51658
  • IMYke2.0.0.0
    Vannak - utóbbi javára.
  • RAMyMamy
    SpecAct kitet meg kell hozzá venni, amiben csak skinek vannak, asszem
  • Ry0K3N
    van valami lényegi különbség RPG és a Carl Gustav között?
  • Holdpro
    Köszönöm a választ sikerült..
    Még 1 kérdés SA fegyver hogy szerezhető ?
  • SzocsA
    lol most nézem hogy 3at írtál
  • SzocsA
    de hát eredeti! Steames vagy be kell reggelni EA accra az originre?
    de miért csinálja?
  • Cujo HuN
    akkor nem csak nekem van :D
  • lolSL
    addig kickel a pb amíg nem veszed meg a bf3t
  • SzocsA
    Ez micsoda?
  • Cujo HuN
    Sziasztok!Olyan problémám adódott hogy a pb állandóan kidobál a multiból "corrupt module list" szöveggel.Tudnátok erre valami megoldást?A játék természetesen eredeti....
  • IMYke2.0.0.0
    A képen látható oldalra belépsz és a kijelölt menü opciót választod.
    Belépsz a katonáddal és bejelölöd, melyik játékod van meg:

Ugyanezt elérheted, ha regisztrált vagy - és ugye az vagy - az Electronic Arts honlapján.
    Belépsz, majd a "My Games" alatt kiválasztod a legördülő menüből a Platformot, és a játékot - majd hozzáadod a profilodhoz.
    Ha online játszottál a Battlefield Heroes-zal, akkor azt is beleszámolja a "Veteran" rangba.

• Holdpro
    BF 1-2-3 van BC2 és valami BF kieg, mind eredeti
  • eugabesz
    Az lényegtelen,a beregisztrál játékaid nézi,tehát kulcs alapján...
  • Holdpro
    Csak nem értem mit kell csinálni, szinte minden játékban más a nevem, Kivéve itt és BF3ban egyező
  • RAMyMamy
    ha nem kapod meg automatikusan, akkor szerintem írj az ea supportnak
  • Holdpro
    Jó nekem is kell olyan mert van vagy 4 játékom BFből..
  • Fpocok
    Az a veterán rankot mutatja azt hiszem. Hogy hány másik játéka van még a bf accountján.
  • Holdpro
    Játékban gondoltam Kockában vagy egy szám
  • Fpocok
    Így van. ha adsz nevet, akkor kirakja, hanyas vagy. Van fehér, fekete, szürke, meg másik szürke változatban.
  • IMYke2.0.0.0
    1. Megadod a házigazdánknak a BF:BC2-ben használt neved - mondjuk: Holdpro80
    2. és kiválasztod a színt és megkapod.

• Holdpro
    Srácok nevek előtt látok számokat azt hogy lehet ?
  • SubZero911
    Danke!

Nem tudom miért ezt vette, az ő dolga...
  • Leky
    Az úgy nem fog menni mivel be van regisztrálva egy EA account-ra a cd kulcs. Csak úgy tudod működésre bírni, ha elkéred a EA accountját is az eladónak. Gondolom azt nem adja oda. Vissza kell kérni a pénzt, mert így használhatatlan. Nem is értem miért nem boltit vett, már fillérekért adják.
  • SubZero911
    Ja persze használtan vette.
  • SubZero911
    Sziasztok!

Segítség kéne! Egyik családtagom vett egy BC2-őt, de a szériaszámot nem engedi beregisztrálni új ACC-ra, mert az írja a játék, hogy használatban van. Van ere megoldás, vagy az eladó hibázott? És mi van, ha nem lehet elérni az eladót?

Köszi előre is!
  • Leky
    Ellentétben a Battlefield 3-al itt akármennyi katonát tudsz csinálni és a előző nem törlődik ki.
  • SzocsA
    lehet csinálni két profilt a játékban? ami előtte volt nem törlődik ki stb? Steamen?
    amúgy ma játszanék vele először elég durva a CSS hez képest! vagy fura!
  • Leky
    Nálam is eddig az Originben csak a Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe verzió volt most, hogy beléptem az Originbe megjelent egy Bad Company 2 is. Ki érti ezt?
  • zooleeh
    Ertem en csak az a furcsa nekem hogy a Limited edition mar megvolt ,arra vettem meg a vietnamot ,amit jatszotttam is utanna csak egyszer megjelent a DD Edition is es addg nem volt ,tehat ket jatek van egymas mellett az oiginbe
  • Fpocok
    BC2DDE=BC2+VIETNAM
  • RAMyMamy
    abban benne van a vietnam is, úgy tudod aktiválni, ha kaptál/kérsz hozzá kulcsot az ea supporttól, de nálad akkor mindegy, mert már megvetted
  • zooleeh
    Sziasztok megvasaroltam anno a BC2-ot ,utanna a Vietnam DLC-t,a jatekot betettem az orogin-be is .Tegnap este inditom az origin es az en BC2-om mellett ott virit a BC2-Digital Delux edition is kulon ,ez most mi a tura akar lenni en nem csinaltam semmit
  • eugabesz
  • Laresh
    Megvédünk,akár az életünk árán is, de ha nem sikerülne,akkor megbosszulunk :)
  • Metalmilitiakid
    Nőt igen :o
  • KaBuTo666
    BF3ban leakarlak késelni...:D
  • Fpocok
    Verekedni akarsz e? :D
  • KaBuTo666
    Hát megmondom neked őszintén, hogy férfit még nem ütöttem meg.
  • Fpocok
    BF3 sem jobb mint a BC2. Vannak benne Jetek meg új mapok. Hibák, hiányosságok ugyanazok, plusz vannak benne újak.
  • KaBuTo666
    Ja, te és a gorilláid?