Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Szóval 10 dolcsiba kerül PS3-ra (~2200 Ft), ez nem is vészes, feltéve, ha bõven vannak szerverek és oda be is tudsz kerülni. Ugyebár max csak 4 ember tud játszani.

Köszi, továbbítom az infót!

YouTube: 23Drazse

nekem dx10 van,és még sosem laggolt.bár nem tudom,hogy a dx10 miatt-e,mert én sosem játszottam bc2-õt dx9-el

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

nandorb
Bugos,jatsz dx10-ben allitolag akkor nem laggol.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Mi a jóédes ********--tõl van, hogy amint elkezd villogni az m-com laggol, szaggat lefagy minden. Amíg "telepítve " van nem tudok játszani. Ez van akkor ha én aktiválom és akkor is ha más. Abban a pillanatban amikor végez már egybõl. optionsban mindent levettem a legkissebbre(low, 1x, kikapcsolva minden) és mégis. Már utálok Rush-t játszani mert amikor felpörög a játékmenet(hatástalanítani kell az m-com ot) akkor nemtudok játszani.
nandorb

Köszi szépen!

Hogy meg kell venni? Ezidáig errõl még nem hallottam. Lehet emiatt nem is lehet látni a játékmód kiválasztóban. Amennyiben ez biztos én beérem ezzel az információval, innentõl már a haverom dolga eldönteni, hogy tovább lép-e ezügyben.

nandorb
az Onslaught modot megkell venni,es csak onslaught serveren lehet jatszani gondolom...

roland4
Köszi szépen!
szerintem egy pc-s topikban nem nagyon fogsz találni konzolos emberkéket 😞
Sziasztok!
Nem tudom mennyire vagytok otthot konzolos témában, de volna egy kérdésem. Haverom PS3-mon nyomja a BC2-õt, és ott ugyebár lenne egy ötödik játékmód is az "Onslaught". Az volna az õ nagy gondja, hogy nem tudja (meg PC-s létemre persze én sem), hogy hol/hogy lehetne játszani ezzel a játékmóddal. Vagy mi kell hozzá, etc?
Valaki tudja rá a választ?
Elõre is köszi!

Mielõtt valaki még kérdezné, hogy ez miért ide írom, azért, mert a konzolos topicot nem használják már december óta.

nandorb
Lattom kattinottal xD.

Mert hülye vagy...keresse meg b+...

[IRAM] leader

Meglepõ,hogy a zemberek többsége nem tudja használni a netet...csak van neki.

[IRAM] leader

nandorb
Johat meg 101x leirom.
Innet,az elso.

IMYke2.0.0.0
Isla Inocentes - Rush, 500 ticket, védekeztünk.
Pontosan 100 percig nem tudták elfoglalni az elsõ két M-COM-ot 😊))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a játék leszedi,és telepíti induláskor.

roland4
És honnan tudnám leszedni? Mert innen nem tudom hogy kell , az ég világon nem találom a download-ot, csak leírást hoz be R11 patch-nél
nandorb
Csak R11-es patch van...

roland4
Az R12-es patchet honnan tudnám leszedni, mert nekem még nem updatélt át és nem is engedi mert hiányzik valami... szerintem az a baja hogy az R10-es patchet raktam fel még ezelõtt.
Köszi az email címet, viagrás SPAMok mennek. 😉
melyik játékban ez a kedvenc?amúgy én most a G3-assal csapatom,vagy M1

F-18/B....jah,rossz totyik..<#hehe>

[IRAM] leader

Nektek mi a best weapon a játékban?
Sziasztok!
Magyar bc2 klánt keresek!
vegyetek fel:
Xfire: benke72
vagy
MSN:[email protected]
elég sokat játszok!
csak az M1-es miatt elég 1X-es is.meg még arra jó,hogy ha csítelsz,akkor te is tudd mondani,hogy nem az aimbot miatt tudsz 800m-rõl futó embert fejbe lõni,hanem mert BF Veterán vagy.kb egy hónapja láttam ezt a magyarázatot,egy germán óvodás szerveren.

nandorb
Minnel tobb jatekod van. Kezdve BF Heroes,BF2,BC1 konzol,1942,2142... es a tobbi...

Köszi! Support tényleg csodákra képes 😊
A veterán rang mitõl nõ?
én amikor megkaptam,akkor a BF2142-õt reggeltem be azzal az email címmel,amivel a BC2-ben regisztráltam,és soha nem játszottam vele egy percet sem,csak a szériaszámot írtam be,amikor beregisztráltam.de ettõl nem lettem automatikusan veterán,hanem a support chat-en meg kellett kérnem õket,hogy adják meg a veterán státuszt.és azonnal megkaptam.

nandorb
Lejjebb adtam linket reszletes leirasert. Veteran Rangert jon az M1 garand, a supportosnak megirod a jatekaid, cd kulcsot esetleg es 1fenykep is jovolna.

bc2-ben szerintem az egyik legratyibb fegyver, kb. használhatatlan :S bc2 vietnamban viszont lehet vele aratni
Beléptem Veteran.battlefield.com-on az EA accommal, és átdobott a battlefield bad comapny 2 honlapjára. Az M1-et mikor kapom meg, vagy hol lehet más játékot beregisztrálni?
Éssssss milyen érzés M1 garanddal menni egy 200 ammoval megáldott mediccel? 😄
kb. 2 hónapja csináltam egy bh heroes accot, de nem játszottam vele egy percet sem és 1,5 hónap múlva(!) aktiválták a veterán rangomat, úgyhogy szerintem nem fogja azonnal megkapni
nandorb
Tevedsz,eleg 1is, pl. BF Heroes jatszol 10percet, megadod a hosod nevet es kapsz garandot.

legalább 2 BF játék kell,hogy legyen,amivel beregisztrálsz az EA hivatalos oldalára,és azután elvileg automatikusan megkapod a veterán minõsítést,ami ha megvan,akkor a játékban elérhetõvé válik az M1-es.

igen,ilyesmit már én is láttam,hogy 187/5 volt a K/D aránya,és amikor mondtam,hogy egy szarházi csíter kisgyerek,elõször az admin közölte velem,hogy nem csíter az illetõ,hanem nagyon jól tud helikopterrel harcolni,majd kivágott a szerverrõl.

De de!
Úgy kell ezt csinálni mint én...jól lebaszom, aztán lelépek. De úgy lebaszom hogy már nekem lesz bûntudatom mert nem tud játszani és még ráadásul le is ugatom! Elég nagy csapás ez neki, de ez van! Le kell az ilyet ugatni! Aztán lelépni. Vau vau.
nandorb
Adminnak kell szolni... Nem anyazni... En jot szoktam rohogni😊

Nekem nem aktiválódott semmi magátol. De nem regisztrálni kell valahogy még 1 bf játékot?
nekem múltkor "csak úgy", magától aktiválódott a veterán rangom és megkaptam 😄 az kell hozzá. írj az ea supportnak, ha nem kaptad meg.
Valaki leírja nekem részletesen, hogy kell az M1 garandot megszerezni? ( Bf heroes acc-om van, régebbrõl)
adam46
Nemrég a multigaming.hu-n volt egy csiter a s statja 177/2-3 volt. Õtt se lõtték le. 😄
nandorb
A linket nezted? Azon a szeron nemfut szero,ahol ilyent meglehet csinalni egeszen nyugodtan...

A pb szart se ér ez pénzes cheat, amit soha nem detektálnak!!!
Már a BF3 beta-hoz is van..látni is...

nandorb

Húú ez aztán tényleg tud....
<#guluszem1><#hehe><#hehe>

Akkor a barátod még nem játszott egy igazit...egyik játékkal sem...<#shakehead>

[IRAM] leader

IMYke2.0.0.0
Reméljük, hogy ez a legrosszabb pálya a teljes játékban!
Haverom mindenképp megveszi a Limited Editiont, így majd tudok én is vele játszani.

Barátom hozzátette azért, hogy több mint szokni kell ezt a - idézem: - "tininindzsa háborút".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ez már nem az a BF ami volt az biztos, szerintem olyan Cod-os beütése is van!!