Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Az m95-el tudni kell lonni eros fegyver de megvan mennyire kell fole lonni mien tavolsagban. Ja es 150-es pingel nem vard el hogy vki. minden golyodtol elhuljon.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nna, a Stats Verse-ben benn van a Garand.
(bár azt mondja, hogy még nem használtam) 😊

Maxtreme
Akkor a PB is kb annyit ér mint a VAC? <#rolleyes>

Maxtreme
Na nekem pont az elsõ miatt kezd már most (1-1.5 nap után) telelenni a tököm a játékkal. Az még hagyján hogy az alap fegyverek kalap szart nem érnek (van amelyikbõl 3000 tár kell az ellenbe, míg a másik félrehord mint az állat) de mikor látom hogy (szintén az alap ami azért erõs) sniperrel 3x fejbelövöm, és nem hal meg (pedig tuti eltalálom mert vérzik) az már kicsit sok nekem.
Holott van aki szinte csak rám néz, és már halott is vagyok, akár 1 piszolytól is. Nyilván nem azt várom hogy a 0 BF-es múltammal mindenkit halomra lövök, de azért ez cseppet fura.

Az mw2-rõ meg annyit hogy (szigorúan magánvélemény) szerintem maga a játékmenet jobb. Persze ez izlés dolga.
Azzal meg az a baj hogy a netkódja hihetetlenül igénytelen, trágya, szar fos. Használhatatlan. Az meg már csak tetézi a dolgokat hogy 10 serverebõl 6-7en biztos találkozol 1-2 köcsög csiterrel. mert hát miért is ne, az anticheat védelmet ki kellett belõle spórolni.. (A VAC lószart sem ér)

MR ME
jah, csítnek hívják

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok!
Az normális hogy tegnap végre bejött az m95 sniperem, elég hatékony is volt de volt egy 44 es medic aki néha 3 találatot is kibirt? van valamien ilyen durva perk a medicnek vagy mi a fene?

kfa
Az a baj hogy elviselhetetlenül szar a hitreg (rálõsz, vérzik, de meg sem sérül), a helikopterek és a kés használhatatlanok, a pályákat egy hét alatt meg lehet unni és SEMMILYEN támogatást nem adnak a versenysport részének, ebbõl következõen a klánélet halott ebben a játékban.
nagyjából 50 sort tudnánk írni mi a baj vele de egy dologban igazad van, az MW2-nél még mindig jobb 😊

kinek másfél hónap, kinek 5év... ;>

-tRs-Landor

ja igen sok bosszúságtól kíméled meg magad ..😊

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

MR ME
kezdj el játszani, tolj bele egy 20-30 órát és rájössz h mi a gáz a játékkal 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fpocok
Nem. Kb csak annyi, hogy másfél hónapja beigérték a patchet, és még mindig nem jött. Egy jó tanács. Ne nagyon késelgess, inkább lõdd le közelrõl.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megvettem végre a játékot....
kurvajó... sokkal jobb, mint az a szar MW2... nem tudom arra minek költöttem pénzt:S
Ez nagyon addiktív😊 De viszont már elszoktam a Battlefieldek pályanagyságától😄

Amúgym i ez a nagy hõbõrgés? Valami gáz van a játékkal mostanság vagy mi?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ja értem

ja igen ...-.- magamban beszélek(irogatok) ...😄

Carloska
Hát a kód a lényeg amit bekel írni vásárláshoz nem acchoz kötött kód 😄

Doomista
Omg, azt hittem hogy mind a 6 hsz-t egy ember írta, annyira összefonnyadtok bakker 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

azt hogyan ?😄

Carloska
jaja sokan kaptak de hátha valaki nem kapott aztán akkor oda adom neki enyémet 😄

Carloska
Battlefield™ 1943 a kóddal elõrendelve pl csak 2 euro 99 😄

olyat én is kaptam xD

Carloska
Ea store ban akar valaki mostanában vásárolni?? van 10 eurós kuponom és máris olcsóbb vele egy játék 😄 😄

ja igen, ma még egy szerverre nem tudtam felcsatlakozni, mert állandóan elveszik az EA master szerverrel a kapcsolatom ...-.-

#33732 ...: még lenne mivel kiegészíteni....<#szomoru1>

[HUN]Crassus
-->33709

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MR ME
mer senki nem játszik ezzel a szarral amíg nem jön a patch, akkor pár napig mindenki szídja majd h mi lett sokkal szarabb, majd felteszi a polcra és köp egyet

mostanában nagyon nagy pangás van itt, régebben meg napi szinten rekordot döntött a kommmentek száma...<#idiota><#szomoru1>

kfa
EA fórumon van egy user aláírás ami nagyon tetszik nekem:
"According to DICE MW2 has over 260 maps"
<#idiota>

-.-

kfa
Nem lehetne, nem bírja a Frostbite2.0 motor.

új pálya pár pályát belehetne rakni bf42-bõl és teli rakni tankkal meg helivel, na az igazán faxa lenne <#hehe>

hát remélem ..😊

map pack : a játékban alapból meg kellene lenni az összes pályán mindegyik módnak ez csak egy elbaszott DLC "project" de jó mert csak a konzolosoknak kell fizetni <#hehe>

<#eljen> Azt én is <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

kfa
Én azt olvastam jövõ héten már biztos kijön a patch, és a "map pack"-ot is adják hozzá.
Igazából én Port Valdez CQ-t várom....

SpeedXHUN
Szerintetek lesz valamikor map pack?
Egy kicsit unalmas az alap mapoka játékban nem valami nagy választék😄

Ez még odébb van:bad company 2 vietnam

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Nem a driver a gond, sem a kártyád a procit húzd fel! Nem szolgálja ki a videokártyádat. A Black Edition szorzózármentes, a biosban tudod a szorzót állitani, 20%-ot emelhetsz az órajelen.Bár procihütön is függ.Két lépésben is megcsinálhatod, 15% ha nem fagy 1 óra játék után akkor a 20%. Szerintem ez a gondod.
Zs0lt1
kb ezer éve nem veszek gamer újságokat.
amiket õk összehordanak, azokat eredeti oldalakról el tudom olvasni akkor amikor kijön a hír és nem hetekkel-hónapokkal késõbb.
egy kicsit sem csodálkozom, hogy abbahagyják.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nandorb
U.I. Akkor legkozzelebb ne irj valj szerelmet 1ujsagnak😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Egy kis OFF és "reklám", bocsánat érte elõre is: (töröld, ha nagyon zavar) <#wink>

A mai nap (szombat) életemben elõször vettem meg az 576 magazint, ami pár héttel ezelõtt kezdett nagyon érdekelni, mert egy nagy múltú magazinról van szó...nem köntörfalazok, nekünk magyaroknak (ezekszerint) elegendõ az írott sajtóbol a Gamestar és a PCGuru(miért ne írhatnám le, itt ezen a fórumon valószínüleg mindenki ismeri ezeket a kiadványokat), de ma mikor az 576 magazint megvettem 800 ft-ért és igényes cikkeket olvastam benne(jó, dvd nincs, de minek is), valamint azt a NEM ELHANYAGOLHATÓ közleményfélét, hogy az 576 magazin júniusi száma az utolsó írott újság, mostantól csakis online fog létezni...az az irónikus, hogy eddíg valamiért azthittem, hogy eddíg se volt a magazin árusnál megvásárolható, erre ma veszek egyet és többet már nem lesz lehetõségem.

Nemtudom itt a fórumon hányan vettek eddíg 576 újságot, de szeretném hinni, hogy a konkurencia mellett is lenne jövõje az újságnak, de úgylátom eldõlt, ezekszerint nem érte meg, amit nagyon sajnálok.

Nagyon kár, hogy lecsúsztam róla.

Csak ennyit szerettem volna írni, kíváncsi lennék más véleményére a dologgal kapcsolatban ON

UI: Éjjel van és bevok b**va, bocs a helyesírási hibákért <#vigyor3>

Battlelog: Purga5

Bence94
lehagytad, hogy túl sok "next week"

<#vigyor1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Running
<#hehe>

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csuszi
lassan -fav
ezek vannak:
- túl sok tesztoszteron
- túl sok flém
- túl sok bug
- túl szar hit rendszer
ezek nincsenek:
- support
- patch
- warmod
- normális klánélet

ki lehet javítani, ha esetleg tévednék 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

bosco05
Akárhányszor újrateheted evlileg, de telepítésnél megkérdezi, hogy online ellenõrzést akarsz a játék indításakor, vagy DVD-t és akkor írja, hogy az online ellenõrzést 10x választhatod.
MR ME
<#eljen>

SZEG007
máshogy nem tudod megoldani a problémákat mint format C:?
Vagy ha minden héten ennyire brutálisan elbaszodik a rendszered hogy csak ujratelepitésel használhato akkor elgondolkoznék valami alapvetö szémitogépes ismeretek tanfolyamra valo beiratkozáson.

milyen baromság ez ? én kb 10 szer tettem újra a wint a bc2 vel együtt. nehogymá ezt a fost csak 10 szer lehessen újratenni? egyszersem uninstalloztam,és nem is fogom , hanem formázok. Vagy ez vmi hülye vicc ?

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

bosco05
Ezt nem is tudtam 😊
@xXtamasXx: nem, nem fordítva
xXtamasXx
nem fordítva? 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

mackosajt
Rendes uninstall esetén, ha net is van, akkor online esetén is végtelen, mert vissza teszi 10-re a telepítések számát.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

bosco05
Online ellenõrzésnél 10 a limit, DVD-vel végtelen.
MR ME
én úgy emlékszem h online regisztrációnál 5 limit, de lehet rosszúl tudom...