51658
  • Doomista
    De én nézem...így legalább minden fegyvert kitanul az ember, nem csak eggyel lesz 20k killje :-)
  • SötétBarom
    Sose nézem mi-milyen csillagos.. Azzal megyek ami adja. A shotgun jó buli, de a grenade sokkal jobban használható. Ami zavar, hogy az alap assault fegyverek mellé nem lehet C4-et vinni. Ha lehetne, akkor azt vinnék a vető helyett.
  • Doomista
    de ha egyszer már platinás valakinek a 40mmgl-je, akkor a shotgun nagyon jó helyettesítő, én már azt kezdtem el húzni, de nem az az elsődleges fegyverem...smokevel meg természetesen az atompro-k játszanak, azaz a aimbotos szégyenség :D
  • zooleeh
    Hat akkor mi mi legyen Black ops ?
  • Jaffa 2843
    ahol tilva van a GL, ott nagyon is jol jön...pl CB
  • SötétBarom
    A grenade sokkal sokoldalúbb. A padláson sunnyogó csipákat olyan csodálatosan ki lehet robbantani vele, hogy csak lesnek. Meg úgy általában.. Ha egy squad mögé tudsz kerülni, simán lehet triple-double killed. A 40mm shoti ritkán jön jól.. Mondjuk ha épp igen, akkor elég ellentmondást nem tűrő módon tiporja el a szembejövőt :DD
  • Kovvalsky
    Itt az új csalófenomén
    Ez meg a statja
  • xXtamasXx
    olyan kevesen használják pedig jó :P
  • Beers
    utóbbi
  • eugabesz
    Döntsétek el ti,ha kérhetem...geforce 8600 gts,vagy Sapphire HD4670 ??
  • eugabesz
    Ez egy fostalicska,a MoH meg egy sz@☺rtalicska.
  • eugabesz
    Digi-net...asszongya a szolgáltató,hogy náluk minden rendben.
    Eredeti 64-bites Winfos7 van nekije.Pingeltük a szerót,egy 5 perc alatt egy csomag veszett el.Szóval ez már engem is megfogott.
  • zooleeh
    Koszi!bovebben ?
  • Beers
    Én ezt venném!
    Szar ez is, de a moh-nál jobb!
  • aboriginal74
    Vedd meg ne sz@rozz!!!
  • zooleeh
    Sziasztok ,en is meg szeretnem venni ezt a jatekot,vagy az uj MOH-t,es nem tudok donteni.A MOH betat probaltam es tetszett ,ennek a single reszet jatszottam ,ami szinten nagyon bejott .Valaki legyen szives beszeljen ra
  • nandorb
    Windows reinstall is volt mar? XP-n 7-esen egyarant vagy csak egyiken? Esetleg modem csere szoba johetne.
  • ZiLi
    Nekem is ez volt a gond 5-10 perc "server lost" De nekem a router volt a bibi. Router nélkül faxa.
  • Jacek
    megerte megvenni ezt a remek jatekot..... minden ki van love!! es minden jatekbol kirak 5 perc utan...... fostomlo
  • nandorb
    Arra az esetre hogy ha vki. szabalytalankodik akkor megtudja nezni. Emigy meg ha bejut akkor kibir rakni vkit. Ha kell hely magyarnak.
  • nandorb
    Csak adminoknak van... Senki mas nem kap.
  • SötétBarom
    Battlefield.hu server ma 4x baszott ki vip slot miatt -.-"
  • eugabesz
    Nincs kiengedve a tűzfalon,letiltja a víruskereső,stb.
  • cocacola111
    És hogy tetszett????
  • eugabesz
    Igen,mert a ts-ről is kidobja...
  • Magyar Betyár
    Sziasztok!

Az a gondom, hogy játék indításakor kb 20 sec fekete kép jön be majd visszadob asztalra.
    Már le ellenőriztem mindenből a legfrissebb driver van fenn és a config is megfelelő. Ha valaki jár hasonlóan segítsen plz. Előre is kösz!
    üdv!
  • False
    esetleg a szolgáltató is hibás lehet,nem nyomták fel a friss firmware-t vagy hasonló hanyagság
  • nandorb
    Akkor vagy az alaplapi vagy a rendes nemtom milyenje van az csinalja a gondot.
  • RoboGoD
    Szemüveg...
  • Jacek
    nekem ugyan ez ebben a jatekban, mashol meg semmi gond, de itt 5-10 perc es kidob a jatekbol hogy megszakadt a kapcsolat, persze csatlakozni egybol tudok masikba...
  • False
    maga a net is megszakad olyankor?
  • nandorb
    Ruter...
  • False
    én azt addig szenvedtem végig,míg nem volt netem

mellesleg módosítanám előző kijelentésemet,nem fog az hetekig tartani míg hozzászoksz,csak először képeket néztem,és az alapján,tévesen úgy ítéltem meg ,hogy ez egér is egyben.
  • eugabesz
    Barátomnak 5-10 perc online játék után megszakad a net,nem tud játszani vele...5letek?
    (végigmentünk már a pb,tűzfal,víruskereső,stb. hasonló dolgokon,de eddig semmi,router nincs,kapcsolata 4Mbites)
    Érdekes módon nem csak ennél a játéknál,hanem más online -nál is.
  • Nagydög
    Kezdes keppen olyat tettem, amit eddig meg nem: jatszottam a single reszevel.
  • False
    Szerintem azt hetek lesznek míg megszokod :)
  • Nietche
    40mm shotgun is alapfeltétel
  • Nagydög
    Megjott az uj Nostromom. Ha valaki ingyenfraget akar mostanaban, keressen meg! Remelem ezt meg tudom szokni, nem leszek kenytelen eladni!(A WASD-t peldaul nem sikerult.)
  • nandorb
    Volt 1idoben mikor par szerver szolgaltato megosztotta a szerver filekoat. igy par nagy gazdag nemet futatott ilyen szerokat ahol kivoltak lockolva ezek a fegyok,csak sajna az volt a gond hogy az i7-es proci 24-es szerver alatt nemvolt megfelelo net ami elbirt volna ilyen jatekot.
    Kozben a DICE erre rajott es 2-3 szolgaltatotol megvontak a szerver hostingot. Majd kiadott egy szerver patchet ami nelkul a jatszani nemtudott az ember.Manapsag a DICE chat lagra gyanakszik,meg arra ha tobb mint 20 jatekos lenne a barat listaban vkinel akkor az laggolna.
  • BonBon
    Evvel én is így vagyok.
    http://bfbcs.com/stats_pc/Baluka71