51658
  • nandorb
    A teambalansz atrak nem kell adminak lenni... Szal mikor meghalsz akkor rak at. Filmet nezzek most kapcsoltam be 1x az admin progit nem is jatszottam vagyis igen 2kor vmi. stream bekapcsolas utan.
  • aboriginal74
    Csak is az MW2-re tudok hivatkozni, ott 25 skill streak után jön...és ha jön akkor mindenki megcsókolja a saját seggét...ime..., de még1x ez nem BFBC2!!!
  • BonBon
    Mi az a Nuke?
  • Horec
    Battlefield.hu szerveren tegnap "NUKE" ma meg futás közben átraknak és hátba lőnek a volt társak. Jófélee
  • BonBon
    Van valami, magyar Dragon szerver, tegnap vettem fel a favoritba...
  • errrtu
    ne szívd mellre
  • nandorb
    Irigy vagy?
  • item
    Most mond,hogy nem egésséges ez a játék,ráadásul le is szoktat a káros szenvedélyedről!
  • item
    Hát igen, előfordulhat...
  • aboriginal74
    Mintha magamat látnám...ebben a játékban nincs időd rágyújtani, sem chatelni...mint a régi gémeknél...pl.(COD2, MW2, stb...)
  • eugabesz
    Ugyan,hagyd..ezek már csak ilyenek.Én is jóval kevesebbet dohányzom,hála az ellennek...Ezek nem hagynak még rágyújtani sem
  • Borg
    Nekem egy főtt kukorica is odabasz a skillemnek, csináltam is tegnap egy 0.8-as k/d -66 skillel :D Az ember csak harapni akar egyet már lelövik. Nem értem én hová kurvul ez a világ még.
  • SötétBarom
    Létezik, hogy 2 deci vörösbor, meg egy scotch ennyire odabasz a skillnek? :DDASD
  • Bala10
    biztos szorzót használ.

• errrtu

és nandor90?
  • NHLFAN
    A becup-on felvett meccsek-et még mindig nem lehet megnézni valhol?
  • Jaffa 2843
    szabályokat bekell tartani és nemlesz ilyen.. nemtudom mit nem lehet ezen érteni. lételemed az hogy vitetkozz?
  • item
    Biztos azt hitte,hogy valami baj van, még jó hogy nem azt ordítottad,hogy "megöllek te ge@i" Lehet még a jardot is kihívta volna rád!
  • Gyuszopapa
    Nem tűnik rossznak,szép élesek a távolabbi textúrák is.Látszik hogy nem foskonzolport.Ha csak pc-re adják ki biztos vevő leszek rá,mert elegem van már a konzolportokból,de szerintem nem vagyok egyedül ezzel.
  • item
    Szúúúszáá, nem szabad idegeskedni,árt az idegeknek,meg a billentyűzetnek.
  • False
    ma pl sikerült sikerült egy 2/14-et nyomnom ott,hát azt hittem szétbaszok valamit,már csöngetett át a szomszéd,hogy mit üvöltök....de azt a köv maptol sokkal jobb lett
  • False
    ezen ne görcsölj,az Iram talán az egyik legkeményebb szerver,mert mindig van csapatjáték,ott én is mindig üvölktök tsen,hogy igy az anyjukat,meg úgy,de ez nem si az a szero ahol simán csinálsz 5-6-s KD-t,mert lowok.
  • SötétBarom
    Az ideg szétbasz, ennyit nem estem keltem még hónapok óta mint ma este. :<
  • Doomista
  • xXtamasXx
    hát nem :D
  • Doomista
    másik nickemmel játszok veled néha, csak még nem esett le neked:D
  • xXtamasXx
    hát nyugodtan keress meg ha hátbakéselsz akkor grat :D
  • Doomista
    Köszönöm. [ha igent mondtál volna, akkor bfbc2 bekapcsol-megkeres téged-knife-én téged.]
  • Landor
    thx
  • xXtamasXx
    nem, off vége :D
  • Doomista
    Offot, flémet akarsz elindítani ? :D
  • Kicsirigo
    Nem kell a duma, játszok inkább máshol ti meg nuke-oljátok egymást.
  • xXtamasXx
    jah sokkal jobb is lehetett volna(pl bannolják a sok bottert...) de még sztem ígyis jobb mint pl a fos WoW
    am 51ig jutottam + még volt 5-6 kisebb karakterem amit csak úgy próbálkozásból csináltam aztán töröltem
  • Doomista
    sok sok éve :D azt hiszem lv20ig eljutottam a simába, EU-ba ami utána jött lv30 és csók :D véleményt inkább nem mondok róla :P
  • xXtamasXx
    nebasz teis sroztál? :D
  • Doomista
    Nem csak CoD-ban, silkroad online játékban is van!
  • xXtamasXx
    "NUKE"? az nem CoD-ban van?
  • Jaffa 2843
    ha 10en rape-elik az ellen kijáratát akkor nemkell kickelni mindenkit hanem egy csapatkillel meg lehet oldani a rape problémát. az admin kill nem számit bele a statba
  • nandorb
    PB update
  • nandorb
    Ha te nemtudsz olvasni akkor legyel szivess ne irj vmit. NUKE-volt. Nem 1x csinalom ha az 1ik csapat nemtud kitorni Laguna Alta-n csak sokkan nem is nezzik mi pislog az mar nem az en bajom.