Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Uraim HUN ts nagy valószínüség szerint hack-elve , mindenki bannolva lett ,de semmi pánik dolgozunk az ügyön .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ja igen 😄 xD

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Fpocok
Hello... mi történt TSel? Mindenkit kibannolt a szerver 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

uHs Gerzson
Én ezt találtam:

Bazajaytee

Regarding the BFBC2 PC patch. We will have something by the end of tomorrow in terms of our plan of getting the patch out to you all.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Czdano
Sziasztok! Érdemes elkezdeni versenyszerûen a játékot? Sokan játsszák magyarok közül versenyszerûen vagy csak pubolni szoktak? Most CS 1.6ozok de bekéne újítani 5 év után..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Hmm, most olvasom, hogy jövõhéten már moh béta? Ha lesz benne record funkció, akkor megveszem majd, ha nem, akkor nem 😄

Fpocok
Mert nincs is ott. Ez a hivatalas csirpi: http://twitter.com/officialbfbc2

A netkod eleg esetlen, ezert sokminden megtortenhet, de a pisztolyok amugy is erosek. Az MP-412 egyszeruen brutalis.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Fejre lõ, két pontos találat és over!

Sziasztok,

Az elmúlt napokban sikerült majdnem annyit játszanom, amennyit szeretnék (ez napi minimum 4 óra, de vasárnap 10).
Néha egész jó köröket sikerül kihoznom (1500 feletti pont + extrák). Medicen kivül minden slotom befejeztem. Általában a ph-n nyomtam. Ami érdekes, hogy este 7-11 között, szinte senki sem kiabál, hogy cheater, csak utána kezdõdik ez. A másik (ez már inkább sajnálatos), hogy van jónéhány ember, akit nem tudok face-to-face megölni, csak szerencsével hátulról vagy iylesmi. Szembõl egyszerûen annyival jobban ölnek. Nem értem. Nála pisztoly, nálam géppuska vagy géppisztoly és mégis õ nyer. Azt gondolom nem csal, de hogyan csinálja?
MI a trükk?
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Most már tudom, megnéztem, kösz a kiigazítást 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Drang
linket... mert a hivatalos twitteren nem találom

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

nandorb
Aha neked mar nemhiszunk eddig 3-4irogattal be osszevissza jovolna ha nem irnal hazzudos meseket.

Masnak is van twitter😊

Regarding the BFBC2 PC patch. We will have something by the end of tomorrow in terms of our plan of getting the patch out to you all.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

HIVATALOS! PATCH ÉRKEZIK 06.23. - TWITTER!

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

zzeN
Mindkettõnél lehet keyt szerezni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem, én innen néztem: http://www.medalofhonor.com/

De mivel nem voltam biztos benne, ezért írtam, hogy ÉN úgy tudom. Nem írtam, hogy biztos vagyok benne.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Megnézted te a 576 oldalát? Vagy a cdgalaxisét?

Én úgy tudom, hogy az 576 nem vesz részt a béta-kulcs osztogatásban. A résztvevõk: EA Store, Amazon (én itt rendeltem elõ, szintén bármikor visszamondható, mint az 576-nál), Gamestop, Impulse, GamersGate, Steam, Gametap és Direct2Drive.

Beers
<#shakehead>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

zotya10002
Sziasztok!!Mostanában nem toltam a játékkal.Semmi javítás??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

HD JOHNNIE
nekem driver megoldotta asszem

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

darki81
1-2 nap 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

VGA driver csere.

Az lenne a kérdésem ,hogy a játékban a menü-ig nálam minden oké de amikor belépek a játékba egy darabig mûködik de aztán egy fehér semmilyen képet dob ki de a játék hangja még megy valószínû gyenge a gépem de esetleg lehet vagy /érdemes Csinálni vele valamit vagy hagyjam a fenébe?
válaszokat köszönöm
kapsz alapból 2 új fegyot két WWII-est egy m1a1 tommy-t meg egy 1911-es coltot 45öst
hali!
Mi a különbség a normál, és a gyûjtõi kiadás között?

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Nektek mûködnek a szerverek? Valamiért nekem amikor csatlakoznék azt írja ki, hogy 'Connection to the game server has been lost. stb...', meg hogy csekkoljam a net kapcsolatomat.:s

iceshark
elõrendeltem, kíváncsi vagyok kulcsot mikor hogy küldenek, mert visszaigazolás megjött de kulcs sehol 😞

iceshark
thx!

Sajnálom,de olyan nincs...valamit elnézhetett a "csóka" <#hehe>

[IRAM] leader

"Ha a rendelését tévesen adta le, vagy csak meggondolta magát, azt az áru feladásáig bármikor módosíthatja, kiegészítheti vagy minden következmény nélkül akár le is mondhatja. Erre vonatkozó kérését elfogadjuk telefonon vagy -mailben. Ha utánvét esetén a megrendelõ a küldemény átvételét megtagadja (nem fogadta el, nem kereste megjelöléssel jön vissza), cégünk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és/vagy címre a továbbiakban csak a számla értékének elõzetes banki átutalással történõ kiegyenlítése után küldjön árut. "

iceshark
mondjuk ezek szerint akkor akár októberben is mondhatom, hogy kössz nem kell, lehet bekukkantok az egyik boltba megkérdem a mukit hogy megy ez, a béta pont arra van hogy kipróbálja az ember, ha nem jön be nem kérem, igazából elõre tudom, hogy ez lesz, de egy darabig elszórakoznék vele 😊

Ha jól tudom, addig vissza lehet mondani, amíg ki nem szállítják, vagy érte nem mész.

HD JOHNNIE
Fel kellene hívni az ügyfélszolgálatot ebben az esetben. De úgy tudom van pár nap visszamondási idõ.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Azt írja a csóka, hogy játszott aimbotosokkal, de nem dobta ki õket, csak kiírta.

iceshark
576-nál hogy megy az elõrendelés majd annak visszamondása? 😊 Elõrendelnék egy MOH-t, hogy kapjak egy béta kulcsot míg nem pötcsölik meg a bc2-t csak nem tudom kell ilyenkor elõre fizetni, mikor kell visszamondani (októberig mondjuk van idõ), milyen kötelezettségekkel jár stb. sajana az oldalukon nem nagyon van errõl semmi...

Azokat már kidobta,Te ,Te nagyon okos<#crazya>,azok már nem is játszanak sehol.A pbbans egy adatbázis,érthetõ?Az usert a pb maga fogja tetten érni(ami persze olyan amilyen) a pbbans,a game-violations stb. pedig tudatja a többi szerverrel is,hogy ezek csalók és automatikusan azt fogja neki írni,hogy bannolva lettél ezért,meg ezért,itt nem játszhatol.
De ha nincs a szerver valamelyikben regisztrálva,nem ellenõrzi a szervert....nem nem jó...így nem érthetõ...
Olyan,mintha lenne a saját admin progidban egy ban lista az összes eddigi csalóval.De mivel ez nehezen megoldható,azért ezek a közösségek válalják,hogy kezelik ezeket és tudatják a többi általuk regisztrált felhasználóval,sõt kezelik az esetleges tévedéseket,panaszokat.Érthetõ?

[IRAM] leader

A lap tetején olvasható "Házigazda:Landor", tehát ezért nem kell visszaolvasni. 😊
De mér' csak kiírja, ménem' baszkodja ki?

Akkor minden rendben..csak nem tudnak róla az emberek...de így ok!Hajrá<#eljen>

[IRAM] leader

Zs0lt1
Yeti írt már arról egy cikket a clanwar oldalon, hogy kell belõni a stream-et én az alapján csináltam és egybõl sikerált <#vigyor2>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tévedni teccik.A szerver mindig is fogja írni,hogy AIMBOT,ugyanis akinek fut a stream,bárhol a világon belekerül egy csaló,mindenkinek jelezni fogja,hogy az illetõt tetten érték és bekerült a központi adattárban.
Az az illetõ,azzal a szériaszámmal,stb.,a stream által ellenõrzött szervereken már nem játszik.
Egyébként,mint mezei felhasználó,nekem is nehézséget okozott beizzítani a pbbans,a game-violations oldalain,hogy minden rendben legyen,de nagyon fontosnak tartottam és addig kínlódtam vele,míg most már majdnem a szerverbérlés óta,nálunk is futnak.
Errõl is szeretnék majd írni egy rövid kis cikket a közös nagy oldalunkon(battlefield.hu),csak félek,hogy kinevetnek a kevéske angol tudásommal,mit magyarázok itt,-hogyan kell végigvinni az ellenõrzés folyamatát- ahol profi angolosok is vannak.
De majd meglátom.
Én 4-5 Magyar érdekeltségû szerverrõl tudok,amin fut a stream,--javítsatok ki ha tévedek,--nagyon ildomos lenne,ha mindegyiken beüzemelnék ezt az arra illetékesek.

[IRAM] leader

Ez az amit BF3-nak fognak hívni szerintem.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

BEFEJEZTEM MA A JÁTÉKOT 3 AIMBOTOSSAL JÁTSZOTTAM 3 KÜLÖNBÖZÕ SZERVEREN! IGAZ SZERVER KI IS IRTA H AIMBOT REMÉLEM MIELÖBB BANOLJA ÖKET A PB!

Zs0lt1
sikerült visszaolvasni? 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

JohnConnor
Azért megnézném ,hogyan tolod majd vele, sok sikert hozzá. Ha a driver nem oldja meg, akkor húzz a hûtésen, valószínû melegje van.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

A GeForce ezen szériája csakis a 192.45-ös driver-el hajlandó jól mûködni,ha van újabb,ha nincs....

[IRAM] leader

Geforce 8600 gt 256mb-os kártyám van, amivel egész jól elfutnak az újabb játékok is. Szerintem viszont nem ilyen jellegû a probléma. Egyszer már letöltöttem a BC2-t és single playerben is ez volt a mûsor ugyan így, mint az eredetinél.

??????
Akkor Landor-t kérném, hogy készítsen képet.

Pex_

Köszi