51658
-
SzocsA #50371 próbál átcsábítani! -
RAMyMamy #50370 megint topikot tévesztettél, ez a bf bad company 2, nem a bf 3 -
grizz #50369 Hétvégén voltunk egy lézerharc teremben, ahol Cs-s szituációkat lehetett nyomni. Mi voltunk a legjobb CT csapat! Ti voltatok már ilyen helyen? Mi ebbe a lézerharc teremben voltunk..lézerharc-toplaser -
mark24842 #50368
Remélem tetszik :D -
#50367 Végszónak: a magyarítás nem tartalmaz SEMMIféle programelemet - egyszerűen csak a szövegek honosítását.
Tehát, semmiféle exe, dll és más forráselem nincs benne, ami összeütközhetne a játékkal.
Szöveg miatt meg nem fagy és nem dob ki szerver. -
#50366 Az angol verzióval ugyanezt tapasztalja a Noobs 150 egyetlen amerikai adminja is. Pedig ott sincs baj a géppel, a nettel meg aztán végképp... -
#50365 Angolul is kilép - a Punkbuster, túlcsordulás, vagy éppen az alaplapi handkártyád (Realtek) miatt.
Mindegyiket tapasztaltam a fordítás előtt, a magyarítás használata alatt és a külföldi (játékostársakkal való) beszélgetések során is.
Sőt, utóbbi osztrák admin volt, aki egy meccs alatt többször is kidobódott a Noobs 150 szerveren, pedig vagy 4-szer erősebb gépe, vagy 60x erősebb netje van mint nekem, és ő német verzióval játszik - értelemszerűen.
-
SzocsA #50364 tényleg? és miért?
amúgy az öcsi szokott vele többet játszani és ő mondta hogy ezt nem csinálta míg fent nem volt a magyarosítás!
amúgy csak arra kellett hogy megnézzem a kitek leírását amit nem tudtam! -
#50363 Anélkül is kilépeget. -
SzocsA #50362 nálam a magyarosítás miatt! kilépeget a játék! szerintem amiatt lehet!
-
#50361 Csak akkor nem fejlődik, ha használja a honosításokat - amit írtam, annak analógiájára: nem kötelező szinkronos filmeket nézni, magyarra lefordított játékokkal játszani, magyarra fordított külhoni könyveket olvasni stb. stb. -, de nem állhatsz minden értelmesen nagykorú magyar állampolgár mellett, és tilthatod neki, hogy használja a fentebb említett dolgokat és tanuljon angolul (játékok 99%-a) vagy németül, franciául, olaszul, oroszul, svédül stb. (könyvek, filmek)...
-
#50360 nem is használom úgy, de azért nem kéne minden szutykot lefordítani, így sose fejlődik az ember angoltudása... -
#50359 Senki sem tart fegyvert a homlokodhoz, hogy márpedig neked a honosításokat használnod kell... -
#50358 nem, csak Mortar Strike-ot, fasznak kell ilyeneket magyarosítani -
#50357 És Aknavető Csapás(t kérsz a játékban)?
-
Szacsa HUN #50356 "Mortar Strike (Mozsár csapás)"?
Aknavető, nem? :) -
perseus99 #50355 köszi a linket :D az online játékot meg meg oldom :D -
#50354 Töltsd le manuálisan a javítást: Battlefield Bad Company 2 Patches
Online csak nem regisztrált kóddal tudsz játszani. -
perseus99 #50353 hali. nem rég szereztem meg haveromtól a bc2-őt és amikor frissíteni akarom folyton meg szakad a patch-elés ezzel lehet valamit kezdeni? -
Mester8522 #50352 Üdv volna egy Battlefield: Bad Company 2 Digital Deluxe Edition és hozzá Battlefield Bad Company 2™ Vietnam kiegészítő plusz Bonus Item Code - 6 x vehicle and weapon unlocks na ez lenne eladó még nincs felhasználva akit érdekel dobjon privit, más játék is érdekel cserébe lehet play 3-as game is! -
#50351 Tegnap nekem nem jött össze a dolog - más dolgom volt.
A Squad Deathmatch átka az, hogy páran megpróbálják bekempelni a pályát - de melyik online FPS-ben nem? -, ennek egyik ellenszere, hogy megjegyzed honnan lőtt le [ha ismered a pályát, akkor nem nehéz beazonosítani a Kill Cam által mutatott helyet, ahol sunyizik, vagy mozog a gyilkosod], és levadászod.
A másik ellenszer, hogy már jó messziről leszeded - Noobs 150-en a Mortar Strike (Mozsár csapás) tilos, de a sniper (orvlövész) osztály ettől még használható.
Én előszeretettel megyek C4-el a pályán, és kihelyezés után, gyorsan mozogva, elhelyezem a létfontosságú pontokon, és megyek harcolni - ha megölnek [már pedig előbb-utóbb megteszik], akkor a gyors kihelyezést követően robbantom is a tölteteket... nem túlzok, a Platina Csillaghoz ez a metódus villámgyorsan elvezet.
Az Isla Inocentes pálya kicsi, de épp ettől olyan pörgős, és küzdelmes - a 2-3 feletti K/D arányt csak a nagyon profik, vagy a mázlisták tudják elérni rajta [csalókat direkt nem említek, mert a Noobs-on azok nincsenek], cserébe viszont igazi pontgyár.
-
#50350 nos, hát mai game nem jött össze :(
meglett 33 fck yeah
noobson nyomtam 3kor 1kört, hát nem jött be, full csupasz map, 4csapat 4sarokban kempel :D aki meghal, éledésnél esélye nincs mert 3helyről lőnek 12en :D, nah ennyire azért nem vészes, de volt csomószor olyan születtem haltam születtem haltam :( -
#50349 Délután 4 óra után fellépek a játékba, és megtalálható leszek vagy a Noobs 150-en, vagy a Blackwater 300-on. -
#50348 nem vagyok pontvadász :D, ráér az 50, játékélmény miatt játszok még mindig :) mikor érsz rá ma? -
#50347 A 'Noobs 150' szerver normal szerver, csak a szerver keresőben a 'Hardcore' szűrő bekapcsolásával található meg - direkt.
Az Isla Inocentes pályán zajlik a meccs 150 frag-ig - és eszméletlen hangulatos, jó a társaság [folyamatos admin felügyelet]. Ha ügyes vagy, s miért ne lennél az, akkor nagyon-nagyon gyorsan lehet fejlődni - kifejezetten pontvadászoknak való harcmodor. -
#50346 ő, megnézhetjük majd ha ráérsz, de nem igazán vagyok egy hardcore player, nah meg a game mode is, de megnézzük ha ráérsz majd.
én rush conq nyomtam eddig, mindig normalon -
#50345 Én Osztag Deathmatch-ben nyomulok [általában a 'Noobs 150' szerveren, ami Hardcore szűrővel található meg, és VIP vagyok rajta], de fenn vagyok a Blackwater Hardcore szerveren is.
A tankos/helikopteres hadviselés nem az én műfajom, így nem is vagyok 'vér' BF-es -, mert rohadtul nem értek hozzá (vica versa).
Stat:
Tehát, ha osztag harcban akarsz fejlődni [nagyon gyorsan lehet], akkor szívesen látlak az oldalamon. -
#50344 rájöttem, csak updatelni kellett:D
valaki tolja még? odacsapódnék szívesen valaki mellé, ts,vetri, miki van, stathuszár kdnoob vagyok :D (nahjónem), skill van, néha nincs, helit is tudok vezetni, nos? :D -
KaBuTo666 #50343 Tegnap volt 11.11.11.
-
#50342 szerver kereső miért csak 4eu szervert talál? :D -
AdiHun #50341 Sziasztok van egy gondom a server kidob és azt írja ki hogy: PunkBuster kicked player ADAM0226 (for 0 minutes)... no packet flow -
#50340 sziasztok, most meg az a problémám, hogy nem tudom újratölteni a játékot ahol abbahagytam, szóval rámegyek,h resume game és semmi.. mi lehet a baj?? -
#50339 nah google a barátom.. :D
valami mouse crack kell a játékhoz azért nem jó.. -
#50338 öö nem :) -
#50337 Köszönöm szépen.
-
#50336 -
#50335 S íme, meg lett az 50-es szint is:
-
Ry0K3N #50334 Eredeti? -
#50333 de nincs bedugva semmi..
akármit próbálok beállítani, hogy az egérrel menjen, de nem jó..
nem tudom mi lehet.. -
#50332 gamepad, kormány, joy, húzd ki és jó lesz.