Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
lol?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Diákra károsabb az alkohol így nononoonononononononono!
Tessék edzeni az agysejteket és nem pusztítani amíg tanulnod kell a történelmet meg egyebet! <#nezze><#hehe><#eplus2><#vigyor1><#hawaii>
Cris99
nálam is feltölthetnéd a készleteket

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

nemrég jöttem a tescoból, hoztam sört, az elõtt ment gond nélkül a játék!
Cris99
azt látom de miért?

nem megy.
Cris99
Most ez vicc ugye?
béta után mondom unalomûzõnek visszajövök erre nemmegy?? mi a rák van?

Dark Archon
ui.: jó volna, ha minél többen jelentenétek a hibát, talán annál elõbb megcsinálják.

Dark Archon
Chateltem az EA support-tal, valami ideiglenes gixer van a játékszerverrel errefelé, próbáljam meg késõbb. Kb. ennyi a lényeg.

A szokásos sablonokkal próbálkoztak, hogy csináljak új felhasználót, kapcsoljam ki a tûzfalat, stb. Nem hagytam magam palira venni, végül az Ultima Online segédprogijával csináltattak egy trace tesztet, ahol kibukott a hiba.

A pb illetve a víruskeresõk szoktak ilyen hibát gerjeszteni.Néz szét a megfelelõ helyen...

[IRAM] leader

JocoHun
Hali. Tudjavalaki hogy ez miért van már 3 napja ezt csinálja ha felakarok lépni.Internet az van mûködik.Köszi BBC2BBC2
JocoHun
Hali. Tudjavalaki hogy ez miért van már 3 napja ezt csinálja ha felakarok lépni.Internet az van mûködik.Köszi
Lépj ki a játékból indítsd újra próbáld megint.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szomferi
mi az istenfasza van már megint a game-mel? sehova se enged fel... se BC2, se Vietnam

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Itt senki se stathuszár...vagy van valaki? Nevet! <#vigyor>
Én se vagyok stathuszár, ha 1es kd-m megvan,akkor már úgy érzem nem haltam hiába.Viszont ez a heavy metal még mindig undorító 😊
én max akkor lépek ki a meccs kellõs közepén, ha nagyon lámák a csapattársaim, mert akkor élvezhetetlen a játék és semmi értelme maradni... a statomat meg leszarom, nem arra gyúrok, hogy enyém legyen a legtöbb kill :| mondjuk néha sikerül, de számomra nem ez a fõ cél.
Sajnos én is ki szoktam fogni low társulatot,ez van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ja,azt már én is megfigyeltem hogy az igazi stathuszár nagy k/d-s pro-k hogy csinálják.
Fellépek a szerverre,a pro statja nagyon szuper öli a bénákat.Leszedem egy párszor,kicsit romlik a stat,exit player.Nehogy már tovább romoljon.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Csak egy dobozzal ittam meg ma, mert az orvosom azt mondta... <#hehe><#hehe>
Hagyd má,ilyenkor már túl van az x-edik sörén,nem beszámítható...<#vigyor5><#kuss>

[IRAM] leader

Nem hazudtam én sehol.De csak neked, ha ma lesz vki akivel felmenjek vmi szerora, akkor veszek videot.Hogy ne vágj ilyen sértett,fancsali képet.
Veled nem sok probléma van, csak hogy hazudtál...de akkorát hazudtál hogy a hazugságvizsgáló felrobbant.
Neked most mi a nyûgöd tulajdonképpen?
Te meg próbálj meg annak írni,aki kritizált...<#email><#banplz>

[IRAM] leader

"errosebb" ?
"elenfel" ?
Csak gratulalni tudok CG huszar...hogy ha mar kritikusnak alltal, helyesen kritizalj.
Vágod, tegnap ott velem akkora lowok voltak, hogy beszaladt egy emberke mögéjük, és 6 embert késelt, mire le tudtam vkire spawnolni és lelõni.De senki nem vette észre.
nandorb
Azert,jarsz noob szerverekre,mert az a nyero neked, es az errosebb elenfel feljon akkor lelepsz,nehogy negativ statod legyen.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ez van, valaki azt szereti ha szopatják orrba szájba, legalább az idegrendszerük kifinomultan erõs. ;D
Nem is azzal van bajom, hogy erõs ellenfelek ellen kell játszani, de akkor legalább legyek a klánommal én is,vagy tényleg jó képességû játékosokkal.Mert én hiába tudom mit és hogyan kell csinálni, ha a másik 15 az oldalamon, iszonyat lowok, és közük nincs az egészhez.
Én szívásnak nevezném,nem kihívásnak,de kinek hogy...<#ticking>

[IRAM] leader

Én szeretem ha a másik csapatban kemény ellenfelek vannak az se baj ha mind klános.Mert így van kihívás a játékban,nem tutyi-mutyi ellenfelek kellenek.

Mármint a saját low csapatomat,akik cqban a kezdõrõl lövöldözték a spotokat,de egy métert nem mentek volna elõre?Még szép.
Te kis hazug...és még le is szidtad õket. Nem nem nem nem nem nem szép dolog ez!
Mikor én felmentem, akkor az ellenlévõ oldalon voltak 4en, nálunk egy sem.Mikor kidobott, és az másik oldalra pakolt, akkor ott én 3 cordhással voltam 1 squadban, és a másik oldalon is volt már 2.Bocs hogy nem részleteztem 100%osan.
nandorb
Az egesz,cordha egyoldalon? Hm... mikor 2-3as felosztasban voltak,2oldalon...

IMYke2.0.0.0
Egyenek sünt! Most sem megy a felcsatlakozás - még az üres szerverekre sem!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mért,mi valótlant állítottam?

[IRAM] leader

Ha akkor mi az igazsag? Csak hogy porogjon a topig.
nandorb
Ha,meg igazat is beszelt volna pedig,nem...

Az bizony metilalkoholosan igaz, hogy kúúúúrvára nem jó egyedül vagy a "csapattársaiddal" játszani egy klán ellen...ezért lépek le azokról a szerverekrõl ahol ha már látom hogy 10en vannak klántagok egy csapatban, bye adios és még nem is törtem össze a billentyûzetemet...mondjuk max 5en vannak akkor azért megpróbálom a lehetetlent - de ha azt látom hogy semmi értelme mert elég szar hogy egyedül megyek 5 klántag ellen csak mert az egyiket kilövöm aztán szól ts-n vagy átszól a másik szobába a másik négynek hogy ott tárazok és máris 4 emberrel találom szembe magam, vicc, de van hogy jól sül el a dolog és én nevetek a végén...bár mégse, mert szerintük cheater vagyok és kicket kapok. Ez van. Szerencsére szerverekbõl nincs hiány, csak hát ez is az emberi ideget teszi határra...😄 De ahogy látom nem vagy egy full nyugodt ember...😄 Azért szép hangnemben is leírhattad volna, még is csak egy klán, õ helyükben te is leszarnád ezt az egészet, nekik így jó hogy egy csapatban vannak és folyamatosan nyerik a meccseket (vagy nem).<#email><#email><#schmoll2><#vigyor1>
Dark Archon
Nektek megy a játék? Újabban tegnap óta "connection to the game server has been lost"-tal kidob vagy be sem enged. Ez utóbbi inkább a jellemzõ. De egyik szerveren sem tudok játszani.

szép ték...
nandorb
Nem,most csak,szar😄

IMYke2.0.0.0
Már megint karbantartanak?!?!?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ja...van ugyan "keverõ mód" az admin-progiban,de nem szívesen használtam/tuk,mert akkor meg azért folyik a rinya,hogy most álltam át a csapatomhoz,oszt visszadobott,meg miért pont engem rakott át,meg kiharcoltam a gyõzelmet és áttett...kb az ilyen és ehhez hasonló hsz.-ek miatt mellõzött ez a beállítás.
Nekem mind1 éppen,ez a játéknak részemrõl ad acta,többet idegesít,mint szórakoztat,elveszítette eredeti célját.

[IRAM] leader

Fpocok
Nem nagy érdem OP csapatban elsõ lenni.
Mindig is utáltam, amikor egy oldal úgy beáll, hogy teljesen OP lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak a "szánalom" szócska alapján gondoltam, hogy nem zártad õket a szívedbe. Egyébként gondolom tudod, hogy nem olyan egyszerû átállni a másik oldalra, fõleg ha már egyszer átálltál. Szóval közel sem biztos, hogy azért voltak egy oldalon hogy téged szivathassanak.

Mondjuk azért most már kezdek kiváncsi lenni, hogy mennyi is volt az a fél cordha számszerint. Csak mert a cordhának 50+ regisztrált tagja van és gyanús hogy nem volt fenn a fele a szerveren, pláne nem az egyik oldalon.
Amúgy meg a legnagyobb baja az egésznek még mindig az adminolhatóság teljes mellõzése, illetve elhanyagolása, remélem ez a bf3ban valamelyest javulni fog.Bár nem várok olyan profi admin programot ott se,mint ami anno a cshez volt.