51658
  • xxxpaulxxx
    Hát csak tök jó, hogy heti 1x tudok leülni játszani és a kedvenc fegyómnál ez van...:D
  • Nagydög
    Eredetileg Doublewide volt a beceneve, mert kicsit eros volt csipoben. Ezt jol fedi magyarban a Kuffer.
  • SzinesGeza
    De hogy miért hívták úgy?! Sose derül ki. :)
  • mj111 hun
    Újra kellett indítani az admint. És megjavult.
  • Nagydög
    Csori Kuffer! :)
  • SzinesGeza

Az semmi. Én úgy jártam mint az "Over There (Irak)"-ben mikor a rakéta átment a sofőrfülkén. Szerintem még a vezető orrát is érintette! :)

• Nagydög
    Nem kell feltetlenul. Szerintem van valami bug a sebzes vizsgalatanal. En Humveera lottem mar ugy, hogy a leszakadt ajton keresztul a sofort talaltam el. A sofort megolte, de a jarmunek mar valahogy nem jutott eleg sebzes.
  • SötétBarom
    Ez lett volna a második tippem, lehet hogy a csávó kiszúrta, hogy ott sunnyogsz, és pont abban a pillanatban szállt ki, amikor odaért a gránát, így megvédte testével a gépet :DDDD
  • SötétBarom
    Olyat eddig még nem láttam, hogy akár az EXPupgr. nélküli RPG-t kibírta volna akármelyik heli.. Nálam ilyenkor a klasszikus, mindent vivő hiper-tuti-joker válasz, ami minden "érdekes" történésre magyarázatot ad:

" LAG SPIKE "

• xXtamasXx
    nekem ennek az ellentétje volt, tracelték a helit, süvített a rakéta, kiugrottam és telibekapott a heli meg ment tovább...
  • nandorb
    Nekem a FRAPS olyant csinalt BF2-be hogy szerverrol kirakott akarhova akartam bemenni. Utana BC2-ben meg 15perc utan kirakott desktopra... Utana kitoroltem es minden normalisan megy.
  • False
    mekkora szar bugba futottam,valparaiso,első pontot buktuk,én meg elbújtam a helipad mellé a bokorba,szép csendben megvártam mig lespawnolj a helit,és megtellik,majd mikor már szállt volna fel megkináltam egy rpg-7-essel+erőseb robbanás perk,aminek az lett az eredménye hogy 1 csávó meghalt a heliben,majd elrepültek...na ott léptem ki a bughalmazfostrágyakonzolszarból....
  • Nagydög
    Nekem Nvidiam van, azzal is csinalja. Nem mindig, csak ugy idonkent rajon, es ugy remlik, nem is minden fegyvernel, de ez nem szentseg.
  • RoboKutya78
    a legfrissebb ati driverrel nekem semmi bajon sincsen
    ezt használom és jónak tűnik
    10-8_vista64_win7_64_dd_ccc_enu
  • False
    szórszba is van olyan,mondjuk szerintem az egy elbaszott map volt :)
  • SötétBarom
    Ezt hagyjuk meg a Worms szériának
  • xXtamasXx
    deja vu-m van...elő jönnek a cs 1.6os emlékek :D
  • Borg
    Egy RAT map :D Van egy nagy tank, vagy heli, vagy ilyesmi, és abban rohangászunk SQDM-ben miniatűrizálva :)
  • SötétBarom
    Nekem megfelel így :>
  • False
    gabesz te állítottad csak cqra a szerot vagy megint elkúrodott a beállitás?
  • nandorb
    5? Nemvagy esznel minimum 30-35euro lesz. Akarnak meg tobbet is kihuzni belole,hat a mapok meg a fegyok penzbe kerulnek.Mennyi veteran akarja majd megvenni,olyan lesz mint a regi szep idokben.Csupa Bughalmaz:)
  • SötétBarom
    Steamen maximum XD
  • MR ME
    meg ne legyen elbaszva
  • Doomista
    Milyen 5? Lesz az 10 is :D
  • SötétBarom
    Námbaj, mingyá jön a vietnam :> Csak ne legyen drágább 5 rongynál.
  • nandorb
    En Valparaisot varom CQ-ba. Akar olyan is lehet mint az arica CQ mert mar uncsi az egesz...
  • SötétBarom
    DICE kidobhatna pár viccesebb mapot.. Azon agyaltam most, hogy pl mennyivel mókásabb lenne a squad deathmatch, ha nem egy APC, hanem egy heli lenne a map közepén =)

Illetve jó lenne egy olyan conquest map is, ami kurva nagy, és csapatonként van 2 szállító meg 1 harci heli..

Igazából rájöttem, hogy baromi jópofa repülni vele, csak alig van rá lehetőség..
  • False
    nem tudom,miota alaplapival hangk.-val nyomulok,én se hallok rendesen,mondjuk ez a szar nem is tudja kihajtani a fülesemet,de sztem elsősorban nem a játék hibája
  • ZiLi
    Az lehet. Csak attól tartok akkor elbaxodik valami más.(pl. betöltés)
  • xXtamasXx
    én a lépteket nem hallom ami nagyon idegesítő, jópárszór késeltek/lőttek már hátba emiatt
  • item
    Egyszer fordítva vettem fel a fülest, és furcsáltam is,hogy előző este nem volt gond a térbeli pozícionálás, most meg minden fordítva van,eltelt kb 10 perc mire levettem a fülest és láttam,hogy fordítva van. (Nem röhög!)
  • RoboKutya78
    frissíteni kéne az ati drivert nálam semmi gond a távcsővel
  • SötétBarom
    Én mondjuk alaplapi szeméttel nyomom... :/
  • Borg
    Azt nem mondanám, hogy a térhangzás jól elhatárolt, de azért a sztereó működik. Legalábbis nálam, HD555-tel.
  • nandorb
    Nekem az iritalo pl. Laguna Alta-n C-n lehet hallani hatul a vagonoknal ha a tank indul a kezdorol.
  • SötétBarom
    Van egy dolog, ami nagyon bassza a csőrömet már régóta, mégpedig az, hogy a stereo mintha nem működne a játékban. Baromi irritáló, hogy fülessel játszva képtelen vagyok hang alapján belőni, hogy valami hol van (pl tank, vagy heli).

Ez csak nálam ilyen, vagy szar mindenkinél??
  • ZiLi
    Ezt az utolsó patch után kezdte csinálni.Köszönjük DICE :)
  • ZiLi
    Ezt már én is tapasztaltam. Szerintem bug.
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok! Az miért van, hogy mg36nál, ha becélzok, akkor a scope iszonyatosan világos és alig látok valamit?:/
  • xXtamasXx
    kérdés:
    az bug vagy nálam van valami baj amikor nem hallom az élesített m-comot csipogni pedig ott állok tőle nem messze?