Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

xXtamasXx
hát távolság: 2-5 méter

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Hehe...láttam már ilyen hirdetést,pont passzol.<#eplus2>
"20 éves Trabant tipusú személygépkocsimat istállótrágyára cserélném.
Jelige:'szarért-szart'....."<#integet2>

[IRAM] leader

NÉzd a távolságot is, azzal csökken a sebzés!
g

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Maxtreme
Mhh. Az F2000 egész jó. Asszem még 300 pont kell és meg is van. Kiv leszek rája 😊

Eredeti BC2-Eladó,vagy elcserélhetö.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

xXtamasXx
persze minden fegyvernek van egy adott sebzése, ez így magában rendben lenne csakhogy szart se érünk vele amíg a golyók felét nem számítja találatnak
vegyünk egy példát: ump dmg-e 20 ezek szerint 5 golyóba bele kéne halnia egy normál playernek akin nincs body armor ehhez képest van hogy beleeresztek/pötyögtetek egy tárat (25 töltény) aztán semmi...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Egy ilyet találtam
http://www.joinaclan.com/wp-content/uploads/2010/04/bfbc2chart.png

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

xXtamasXx
jó, túloztam csak érzékeltetni akartam a helyzetet, de gondolom nem kell mivel mindenki tapasztalta mi folyik itt...

Szeritnem tuti számolja a többit, egyszer valahol volt hogy az UAVnak géppuskán mennyi a sebzése.Egyébként egyszerû. Ketten felmennek egy szerverre, célzottan lõvik egymás különbözõ fegyverekkel és nézik a sebzést.
Amúgy ha egy pici logika van, akkor fegyverlapon a felsõ csík arányban van a fegyversebzésével, mint a mondjuk a CS/DOD ilyesmiben.
G

12-bõl 10 nyilván túlzás, szerintem ez nem jellemzõ.

Elõfordult már, hogy ISLA INNOCENT sniper versenybe fulladt, de akkor EXIT GAME. De ez megvolt SC-n is.

"bármelyik fegyverrel hacsak súrol is meghalsz?"

Egyetértek azzal, hogy a sebzési rendszer nem jó (HC,SC). Pl.: nem láttam még találati statisztikát (fej,melkas,láb stb.) mert valószínûleg nincs is (a fejlövést számolja aztán annyi).
xXtamasXx
és az úgy mennyivel jobb hc-n h mondjuk 12bõl 10 sniper és a pálya másik felébõl bármelyik fegyverrel hacsak súrol is meghalsz?
normálon pedig 2 tár is kevés(nem sniperrel), sikerült a két legszélsõ értéket eltalálniuk , valahogy a kettõ között kéne hogy legyen :/

Játsz HC-n, ott meghalnak az m95-tõl és a Gol-tól is.
pl dragunov pajti annyira nem gáz, bár hatalmasat durran, de igazán jól pofán duplacsövû sörétessel vágtam magam pofán úgy, hgoy egy napig ott volt az arcomon a helye (de arra rá kell az arcodat tenni, ha akarod látni, hogy hova fogsz lõni..
agyaggalabra lõttem, a dragunovval meg a katona kollégák a lõtéren sisakra, mellényre, ilysmikre (nos mindegyiken átment a golyó simán elölhátul, elég szomorú látvány utólag : )
a távcsöve viszotn tényleg ilyen tuti, van benne mérce, hogy mekkora ember sziluett milyen távot jelent kb. jó kis analóg idõk, hurrá

a BCben azt sajnálom, hogyha m95tel lovok meg valaki az nem hal meg azonnal iszonyu kinok kozott leszakadt vegtagokkal fejjel, igyhat marad a GOL putttyogtatni

anti hero

Az online játékosok többsége valószínû futni sem bír...<#hehe>
Én meg azt bírom, hogy kurvára mindenki mesterlövész. Megnézném, hányan vágnátok magatokat pofán az elsõ lövéstõl. Sokan el sem bírnák a fegyverek nagy részét, nem, hogy futva lõni...

nem most volt,még a legutóbbi patch után /szal az õsidõkben/ ,de az a 2-3 negativ tapasztalat nagyon lehuzta a véleményem róla,azota nem is jártam ott

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nekem az tetszik a HC-ban, hogy realisztikusabb a sebzés (már bocsi nincs ember aki bármilyen a játékban meglévõ fegyver 4 találata után még képes effektiv harci cselekményre, itt meg van amibõl 8-10 kell....
G

Marhasag! Nem szoktak pusztan a jo K/D miatt kihajitani PH-rol, legalabbis en nem emlekszem, hogy elofordult volna.

Mas: Tegnap jatszottam egy kicsit egy nemet HC szerveren. Mintha bealltam volna focizni az ovodasok kozze.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jó akkor majd csak neked,teszek fel x-fire-t azt nézheted élõben......nem vagyok pro bfes,de több mint 10 év komoly fps tapasztalat megvan.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ne hazudj már annyit.

Én kezdtem 6-0lal mapot, mert jól jött ki a lépés (védõként szépen jöttek az M60as elé az erdõben). Nem lett kick... Tény, hogy az elõtte mapen nem voltam ilyen jó, és utána már ezen sem.
De volt most olyan aki 18-1 aráyn mellett sem kapott kicket szombaton a ph!!-n
G

RatBaG
nem tudom hol álmodtad ezt a 2-3 embert, de bárcsak igaz lenne...

Per Aspera Ad Inferi.

nyilván nem folyamatosan,annyira télleg nem terminátor semmi húsvér játékos,de nem lehet jól kezdeni a mapot,egybõl kickbanatomot kell adni?ha normális squadtársaim vannak,akkor az esetek 80%ban úgy kezdem a mapot hogy 5-9/0,azt onnan rontom le a kd-m ilyen 3asig,vagy lejjebb 😊

ezek meg meg se adják az esélyt h elkúrjam a statom,ha jól játszol repülsz a szerverükrõl....

nyilván nem folyamatosan,annyira télleg nem terminátor semmi húsvér játékos,de nem lehet jól kezdeni a mapot,egybõl kickbanatomot kell adni?ha normális squadtársaim vannak,akkor az esetek 80%ban úgy kezdem a mapot hogy 5-9/0,azt onnan rontom le a kd-m ilyen 3asig,vagy lejjebb 😊

Persze.
Ez így megy egyszer, megy kétszer, de aztán valaki elkap. És nem lesz 0. És nem megy folyamatosan minden pályán egymás után.
G
P

azonkivül az engi bármeik normális géppityujával /SCAR,AKS-74,UMP-45/ egy tárbol simán be tudsz darálni 2-3 embert egy tárbol,normál módban

ps: isten csessze meg h nincs szerkeztés csak vipen 😛

assaultal és medicel meg még könyebb

pedig engineerel,úgy h a 9bõl 6 kill géppisztoly és oldalfegyver,sima ügy,csak nem árt ha helyezkedsz,és tudsz lõni fejest zoom nélkül is középtávra,nem egy nagy kunszt,kis gyakorlás kérdése....

Szia
Nem vagyok admin, de szerintem 9/0 3 módon lehet csalás nélkül:
1. UAV
2. Sniper/mortar
3. nagyon nagy mák
Gondolom az admin ránéz, hogy mid van, vár egy kört és ha ott is nagyon nagy mákod van, akkor joggal gondolja, hogy nem csak mák.

Maxtreme
Köszi. Ez szomorú😊

javitás : nem tud játszani

pl h 9/0-ás stattal ne kapd a kicket,mondván h csaló vagy,pedig igazábol csak a tisztes admin bá tud játszani,és ami még szomorúbb vesziteni se....

Szerintem egész jó a server. Legalábbis az elmúlt két napban nyomtam rajta 20 órát és semmi gond nem volt vele, nem volt lagos, nem volt cheater, jó volt a társaság és van TS is. Mi kell még?
G

tudtommal nincs

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Maxtreme
Most nem akarom mind végignézi, de ezek között van Squad DM szerver is? Vagy egyáltalán létezik magyar SDM szerver? 😊

itt ezen az oldalon,picivel feljebb,van kint sok server meg az ipje,na ezek közül,ameiknek a nevében van h ph meg sün,na az az amit keresel

a fejlécben találod HUNGARIAN Sun / PH! Ranked (II) néven

-tRs-Landor

Bocs a hülye kérdésért, de annyi ideje olvasom már, hogy PH szerver... szóval pontosan melyik is az a PH szerver, hogy találom meg?

mackosajt
Csak nem elég gyorsan... :p

Amúgy annyira sz@r a PH!, hogy a költözés után elvesztett (egyesk úgyis vitatkoznának ezen) magyar vonatkozású szerverek közti elsõ helyet ismét megszerezte.
Szal lehet itt fújni, de a jelek szerint mégis sokan járnak hozzánk.
Aki meg fúj ránk, az nem is feltétlen hiányzik.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Csak 1 intel q9550 procim van semmi i7
Zs0lt1
megtörtént :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mackosajt
Ez most miért is?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Kérek szépen mindenkit-már aki érdekelt a dologban-jelentkezzen,legyünk minél többen.ADMINOK IDE!

[IRAM] leader

xXtamasXx
nekem négymagos de ettõl független szar...

Na jah,ha nekem is négy magos hiperszuper procim lenne ,ki a túrót érdekelné??De ennyire futta...<#nemtudom>

[IRAM] leader

Nekem 5850-nel tökéletes
Van.Egy procizabálós fostalicska lett...és még úrinõként fogalmaztam.Amiatt a sz@rkupac miatt szívok két napja.<#falbav>

[IRAM] leader

Valakinek van vmi tapasztalata az új ATI Catalyst 10.6-os driverral?

Nekem visszaesett tõle az fps.
@Ati Radeon HD5970

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Running
Nem poénkodtál és nincs KK-s kitûzõd! Számûzött vagy!