Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nna, a Stats Verse-ben benn van a Garand.
(bár azt mondja, hogy még nem használtam) 😊
Holott van aki szinte csak rám néz, és már halott is vagyok, akár 1 piszolytól is. Nyilván nem azt várom hogy a 0 BF-es múltammal mindenkit halomra lövök, de azért ez cseppet fura.
Az mw2-rõ meg annyit hogy (szigorúan magánvélemény) szerintem maga a játékmenet jobb. Persze ez izlés dolga.
Azzal meg az a baj hogy a netkódja hihetetlenül igénytelen, trágya, szar fos. Használhatatlan. Az meg már csak tetézi a dolgokat hogy 10 serverebõl 6-7en biztos találkozol 1-2 köcsög csiterrel. mert hát miért is ne, az anticheat védelmet ki kellett belõle spórolni.. (A VAC lószart sem ér)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az normális hogy tegnap végre bejött az m95 sniperem, elég hatékony is volt de volt egy 44 es medic aki néha 3 találatot is kibirt? van valamien ilyen durva perk a medicnek vagy mi a fene?
nagyjából 50 sort tudnánk írni mi a baj vele de egy dologban igazad van, az MW2-nél még mindig jobb 😊
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Parasite Eve 2, best game EVER!
kurvajó... sokkal jobb, mint az a szar MW2... nem tudom arra minek költöttem pénzt:S
Ez nagyon addiktív😊 De viszont már elszoktam a Battlefieldek pályanagyságától😄
Amúgym i ez a nagy hõbõrgés? Valami gáz van a játékkal mostanság vagy mi?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#33732 ...: még lenne mivel kiegészíteni....<#szomoru1>#szomoru1>
"According to DICE MW2 has over 260 maps"
<#idiota>#idiota>
map pack : a játékban alapból meg kellene lenni az összes pályán mindegyik módnak ez csak egy elbaszott DLC "project" de jó mert csak a konzolosoknak kell fizetni <#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Igazából én Port Valdez CQ-t várom....
Egy kicsit unalmas az alap mapoka játékban nem valami nagy választék😄
Ez még odébb van:bad company 2 vietnam
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
amiket õk összehordanak, azokat eredeti oldalakról el tudom olvasni akkor amikor kijön a hír és nem hetekkel-hónapokkal késõbb.
egy kicsit sem csodálkozom, hogy abbahagyják.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A mai nap (szombat) életemben elõször vettem meg az 576 magazint, ami pár héttel ezelõtt kezdett nagyon érdekelni, mert egy nagy múltú magazinról van szó...nem köntörfalazok, nekünk magyaroknak (ezekszerint) elegendõ az írott sajtóbol a Gamestar és a PCGuru(miért ne írhatnám le, itt ezen a fórumon valószínüleg mindenki ismeri ezeket a kiadványokat), de ma mikor az 576 magazint megvettem 800 ft-ért és igényes cikkeket olvastam benne(jó, dvd nincs, de minek is), valamint azt a NEM ELHANYAGOLHATÓ közleményfélét, hogy az 576 magazin júniusi száma az utolsó írott újság, mostantól csakis online fog létezni...az az irónikus, hogy eddíg valamiért azthittem, hogy eddíg se volt a magazin árusnál megvásárolható, erre ma veszek egyet és többet már nem lesz lehetõségem.
Nemtudom itt a fórumon hányan vettek eddíg 576 újságot, de szeretném hinni, hogy a konkurencia mellett is lenne jövõje az újságnak, de úgylátom eldõlt, ezekszerint nem érte meg, amit nagyon sajnálok.
Nagyon kár, hogy lecsúsztam róla.
Csak ennyit szerettem volna írni, kíváncsi lennék más véleményére a dologgal kapcsolatban ON
UI: Éjjel van és bevok b**va, bocs a helyesírási hibákért <#vigyor3>#vigyor3>
Battlelog: Purga5
<#vigyor1>#vigyor1>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ezek vannak:
- túl sok tesztoszteron
- túl sok flém
- túl sok bug
- túl szar hit rendszer
ezek nincsenek:
- support
- patch
- warmod
- normális klánélet
ki lehet javítani, ha esetleg tévednék 😉
MJ rulz Pink Team The Only One
Vagy ha minden héten ennyire brutálisan elbaszodik a rendszered hogy csak ujratelepitésel használhato akkor elgondolkoznék valami alapvetö szémitogépes ismeretek tanfolyamra valo beiratkozáson.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!