt legújabb, Client Patch R11 után már talá elfelejthetjük], mint az alapjáték, és ami a legfontosabb, kicsit jobb lett a 'hitreg' - hit registration -, aminek köszönhetően kevésbé mulatságos / idegesítő találatokat és halálokat szenved el a játék, mint a BF:BC2-ben.

De majd elmesélik azok, akiknek megvan és aktívan játszanak is vele.
  • kakaoskalacs
    Mégegy kérdés : Vietnam-os kiegeszitő mennyire dob a multi élményén?
    jelentősen több map +fegyver+jármű vagy elenyésző?
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy segíthettem - és találkozzunk a netes harcmezőn! :)
  • kakaoskalacs
    Köszönöm a választ, a véleményedre amúgyis adok mert legtöbbször ahol hozzászólsz ott hasznos választ hagysz. holnap be is szerzem.
    FullHd-ba nszoktam jatszani(22" monitoron) vagy 1280x720
    Ezek függvényében ugyhiszem nem lesz gond med/high beallitasokon. Single rész nem igazan érdekel , inkabb Multi :) Üdv
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát, rövidre fogva: tökéletesen fog futni a gépeden - kisebb kompromisszumokkal, ha neten akarod, magas FPS-értékek mellett játszani. Single Playerben tökéletes lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Így fut a lentebb írt, második gépen (saját videó!):

• IMYke2.0.0.0
    Nekem otthon is, és itt is sokkal gyengébb gépem van, mint az általad írt és:
    - otthon: FullHD-ban gyönyörűen futott - FPS-számokra nem izgulok, így nem mértem. Egyedül a Single Player során akkor éreztem belassulást, amikor a bevezető pályát követően, az első bevetéskor, a havas tájon [hegyek, helikopter, orosz tábor] a kamera lefelé mozog.
    Amúgy meg, harc közben semmi akadás.
    Gép: Gigabyte alaplap / Intel Core 2 Duo E8400 (2 mag, 3000 MHz) / 4 GB DDR2 (1066) / HD4850 512MB / 27"

- itt, a netre kötött gépen már gondok vannak, hiszen ósdi VGA van benne, ezért 1280*800, minden "Low" értéken tudok csak élvezhető sebességgel, multira alkalmas tempóban játszani.
    Gép: Gigabyte alaplap / AMD Athlon64 6000+ (3133 MHz) * 2 GB DDR2 (800) / GeForce 8500 GT 512MB / 20"
  • kakaoskalacs
    Most elég idiota kérdést teszek fel és tudom , hogy az ehhez hasonolkat el szoktak kergetni csak , láttam teszkoban 2500-ért BF:BC2-t és majdnem megvettem csak nemtudom mennyire élvezhetően futna aránylag jo minőségben egy (Phenom II X3 720 3Ghz Black Edition,HD4870 512Mb,4Gb Ram,W7 64bit) rendszeren , akinek haosnlo konfigja van irhatna véleményt , köszönöm. Üdv!
  • RAMyMamy
    így van, csak multi
  • steweee
    kérdezek egy őrülten nagy hülyeséget sztem, de tényleg nem tudom...

a bfbc2 vietnámot hogy lehet indítani ? bejelentkező képernyő, bal felső sarokba virít, de kérne vmi logint. és ha én nem akarom ? vagy az csak multiként létezik, nincs sp missziója ?
  • SzinesGeza
    Ettől jobb.
  • KaBuTo666
    Szerintem meg a bf3-t kulabácsi is játssza mert annyira jó!
  • Look at the cat
    bad company 3 majd inkább
  • Look at the cat
    bf3 egy szar
  • KaBuTo666
    Tessék gyűjteni a pénzt jó gépre és bf3t venni!
  • Ry0K3N
    Nem érted. Mindegy hagyjuk :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, a BF3 megjelenéséig nem sikerült az 50-es szint, de a 48-as már megvan:

• IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy ezt én nem is tagadtam, másrészt én 99%-ban Osztag Deathmatch-et játszom - 2-3 pályán [többnyire Isla Inocentes szerverek vannak], így nem értem a felvetésed...
  • Metalmilitiakid
    Nem ez valójából azért van, mert RPG vel a tankot lövöd amiből optimális esetben robbanás előtt kiugrik a delikvens és nem kapsz kill-t. Ellenben a CG t meg spammeli az ember fűre fára mert mindehonnan öl kb. Ezért van vele sok killed.
  • IMYke2.0.0.0
    * RPG-7-est...
  • IMYke2.0.0.0
    De ez minden fegyver esetében így van - a 3 RPG esetében meg aztán halmozottan.

Ezért írtam, ha van időd befogni - tudod, kis szaggatott, majd befogáskor folytonos piros célzó négyzet - az ellenséges járművet, ellent [poénból nem egy mozgó emberkére lőttem tracert], akkor gyakorlatilag tök mindegy, hogy a CG-t, vagy az RPG-4-est használod.
    Ha nem sikerül ráfogni, akkor pedig még az Isten sem segít a találatban.
  • Ry0K3N
    Nyílt terepen távoli célpontra 99% :) De ha közel van valami és nem lőheted egyenesen nos az más tészta .
  • SzinesGeza

..csapódik a célpont mögé?

Nekem eddig mindig a tracerbe ment.

• Ry0K3N
    Nem erre vagyok kíváncsi, az érdekelne hogy pl épület mögül kilőve felfelé mennyire fordul a cél felé mekkora ívet leírva mert sokszor csapódik a célpont mögé az RPG például.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy mindkettő esetében meg kell várnod - a célpont mozgásától függő - befogást így a "ráfordulás" között sok különbség is lehet illetve semmi sem.
    Nekem az M2 Carl Gustav már 2018 ölésre volt jó, az RPG-7 AT-val szemben, amivel csak 118 embert küldtem a másvilágra.
    Így, érthető okokból, én az előbbit forszírozom.
  • Ry0K3N

És egy tracer dart-al megjelölt célpont esetében van különbség köztük a ráfordulás/követésben?
  • Metalmilitiakid
    Igen, az RPG az AT(anti tank) rakéta a CG meg BB (bunker buster) szóval inkább épület és emberek ellen jó
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj:

• Fpocok
    RPGnek nagyobb bulletdropja. Ez azt jelenti, hogy ha messze akarsz célozni, akkor feljebb kell céloznod mint a gusztávnál, mert hamarabb leesik. RPG mintha nagyobbat is sebezne tankokba.
  • Ry0K3N
    Úgymint? Mert az érdekelne hogy pontosan micsoda :)
  • IMYke2.0.0.0
    A bfbcs.com közben meg a játéknak ad igazat.
  • IMYke2.0.0.0
    Döbbenettel vettem észre, hogy a Statverse szerint, már régen 48-as szintűnek kellene lennem, míg a játékban mindig van hátra pár ezer pont...

Erre varrjatok gombot:

• IMYke2.0.0.0
    Ahogy kedves RAMyMamy írta: megveszed a SPECACT Kit DLC skineket.
    Vagy, egy Normal módban futó szerveren, a játékban felveszed egy téged megölő játékostól - a SPECACT Kit fegyverei a "GYILKOSOD" felirata alatt narancssárgával vannak kitöltve! - és azzal rohangálsz, öldösöl addig, míg meg nem ölnek újra...

Ehhez NEM KELLenek a SA fegyverek, ahogy a Veterán ranghoz kötött M1 Garand sem!: