Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Még van is olyan pin, hogy ejtõernyõs legyilkolása.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy gyertek továbbra is a mi szervereinkre.
Aki meg nem a szabályaink szerint akar játszani, az vagy admintevékenységnek, vagy közutálatnak köszönhetõen úgyis lemorzsolódik.
Logitech Hardware Tester
Ja és adhatnátok handicapet:-) mint a golfban.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Pls.
BFBC2 nick Pex_
Köszönöm.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
G
Már vettem másik videokártyát hátha az okozta a problémát ,de nem....drivereket is kipróbáltam a gyári CD-tõl a legújabb catalys-ig.
Win7en is kipróbáltam,de ott is ugyan azt csinálja.
Tököm kivan már vele,h nem tudok normálisan játszani vele.
Nem tudom mit állítsak rajta,h ne dobáljon már ki.
<#shakehead>#shakehead><#help>#help>
Menjetek olyan szerverekre, ahol egyáltalán nincsenek szabályok, mert azokon biztosan mesébe illõ, álomszerû játszani. Vagy mert azokon büntetlenül nyomathatjátok a k/d vadász játékstílusotokat....
üdvözletem
BFBC2: r-chee [HUN]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
viszont nem értek 1et.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
-tRs-Landor
Logitech Hardware Tester
G
Mindenesetre itt nem is a szerver lenne a lényeg, hanem a játékosok hozzáállása. A kiegyenlített küzdelem mindkét félnek jobb és izgalmasabb, mint az egyértelmû bedarálás. Ennek érdekében viszont csak a jobb játékosok tudnának tenni.
Mit csinál a tankos,(már persze ahol van) kiszalad a "kapuba" és veszettül lövöldözik vélr,agy ne adj Isten valós célpontokra...mortal-CG páros 10 mp alatt kiszedi,oszt kezdõdik minden elölrõl.Nem,nem menne ki távolabb,hogy spawn-pontot nyújtson a társaknak,mert más értelme úgy sincs..na ezért jobbak a magasabb rangúak,mert nagy általánosságban klánban nyomják és hozzászoktak a csapatjátékhoz.És ez vonatkozik akármelyik külhoni játékosra is...rögtön lejön a mozgásából,hozzáállásából-még ha nincs prefix-e akkopr is-hogy õ klánban tolja.
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
G
Amikor itt beszélnek arról milyen a játék, akkor miért baj egy stream.
Lehet valakit érdekel a game de a topicját nem olvassa.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
G
Nem akarom védeni a PH-sokat, mert mindig megölnek, de nem értem a sírámod. Én az elmúlt 4 napban játszottam nálunk 32 órát, ezalatt megcsináltam az engineert végig, meg a medicet majdnem (MG3 van már csak hátra). Szóval miközben nyomtam az Engi-t nyilván általában CG-t használtam és soha nem volt érte kick. Néha egy-két beszólás, de semmi extra. Megjegyzem a jcsr klán itt is meglévõ tagjai (igen te JeanClaude) egy szál késsel veszélyesebbek mint én CG-vel.
G
(Spitfire.hu)
Én 3-4 különbözõ napon voltam játszani rajta, és minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy az magasabb rangú játékosok egy oldalra tömörültek (Ha a rangokat összeadom, kb 300:170 arány jön össze). Ezzel nem is lenne baj, de sajnos a ranghoz tudás is párosult 😊. Ehhez hozzájön, hogy a gyengébb csapatból folyamatosan lépnek ki a játékosok, ezért gyakran emberhátrányban is van. Sajnos nem tartozom a pro játékosok népes táborába, de nem szeretek úgy kezdeni egy kört, hogy már az elején látszik a csata kimenetele.
Remélem a team balance-szal is csinálnak valamit az új patchben, és megoldja a fenti jelenséget, ami szerintem a szerverek legalább felére igaz.
Megadnád a játékosnevedet, hogy gördülékenyebben menjen a dolog?
Ámbátor nem tudom, hogy szabad-e itt a PH! szerverekrõl írni, nehogy offnak számítson (persze a MoH sorozat nem az...) és a félisten kimoderálja.
Logitech Hardware Tester
"On another note, when shooting a person, i find that sometimes you can die in 3 hits, sometimes it takes like 8 or more."
Hat ugy nez ki a betat sem "patcheltek fel" PCre normalisan a balfasz DICEosok.
<#action>#action>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
tgf-t keresek egy jó klánba, mivel egyedül nem szeretek játszani ki próbálnám magam csapatba is, jó csapat játékos vagyok.<#alien2>#alien2>Az msn-em:
[email protected] ott megbeszélhetünk mindent.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Bár még így is kevés Magyar található ,sajna..inkább Németek jönnek,mivel ott van a szeró,nekik tök megfelel..
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ph szerver... én engineer, fegyver kifogy, assault nem ad lõszert, kínomban váltok cg-re, belõvök egy tönegbe, 2en döglenek, utána mégegyet leszedek vele, erre kirúgnak, hogy túl sokat használom a cg-t. aki 25ször szed le sniperrel, az nem baj? vagy a sok gránátdobáló? vagy õk az adminok? és még sírtok, hogy kevés a magyar játékos a magyar szervereken. máshol még ilyennel nem találkoztam... gratulálok!
persze tudom, nem kötelezõ játszani. horrohadnátokmeg. 😊
[IRAM] leader
(i5 750,4G ram,5770)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Lenne kérdésem, mennyi Ram van gépedben/VGAn, milyen a procid, és miylen felbontásban használod.
Én most kezdtem áttérni XPrõl és a 2 GB rammal az 1GBs kártyával nem megy a full, mert szaggat. E6550 a procim. Viszont a Win nem volt hajlandó többet használni (felismerte, de nem használta).
G
Zsolt1-nek valszeg igaza van a pb képkészítése okozhatja,amelyik szerón be van kapcsolva ott van drop ahol nincs ott nincs.
próbáld ki, állítsd át a pb_sv_AutoSs változót nullára a pbsv.cfg-ben.
ezzel mondjuk kikapcsolod a pbss készítést, de nálunk a multiplay-es szerver is csak azt irta rá a pbss-re, hogy screen capture failed.
szóval lagg vagy sikertelen pbss készítés 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life