51658
  • nandorb
    Hetvege van es a sok sulis mind jatszani indul ami nem is szokatlan,hisz nem kell tanulni...:)
  • xXtamasXx
    a múltkor nekem is ez volt, és a klánból is egyre többen panaszkodnak laggra és hasonlókra
  • nandorb
    Jah a bf.hu is egy szolgaltaton van nekunk is volt ilyen gond tegnap durvan lagzott a szerver,mindenkinek normalis ping,erre meg izombol a szerver baszakodott.
  • SötétBarom
    IRAMmal valami gebasz lehet szerintem (vagy nálam), durva pinggel toltam, a szeró meg folyton dobálja ki az embereket (high-ping).. Aztán lehet haluzok, csak gyanús volt nekem. Ráadásul a serverkereső is 100 feletti pinget mutatott.
  • Kami
    Nem kell kikapcsolni a tűzfalat, hanem a Beállítások> Személyi Tűzfal> Személyi tűzfal további beállításai> IDS és további beállítások> ICMP protokoll támadások felismerése elől ki kell venni a pipát
    Ezek után már lesz normális ping a NOD32 tűzfalat használóknak is!
  • nandorb
    Lekell takaritani az osszes hangkartya drivert es csak 1-et felrakni.
  • False
    nekem egy kis technikai segítség kéne,történt a következő,meghalt a fasza augigym,helyette használom ezt a trágya alaplapit,ami nem elég hogy fele olyan hangerővel szól,és harmad akkora minőségben,de pl ts3 alatt egyszerűen nem megy át a hang,pedig a teszt részében úgy tűnik hogy fasza dolog,és ts2 alatt is működik,bár ott is panaszkodnak hogy néha lehalkulok meg visszahangosodom,random,de ha tudtok a ts3 kapcsán segítsetek nekem
  • nandorb
    Landor szt. most mar lebirnad venni ezt a logot nekem ami van,a rangrol.
  • SötétBarom
    Szerverkereső csak nekem nem megy???
  • Jacek
    lol
  • szabii98
    Már hogynelenne?
    Éhesek vagyunk
  • lolSL
    drogos alkoholista fiataloknak akik online játszanak HUN taggel meg a magyarokhoz sincs köze
  • eugabesz
    Így van.Ne nyissunk vitát.
  • SötétBarom
    A "semmi köze" szerintem kicsit erős. De ne nyissunk vitát.
  • xXtamasXx
    még jó, hogy a hunoknak semmi köze a magyarokhoz
  • ZTM
    Nah megvan a kábelnet, előkaptam a BF2-őt hogy megnézzem mi a stájsz.
    3-4 servert néztem csak rajta, mind 64 fős és többnyire teli is voltak mikor fent voltam, 60-as pingnél nem ment feljebb egyiken se, legtöbbször pedig 45-50 volt a ping.Sajnos a a BFBC2-t még nem sikerült megvennem anyagi okok miatt de remélem e hónapban összejön.Szval szerintetek ha a BF2-ben ennyivel pingel tudok majd normálisan játszani a BFBC2-vel?
  • SötétBarom
    Ilyenkor kérdezd meg, vágja-e a hunokat.. És amikor mondja, hogy nem, mondd el neki, hogy ők voltak azok az arcok, akik néhány évszázada ass-rapelték az őseit :DAS:D?_
  • Axl Rose
    Mai napi Humor Herold:

• nandorb
    Mondtuk mar hogy az EA live supportot keresd fel?
  • Piszkos  Fred
    Mondtam már hogy de utálom ezt a veterán rendszert hogy sem a heroest, sem a vietnamot nem fogadja el?:D
  • TBW
    Hát én sosem láttam még ilyen nukeos hülyeséget. Biztos mert nem járok magyar serverre, meg normalra sem.
    Külföldi servereken jól működik ez ha megölsz vkit ellen bázisán 3x viszlát repülsz, és a killért azonnal autokillt kapsz, ennyi.
    Most ha a gyengébbik csapat beszorul a bázisára, baserape nélkül sem fognak tudni kijönni a pályák rövidsége miatt ennyi.
    Érdekes hogy bf2ben nem voltak ilyen problémák, talán azért mert a főbázistól az első pont nem volt látható távolságban...
  • mackosajt
    Azt a NUKEot én nyomtam a védőkre, mert míg éppen a figyelmét havtam fel a védő csapatnak, hogy maradjanak már a dombtetőn, onnan lőhetnek,, késelhetnek stb. addig a minimapon folyamatosan azt láttam, hogy már a dombról legalább 5-en szépen le is jöttek a támadók "falujába", ami alapjában véve a térkép miatt lehetséges is, viszont a fair play fogalmába valahogy nem tartozik bele, hogy a támadóknak kell védekezni a spawnjukon. Pláne nem úgy, hogy a szerveren ezt a dolgot nem is tűrjük meg. Természetesen ez a helyzet is azért alakult ki, mert a 2 oldal nem volt éppen kiegyenlített, sőt, annyira nem, hogy a gyengébbik fél tagjai sűrűn cserélődtek, vagyis nem alakult ki mindkét oldalnak egyaránt élvezhető játék.
    Miután többször fel lettek szólítva a védők, de süketek voltak, így a NUKE leterítette őket.
    Utána se volt könnyű dolga a támadóknak, csak éppen annyi helyzeti előnyük támadt, hogy immáron nem azért harcoltak, hogy egyáltalán kijussanak a spawnról.

Nem értem, miért olyan nehéz egyeseknek elfogadni a fair play-t.
    Ha a szopó oldalon lettél volna, akkor meg azért sírnál, mert az a sz@r.
    Ez egy ilyen játék, azok a szerók meg olyan szabályokkal és olyan adminokkal működnek. El kell fogadni őket, vagy tovább menni.
  • Paranoia
    Igen azt a rendszergazda dolgot olvastam már máshol is,ki próbáltam nem ment.
    Hmmm nodot nem próbáltam még,megnézem.
    kösz
  • nandorb
    A jatekot futtatod rendszergazdakent. Ha meg nem adja ugyse akkor biztos NOD32-esed van ott a firewall-t kell kilonni.
  • Paranoia
    win7 64bites rendszeren a szerverkeresőben minden szeró 999pingel jelenik meg:S
    van vmi megoldás reá?
  • nandorb
    Akartam ajanlani 1embernek admint mig o ki okoskodta hogy az autoadmin bannoljon 1orara emberkeket ha 3x ugyanazt megcsinaljak... Csak az a gond hogy az admin program se mutatja mindig rendesen a poziciot az ellenek.Meg sokszor az agyon szabalyozott szerora nem is jarnak fel. Tudom BF2 volt 1admin cuc ha a jatekos igy irt be vmit:!r nick mittomen mit csinalt. Akkor az ott levo adminoknak felbukant az uzenet es kickeltek. Olyan plugin kene most is,csak sajna nemtudok olyant csinalni.
  • Pex156
    Egyetértek, engem is az zavart, hogy kifelé lövöldöző snipereket lőttem le és engem kirúgott míg ők tovább játszottak. De mind1...csak mint érdekességet vetettem fel az AUTOADMIN-t.
  • nandorb
    Azt szemmel nezve hogy DICE minden mapra a kibaszott US mindig nagyobb fobazist csinalt mint az oroszoknak...
  • Nagydög
    Stimmel. Igy is mukodott. Ha meg ki szerettel volna torni, akkor ki kellett kocogni mielott lohettel volna. A palyak felepitese miatt altalaban pont addig kellett elore menned, mig elfogyott a fedezek, es mar lohettel is.
  • nandorb
    Mumble megujult. Ha van reged Battlefield.hu-ra ugyanazzal betudsz ra jelentkezni es csinalni magadnak szobat.+5 al szobat hozza lejelszavazni tudod miegyebb.
  • eugabesz
    Nem nyitok vitát a base rape fogalmáról,mert az már meg lett vitatva párszor.A legáltalánosabban elfogadott verzió,amit mi is alkalmazunk,az hogy bent a bázis szigorúan vett területén öldökölsz,azt tekintjük base rape-nak.De ebbe pl. a járműlopás-gyilok nélkül-nem számít bele.Ha nem kell a csapatnak,minek álljon ott kihasználatlanul.
  • nandorb
    Most ezen vitatkozhatunk,de en aszem meg az is vele jarna hogy aki kifele lovoldozik a bazisrol azt is kibaszna a szerver.
  • Nagydög
    Nem jo. Szimmetrikusnak kell lennie(mert kulonben van egy csomo kifele lodozo sniper a kezdon, akit tilos), de akkor meg a kitoresnel is, meg a blokadnal is azon kell agyalni, lohetek-e mar, vagy meg meghalok miatta. A PH-n volt egy ideig, de asszem meg azelott kivagta Paci, mielott megszuntettek a conquest szervert.
  • Pex156
    Nem egy külföldi szerveren láttam olyat, hogy "AUTOADMIN" aki 3x belőtt az ellenség bázisára (CONQUEST) azt kitette a szerver. És jól működött...engem is kitett. :)
  • FreddyHawk
    Hehe,

"gy van,de legyen már ez a másik fél problémája,hiszen a klánosodás lehetősége neki is áll.Tessék kérem csapatban nyomni,egy alapjában csapatjátékról szóló gamét."

Mintha csak magamat hallanám 5 évvel ezelőttről, BurnBaby pont ettől kapott agyvérzést, hogy nem bírta velünk az istennek sem megértetni hogy úgysem fognak összeállni, csak bejönnek egyet hentelni és egy csomó klános néha egyedül csatlakozik szerverre és ő is megszopja stb stb stb, ez a neki is van lehetősége ügy hülyeség, arra ott van a pracwar, gyakoroljon, játszon együtt minden eszközzel a győzelemre törekedve ott.
    Public az public.

Amúgy a PT-ben az lett a vége, hogy egy csomóan csináltunk fake nick-eket, mert ha ismeretlen noname emberkék hentelik szét a fejed, akkor az kevésbé fáj, míg ha egy klán csinálja az fókuszálja a gyűlöletet....
  • SZEG007
    meg még sokan mások:D
  • eugabesz
    Így van,de legyen már ez a másik fél problémája,hiszen a klánosodás lehetősége neki is áll.Tessék kérem csapatban nyomni,egy alapjában csapatjátékról szóló gamét.Nálunk nincs használatban mondjuk a nuke,mert nem olyan az admin progim,de volt is rá példa,hogy kiürült a szerver egy ilyen támadás után.Ami ugye játékos szempontból nem probléma,mert van más ezer szerver ahol játszhat,de....
    Ha van kis sütnivalóm,van kedvenc szerverem,akkor ott nem csinálok ilyent,(saját fészkembe nem piszkítok!)nekem adminként és szenvedő félként!! nem maradt más lehetőségem,mint hogy aki betolta képét a bázisra,kibannoltam,de aki nem engedett ki,-kintről szedte a jó népet-,nem tehettem ellene semmit.
    Annyi,hogy az ilyen helyzetek nem gyakran fordulnak elő,így a nuke alaklmazása szerintem nem is hiányzik nálunk.Az már beavatkozás a játékmenetbe,ami ugyanolyan megengedhetetlen,mint maga a base rape!
  • Landor
    ezt Pepti mondta! :D
  • FreddyHawk
    Emlékszel mit mondot annak idején Frenki ?

"A Baserape a jobbik csapat jutalma"

És ez így rendben is van, engem sem zavar túlzottan ha beszorulok - de ha van egy no BC BR szabály érvényben, akkor nem ér véget ám túl gyorsan a map, meg kell várni amíg szépen elvérzik a ticket! Ha nem lenne ilyen szabály gyorsan lehentikélnének mindenkit és csókolom jöhet a következő map, de a no BR / BC szabály miatt ez sokáig tart, ezért van létjogosultsága a nuke-nak.
  • FreddyHawk
    A coRDHA-sok együtt játékáról nem szóltam az előző hozzászólásomban és abban bizony van igazad, ugyanakkor azt a kérdést is marha óvatosan kell kezelni... Emlékszel még 42-es időkre, amikor a PT folyamatosan együtt nyomta a szervereken micsoda nyígás volt ? Mi sem voltunk jobbak a deákné vásznánál Rigó, tedd a kezed a szívedre, ha felmész egy szerverre, szeretsz együtt játszani a pajtikáiddal... Az meg vitathatatlan, hogy ez rossz hatással van a Balance-ra.

De most nem erről volt szó. A kérdés arról szólt hogy jó és megengedhető eszköz-e a NUKE ha az egyik fél beszorul, és Én csak azt mondom hogy ésszel használva az, és azt is mondom hogy Nándi részrehajlá nélkül használja ezt az eszközt.

A coRDHA közös játékát ne keverjük ide, az egy másik téma.