51658
-
bfbc2 #37754 na mindegy szerintem eladom az accomat!
-
#37753 6 év cs :) Mi volt a nicked ott? -
#37752 Sokat járok német szerverre, mert ott elég erős a mezőny. Már kezdem érteni, hogy miért :( -
#37751 Kénytelen voltam lelövetni magam :))
-
#37750 Hogy miért? Van rá értelmes magyarázat....:interjú:. Egyszer már be volt ide linkelve...a "cheat készítő" gyerek jól megmondja... -
#37749 ez sajnos mindig is így volt és így is lesz -
Gyuszopapa #37748 Hát a PB fos,a csalók előrébb vannak mint a csalásvédelem. -
bfbc2 #37747 Én nem tudom mi van mostanában,de úgy látom a PB az egy nagy szar!Kurva szar statjaim vannak mostanában most én vagyok hülye vagy a tükör görbe?:D -
#37746 használj foxitot -
Nagydög #37745 Felreertitek. Ez cheat. Csak arra irtam, hogy nincs semmi kulonos extra a viszonylag alacsony accuracyban. Az aimbot fejre van allitva, de kulonbozo okokbol meg az aimbot is lo melle. -
#37744 Vannak emberkek akik nem raknak fel ilyen adobe readereket:) -
RoboGoD #37743 A leírás mindig ott van az AMD oldalán is, felül a release notes link alatt. A http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon-win7-64.aspx link alatt a Release Notes -
aboriginal74 #37742 Jónak tűnik... -
#37741 Catalyst 10.9 Leirassal -
#37740 Haver szolt hogy mikor megolte,a killcam azt mutatta hogy rogton lott ujbol es csak ugy osztogatta sniperrel, hogy na. -
False #37739 ekkora kd tuti csit,normális ember ebben a játékban,még ugy is hogy csak kempelős sniper a pálya legmesszebi pontján,összeségében 3asnálnem lesz jobb,nekik meg 10es,vicc -
RoboGoD #37738 Persze, egy csomó mellémegy, de ami talál az fejes. Cseppet sem gyanús... Nézd meg néhány földi halandó statját is, hogy mi a normál. Pl. én is fejre nyomulok és messziről 4x-es zoomal, most éppen M416-tal. -
Nagydög #37737 Szerintem egyszeruen fejre lo. Az alacsony accuracy tippem szerint a szorasbol adodoan mellemeno, meg a kezen kozon elveszo lovedekektol van. Na meg a halalok alacsony szamat nezve valoszinuleg tavolrol daralnak, es igy mikor eldol az ellen, meg mindig uton van fele egy-ket golyo. -
#37736 Én 21 óra alatt kemény 130ezer pontot szedtem össze, és nem most kezdtem az fps-eket -
RoboGoD #37735 Elég szar az accuarcy, de kb. 90% a headshot arány. Ez valami headshot cheat, ami lecsökkenti az ellenfél esélyeit, mert kevesebb golyó kell az öléshez, mint a másiknak, meg gondolom messzebbről is hatékonyabb. -
#37734 skill-es fiúk! -
#37733 hmm akko en codos vagyok:) mert lenyegeben majd az osszes Cod/BF/Quake/CS megvan:D -
#37732 1.
2.
Ezek a fasza gyerekek. -
#37731 Akkor ezek szerint codos idetévedő akárki egy sincs :D -
False #37730 10 év csvel mögöttem,asszem kimerítem akkó a láma fogalmát xD -
#37729 IGNtől 2 új vietnam videó -
#37728 bizony, és mivel 18 alatt vagy még gyökér is -
#37727 Megnéztem a statodat, szóval nem!!! -
#37726 aham:) en meg Q3-as puputeve:P -
#37725 2 évig cs-ztem akkor most láma vagyok? -
RoboGoD #37724 Egy értelemes mondat sem esik ki belőled? -
#37723 a csből idetévedő lámák :) -
False #37722 a codbol idetévedő noobok :) -
#37721 Egyszeruen nem erdekuk, hogy csinaljanak plusz contentet mikor igy is viszik mint a cukrot. Eladtunk 5 milliot, szarunk a farmra.
Multkor osszeszamoltam: a bf42-ben alapbol 16 map volt, a patchekkel es a ket kieggel a vegen 30!! palyan lehetett zuzni. Hogy a kulonbozo modokrol meg custom mapokrol ne is beszeljek. Ok, abban nem volt single, de ki a halal vesz bf-et a single miatt? -
#37720 Kurva mod tools lenne a megoldás, de akkor meg a kutya se venné a DLCt PCn... Bár a konzolos DLCkből így is jönne be nekik rakat lóvé, nem értem miért nem lehetett mod toolst PCre kiadni. -
#37719 Nem hinném hogy bonyolult lenne egy map összedobása! Én a Crytekes beadandómat, amit tökéletesre ítéltek a crytekesek 150 óra alatt dobtam össze, és az egy fél Squad mapnak megfelelt és nem mellesleg volt Single map volt, nem is multi, szóval volt AI programozás is rendesen... Szánalmasak! -
#37718 Az a 4 map nagyon gagyinak hangzik.
Legalabb minimum 6-8-at kellett volna csinalniuk ha mar penzt kernek erte.
Ha 3-4ezer forint lesz, meg azt is sajnalni fogom csak 4 mapert, mert hiaba van vietnami feeling, akkor is csak a mapok szamitanak olyan szempontbol hogy mikor unom meg oket.
Es alapbol nem is ertem miert olyan nehez nekik mapokat osszedobni egy tobbmillio peldanyszamban eladott jatekhoz... -
#37717 99% hogy 1200 ms pont lesz ami kb 15$. Nálunk olyan árba lesz, mint amennyiért a 43at hírdetik. ~3500 körül, de mivel csak digitálisan lesz megvásárolható, így biztos lesznek olyan külföldi oldalak, ahol meg lehet venni olcsóbban. -
#37716 Nagyon kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni. Az eddigiek alapján ha 5000 Ft-nál drágább, akkor nagy pofára esés lesz... ugyanis nem ér annál többet!!! -
#37715 Kis összefoglaló az egészről.