Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vLr szerverén játszottam 3 nappal ezelõtt egy "jót" hajnali órákban, a játék egészen jól ment, a meccs közben volt fent 2 admin is, akik menet közben hozták a szabályokat.
Az elõzõ hozzászólásom óta (AMIT KITÖRÖLT LANDOR) eltelt 3 nap és még mindig banolva vagyok a szerverrõl. Ma megkerestem a vLr klánt IRC cseten keresztül, ahol elég tanulságos beszélgetés zajlott le.
Mindenki volja le a következtetéseket:

<tHUNder_> NEM TUDOK SZERVERRE BEMENNI
<tHUNder_> azt hittem csak 24 óra jár
<tHUNder_> máshol csalásért adnak véglegest
<ladista> játszhatatlan, szar laggos holland a szerverünk..szerintem keress másikat inkább
<tHUNder_> úgy is üres mint mindig, mit aózvar?
<ladista> engem nem zavar, téged zavart
<tHUNder_> akkor meg csak felmehetek egyedül nem?
<tHUNder_> nézni a bokrokat meg a tájat.
<tHUNder_> Leveszed a tiltást?
<tHUNder_> ha megkérlek?
<ladista> nem...bíztam benned, eljátszottad...részemrõl az ismertségünk ennyi volt...van még vagy 100 szerver, ahol szívesen látnak
<tHUNder_> ez nem ismeretség kérdése, mivel fennt sem vagy. én úgy érzem nem sértettem semmilyen szabáályzatot sem és admin túlkapás volt
<tHUNder_> a szabéályzat nagyon labilis volt ismerd el
<tHUNder_> egyik mapon lehet sniper másik nem? ez nagyon gyerekes
<vLr^Rush> re
<tHUNder_> re
<vLr^Rush> admin túlkapás?
<tHUNder_> akkor döntsétek el végre mi a végleges. blogon olvastam hogy nem korlátozhatjátok a kasztokat. Namost ez elég gáz rátok nézve, mert ki volt írva a szervern hogy no sniper.
<vLr^Rush> hányszor modntam, hogy ne használd a sniper fegyvereket?
<vLr^Rush> azért mert Street megengedte neked, hogycq ATACAMA-n sniperkedj ez nem azt jelenti, hogy most már mindehol lehet
<tHUNder_> de ha belegondolsz te magad mondtad hogy mehet sniper az atacama mapon. azt is olvasd vissza logból
<tHUNder_> akkor a másik mapon mért nem mehetett?
<vLr^Street> mert megkértek rá , ennyi
<vLr^Rush> de ha jól tudom útána csak RUSH mode ment, a postban is megvan említve
<tHUNder_> vagy streeti volt teljesen mindegy
<vLr^Rush> az nem másik map, hanem másik mód
<vLr^Street> akár hogy is ragozod , ha meg vagy kérve akkor meg vagy kérve , tök mind1 hogy elötte mi volt , meg lettél kérve hogy ne használd , szartál rá , kickeltek , 6x aztán bann , ennyi a lényeg
<vLr^Street> kár ezen filózni
<tHUNder_> ez gyerekes
<tHUNder_> egyik mapon engeditek, másikom meg nem...
<vLr^Rush> nem te vagy gyerekes inkább?
<tHUNder_> akkor inkább egyiken sem kéne nem?
<tHUNder_> vagy mindegyiken
<vLr^Street> no comment már komolyan 😄
<vLr^Rush> miért nem mész fel az X6 szerverre sniperkedni? 1bõl bannolnak 2 kick útán
<vLr^Street> nem hogy örülne hogy 1x megengedtem 😄
<tHUNder_> nem összezavarni a játszani akaró embert
<vLr^Rush> összezavarni😄
<vLr^Street> 😄
<vLr^Rush> szóltam, leszartad, ezen zavarodtál össze?
<vLr^Street> .D
<vLr^TOMO18> háhá
<tHUNder_> igen mert nem hagytam magam. Megengedted, nekem "túl jól ment" és ezért tiltottad utána meg
<vLr^TOMO18> csucs ami ittvan 😄
<vLr^TOMO18> most meg te mondod hogy mégis cask PRO vagy ...
<vLr^TOMO18> az elõbb meg letagadtad XD
<vLr^Rush> túl jól?
<tHUNder_> nem vagyok pro, messze nem, de ha jól megy azért nem kell a a másik at banolni
<vLr^Rush> ne röhögtess már, hogy te ezt vontad le, hoyg én azért szóltam
<tHUNder_> nekem ez jött le
<vLr^Rush> lol
<vLr^TOMO18> baszkiiiiiiiiiii
<vLr^TOMO18> sztem nem azt irtuk neked hiogy elég már álljál le hagyd a másik csapatot is érvényesülni...
<vLr^Street> itt kezdõdnek a problémák 😄
<vLr^Street> na inkább game !!!
<vLr^Street> gyertek ts
<vLr^TOMO18> tõlem mehet 😄
<vLr^Street> me itt agyfaszt kapok 😄
<vLr^Rush> k, megyek át TS-re
<vLr^Rush> vagyis xp-re😄
<vLr^Street> 😊
<vLr^Rush> sry, hogy az elõbb azt írtam most meg ezt😄
* vLr^Rush has quit (Quit: KVIrc Insomnia 4.0.0, revision: 4002, sources date: 20100125, built on: 2010-02-22 08:48:07 UTC http://www.kvirc.net/)
<tHUNder_> akkor ha a Ti szervereteken jól játszanak, egybõl ban?
<vLr^Street> ez már ismét a szánalmas kategória 😄
<vLr^TOMO18> kb
<tHUNder_> de mitõl?
<vLr^TOMO18> attol hogy nem érted meg ...
<vLr^TOMO18> nem te vagy az egyetlen aki ki lett kickelve
<vLr^Street> hogy nincs annyi agyi kapacitásod hogy felgod amit tisztán érthetõen leírtam és a többiek is
<vLr^TOMO18> ha vki sniperkedik az megy
<tHUNder_> akkor írd le ate nézõpontodat onnan hogy engedted a snipert és onnan hogy jött az új map
<vLr^Street> tomo hagyd
<vLr^TOMO18> nem kell játszania
* vLr^Rush ([email protected]) has joined #vLr.blog
* Q gives channel operator status to vLr^Rush
<tHUNder_> de én nem kickelve lettem hanem banolva és nem 24 órára...
<tHUNder_> ez a szánalmas
<vLr^Rush> és nem véletlen
<tHUNder_> akkor ez kit minõsít?
<tHUNder_> ...
<vLr^Rush> szánalmas meg inkább az volt hogy leszartad mit kértem tõled
<vLr^Street> Thunder megyünk játszani , olvass vissza szép lassan minden betüt , ha megértetted nem fogsz ilyen marhaságot írni , na game
<tHUNder_> mondom hogy nem olvasom csetfalat a harc hevében. Ha Xfire-n keresztül írod azt megkapom. Ha játékban írod felét nem látom
<tHUNder_> ez úgy érzem nem az én hibám (csak)
<vLr^Rush> aham
<vLr^Rush> ez azért érdekes mert pont visszaírtál az összes irásomra
<vLr^Rush> 😄
<tHUNder_> Nehogy már az én hibám legyen hogy gyorsan scrolloz a fal...
<vLr^Rush> nem...
<vLr^Rush> mind1 ez van
<tHUNder_> hogy mekkora kétszínû emberek vagytok..
<vLr^Rush> mi?😄
<tHUNder_> ha hatalmat éreztek a kezetekben az bejön m?
<ladista> nekem igen 😄
<tHUNder_> végre egy ember akit szivathattok..
<ladista> miért?
<vLr^Rush> nem tudom ki írogatott chatbe a squad társainak, hogy utál minket, azért szarja amit kérünk meg ilyenek...
<tHUNder_> és hányan lesznak még?û
<vLr^Rush> ezrek
<ladista> te írtad, hogy pár napja szar laggos a szerver és mindenki kerülje...tulajdonképp csak a te játékélményedet javítjuk, hogy erre a szarra nem engedünk fel..van ezer fasza laggmentes szerver
<vLr^Rush> mondjuk jaa😄
<vLr^Rush> akkor ki a 2 színû? miért akarsz oylan szerveren játszani, ahol lag próblémák vannak, és hitboxokkal kell küzdened😄
<tHUNder_> nem tudjátok elfogadni hogy lehet nálatok jobb? egybõl kifogásokat kerestek és banoljátok, csak mert sniperrel volt? írtam is neked nem mindegy mitõl halsz meg?
<ladista> szar a szerverünk, te mondtad 😊
<ladista> akkor minek akarsz feljönni?
<vLr^Rush> erre nem tudjuk megga választ😄
<vLr^Rush> -g
<tHUNder_> hitbox problémák vannak ja, de próbálgatni szeretem a szervereket, mert nem cxsak nálatok vannak ilyen gondok.
<vLr^Rush> akkor a milyenket már kipróbáltad, nézzd meg a többit is
<ladista> a PH! szerverek is hollandiában vannak, kéretik ott próbálgatni
<tHUNder_> Nálatok is azóta vannak hogy beállítottátok a szerveren az automatikus üzeneteket, amik záporoznak. Addigf nem volt
<vLr^Rush> 3 percenként 2 üzenet szét spammeli a szervert szerinted?😄
<tHUNder_> minden esetre lagoltatja hidd el
<vLr^Rush> jaja
<vLr^Rush> 😄
<tHUNder_> kapcsold ki és meglátod
<vLr^Rush> ok, majd kikapcsoljuk
<vLr^Rush> na mentünk játszani, bye
<tHUNder_> minél több felesleges cucc van rajta ami nem a játék szerves része annál bugosabb, szarabb lesz az egész
<tHUNder_> Ha szépen megkérlek felodod a bant?

de a PB a CD kulcsot bannolja nem a acc-ot!
szóval igen vehet megint egy játékot!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Én is találkoztam már aimbottal! Az ugy csinálta beült a helibe valaki mögé és nyomta a rambot! Nyomtam 1 tabot és mindenki neve mellet halál fej volt! Mondom zsir!!!!!

Az vigasztal h 1szer ugyis megfogja a PB! Mondjuk az ilyen usernek ugyis van még 1 accountja!<#szomoru1>

Nálam is ez van, szal nem user hiba.

Pusztító_78
Skacok lenne egy Ea-s kérdésem
A szöveg fordító progival így szól
Oops! Egy hiba megtörténik, vagyunk bocsánat az inconvinience. Kérem próbálja meg késõbb
Nálam a hiba vagy az ea szórakozik a profiloldalammal?
miután beléptem a http://www.electronicarts.hu/ oldalán
és meg akartam nézni a fiokomat ezt adta ki.
Valaki meglesné hogy nála is ua a helyzet?vagy es saját probléma

Fpocok
Hát akkor a *urva anyját!

Parasite Eve 2, best game EVER!

UV? ha UV szinekben pompáztak az emberkék nem lehetett nehéz 74/6 statot csinálni! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Doomista
Akkor te ezek szerint még nem hallottál a híres holland taktikáról. <#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

#33927! ne várjátok a patchet szerintem! 😄

Black Ghost
Bazz, elõbb mentünk egy csiter szerveren, úgy ahogy mondom nem egy ember, hanem egy 7 fõs klán csalt, a "legprób" 74/3 a leggyengébb 35/6 K/D-t csinált.
Velük voltunk, tehát láttuk mit mûvelnek, volt ott aimbot, UV, meg a tököm tudja még mi, az ellenfelek is párosával lépkedtek ki, de valahogy mindig jöttek újak.

Mindegyik leállt egy adott pontra és onnan kaszabolták az ellent, egyszerûen nem értem hogy mit lehet ezen élvezni.

Amúgy a szerónév: : Dutch Tactical Assault Group
nandorb
bgreg 1láma aki nemtud semmirõl se korosztály 14alatti gondolom, aki azzal szórakozik hogy szivasson nem elõszor irt ide be kamu infot.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Smithwarden
Igazad van, ezt most en neztem be. Sry.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
Köszönjük DICE! Egyszerûbb lenne kijelenteni, h az erõforrások nagy részét már a vietnám fejlesztése köti le, a peccs meg majd jön, ha józsika végzett vele.

Fpocok
OMG ez már tényleg nevetséges? újabb két hét? Az már minimum két hónap késés lesz. Nc.<#bdead>

Twetr0x
köszi, akkor keresek egy gyufásdobozt 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Doomista
Az a helyzet, hogy õk, vagy mint sok-sok játékkiadó/fejlesztõ cég, vagy mik, nem írják le részletesebben, hogy mi a probléma, így a játékosok 99.999%-a kurvára nem fogja megérteni a helyzetet, talán a részletesség segíthetne, avagy ronthatja, ezt már döntse el aki akarja. Csak mert pl az online játékoknál is, fõleg az ingyeneseknél fordul elõ sok probléma, hirtelen szerver leállás, patch késés, és ott se igazán írják le részletesebben a hibát, aztán mindenki szidja mint a vérpistikéket, viszont akikkel kapcsolatban állnak mobil/skype szinten, egy két player, akik a saját nyelvük hivatalos játék oldalát üzemeltetik, stb, azoknak elmondták, hogy ezért azért volt ez a hiba, és mikor ezt átpasszolja az illetõ másnak is, akivel olyan jó kapcsolatban áll, így már mindjárt megértõbb lesz az ember pl a patch késsel szemben, vagy úgy se. Persze ez az eset most lehet kivétel, mert már 1 hónapja hogy ígérték a patch-t...De hát az ember ilyen :-) <#pias><#wow2><#wow1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha jol emlekszem, a configban a speaker count-ot 2-re kell allitani, vagy egy gyufasdobozt ekelni a fejhallgatod bal szara es a fejed koze.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
Nem kerdeztunk mennyel a bannamakra pls.

Twetr0x
Sziasztok!

Mit lehet az ellen tenni, hogy a játék hangjainak nagy részét a bal fülhallgatómban hallom? A menüben még jó minden, de a játékban már el van "csúszva" balra az egész. Elõre is köszönöm.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Hivatalos: Patch Két hét múlva kedden azaz július 6-án jön. Oka technikai problémák. Twitter.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Zs0lt1
dice = vicc

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

xXtamasXx
örüljünk ha nem lesz tõle rosszabb mint volt...márha egyszer elkészül

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Maxtreme
De õket ismerve, úgy sem lesz rendben minden <#idiota>

nandorb
Talán neked van gond az olvasással.Ott azt irja megtudjuk estig, hogy milesz vele. Itt meg azt irja, hogy hétfõig minden rendbe lesz akkor jön.

ez volt eddig csak:
BFBC2 Patch came back with one failure from STEAM testing.We are working to try and get a new version to them this evening.Will update more.

Smithwarden
Elotted mar irtak, de neked mindig is nehez olvasni. <#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

MR ME
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Talan mig a STEAM-nek nem adnak 1ezrest.

xXtamasXx
meddig akarják még halasztani?? <#sir>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
Siralmassak a DICE-osok😞

There will be no PC patch this week, Kalms is on the case.This pushes our release to Monday next week as long as all goes well with QA/Steam

ToCsEk
valaki help,
nem tudom mitõl de elkezdett szarakodni ez a szar
újabban azt csinálja hogy <1 perc játék után megfagy az egész gép.. csak power gomb segít

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fpocok
Köszönöm <#law>

Fpocok
Valamelyik TS admin ki tudna segíteni egy reggel? Újra kellett raknom a gépet most... mondjuk azt, hogy már ideje volt <#zavart2>

a rászánt pénzed mondjuk 50%át költsd porcira 😄
vegyél hozzá valami alaplapot meg ~3GB gyors ramot
a maradékból meg vegyél videókártáytát min 285GTX (vagy tudásban hasonló ati)
kiinduális alapnak mondjuk ipon.hu/aqua.hu

-tRs-Landor

köszi! De lehetne egy kicsit pontosabban? 😄

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

vegyel egy xboxot lehet olcsobban jarsz : )

nekem core i5, gtx285, 4 ram, 24" tft, 5.1 hang van baszott nagy mélynyomóval, egy audiovizuális orgia es igazi haboru megy a szobaban feeling megvan : )

anti hero

xXtamasXx
jah most olvasom a fórumot és látom ...:/

Tatyla
én megértelek ,gyanítom balkezes vagy?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
Az hogy én nem WASD-vel játszok, hanem nyilakkal (igen, létezik ilyen ember is még a földön 😊 és ez E pöppet messze van.. Father meg nem vót polip, szal <#idiota>

Írtam levelet..

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fpocok
Mindenképpen olyat, aminek erõs procija van. Ajánlom a 4magosat, pl ami nekem van, az szerintem a legolcsóbb és jól is viszi.

Milyen gépet/konfigot ajánlanátok? 😊 Most vennék egy teljesen új gépet, csak, hogy tudjak játszani a BC2-vel 😛

gyereke szerintem adig öröljünk mig nem lesz patch! 😄 mert ha meg lesz utána vissza sirjuk ezeket a régi szép idõket! szóval peace! 😄

XenHai
Kizárt....
TDC Geronimo
Nem meglepõ ez a sok halasztás, mint mondtam 1 ember csinálja a patchet ha éppen ráér 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Dolgozzanak is csak egész este, ebbe nem szakadnak bele, hátha reggelre meg tudják csinálni.
Na takarodjanak a faszba. Most már csak akkor dugják elõ a pofájukat, ha tényleg 100% hogy lesz patch, és a Garand-ot is megjavítják, mit kell egyáltalán felcsigázni a népet, hogy lesz, de ha a mégsem akkor ekkor lesz... Oh te.
uHs Gerzson
Guberáltad vazze, legyé már KREATÍV <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mégis b@szki,mégis...ilyen jól még én sem tudok hazudni,ha az asszony az új hardver iránt érdeklõdik...<#zavart1><#mf2><#ejnye1>

[IRAM] leader

uHs Gerzson
Ahoz nem kell tehetség, vagy mégis? <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?