Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Bazajaytee
Regarding the BFBC2 PC patch. We will have something by the end of tomorrow in terms of our plan of getting the patch out to you all.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az elmúlt napokban sikerült majdnem annyit játszanom, amennyit szeretnék (ez napi minimum 4 óra, de vasárnap 10).
Néha egész jó köröket sikerül kihoznom (1500 feletti pont + extrák). Medicen kivül minden slotom befejeztem. Általában a ph-n nyomtam. Ami érdekes, hogy este 7-11 között, szinte senki sem kiabál, hogy cheater, csak utána kezdõdik ez. A másik (ez már inkább sajnálatos), hogy van jónéhány ember, akit nem tudok face-to-face megölni, csak szerencsével hátulról vagy iylesmi. Szembõl egyszerûen annyival jobban ölnek. Nem értem. Nála pisztoly, nálam géppuska vagy géppisztoly és mégis õ nyer. Azt gondolom nem csal, de hogyan csinálja?
MI a trükk?
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Masnak is van twitter😊
Regarding the BFBC2 PC patch. We will have something by the end of tomorrow in terms of our plan of getting the patch out to you all.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De mivel nem voltam biztos benne, ezért írtam, hogy ÉN úgy tudom. Nem írtam, hogy biztos vagyok benne.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
válaszokat köszönöm
Mi a különbség a normál, és a gyûjtõi kiadás között?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
De ha nincs a szerver valamelyikben regisztrálva,nem ellenõrzi a szervert....nem nem jó...így nem érthetõ...
Olyan,mintha lenne a saját admin progidban egy ban lista az összes eddigi csalóval.De mivel ez nehezen megoldható,azért ezek a közösségek válalják,hogy kezelik ezeket és tudatják a többi általuk regisztrált felhasználóval,sõt kezelik az esetleges tévedéseket,panaszokat.Érthetõ?
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az az illetõ,azzal a szériaszámmal,stb.,a stream által ellenõrzött szervereken már nem játszik.
Egyébként,mint mezei felhasználó,nekem is nehézséget okozott beizzítani a pbbans,a game-violations oldalain,hogy minden rendben legyen,de nagyon fontosnak tartottam és addig kínlódtam vele,míg most már majdnem a szerverbérlés óta,nálunk is futnak.
Errõl is szeretnék majd írni egy rövid kis cikket a közös nagy oldalunkon(battlefield.hu),csak félek,hogy kinevetnek a kevéske angol tudásommal,mit magyarázok itt,-hogyan kell végigvinni az ellenõrzés folyamatát- ahol profi angolosok is vannak.
De majd meglátom.
Én 4-5 Magyar érdekeltségû szerverrõl tudok,amin fut a stream,--javítsatok ki ha tévedek,--nagyon ildomos lenne,ha mindegyiken beüzemelnék ezt az arra illetékesek.
[IRAM] leader
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
??????
Pex_
Köszi