Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõzõ hozzászólásom óta (AMIT KITÖRÖLT LANDOR) eltelt 3 nap és még mindig banolva vagyok a szerverrõl. Ma megkerestem a vLr klánt IRC cseten keresztül, ahol elég tanulságos beszélgetés zajlott le.
Mindenki volja le a következtetéseket:
<tHUNder_> NEM TUDOK SZERVERRE BEMENNI
<tHUNder_> azt hittem csak 24 óra jár
<tHUNder_> máshol csalásért adnak véglegest
<ladista> játszhatatlan, szar laggos holland a szerverünk..szerintem keress másikat inkább
<tHUNder_> úgy is üres mint mindig, mit aózvar?
<ladista> engem nem zavar, téged zavart
<tHUNder_> akkor meg csak felmehetek egyedül nem?
<tHUNder_> nézni a bokrokat meg a tájat.
<tHUNder_> Leveszed a tiltást?
<tHUNder_> ha megkérlek?
<ladista> nem...bíztam benned, eljátszottad...részemrõl az ismertségünk ennyi volt...van még vagy 100 szerver, ahol szívesen látnak
<tHUNder_> ez nem ismeretség kérdése, mivel fennt sem vagy. én úgy érzem nem sértettem semmilyen szabáályzatot sem és admin túlkapás volt
<tHUNder_> a szabéályzat nagyon labilis volt ismerd el
<tHUNder_> egyik mapon lehet sniper másik nem? ez nagyon gyerekes
<vLr^Rush> re
<tHUNder_> re
<vLr^Rush> admin túlkapás?
<tHUNder_> akkor döntsétek el végre mi a végleges. blogon olvastam hogy nem korlátozhatjátok a kasztokat. Namost ez elég gáz rátok nézve, mert ki volt írva a szervern hogy no sniper.
<vLr^Rush> hányszor modntam, hogy ne használd a sniper fegyvereket?
<vLr^Rush> azért mert Street megengedte neked, hogycq ATACAMA-n sniperkedj ez nem azt jelenti, hogy most már mindehol lehet
<tHUNder_> de ha belegondolsz te magad mondtad hogy mehet sniper az atacama mapon. azt is olvasd vissza logból
<tHUNder_> akkor a másik mapon mért nem mehetett?
<vLr^Street> mert megkértek rá , ennyi
<vLr^Rush> de ha jól tudom útána csak RUSH mode ment, a postban is megvan említve
<tHUNder_> vagy streeti volt teljesen mindegy
<vLr^Rush> az nem másik map, hanem másik mód
<vLr^Street> akár hogy is ragozod , ha meg vagy kérve akkor meg vagy kérve , tök mind1 hogy elötte mi volt , meg lettél kérve hogy ne használd , szartál rá , kickeltek , 6x aztán bann , ennyi a lényeg
<vLr^Street> kár ezen filózni
<tHUNder_> ez gyerekes
<tHUNder_> egyik mapon engeditek, másikom meg nem...
<vLr^Rush> nem te vagy gyerekes inkább?
<tHUNder_> akkor inkább egyiken sem kéne nem?
<tHUNder_> vagy mindegyiken
<vLr^Street> no comment már komolyan 😄
<vLr^Rush> miért nem mész fel az X6 szerverre sniperkedni? 1bõl bannolnak 2 kick útán
<vLr^Street> nem hogy örülne hogy 1x megengedtem 😄
<tHUNder_> nem összezavarni a játszani akaró embert
<vLr^Rush> összezavarni😄
<vLr^Street> 😄
<vLr^Rush> szóltam, leszartad, ezen zavarodtál össze?
<vLr^Street> .D
<vLr^TOMO18> háhá
<tHUNder_> igen mert nem hagytam magam. Megengedted, nekem "túl jól ment" és ezért tiltottad utána meg
<vLr^TOMO18> csucs ami ittvan 😄
<vLr^TOMO18> most meg te mondod hogy mégis cask PRO vagy ...
<vLr^TOMO18> az elõbb meg letagadtad XD
<vLr^Rush> túl jól?
<tHUNder_> nem vagyok pro, messze nem, de ha jól megy azért nem kell a a másik at banolni
<vLr^Rush> ne röhögtess már, hogy te ezt vontad le, hoyg én azért szóltam
<tHUNder_> nekem ez jött le
<vLr^Rush> lol
<vLr^TOMO18> baszkiiiiiiiiiii
<vLr^TOMO18> sztem nem azt irtuk neked hiogy elég már álljál le hagyd a másik csapatot is érvényesülni...
<vLr^Street> itt kezdõdnek a problémák 😄
<vLr^Street> na inkább game !!!
<vLr^Street> gyertek ts
<vLr^TOMO18> tõlem mehet 😄
<vLr^Street> me itt agyfaszt kapok 😄
<vLr^Rush> k, megyek át TS-re
<vLr^Rush> vagyis xp-re😄
<vLr^Street> 😊
<vLr^Rush> sry, hogy az elõbb azt írtam most meg ezt😄
* vLr^Rush has quit (Quit: KVIrc Insomnia 4.0.0, revision: 4002, sources date: 20100125, built on: 2010-02-22 08:48:07 UTC http://www.kvirc.net/)
<tHUNder_> akkor ha a Ti szervereteken jól játszanak, egybõl ban?
<vLr^Street> ez már ismét a szánalmas kategória 😄
<vLr^TOMO18> kb
<tHUNder_> de mitõl?
<vLr^TOMO18> attol hogy nem érted meg ...
<vLr^TOMO18> nem te vagy az egyetlen aki ki lett kickelve
<vLr^Street> hogy nincs annyi agyi kapacitásod hogy felgod amit tisztán érthetõen leírtam és a többiek is
<vLr^TOMO18> ha vki sniperkedik az megy
<tHUNder_> akkor írd le ate nézõpontodat onnan hogy engedted a snipert és onnan hogy jött az új map
<vLr^Street> tomo hagyd
<vLr^TOMO18> nem kell játszania
* vLr^Rush ([email protected]) has joined #vLr.blog
* Q gives channel operator status to vLr^Rush
<tHUNder_> de én nem kickelve lettem hanem banolva és nem 24 órára...
<tHUNder_> ez a szánalmas
<vLr^Rush> és nem véletlen
<tHUNder_> akkor ez kit minõsít?
<tHUNder_> ...
<vLr^Rush> szánalmas meg inkább az volt hogy leszartad mit kértem tõled
<vLr^Street> Thunder megyünk játszani , olvass vissza szép lassan minden betüt , ha megértetted nem fogsz ilyen marhaságot írni , na game
<tHUNder_> mondom hogy nem olvasom csetfalat a harc hevében. Ha Xfire-n keresztül írod azt megkapom. Ha játékban írod felét nem látom
<tHUNder_> ez úgy érzem nem az én hibám (csak)
<vLr^Rush> aham
<vLr^Rush> ez azért érdekes mert pont visszaírtál az összes irásomra
<vLr^Rush> 😄
<tHUNder_> Nehogy már az én hibám legyen hogy gyorsan scrolloz a fal...
<vLr^Rush> nem...
<vLr^Rush> mind1 ez van
<tHUNder_> hogy mekkora kétszínû emberek vagytok..
<vLr^Rush> mi?😄
<tHUNder_> ha hatalmat éreztek a kezetekben az bejön m?
<ladista> nekem igen 😄
<tHUNder_> végre egy ember akit szivathattok..
<ladista> miért?
<vLr^Rush> nem tudom ki írogatott chatbe a squad társainak, hogy utál minket, azért szarja amit kérünk meg ilyenek...
<tHUNder_> és hányan lesznak még?û
<vLr^Rush> ezrek
<ladista> te írtad, hogy pár napja szar laggos a szerver és mindenki kerülje...tulajdonképp csak a te játékélményedet javítjuk, hogy erre a szarra nem engedünk fel..van ezer fasza laggmentes szerver
<vLr^Rush> mondjuk jaa😄
<vLr^Rush> akkor ki a 2 színû? miért akarsz oylan szerveren játszani, ahol lag próblémák vannak, és hitboxokkal kell küzdened😄
<tHUNder_> nem tudjátok elfogadni hogy lehet nálatok jobb? egybõl kifogásokat kerestek és banoljátok, csak mert sniperrel volt? írtam is neked nem mindegy mitõl halsz meg?
<ladista> szar a szerverünk, te mondtad 😊
<ladista> akkor minek akarsz feljönni?
<vLr^Rush> erre nem tudjuk megga választ😄
<vLr^Rush> -g
<tHUNder_> hitbox problémák vannak ja, de próbálgatni szeretem a szervereket, mert nem cxsak nálatok vannak ilyen gondok.
<vLr^Rush> akkor a milyenket már kipróbáltad, nézzd meg a többit is
<ladista> a PH! szerverek is hollandiában vannak, kéretik ott próbálgatni
<tHUNder_> Nálatok is azóta vannak hogy beállítottátok a szerveren az automatikus üzeneteket, amik záporoznak. Addigf nem volt
<vLr^Rush> 3 percenként 2 üzenet szét spammeli a szervert szerinted?😄
<tHUNder_> minden esetre lagoltatja hidd el
<vLr^Rush> jaja
<vLr^Rush> 😄
<tHUNder_> kapcsold ki és meglátod
<vLr^Rush> ok, majd kikapcsoljuk
<vLr^Rush> na mentünk játszani, bye
<tHUNder_> minél több felesleges cucc van rajta ami nem a játék szerves része annál bugosabb, szarabb lesz az egész
<tHUNder_> Ha szépen megkérlek felodod a bant?
szóval igen vehet megint egy játékot!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az vigasztal h 1szer ugyis megfogja a PB! Mondjuk az ilyen usernek ugyis van még 1 accountja!<#szomoru1>#szomoru1>
A szöveg fordító progival így szól
Oops! Egy hiba megtörténik, vagyunk bocsánat az inconvinience. Kérem próbálja meg késõbb
Nálam a hiba vagy az ea szórakozik a profiloldalammal?
miután beléptem a http://www.electronicarts.hu/ oldalán
és meg akartam nézni a fiokomat ezt adta ki.
Valaki meglesné hogy nála is ua a helyzet?vagy es saját probléma
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Velük voltunk, tehát láttuk mit mûvelnek, volt ott aimbot, UV, meg a tököm tudja még mi, az ellenfelek is párosával lépkedtek ki, de valahogy mindig jöttek újak.
Mindegyik leállt egy adott pontra és onnan kaszabolták az ellent, egyszerûen nem értem hogy mit lehet ezen élvezni.
Amúgy a szerónév: :
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Parasite Eve 2, best game EVER!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mit lehet az ellen tenni, hogy a játék hangjainak nagy részét a bal fülhallgatómban hallom? A menüben még jó minden, de a játékban már el van "csúszva" balra az egész. Elõre is köszönöm.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
ez volt eddig csak:
BFBC2 Patch came back with one failure from STEAM testing.We are working to try and get a new version to them this evening.Will update more.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
There will be no PC patch this week, Kalms is on the case.This pushes our release to Monday next week as long as all goes well with QA/Steam
nem tudom mitõl de elkezdett szarakodni ez a szar
újabban azt csinálja hogy <1 perc játék után megfagy az egész gép.. csak power gomb segít
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
vegyél hozzá valami alaplapot meg ~3GB gyors ramot
a maradékból meg vegyél videókártáytát min 285GTX (vagy tudásban hasonló ati)
kiinduális alapnak mondjuk ipon.hu/aqua.hu
-tRs-Landor
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
nekem core i5, gtx285, 4 ram, 24" tft, 5.1 hang van baszott nagy mélynyomóval, egy audiovizuális orgia es igazi haboru megy a szobaban feeling megvan : )
anti hero
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
[IRAM] leader