Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
Gabi, mi történt a szeróval? Kb 2 órája felmentem mondom: hi all, erre CTD majd nem is találtam a szervert. Crash volt ?Asszem a sima PH volt.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Az ejtõernyõs lövése szabályos dolog.
Még van is olyan pin, hogy ejtõernyõs legyilkolása.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy gyertek továbbra is a mi szervereinkre.
Aki meg nem a szabályaink szerint akar játszani, az vagy admintevékenységnek, vagy közutálatnak köszönhetõen úgyis lemorzsolódik.

Logitech Hardware Tester

szerintem alapvetõen jók a szabályok, talán spawn killt lehetne néha szigorúbban venni. Tegnap miközben az ejtõernyõn jöttem lefelé (spawnolásnál) valaki erõsen lõtt rám (és eltalált - félhalottam véres képernyõvel értem földet)
Ja és adhatnátok handicapet:-) mint a golfban.
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Landor. Szeretnék BFBC2-logót a nevem helyére.
Pls.

BFBC2 nick Pex_

Köszönöm.
Juteszembe én nekem az volt a tapasztalatom steam alatt, hogy ha egy-két alkalommal kidobott a játék akkor a fájl át kellett nézetni a steammel (validation) és mindig talált valamit amit pluszba letöltött (mintha sérült volna a fájl és azért dobott ki).
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

1 milyen kártyád van, 2 milyen oprendszered, 3 melyik játék (najó azt tudjuk).
G

Továbbra is folyamatosan random szerûen kivág a játék az asztalra...szó nélkül.
Már vettem másik videokártyát hátha az okozta a problémát ,de nem....drivereket is kipróbáltam a gyári CD-tõl a legújabb catalys-ig.
Win7en is kipróbáltam,de ott is ugyan azt csinálja.
Tököm kivan már vele,h nem tudok normálisan játszani vele.
Nem tudom mit állítsak rajta,h ne dobáljon már ki.

<#shakehead><#help>
Megjegyezném, hogy szabályaink angol és német nyelven is elérhetõk itt >> http://hunsun.net76.net/. Az oldal az egyes szerverünk banner alatti szerverleírás részében fel van tüntetve, továbbá játék közben is idõközönként ismétlõdve megjelenik chat-ben. Persze lehet továbbra is morogni ránk, hogy mi semmit nem teszünk a normális, kultúrált játék érdekében.
Menjetek olyan szerverekre, ahol egyáltalán nincsenek szabályok, mert azokon biztosan mesébe illõ, álomszerû játszani. Vagy mert azokon büntetlenül nyomathatjátok a k/d vadász játékstílusotokat....

üdvözletem

BFBC2: r-chee [HUN]

mNzJean
Ha számít valamit a véleményem , nekünk az utóbbi pár hónapban csak jó tapasztalataink vannak a PH-król . Mindíg van fenn admin , a magyarok normálisak ! , leszámítva a külföldi carl gustav herokat de azokat már sikerült kiutálnunk onnan <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Nyugodtan beszélhetünk a PH-szerverekrõl itt is mivel a magyar communitybõl nagyon sokan járnak fel hozzátok , szal nem hinném ,hogy bárki is neheztelne érte.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ezt te igy látod ,korrekt.

viszont nem értek 1et.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

áh, kitaláltam jobbat <#hehe>

-tRs-Landor

tegnap és tegnap elõtt téged se láttalak:-)

Mivel nem jársz a szervereinkre, nem tartom feltétlenül fontosnak, hogy beleszólj a dolgokba a semmitérõ hozzászólásoddal.

Logitech Hardware Tester

oksa, abban igazad van, hogy sokan sniperrel támadnak a spawn kapujában, meg a tankkal állnak az kerítésnél (a marhák). Ennél márt csak az rosszabb, amikor támadóként leírtják az erdõt, nehogy fedezékben tudjon haladni a saját gyalogság. De ettõl még akár lehetnének egyenlõek az oldalak. De nem azok, sõt a ping is általában az egyik oldalt jobb. Egyébként én is próbálok olyan squadba kerülni, ahol egy klánbeliek vannak és velük menni. De nehéz. Én próbáltam klánba beklerülni (FUN), írtam egy pár emailt, az le se szartak....
G

Persze. Valószínûleg csak én kaptam el 1-1 olyan idõszakot, amikor ilyen volt a felállás. Majd ma megpróbálom még egyszer az Iram-ot kicsit több kitartással, és meglátjuk milyen lesz.

Mindenesetre itt nem is a szerver lenne a lényeg, hanem a játékosok hozzáállása. A kiegyenlített küzdelem mindkét félnek jobb és izgalmasabb, mint az egyértelmû bedarálás. Ennek érdekében viszont csak a jobb játékosok tudnának tenni.
Na de miért baszki...nem mondom,hogy a gyengébb a jobb...ha lelövik a fõbázisról indulásnaál,mit csinál a pancser??...na mit???...beáll csipának b+...mert azzal aztán lehet haladni...
Mit csinál a tankos,(már persze ahol van) kiszalad a "kapuba" és veszettül lövöldözik vélr,agy ne adj Isten valós célpontokra...mortal-CG páros 10 mp alatt kiszedi,oszt kezdõdik minden elölrõl.Nem,nem menne ki távolabb,hogy spawn-pontot nyújtson a társaknak,mert más értelme úgy sincs..na ezért jobbak a magasabb rangúak,mert nagy általánosságban klánban nyomják és hozzászoktak a csapatjátékhoz.És ez vonatkozik akármelyik külhoni játékosra is...rögtön lejön a mozgásából,hozzáállásából-még ha nincs prefix-e akkopr is-hogy õ klánban tolja.

[IRAM] leader

Furcsa viszonyban allsz a valosaggal. A kerdes nalad bizonyitvany magyarazas, a finom elkuldes meg siras.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ha probáltál valaha gamepadrol fps-t,akkor lehet elképzelésed.annyit mondok h nem véletlenül nem engedik össze a konzol vs pc-s gameereket,mert csúnyán alkalmatlan az a metódus egy ilyen stilusú gémhez.mondjuk konzolon nekik meg nem hiányzik az egér,mert nem tudják mit vesztenek,vagy annyira érzékeny nekik h kezelni nem tudják,illetve sirnának h nincs auto aim.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Konzol, egy kérdés azokhoz, akik konzolon nyomják. Hogyan oldják meg az egér hiányát? mennyire lehet ilyet konzolon játszani?
G

Nem érdekel.
Amikor itt beszélnek arról milyen a játék, akkor miért baj egy stream.
Lehet valakit érdekel a game de a topicját nem olvassa.
én nem tartom magam überpronak,csak már felgyült a tapasztalat,de iramon én mindig úgy járok,h egál kb az elosztás,velem is jó playerek vannak,de ellenem is,ezért van h egy mapon 2-3-as KD,majd a következõn meg vért izzadok az 1ért.és nem az van h az iramosok,csak egymással vannak,mint a ph-n,hanem szépen eloszlanak a 2 oldal között.igaz 2 hete nem volt idõm gémelni,de elõtte csak pozitiv dolgokat tapasztaltam ott.

aha, de ezt ide kérnénk...:IDE

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Ez viszont jogos. Tegnap elõtt volt, hoyg annyira egyértelmû lett a szopás mibenléte (kvázi a kezdõkörbõl sem jutott ki a csapat), hogy néhányan átjöttek a gyenge oldalra.
G

Szia

Nem akarom védeni a PH-sokat, mert mindig megölnek, de nem értem a sírámod. Én az elmúlt 4 napban játszottam nálunk 32 órát, ezalatt megcsináltam az engineert végig, meg a medicet majdnem (MG3 van már csak hátra). Szóval miközben nyomtam az Engi-t nyilván általában CG-t használtam és soha nem volt érte kick. Néha egy-két beszólás, de semmi extra. Megjegyzem a jcsr klán itt is meglévõ tagjai (igen te JeanClaude) egy szál késsel veszélyesebbek mint én CG-vel.
G
(Spitfire.hu)

Iram biztos nagyon jó, de ...
Én 3-4 különbözõ napon voltam játszani rajta, és minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy az magasabb rangú játékosok egy oldalra tömörültek (Ha a rangokat összeadom, kb 300:170 arány jön össze). Ezzel nem is lenne baj, de sajnos a ranghoz tudás is párosult 😊. Ehhez hozzájön, hogy a gyengébb csapatból folyamatosan lépnek ki a játékosok, ezért gyakran emberhátrányban is van. Sajnos nem tartozom a pro játékosok népes táborába, de nem szeretek úgy kezdeni egy kört, hogy már az elején látszik a csata kimenetele.
Remélem a team balance-szal is csinálnak valamit az új patchben, és megoldja a fenti jelenséget, ami szerintem a szerverek legalább felére igaz.
Bár jelen esetben nem tudom, hogy mi történt, a log foileból megnézem, hogy ki volt az admin, és megkérdezem, hogy mi volt.
Megadnád a játékosnevedet, hogy gördülékenyebben menjen a dolog?
Ámbátor nem tudom, hogy szabad-e itt a PH! szerverekrõl írni, nehogy offnak számítson (persze a MoH sorozat nem az...) és a félisten kimoderálja.

Logitech Hardware Tester

Smithwarden
Moha beta:
"On another note, when shooting a person, i find that sometimes you can die in 3 hits, sometimes it takes like 8 or more."
Hat ugy nez ki a betat sem "patcheltek fel" PCre normalisan a balfasz DICEosok.
<#action>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

elõször is milyen beállítottságú klánt keresel?FUN vagy WAR klánt? vagy is-is...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Sziasztok!!

tgf-t keresek egy jó klánba, mivel egyedül nem szeretek játszani ki próbálnám magam csapatba is, jó csapat játékos vagyok.<#alien2>Az msn-em:
[email protected] ott megbeszélhetünk mindent.
ostobák azok ott egytõl egyig.....,menj az iramra az egy fasza,korrekt szerver

mackosajt
Ekszkjúzmíí, de ez mikor történt? Most reggel, vagy 2 hete?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Távol áll tõlem,hogy minõsítsem a ph! szervereket,de ne tessék kérem általánosítani...nálunk csak azért megy a kick,ha kell a hely.
Bár még így is kevés Magyar található ,sajna..inkább Németek jönnek,mivel ott van a szeró,nekik tök megfelel..

[IRAM] leader

Talán mert nem abban a fórumban vagy?<#nemtudom><#help><#boxer><#hehe><#heureka>

[IRAM] leader

MR ME
moh-hoz nem igazán találok ingyenes béta kulcsot pff :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Smithwarden
<#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

koschwarz
mingyá jön egy ph-s admin és bemásol valami serverlog-ot, hogy te voltál a pöcs<#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szánalmas...

ph szerver... én engineer, fegyver kifogy, assault nem ad lõszert, kínomban váltok cg-re, belõvök egy tönegbe, 2en döglenek, utána mégegyet leszedek vele, erre kirúgnak, hogy túl sokat használom a cg-t. aki 25ször szed le sniperrel, az nem baj? vagy a sok gránátdobáló? vagy õk az adminok? és még sírtok, hogy kevés a magyar játékos a magyar szervereken. máshol még ilyennel nem találkoztam... gratulálok!
persze tudom, nem kötelezõ játszani. horrohadnátokmeg. 😊

Baszki én visszatettem,de úgy villog minden,mint a kirakatban..semmi egy grafika dx9-ben.De így meg várnom kell...

[IRAM] leader

Beers
Nálam win7 fele annyi fps-t produkál, mint az xp!
(i5 750,4G ram,5770)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szia

Lenne kérdésem, mennyi Ram van gépedben/VGAn, milyen a procid, és miylen felbontásban használod.
Én most kezdtem áttérni XPrõl és a 2 GB rammal az 1GBs kártyával nem megy a full, mert szaggat. E6550 a procim. Viszont a Win nem volt hajlandó többet használni (felismerte, de nem használta).
G

Akinek nagyobb problémái vannak fps-el állitsa Dx9re azzal valoszinüleg jobb lessz :S

bindeket szeretnék beállitani aki jártas ebben, az irja már le hogy oldható meg! nem akarok itt egérrel makrot állitani :S

Running
igaz, leültem egyes.

Skynet
Ha nem server okozza hanem a game akkor mitõl van az hogy egy rakás szerveren nincs fps drop?
Zsolt1-nek valszeg igaza van a pb képkészítése okozhatja,amelyik szerón be van kapcsolva ott van drop ahol nincs ott nincs.
Zs0lt1
jah pbss = punkbuster screenshot 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
az fps droppot a pbss készítése okozza tapasztalataim szerint.
próbáld ki, állítsd át a pb_sv_AutoSs változót nullára a pbsv.cfg-ben.
ezzel mondjuk kikapcsolod a pbss készítést, de nálunk a multiplay-es szerver is csak azt irta rá a pbss-re, hogy screen capture failed.
szóval lagg vagy sikertelen pbss készítés 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nandorb
nemcsak neked akkor mert nekem reggebi kartyam van szal a driver nincs jol megirva.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

darki81
10.5 de majd akkor lefrissitem (80-ról 8-ra szokott kb...)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;