51658
-
xxxpaulxxx #37554 Hát csak tök jó, hogy heti 1x tudok leülni játszani és a kedvenc fegyómnál ez van...:D -
Nagydög #37553 Eredetileg Doublewide volt a beceneve, mert kicsit eros volt csipoben. Ezt jol fedi magyarban a Kuffer. -
SzinesGeza #37552 De hogy miért hívták úgy?! Sose derül ki. :) -
mj111 hun #37551 Újra kellett indítani az admint. És megjavult. -
Nagydög #37550 Csori Kuffer! :) -
SzinesGeza #37549
Az semmi. Én úgy jártam mint az "Over There (Irak)"-ben mikor a rakéta átment a sofőrfülkén. Szerintem még a vezető orrát is érintette! :)
-
Nagydög #37548 Nem kell feltetlenul. Szerintem van valami bug a sebzes vizsgalatanal. En Humveera lottem mar ugy, hogy a leszakadt ajton keresztul a sofort talaltam el. A sofort megolte, de a jarmunek mar valahogy nem jutott eleg sebzes. -
#37547 Ez lett volna a második tippem, lehet hogy a csávó kiszúrta, hogy ott sunnyogsz, és pont abban a pillanatban szállt ki, amikor odaért a gránát, így megvédte testével a gépet :DDDD -
#37546 Olyat eddig még nem láttam, hogy akár az EXPupgr. nélküli RPG-t kibírta volna akármelyik heli.. Nálam ilyenkor a klasszikus, mindent vivő hiper-tuti-joker válasz, ami minden "érdekes" történésre magyarázatot ad:
" LAG SPIKE "
-
#37545 nekem ennek az ellentétje volt, tracelték a helit, süvített a rakéta, kiugrottam és telibekapott a heli meg ment tovább... -
#37544 Nekem a FRAPS olyant csinalt BF2-be hogy szerverrol kirakott akarhova akartam bemenni. Utana BC2-ben meg 15perc utan kirakott desktopra... Utana kitoroltem es minden normalisan megy. -
False #37543 mekkora szar bugba futottam,valparaiso,első pontot buktuk,én meg elbújtam a helipad mellé a bokorba,szép csendben megvártam mig lespawnolj a helit,és megtellik,majd mikor már szállt volna fel megkináltam egy rpg-7-essel+erőseb robbanás perk,aminek az lett az eredménye hogy 1 csávó meghalt a heliben,majd elrepültek...na ott léptem ki a bughalmazfostrágyakonzolszarból.... -
Nagydög #37542 Nekem Nvidiam van, azzal is csinalja. Nem mindig, csak ugy idonkent rajon, es ugy remlik, nem is minden fegyvernel, de ez nem szentseg. -
#37541 a legfrissebb ati driverrel nekem semmi bajon sincsen
ezt használom és jónak tűnik
10-8_vista64_win7_64_dd_ccc_enu
-
False #37540 szórszba is van olyan,mondjuk szerintem az egy elbaszott map volt :) -
#37539 Ezt hagyjuk meg a Worms szériának -
#37538 deja vu-m van...elő jönnek a cs 1.6os emlékek :D -
Borg #37537 Egy RAT map :D Van egy nagy tank, vagy heli, vagy ilyesmi, és abban rohangászunk SQDM-ben miniatűrizálva :) -
#37536 Nekem megfelel így :> -
False #37535 gabesz te állítottad csak cqra a szerot vagy megint elkúrodott a beállitás? -
#37534 5? Nemvagy esznel minimum 30-35euro lesz. Akarnak meg tobbet is kihuzni belole,hat a mapok meg a fegyok penzbe kerulnek.Mennyi veteran akarja majd megvenni,olyan lesz mint a regi szep idokben.Csupa Bughalmaz:) -
#37533 Steamen maximum XD -
#37532 meg ne legyen elbaszva -
#37531 Milyen 5? Lesz az 10 is :D -
#37530 Námbaj, mingyá jön a vietnam :> Csak ne legyen drágább 5 rongynál. -
#37529 En Valparaisot varom CQ-ba. Akar olyan is lehet mint az arica CQ mert mar uncsi az egesz... -
#37528 DICE kidobhatna pár viccesebb mapot.. Azon agyaltam most, hogy pl mennyivel mókásabb lenne a squad deathmatch, ha nem egy APC, hanem egy heli lenne a map közepén =)
Illetve jó lenne egy olyan conquest map is, ami kurva nagy, és csapatonként van 2 szállító meg 1 harci heli..
Igazából rájöttem, hogy baromi jópofa repülni vele, csak alig van rá lehetőség.. -
False #37527 nem tudom,miota alaplapival hangk.-val nyomulok,én se hallok rendesen,mondjuk ez a szar nem is tudja kihajtani a fülesemet,de sztem elsősorban nem a játék hibája -
ZiLi #37526 Az lehet. Csak attól tartok akkor elbaxodik valami más.(pl. betöltés) -
#37525 én a lépteket nem hallom ami nagyon idegesítő, jópárszór késeltek/lőttek már hátba emiatt -
#37524 Egyszer fordítva vettem fel a fülest, és furcsáltam is,hogy előző este nem volt gond a térbeli pozícionálás, most meg minden fordítva van,eltelt kb 10 perc mire levettem a fülest és láttam,hogy fordítva van. (Nem röhög!) -
#37523 frissíteni kéne az ati drivert nálam semmi gond a távcsővel
-
#37522 Én mondjuk alaplapi szeméttel nyomom... :/ -
Borg #37521 Azt nem mondanám, hogy a térhangzás jól elhatárolt, de azért a sztereó működik. Legalábbis nálam, HD555-tel. -
#37520 Nekem az iritalo pl. Laguna Alta-n C-n lehet hallani hatul a vagonoknal ha a tank indul a kezdorol. -
#37519 Van egy dolog, ami nagyon bassza a csőrömet már régóta, mégpedig az, hogy a stereo mintha nem működne a játékban. Baromi irritáló, hogy fülessel játszva képtelen vagyok hang alapján belőni, hogy valami hol van (pl tank, vagy heli).
Ez csak nálam ilyen, vagy szar mindenkinél?? -
ZiLi #37518 Ezt az utolsó patch után kezdte csinálni.Köszönjük DICE :) -
ZiLi #37517 Ezt már én is tapasztaltam. Szerintem bug. -
xxxpaulxxx #37516 Sziasztok! Az miért van, hogy mg36nál, ha becélzok, akkor a scope iszonyatosan világos és alig látok valamit?:/ -
#37515 kérdés:
az bug vagy nálam van valami baj amikor nem hallom az élesített m-comot csipogni pedig ott állok tőle nem messze?