51658
-
#50251 Vannak - utóbbi javára. -
RAMyMamy #50250 SpecAct kitet meg kell hozzá venni, amiben csak skinek vannak, asszem -
Ry0K3N #50249 van valami lényegi különbség RPG és a Carl Gustav között? -
#50248 Köszönöm a választ sikerült..
Még 1 kérdés SA fegyver hogy szerezhető ? -
SzocsA #50247 lol most nézem hogy 3at írtál -
SzocsA #50246 de hát eredeti! Steames vagy be kell reggelni EA accra az originre?
de miért csinálja? -
#50245 akkor nem csak nekem van :D
-
#50244 addig kickel a pb amíg nem veszed meg a bf3t -
SzocsA #50243 Ez micsoda?
-
#50242 Sziasztok!Olyan problémám adódott hogy a pb állandóan kidobál a multiból "corrupt module list" szöveggel.Tudnátok erre valami megoldást?A játék természetesen eredeti.... -
#50241 A képen látható oldalra belépsz és a kijelölt menü opciót választod.
Belépsz a katonáddal és bejelölöd, melyik játékod van meg:
Ugyanezt elérheted, ha regisztrált vagy - és ugye az vagy - az Electronic Arts honlapján.
Belépsz, majd a "My Games" alatt kiválasztod a legördülő menüből a Platformot, és a játékot - majd hozzáadod a profilodhoz.
Ha online játszottál a Battlefield Heroes-zal, akkor azt is beleszámolja a "Veteran" rangba.
-
#50240 BF 1-2-3 van BC2 és valami BF kieg, mind eredeti -
eugabesz #50239 Az lényegtelen,a beregisztrál játékaid nézi,tehát kulcs alapján... -
#50238 Csak nem értem mit kell csinálni, szinte minden játékban más a nevem, Kivéve itt és BF3ban egyező -
RAMyMamy #50237 ha nem kapod meg automatikusan, akkor szerintem írj az ea supportnak -
#50236 Jó nekem is kell olyan mert van vagy 4 játékom BFből.. -
#50235 Az a veterán rankot mutatja azt hiszem. Hogy hány másik játéka van még a bf accountján. -
#50234 Játékban gondoltam Kockában vagy egy szám -
#50233 Így van. ha adsz nevet, akkor kirakja, hanyas vagy. Van fehér, fekete, szürke, meg másik szürke változatban. -
#50232 1. Megadod a házigazdánknak a BF:BC2-ben használt neved - mondjuk: Holdpro80
2. és kiválasztod a színt és megkapod.
-
#50231 Srácok nevek előtt látok számokat azt hogy lehet ? -
#50230 Danke!
Nem tudom miért ezt vette, az ő dolga... -
Leky #50229 Az úgy nem fog menni mivel be van regisztrálva egy EA account-ra a cd kulcs. Csak úgy tudod működésre bírni, ha elkéred a EA accountját is az eladónak. Gondolom azt nem adja oda. Vissza kell kérni a pénzt, mert így használhatatlan. Nem is értem miért nem boltit vett, már fillérekért adják. -
#50228 Ja persze használtan vette. -
#50227 Sziasztok!
Segítség kéne! Egyik családtagom vett egy BC2-őt, de a szériaszámot nem engedi beregisztrálni új ACC-ra, mert az írja a játék, hogy használatban van. Van ere megoldás, vagy az eladó hibázott? És mi van, ha nem lehet elérni az eladót?
Köszi előre is! -
Leky #50226 Ellentétben a Battlefield 3-al itt akármennyi katonát tudsz csinálni és a előző nem törlődik ki. -
SzocsA #50225 lehet csinálni két profilt a játékban? ami előtte volt nem törlődik ki stb? Steamen?
amúgy ma játszanék vele először elég durva a CSS hez képest! vagy fura! -
Leky #50224 Nálam is eddig az Originben csak a Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe verzió volt most, hogy beléptem az Originbe megjelent egy Bad Company 2 is. Ki érti ezt? -
#50223 Ertem en csak az a furcsa nekem hogy a Limited edition mar megvolt ,arra vettem meg a vietnamot ,amit jatszotttam is utanna csak egyszer megjelent a DD Edition is es addg nem volt ,tehat ket jatek van egymas mellett az oiginbe -
#50222 BC2DDE=BC2+VIETNAM -
RAMyMamy #50221 abban benne van a vietnam is, úgy tudod aktiválni, ha kaptál/kérsz hozzá kulcsot az ea supporttól, de nálad akkor mindegy, mert már megvetted -
#50220 Sziasztok megvasaroltam anno a BC2-ot ,utanna a Vietnam DLC-t,a jatekot betettem az orogin-be is .Tegnap este inditom az origin es az en BC2-om mellett ott virit a BC2-Digital Delux edition is kulon ,ez most mi a tura akar lenni en nem csinaltam semmit -
eugabesz #50219 -
Laresh #50218 Megvédünk,akár az életünk árán is, de ha nem sikerülne,akkor megbosszulunk :) -
#50217 Nőt igen :o -
KaBuTo666 #50216 BF3ban leakarlak késelni...:D -
#50215 Verekedni akarsz e? :D -
KaBuTo666 #50214 Hát megmondom neked őszintén, hogy férfit még nem ütöttem meg. -
#50213 BF3 sem jobb mint a BC2. Vannak benne Jetek meg új mapok. Hibák, hiányosságok ugyanazok, plusz vannak benne újak. -
KaBuTo666 #50212 Ja, te és a gorilláid?