51658
-
#50331 sziasztok
olyan problémám van az irányítással,hogy csak felfelé nézek a játék elején és nem tudok lefelé nézni.. mi lehet a baj?:) -
eugabesz #50330 Tedd be Origin-be a játékaid közé,kód beváltása menüpontban tudod aktiválni és már töltheted is... -
Dzsonikess #50329 Sziasztok valaki remélem tud segiteni ,eltört a bc2 cdm és ujraakartam rakni a napokban a játékot mert nemmüködött az updater , igen ám leszedtem a warez verziot felraktam leupdateltem és a multiba olyan bugot produkál nemtom a warez miatt vagy mi miatt hogy ahogy löném az ellent olyan mintha nem érintkezne az egér gombom de mikor a pusztába lövök akkor teljesen folyamatosan lő ,valaki nemtudná felrakni az eredeti cd képfájlát egy fájlmegosztóra nagyon megköszönném :) -
False #50328 Oks,bocs,megkövetlek :) -
KaBuTo666 #50327 Krákkkhm mkhm hkhmmm -
False #50326 A sniperek voltak a bc2 ledegradálói,még jó hogy a bf3ban egyáltalán nem hangsúlyosak. -
Gyuszopapa #50325 Mindig nagyon szerettem a csipákat és a kempereket,kapták is a jutalmat a fejükre,hol egy terepjáró,hol egy kis tüzérség illetve kaptak egy squadot is a nyakukba. -
RAMyMamy #50324 topikot tévesztettél -
mark24842 #50323 -
#50322 pedig jó a single rész is! jók a zenék :) -
#50321 eugabesz tanácsával egyetértésben:
-
eugabesz #50320 Szerver filter-ből pipa,x kivesz és kész... -
vegh99 #50319 hello mindenki tudja valaki mit kell csinálni ha A Szerverlista beszürkült és csak 2 -re lehet rámenni
Kösz!
-
Gyuszopapa #50318 Menne,csak elég kevés lenne a fps. -
hunter0413 #50317 Ezzel a procival menne?:Intel(R) Celeron(R) CPU 3.20GHz -
eugabesz #50316 Indítás rendszergazdaként ..vagy ilyesmi.. -
Marteentf2 #50315 Nem engedi állítani a prioritást
aztírja a hozzáférés megtagadva -
Marteentf2 #50314 Megnézem.Bár nem lenne baj ha minden szeróralépés előtt megkéne csinálni,csak már müködjön ha 4-5órát elcsesztem rá.(ha nem többet..) -
eugabesz #50313 De olyan van,hogy prioritás beállítása,tedd normál felettire,úgy jó lesz,az a kár,hogy minden szerverre lépés előtt meg kell csinálni. -
Marteentf2 #50312 Nekem XP-m van és ott nincsen olyan hogy tulajdonságok a PnkbstB.exenél
Ma újrarakaktam 4-5x a játékot sőt a windowsot is újraraktam de semmivel sem vagyok előrébb.. miután újra rakom és elindítom megy a game kilépek és utána vissza már meginn rossz..nemértem..-.-' -
eugabesz #50311 Annyit még megtehetsz,hogy ha fut a game,belépsz a feladatkezelőbe(folyamatok) és a PnkBstrB.exe-n nyomsz egy jobb klikket,tulajdonságok és futtatás kompatibilis módban (sp3)....jobb ötletem nekem sincs. -
Marteentf2 #50310 fuckye meginnt ugyanazt írja amit nemrég:you need to have punkbuster installing and running order to join servers with punkbuster enabled.
... nemtom már ténylg mit kezdjek vele.. -
Marteentf2 #50309 Áh megoldódott a probléma :P felraktam egy másik felhasználóból a gamet és másik meghajtóra raktam.
-
#50308 Nemszamít mert visszarakja 59Hz-re és akkor nem nativként kezeli...
nah mindegy : D -
eugabesz #50307 Én pl. mindig berakom a játék pb mappájába a pbsetup.exe-t,had töltse csak oda a friss fájlokat.Meg nézd meg a tűzfalon ki van-e engedve.. -
Marteentf2 #50306 Nagyon szépen köszönöm a leírásod!!
csak sajnos ezt már énis probáltam :/ no m1 fölrakom 1másik meghajtóra a bfbc2őt és megnézem hátha úgy müködik nemértem miért szarakodik a pb.. 2-3hónapja még ment :/ -
#50305 Bárcsak olyan alacsony pingeket látnék én is a szerver böngészőben mint Te... -
#50304 Punkbuster Download
Rittyentettem neked egy leírást is:
-
Marteentf2 #50303 Mostmár eljutottam odáig hogya pb felpatchelte de szintén megkapom ezt az üzenetet :(kép) http://imageshack.us/f/535/bdvc.png/
üzi:you need to have punkbuster installing and running order to join servers with punkbuster enabled.
a játékban a beállításokon belül engedélyezve van a PB. -
Marteentf2 #50302 Sziasztok!Nekem az a problémám hogy felrakoma bfbc2őt ésmár a patchelésnél elakadok mert nemtudja patchelni..felpatcheltem manuálisan R11es patchel.Ezután betudok lépni minden megy kivéve mikor beakarok menni olyan szervere ahol van PB oda nem enged be aztírja fölkell rakni vagy updatelni updateltem ésúgyse müködik és már a pb-nél is hibaüzit ad ki!HELP PLS! -
Leky #50301 Esetleg próbáld meg azt, hogy a C:\Users\Neved\Dokumentumok\BFBC2 mappában megnyitod jegyzettömbbel a settings.ini fájl és manuálisan átírod a felbontást, így:
[WindowSettings]
Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60
-
#50300 Remekk , másik problémám , hogy NINCs 1920x1080 60Hz refesh rate -.- vagy ezt a patch javitja? ... -
#50299 Battlefield: Bad Company 2 Client Patch R11
3 darabban van fenn, a könnyebb letölthetőség kedvéért.
Itt pedig egy darabban a 2.5 GB
-
#50298 nálam ilyenkor elfogyott a hely, de elviekben le lehet tölteni egyben is valahonnan, majd az okosok megmondják -
#50297 Az update mindig megszaakd File Not found hibával-.-
Mi a teendő ilyenkor? -
#50296 Köszönöm a kiegészítést - mentségemre szóljon, hogy emlékezetből és kapkodva írtam, hiszen [ahogy korábban is írtam] 95%-ban Osztag Deathmatch-et játszom :)
-
Leky #50295 Remek leírás! Én annyit tennék hozzá, hogy Rush játékmódban nem az idő múlását jelzik a számok, hanem az ölések számát. Mint ahogy leírtad csak a támadóknak van ticketjük, ha egy támadó meghal, de a medic feléleszti akkor visszanyerik azt az elvesztett ticketet. -
False #50294 Anno én még a Doomal, majd Quake-el és Duke-al kezdtem a multi FPS pályafutásom,és amint megláttam a Counter-Strike-ot /ugye előtte a Half-Life volt a multi favorit/ tudtam, hogy a csapat alapú játékoké a jövő, és nekem azokkal kell játszanom.Viszont a bf2es korszakban még annyira aktívan cséztem,hogy úgy voltam vele nem akarok még1 játékot megtanulni,így az kimaradt.Azt jött ez, ami nem olyan jó mint a fénykorában lévő CS,de viszont a CS-t is kiherélték mire ez kijött így erre esett a választás.Most meg a bf3, ez jobb mint a bc2,de versenyjátékhoz, aminek a gyökér dice-osok hirdetik, köze nincsen.És van benne TDM,de sztem a játékmód felett már eljárt az idő,ezért jó a CQ és a RUSH mert /nyilván normális csapattársakkal/ értelmet ad az egésznek,egy keretet. -
#50293 A magyarítás működik minden verzióval - és a legújabb Patch-csel sincs gondja.
A "hogy számolja hogy melyik csapat nyer" kérdésre a válaszod:
Rush (Lerohanás):
A támadó csapatnak elpusztítania, a védő csapatnak értelemszerűen megvédenie kell a Single Player-ből ismert M-COM állomásokat [nagy láda, számítógép konzollal].
A Védő csapatnak végtelen számú ún. újraszületési ticketje van [azaz, nekik nem fogy el az idejük], míg a Támadó csapatnak az aktuális szerver beállításaitól függően változó számú ticketje [mondjuk úgy ideje] van - átlagban 50-1000.
Egy M-COM állomás elpusztítható C4-töltetek ráhelyezésével [számos szerveren tiltják, és kirúgnak miatta az éppen aktív adminok], valamint fegyverekkel - a DICE "nagyszerű" (és bizonyára beszívott) játéktervezői általában rombolható épületekbe helyezték a pályák nagy részén ezeket, így gyakorlatilag tankokkal, és helikopterekkel, valamint Mortar Strike (Mozsárágyú csapás) segítségével a támadók rádöntik az épületet = azonnal megsemmisül.
A meccs akkor ér véget, amikor az aktuális kör minden M-COM állomása elpusztításra került, vagy a Védők elég ideig feltartották a Támadókat, és azok kifutottak az időből[/u].
A fel nem tett kérdésedre a válasz: az "idő múlását" a bal alsó sarokban lévő minitérkép felett láthatod az "AM." vagy az "OR." rövidítés mellett - éppen melyik a támadó.
[b]Conquest (Hódítás)
Két csapat játszik egymás ellen, és cél a zászlók elfoglalása, és azok másik csapattól való megvédése - mindaddig míg a másik csapat "ki nem fut az időből" (lásd fentebb).
Minden ellenség megölésével csökkentheted a rendelkezésükre álló ticket számot (tehát gyorsabban fogy az "idejük"), miközben ez a fogyás azzal is növelhető, hogy a zászlók több mint felét a csapatod uralja a pályán.
Az a csapat veszít, amelyik kifut a ticketjeinek számából.
Squad Rush (Osztag Lerohanás)
Csak két osztag játszik egymás ellen 1 vagy 2 M-COM megvédése/támadása érdekében. A szabályokat lásd fentebb.
Squad Deathmatch (Osztag Deathmatch)
Szerintem, ezt nem kell részleteznem - az az osztag nyer, amelyik a szerveren elérendő célként kitűzött pontszámot (öreg FPS-játékosoknak: fragek) előbb eléri.
Remélem, segítettem.
-
Ry0K3N #50292 Más a hangulata, érdemes rá mindenképp beruházni.