Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYKE : én is úgy tudtam mellesleg, hogy csak az ellent jelzi,de megesküdni nem mertem volna rá

DarkArchon: tuti nem a szolgáltatóddal van a hiba, hanem a köcsög ea nem ad elég erõforrást a statszerverének, nálam is 5-6 próbálkozás mire fel tudok lépni játékban, az ea a bf3 miatt a bc2 elõl veszi el a kraftot, és ahogy közeledik a bf3 illetve megjelenik, a helyzet a bc2vel drasztikusan fog romlani.
liquivent

megújult a honlapunk.
elérhetõek vagyunk a PTDCLAN.HU vagy a PTDCLAN.BATTLEFIELD:HU címeken.
a battlefield.hu -nak köszönhetõen.

még nem végleges, folyamatos átdolgozás alatt van, de a régi html oldalnál sokkal használhatóbb..

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Dark Archon
Ja, ma sem megy, nekem se. Péntek óta basztak bármit is csinálni. Írtam nekik ismét. Egyébként, akinek nem megy, véletlenül nem DIGI a szolgáltatója?

IMYke2.0.0.0
Ez nem kizárt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez pedig erõs tévedés...nem csipog.Csak az ellenfélre,ha közelít...de lehet az ellen is dobott mikor te ezt hallottad...

[IRAM] leader

Lehet én nem osztottam meg egy fontos információt.A squadban csak clántársak voltak, fent voltunk tsen, és mondtam is nekik, merrefelé dobtam a sensort.Így ebbõl nem volt probléma.
IMYke2.0.0.0
Valamit nagyon nem értesz akkor a játékból...

A szenzor akkor is csipog, ha a CSAPATTÁRSAD közelíti...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bizonyos távolságon belül azt is hallani.Én nem az a fajta vagyok ,aki kempel, megyek rájuk, nem 1xer volt, hogy elszaladtam egy csipa mellett/felett/alatt,de a lövésével lebuktatta magát, és kapta a halált.
Ja fõleg jó a füled ha mindenki kempel és elbújva vár hogy arra jõjjön valaki és kész,hangtompítóssal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szerinted max.Van aki a fülét is használja játék közben, nem csak rátérdepel a gombra azt majd lesz valami.Tudod, térkép a nyomiknak, fül a profiknak.
IMYke2.0.0.0
HC-n nehezen segítesz a szenzorokkal - mivel 99%-ban nincs minitérkép...

Arra a VSS-re én is rákaptam a 7végén, közelre-messzire 2 hit és fekszik a delikvens, és frankón lehet vele rohamozni, meg dobálni a sensort, segíteni a társakat.Természetesen hc-n, nem óvodásoknak való módban.
nem hiszitek el, a MSI AFTERBURNERT kell kinyirni vagy bármilyen gpu buheráló proramot ha fagy a punkbusterrel - el.
Behalok..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Én??....egy vén [email protected] ezt most inkább hagyjuk.<#vigyor5>

[IRAM] leader

Akkor te most tulajdonképpen mi is vagy? ki is vagy? Aimbot vagy kocsmáros?
elötte töröljem a már ott található tartalmakat?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ezt a szar pbt nem lehet megoldani? Betettem a könyvtárba és onnan indítottam de így is szar. Bf3-t lehett volna nyerni.. én meg szopok fagyással egy high end gépen.

connection faszom van már megint ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh miértt kedd van? vagy mifene
szomferi
befostál? <#wow1> <#hehe>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Jó lett.Kaptam uj Kulcsot.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Már nem egyszer sikerült átülnöm a pilóta helyére...jó erõs vas az a csapatszállító...sõt! olyan is volt már mikor engem is kilõttek onnan,miután átültem...el is engedtem egy cifrát...

[IRAM] leader

Hehe, hát igen az tényleg vicces, fõleg mikor a helit lövi, legalábbis próbálja kilõni a gunnert de hát...ha repül a heli rendesen, csak a golyót pazarolja, és persze meg is hal mint a tank esetében, elvégre mint gunner látod hogy egy medic próbálja beléd ereszteni a 200 ammot - nyilván ha már így felfedte a kilétét ahelyett hogy a földön járó katonákat lõni vagy elbújna a helitõl, nagyon nagyon nagyon nagyon szívesen szarrá lövöd!

Viszont pl towerbõl valparaison VSS-sel nagyon szépen kilehet szedni a helibõl a pilótát és a gunnert egyaránt...nincs jobb érzés annál mikor látod hogy a pilóta hullája kirepül a helibõl el a picsába, azt már nem is nézed mert ismét csak egy gyönyörû látvány övezi ezt, még pedig hogy a heli zuhan! 😄 Azt szeretem ha, a vízbe zuhan! 😄 Úszkáló embert unfair lõni! 😄
De nem is értem, ilyenkor (majd szétolvad az LMG csöve, úgy lövi a tankot) mire gondol az illetõ? Hogy hõsként hal meg? 😊

Szarrá lõnek, nem kérdés. :-)
Engem nem zavarnak. Sõt, kifejezetten szeretek késsel vadászni a 'fakking' kemper orvlövészekre.
A szanitéc meg nyugodtan lõje csak a tankomat. 😊

IMYke2.0.0.0
Csak a 'fakking' kemper orvlövészekkel és a ravaszt izomból nyomni képes szanitécekkel .

Játssz HC szervereken. Ott nincs gond a sebzéssel.

Ne gyere ittas állapotban fórumozni te alkoholista állat...
topikot tévesztettél
SZoval tud valaki cs-ez weapon skin letolto oldalt esetleg?
IMYke2.0.0.0
Holnap már meglesz/nne a 46-os szint - ha fel tudok csatlakozni.

Hy! Visszonylag jo gepem van de meg mindig szeretek jatszani a counterel!
Mar ha elavultnak szamit! Szoval source-hez tud valaki weapons skin letolteshez weboldalt mondani ill ujj celkereszthez?
Francba! Pedig már csak 12 napod van BF3ig!
IMYke2.0.0.0
Basszus! Nálam is megjelent a hiba: bármelyik szerverre próbálok belépni a "Megszakadt..." üzenetet kapom!

Whattafakk!

Ne a lábujjára célozz! A FEJÉRE! <#nezze><#vigyor1>
HEADSHOT!
HEADSHOT!
HEADSHOT!
Ööö célozni tudni kéne?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Steam-es.És hát,amig ujra nem raktam a Gépem addig jó volt.Csak Nosztalgiázni akartam,és erre nem jó még mindig.

Búcsúzom tõletek, abbahagyom a játékot így nincs értelme fórumozni se.
Valami hihetetlen mennyire elb*szták a sebzést a fejlesztõk.
Az autómata fegyverekkel 8-15 lövés mire megölsz egy embert. Piszollyal 3-4-5, sniperrel pedig 1-2. Fõleg a mesterlövészpuskákat tartom a legigazságtalanabnak. nekem megkell szenvednek vele, hogy lelõjem õt, õ meg lö egyet és meghalok...
Kicsit visszatértem cod6-ra és m16-al kezdtem ee játszani. Baromi durva, hogy ott a 3-s lövésû fegyverrel, elég ha 2 golyó eltalálja az ember, itt meg 3 sorozat kell xD
nekem is ez a probléma lépett fel pedig via audiom van... A PB-t akárhogyan installálom kilép... Most a 3 nem pbs szerver egyikén tolom, de jó lenne valamilyen végleges megoldás. Hangkártyát gondolom nincsen értelme vásárolnom, esetleg winxp?

Az a pb amirõl beszélek,itten ne, válaszd a pb setup letöltését,aztán ha lejött,csomagold ki,keresd meg a játék mappáját,ott illeszd be a pb nevû mappába,indítsd el,add hozzá a játékot,aztán ha frissült,próba.
Ha így sem megy,akkor majd más segít.Én ennyit tudtam.

[IRAM] leader

Az üzletbe nem vitted vissza, hátha ott mondanak valamit?
Egy hete jeleztem a Live-support-nak,hogy nem fogadja el a kulcsot a játék,és a mai napig nem jó.<#falbav>

JocoHun
Köszi a választ.De mire érthetõ a pd milenne hol találom? A vírusirtom nemhinném mert bevan állitva hogy ahova a játékok vanak telepítve azt ne szkennelje ezt a nod32 kivételébe van beállitva.De ezt a pd-t nemtudom.
Ne offolj már az isten szerelmére, nem látod hogy bfbc2 topikba írsz? 😄
Asszem,az agysejtekrõl volt szó...

[IRAM] leader

bazzegezafej 😄DDDDDD
Mármint a májamnak? 😄
Ez így van...a tiédnek már mind1...<#wink>

[IRAM] leader