51658
-
jgrg #37594 De akkor nem tudom megszerezni az összes bronzot...
G -
BonBon #37593 Mivel még senkinek nincs meg, majd kijön valami update-tel... -
jgrg #37592 De hogy tudom megszerezni a SPECACT-ot, elérhető az PC-re?
Ha igen, Steam alatt, hogy lehet megszerezni?
G -
BonBon #37591 Nézd meg itt és rájössz.
Link -
jgrg #37590 Sziasztok
Van egy olyan badge, ami akkor jár, ha minden fegyverre megvan a bronz.
Meg tudja valaki nézni, hogy én miért nem kapom meg?
http://bfbcs.com/stats_pc/spitfire.hu
Köszi:
gergő -
BonBon #37589 Ez milyen fajta bug?
Hovátünt 32 killem?
-
Gyuszopapa #37588 Én mindig azt szívom meg hogy engiként a tracert rakom a pisztoly helyére,kifogy a tár az elsődleges fegyverből de nem tárazok hanem reflexből váltok pisztolyra és lövök.Az ellenfél lelő én fejbelövöm a tracerrel,persze csak akkor jut az eszembe hogy tracerem van mikor előveszem,én meghalok ő meg villogó fejjel szalad tovább.És ez a szitu lagalább 80-100 szor megtörtént.Mindig rámjön a nevetőgörcs mikor látom a killcamba hogy szalad villogó fejjel. -
Gyuszopapa #37587 Nekem megy a fraps játék közben,még nem dobott ki.Nem mindegy melyik verzió(3.0.3),az se mindegy hogy xp,vista,7. -
#37586 nincs -
#37585 Fraps van-e fent? Nekem az kidobalt desktopra. -
#37584 nem kell koszi, rendszergazda megoldotta:) masik kerdes ez ennyire remek? 4 jatek mindegyik 5-10 perc utan disconnect:) -
#37583 Van. Olyan opcio hogy leszedsz 1 rar-t amit kicsomagolsz es a telepitett jatek mapajat felulirod. Linket ha megtalalom elkapod. -
Nagydög #37582 Engem igy lottek is le. Mikor masodik probalkozasra is a geppuskat fogtam meg, fejbe lott ugyanaz a sniper, aki a feleleszteni szandekozott kollegat is kilotte a geppuska mogul. -
#37581 kk probalom
-
eugabesz #37580 Rendszergazdiként indítsd és nem lép ki. -
#37579 persze mert folytatna onnan ahol kiakad... 2010-ben:) -
eugabesz #37578 A társam akartam éleszteni,mert ő ugye medic volt,mondom felveszem a kitt -jét...áááádehogy.A telepített géppuskát,de minden áron
...feladtam...majd újraszület,ha lelövette magát. -
#37577 Patcheket le lehet valahonnan huzni? mert nem nagyon talaltam...
A jatekban levo patchelo kb 20x szallt mar el:( remekul meg van csinalva.... -
#37576 lol, epic fail :D
erről jut eszembe, az eddigi legbizarrabb dolog (kb) ami ebben a játéban volt: Isla Innocentes-en védőként bóklásztam a szigeten kitet keresve mert fullra kivoltam fogyva, látok egyet lenézek nyomom az E betűt és beszálltam egy zuhanó helibe---> commited suicide -
#37575 nem is örülsz hogy hősként haltál meg?
-
#37574 Nemek meg olyan, hogy tracelték ugyan csak a helit, mondom kiugrok minek várni, leértem a földre, és akkor látom, hogy átvettem a helitől a megjelölést... -
#37573 Uninstall - reinstall.
A dolgaidat úgyis a server tárolja. -
syberia2 #37572 jóvanna:D -
#37571 Ha berakod a CD-t, nem is fog menni, mert csak DVD-n lehet megszerezni az eredeti játékot :D -
#37570 lol -
#37569 telepítsd újra... -
syberia2 #37568 Segítség!
Megvettem a játékot eredetiben, felraktam, de amilyen hülye vagyok a DVD elveszett. Úgyhogy felraktam a cracket, és kb egy hétig játszottam úgy. Azóta meglett a dvd, de a crack még mindíg fentvan, és akkor sem enged multizni, ha berakom a CD-t -
#37567 ezt hogy? -
#37566 Kicsit "ferde" az a domb nem? -
#37565 Jah,nem nehez dolog csak turelem kell. -
Ezt próbálgattam ma de nem jött össze!:-)
Egyszer majdnem:-) -
#37563 jaja :DDD -
#37562 Legjobb resz benne amikor leesik a szakadeknal es ordit hogy jojjon vissza:) -
#37561 és mennyire igaz..:D -
#37560 ez kurva jó :DD -
#37559 Landor megkernelek, hogy a logot amin az ingame nickem-van tavolisd el.Koszi. -
#37558 :DDDDDDDDD -
#37557 Bad Copy 2 -
xxxpaulxxx #37556 Hmm... lehet nekem is csak azon csinálja:D -
ZiLi #37555 Nekem csak a WHITE PASS pályán csinálja és csak a GM36-al. Azon a pályán nem ezzel a fegyóval játszom azt annyi.:)