Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!

StarTrek Forever

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hányszor telepíthetem újra a játékot?
Van valami limit vagy nincs?

StarTrek Forever

Azért érdekelt volna a neved, mert nem jellemzõ, hogy figyelmeztetés nélkül kitesz valaki.
Lehet, hogy szolt is, csak épp halott voltál.
De ha mindegy, akkor mindegy 😊

Logitech Hardware Tester

mackosajt
Játékban mi a neved? Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor törpént. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

MR ME
4 bázist?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ulvar
Hát nem tudom ma felmentem egy Magyar szerverre, elfoglaltuk mind a 4 bázist, utána volt egy fazon 2 percig álltam tetõn hogy jöjjön valamerrõl ellenség de folyamatosan szedte amint le spawnolt a nép Tankkal...hát mondom szégyen be is írtam hogy ezt azért nem kéne de baserapelt ezerrel...le is húztam a picsába. Ez annyira idegesítõ. Legközelebb rápakolok C4et felpukkantom a picsába.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

annyira nem fontos. nem sértõdtem meg, csak legalább a magyar a magyarnak szólhatna elõbb, hogy ezt ne, vagy ne itt... de a következõnél törlöm a szervert a listáról biztos... mert ez idegesítõ...

Takatsuma
Oksi beugrok <#gun>

\" Légy a kutyák királya, de ne királyok kutyája \".....HOBO

Ma este a HUN4CE szerver biztosan menni fog, mert mi ott leszünk. Akinek van kedve, jöjjön.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

MR ME
áááá, akkor beloggolni se tudnál

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Íme a patch😄
MR ME
valszeg nem

PC-n ingyenes lesz a specact kit upgrade?
darki81
<#vigyor1><#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Bence94
"So early signs are we fixed the problem by rolling back a change involving SPECACT kits.

As long as this continues we are aiming to release on Wednesday (23rd) of next week. However this is dependant on how fast we can gain approval the patch is compliant with Steam. If that approval does not come quick enough the release will slip to the Monday (28th) of the week after (as it is a red day in Sweden on Friday next week and we don't release patches at the end of working weeks).

This does mean that SPECACT kits will not be available after patching as we had hoped but all other fixes remain as does the ability to play the new modes like Map Pack #3. "
Magyarul jövõhéten szerdán elvileg tölthetõ lesz vagy utána kedden.Valamilyen hibár kijavítottak a specat sknin csomaggal kapcsolatban de attól még nem lesz elérhetõ a patch után...<#eljen><#falbav>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

valami nagy gebasz van mert szinte minden szerverrõl ledobál engemet ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Most fordult fel alattam egymas utan ket PH! szerver. Mi tortenik, paci?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Doomista
Ekkora makkot!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb

Tessek tobb mint 500-as marskman nem sajat csak a csavot ismerem.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xXtamasXx
nekem nem szokásom sniperezni fõleg nem 2 bázissal odébb....nemtom te mit csináltál ott
nekem max 150

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Marksman headshotra nektek mennyi volt a legtöbb eddig?😊

Én 1-2 hete atacama deserten kaptam valami 340 pontot egy killre 😄 Valami iszonyat nagy mákot lõttem M24-el, 2-vel odébbi bázisra...
Az kicsit másképp van, nem pin, hanem bónusz pont, és nem az ejtõernyõst kell lelõni, hanem neked kell ejtõernyõrõl ölni.
Parachute Kill

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

Nem twitter, www.clanforge.multiplay.co.uk
De nem sokra mégy vele.

Logitech Hardware Tester

Úgy látom benéztem, pedig tökre úgy emlékeztem, hogy van olyan.
Hmm.

Logitech Hardware Tester

bosco05
oda vissza + pont
xXtamasXx
tudtommal azért kapsz ha ejtõernyõzés közben te ölsz nem pedig ha téged ... de lehet tévedek
és nem pin csak + pont

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

bosco05
Azért sírok, hogy egyáltalán van mit megfogni, ha nem jött volna át 😊
nandorb
Inkább örülnél hogy megint vmi. fizzetõs hackot fogott ki,és hogy kevessebbet fogunk látni játékon belül.

Hol láttál te ilyen pint?
bosco05
There have been 47 ban(s) in the past 24 hours.
There have been 902 ban(s) in the past 30 days.

<#sir>
nandorb
Újra müködõ képes a PBbanns látni a rengeteg AIMBOTost 1nap alatt😄

nandorb

Sziasztok!!

tgf-t keresek egy jó klánba, mivel egyedül nem szeretek játszani ki próbálnám magam csapatba is, jó csapat játékos vagyok.Az msn-em:
[email protected] ott megbeszélhetünk mindent.

(war klánt keresek)

orvos vagy assault vagyok.
KÖSZI!

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

nandorb
A program files/Ea/bad company 2 folderban az update.exe-t meg a game.exe-t jobb klick-ra es propertises/compatibility es ott kikell pipazni a run as administrator.
Ez megoldja a ping helyes kiirasat.

HD JOHNNIE
hm, éérdddekkess...😊 Ok, köszi!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nekünk nagyon jó szolgáltatót sikerült kifogni,ez is olyan sajna mint a fehér holló.Eleinte mindenki panaszkodott,hogy nem adja a találatot,meg hol ez hol az volt a panasz,de szóltam a support-nak és átettük egy Német szervergépre...most mondhatni tökéletes!<#eljen>

[IRAM] leader

Kész.Nekem a 10.6 is egy kalap fovtalicska...járkálgat az fps 20-80 között,nem keveset és nem lassan..arról nem is beszélve,hogy még mindig várnom kell belépés elõtt...mondjuk fele idõt,de még mindig túl sokat a normálisnak mondhatóhoz képest.

[IRAM] leader

Nekem win7-alatt nem írja ki a pinget a keresõ, de ugyanakkor felkapcsol a serverre. Ez mitõl lehet?
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

nandorb
Hat akkor is az IRAM szerver ahogy latom nem csinal ilyet.Mas szolgaltato aze pl.

Kul. ezt twitteren lattad?Ha igen meiken linkeld.

Bad Company 2 - Plasma Issues
Jun 14 2010 21:28:58 by ShiningFalcon
We have recieved reports that there are currently issues with plasma causing some servers to drop and be unconnectable to. EA are aware of this and are working to get it fixed.
UPDATE - These are fixed. If your server isn't showing in the browser you will need to restart it. If you still have issues after this please create a ticket at http://support.multiplay.co.uk

Logitech Hardware Tester

Köszi
<#worship>
A hiba az ön készülékében van, Reggel 7 óta majdnem full a szerver, és nem volt leállás a grafikon szerint.

Logitech Hardware Tester

kész

-tRs-Landor

HD JOHNNIE
Ezt nálam is kiírta, de nem nagyon foglalkoztam vele, mentem saját fav szeróra 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nandorb
Hat kedden megoldottak a szerver maintancben...

xXtamasXx
a friend list csak nekem szar vagy még másnak is egy bugos fos?(a favourits is, legalábbis nekem)
mostis próbálok connectelni egyik haverra ottvan a szerver, hely is van rámegyek : couldn't find any ame server...van, hogy a fölötte vagy az alatta lévõre kell kattintani akkor lép föl rá, most 3 ember is fönt van és mind1ikre ezt írja <#duma>

nandorb
Allitolag a Multiplayes szerver ami hollandiaban van a rosz az internet szolgaltatoja es azert a heten es a multheten is sok gond volt vele.De mintha tegnap jobban birta volna.

Valóban jobb megfogalmazás 😊. Az én stílusom kicsit nyersebb. Miért szépítsem mindig, amit gondolok...

BFBC2: r-chee [HUN]

Ha van routered, próbáld meg nélküle hátha úgy jó lesz.