51658
  • Kicsirigo
    Nincs amúgy nekem ezzel gondom ha szív az egyik csapat, szeretem a kihívást, meg a statisztikára se adok sokat. Azt sokkal jobban rühellem ,ha belepiszkálnak a játék menetébe. Átrakosgat az admin a másik oldalra ,mert pistike józsaikával szeretne egy oldalon lenni , meg ettől a nukeolástól is feláll a szőr a hátamon.
    De hát kinek a pap, kinek a papné...

Jut eszembe, ha szarba kerülnek megint a Magyarok Afganisztánban, szóluk Hende Csabának, hogy ne szarozzon nyomjon egy nukeot oszt jóvan. :D

• Kicsirigo
    Ez baromság már ne haragudj. Tudod hányszor láttam, hogy 6-8-an egy oldalon játszottak coRDAH-sok és fél perc alatt darálták a rush mapokat meg folyamatosan 4 zászlót tartottak conquest pályán és a másik csapat meg csak folyamatosan cserélődött, mert szünet nélkül mentek el emiatt a szerverről az emberek ? Na ilyenkor sosem volt nuke, meg szétoszlás két oldalra.
    Tegnapelőtt azt hiszem PH! szerveren Isla Inocentes-en tolt valamelyik admin nukeot, mert az utolsó résznél (ahol a védöknek már helikopterük, a támadoknak brarley-ük van) a védők kicsit előrébb egész a dombnál védekeztek nem pedig bent a bázison és emiatt a támadok nem tudtak feljönni a dombra.
    WTF ? Hát erről szól a játék, hogy megakadályozd hogy bejusson az ellenfél a bázisra az mcomokoz, nem ?
    Én mindenesetre a BF.hu és a PH! szervert nekem így felejtős.
  • FreddyHawk
    Gyakran kerül önhibájából beszorított helyzetbe az egyik csapat.
    Mondok példát : pályaváltásoknál eleve elhagyja a szervert 2-6 ember. Ha ez szerencsésen úgy történik hogy az egyik oldalról mennek el a népek, akkor néhány perc alatt az egyik csapat beszorítva találja magát a bázisára.

Ilyenkor patthelyzet alakul ki, mivel a beszorított csapatot a szerver szabályok értelmében nem lehet támadni ( no baserape, no basecamp ) ugyanakkor a támadó csapat ha jól nyomja - nem túl nehéz lefogni mindeni támadási vektort - nem fogja az életben kiengedni Őket támadni.

Egy olyan helyzet alakul ki ilyenkor, ami senkinek sem jó. A beszorított csapat előbb utóbb megúnja a "lespawnolok_kirohanok_lelőnek_lespawolok_megpróbálokkisunnyogni_lelőnek" ciklus, recont választ és megpróbál legalább pár killt csinálni a bázisról kisnipeolgatva.

A beszorító, támadó csapatnak sem jó, mert kevesebb killt csinál, rosszab esetben kapnak pár kicket ,mert túlmennek a Baserape határain.

Ilyenkor jól jöhet egy nuke, ad még egy esélyt a beszorítottaknak és nemegyszer láttam már, hogy egy nuke után - természetesen azért, mert közben a teambalance a szerverre csatlakozó játékosok miatt kiegyenlítődött - a játék felvett egy normális ritmust és a kiszabaduló csapat normálisan felállt és - ez a fontos rész mindkét fél számára élvezetes játék alakult ki.

Végezetül még annyit tennék hozzá - és ezt nem nandor védelmében teszem, de hozzátartozik az igazsághoz - hogy nemegyszer nem kétszer láttam azt hogy Nandor a saját csapatát, azt a csapatot amiben éppen van lenukolta a szarba, csak hogy normális játék alakuljon ki. Részrehajlásról szerintem ebben az esetben - nincs szó.
  • Föcsök
    Csak szólni szeretnék, hogy a vásárlást menüpontot a zavvi és a game szekcióban is lehet frissíteni. Utóbbinál már 24,99 helyett, 16,99 (plusz 2,95 szállítás)a zavvinál pedig szintén őrületes ajánlattal találkozhatunk 12,95 font plusz 0,99 fontnyi szállítás. Hátha valaki kedvet kap, mindössze 4900-ért, vagy még annyi sem szinte.
    Egyébként nagyon bírom ezt a zavvi-t, nekem nincs ps3-am, de barátomnak most rendeltem meg a Mortal Kombat vs. DC Universe-t amire inkább én csorgatom már egy jó ideje a nyálam hogy vegye meg és függjünk majd nála, de most nem menekülhet, ugyanis 73%-kal olcsóbb, 45 font helyett 12.:D Jó kis szülinapja lesz neki is meg nekem is.:D Nagyon merem ajánlani az oldalt, bár első rendelésem onnan, inkább game-ről rendeltem eddig, de remélem azért nem két hét lesz az az állítólagos szállítás, de ha annyi lesz sem baj mert megéri annyi pénzért meg szállításért.
  • Hamed
    Pl. elorebb megyek es figyelem azokat a vektorokat ahonnan johetnek, vagy leaknazom az utat, stb. Bar nemtom, lehet itt mar ez is baserape:D

Ejtoernyosoket nem szoktam basztatni es alapra se megyek/lovok be, max ha leall sniperkedni a mind. Amugy is elvetve jatszok conquestet, ebben vhogy nem jon be.
  • nandorb
    Nem eleszti biztos a baserapeloket. De aki ilyeneket ir azt tudni illik mit muvel 1 szerveren.
  • SzinesGeza
    És hogyan segít? (ha nem baseraper)
    Dobálja a supportot?
  • tobias88
    Nem erre vonatkozik... A téli havas pályán a támadók néha nem tudnak kijönni a kezdőpontjukról, mert ejtőernyővel ad be a játék, és már közben leszednek...
  • nandorb
    ODa megy segiteni a csapat tarsainak hogy gyorsabb kor vege legyen:)
  • SzinesGeza

"nem vagyok baseraper, de ha jo pozicioban vagyunk azt kihasznalom, es nem a zaszlo toveben fogok vedekezni"

És hogyan használod ki? Fejtsd már ki (ha már nem vagy baseraper).

• De8Vent
    igen 5
  • De8Vent
    hát szerintem BECUP sokkal jobb, szal ez felejtős szerintem HUN4CE részéről...
  • nandorb
    5volt aszem nem?
  • lolSL
    jah mint a becupra a 4 csapat ..
  • aboriginal74
    Nem lenne rossz...egészen biztos vagyok benne, hogy lenne jelentkező BC2-re, nem kevés ember , csapat, klán...
  • aboriginal74
    Olvastam!!!
  • Drang
    BFBC2 az ICL 7 LAN-on?
  • nandorb
    En arra leszek kivancsi mennyibe fog fajni...
  • JohnConnor
    hát sajnos Vietnam kiegészítő biztosan ugyanúgy BUGOS lesz, mint ez... ugyan az a motor..stb, gyakorlatilag a szemét DICE pénzért ad majd új pályákat
  • nandorb
    hat akkor megvan mit varni,meg a konzol port convertelot megjavitjak:)
  • Landor
    én hiszek a csodákban és várom a Vietnamot :D
  • nandorb
    Te nem jatszol?
  • Landor
    Dragon van a bannerban
  • nandorb
    Rosz idopontban kezdesz el jatszani.Foleg mikor sok verpistike van.
  • False
    azt tudom,a rend fenntartásáról szól.de mint magánember szeretnék egy jót játszani,de ezt ebben a játékban nehéz,s főleg a lowok miatt,mert sajna nincs olyan szerver ahol vagy csak lowok el tudnak bohockodni egymást közt és nem akadályozzák a rendes embereket,vagy csak pro szerver ahol high skilles emberek vannak csak,és van kihivás,és csapatjáték,és célorientáltság.Csben ilyen gondokkal nem találkoztunk,ha felment a klánunk egy haver klán serojára,beálltunk a 2 oldalra és egal maradt a 2 csapat erőssége,faszát tudtunk játszani,de itt főleg az elbaszott adminprogit miatt,illetve mert a program konzolfosport és nincs rendesen támogatva dice szinten,ez még az iramon,vagy bármien jobb szerveren is a lehetetlent súrolja
  • nandorb
    O az adminsag nem arrol szol hogy kibaszod a csapatod a szerverrol mert bena,de tegnap pl. volt 1magyar 35-os szintel aki gondolom megvette mastol az accot. de hogy kocsikazott a kezdon meg a tankba beult mikor a csapatnak nemvolt zaszlaja na azt nem neztem szep szemmel 6x vitte volna fel a tankot a hegyre a hulyegyerek az ilyen inkabb tank szimulatorozzon.
  • False
    na ez elég káoszkapitány komment lett,ha valami nem tiszta mire gondoltam,kérdezzetek :)
  • False
    ezt nekem nem kell bemutatnod,jellemzően mikor felmegyünk vhova haverokkal,2en v 3an,mindig szopó oldalra kerülünk,és mi hiába játszunk össze a asok faszlow sniper meg nymomorék,csak akadályoz,szal ált 4-5 servert is végigprobálunk,mire találunk egy használhatót...és az a hazsnálható ált az Iram szokott lenni,de ott is néha olyan emberek kerülnek fel,akikről komolyan nem tudom elképzelni hogy szürkeállomány van a fejükben húgy helyett...és igaz hogy kaptam oda admint eugabesztől,de nem az én szerverem,anyagilag nem járultam hozzá,ezért nincs szivem meg főleg jogom lebannolni onnan a retardáltakat
  • aboriginal74
    ment PÜ...
  • nandorb
    Hogy sokkat jatszon BF.hu-n:) Legyen vmi. elerhetoseg,mumble ajanlott.
  • aboriginal74
    Egyéb kritérium?!
  • nandorb
    Kul. Battlefield.hu-ra keressunk 18+ admint aki betartja a szabalyokat es raer adminolni. Szemelyes beszelgetes utan eldol hogy alkalmas-e a feladatra.
  • nandorb
    Hat ez igy nehez van random csapat eloszto csapat de nemvagom mi alapjan csinalja ezt. Es sokszor ugy osztja el hogy megint lesz egy bena csapat,2proval az ellen:(

Alap vmeik. nap fent volt MattX atraktam a gyengebb oldalra ahol jo megalta a helyet de meg o sem tud csodat muvelni szar csapattal foleg mikor 7sniper volt az oldalan.
  • False
    azért jó dolog a nuke szerintem,mert simán előfordul az hogy az egyik csapatban csak bénák vannak,a másikban meg olyanok akiken látszik,nem ez az első alkalom hogy online valamivel játszanak,ha pl látom már belépéskor hogy az egyik oldalon 7-8/0-val van 2 ember,már ez elején,a másik oldalt meg egy frag sincs senkinek,én már le sem rakom magam,hanem nézek egy Normális szervert,ilyenkor egyértelmű hogy új csapatelosztás kéne,de ezt ebben a fosban nem lehet rendesen kivitelezni,marad a nuke,hogy legalább fikarcnyi esélyük legyen,kimenni és felvenni valami olyan pozíciót,ahonnan el tudnak érni valamit,persze gondolom az esetek többségében ez nem változtat sokat,de arra van esély,hogy néhány paraszt aki csak makkol de játszani nem tud,csak a bázis előtt ülni és lőni a kijővőket,ilyenkor elhúz,és van esély normálisabb csapatelosztásra

a megoldás az lenne ha az admin felületben,azonnali hatállyal át lehetne tenni embereket,és igy az admin tudna egál erősségű csapatokat csinálni
  • Hamed
    Most nem azert, de az hogy nem spawnolnak le vagy “beragadnak” (akarmi legyen ez) az alapon az nem az o hibajuk? Miert buntetitek azokat akik rendesen jatszanak es start utan mennek egybol foglalni? Nem jatszom magyar szervereken, de nekem tuti felmenne a vernyomasom ha kinyirnak az egesz csapatomat csak hogy a szegeny ellenfel fel tudjon allni vert helyzetbol.
    (mielott valaki kitalalna nem vagyok baseraper, de ha jo pozicioban vagyunk azt kihasznalom, es nem a zaszlo toveben fogok vedekezni)
  • False
    az konkrétan nem hangzott el,de a elég változatosan tudom szidni a népek felmenőit,ha arról van szó,tuti azt hitte hogy egy jól szituált romagaleri pattant be bulizni,azt pengepárbaj lett a vége xD
  • aboriginal74
    Miért is ne...

Gép van, progi megvan, vágás megy már egy ideje...kalandra fel...
  • Drang
    Van valakinek kedve BFBC2 játékos videót készíteni?
  • nandorb
    Van sima nuke meg csapat nuke. A Nuke az olyan hogy a szerver megoli az osszes jatekost.De pl. lehet siman csak az amcsi vagy siman USA teamet megolni. Szerverkill alapbol nem szamit a statba. Azert alkalmazzuk hogy a fobazerol kibirjon torni a csapat mert mashogy nem lehet sokszor fel csapat az elejen nem spawnol le es mire elindul bent ragad.
  • aboriginal74
    ha tudsz angolul akkor itt az EA offtopic nuke fóruma...ha nem beszélsz angolul akkor itt egy oldal ami segít!!!
    Remélem tudtam segíteni...