Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DarkArchon: tuti nem a szolgáltatóddal van a hiba, hanem a köcsög ea nem ad elég erõforrást a statszerverének, nálam is 5-6 próbálkozás mire fel tudok lépni játékban, az ea a bf3 miatt a bc2 elõl veszi el a kraftot, és ahogy közeledik a bf3 illetve megjelenik, a helyzet a bc2vel drasztikusan fog romlani.
megújult a honlapunk.
elérhetõek vagyunk a PTDCLAN.HU vagy a PTDCLAN.BATTLEFIELD:HU címeken.
a battlefield.hu -nak köszönhetõen.
még nem végleges, folyamatos átdolgozás alatt van, de a régi html oldalnál sokkal használhatóbb..
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[IRAM] leader
A szenzor akkor is csipog, ha a CSAPATTÁRSAD közelíti...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Behalok..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
[IRAM] leader
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
[IRAM] leader
Viszont pl towerbõl valparaison VSS-sel nagyon szépen kilehet szedni a helibõl a pilótát és a gunnert egyaránt...nincs jobb érzés annál mikor látod hogy a pilóta hullája kirepül a helibõl el a picsába, azt már nem is nézed mert ismét csak egy gyönyörû látvány övezi ezt, még pedig hogy a heli zuhan! 😄 Azt szeretem ha, a vízbe zuhan! 😄 Úszkáló embert unfair lõni! 😄
A szanitéc meg nyugodtan lõje csak a tankomat. 😊
Játssz HC szervereken. Ott nincs gond a sebzéssel.
Mar ha elavultnak szamit! Szoval source-hez tud valaki weapons skin letolteshez weboldalt mondani ill ujj celkereszthez?
Whattafakk!
HEADSHOT!
HEADSHOT!
HEADSHOT!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Valami hihetetlen mennyire elb*szták a sebzést a fejlesztõk.
Az autómata fegyverekkel 8-15 lövés mire megölsz egy embert. Piszollyal 3-4-5, sniperrel pedig 1-2. Fõleg a mesterlövészpuskákat tartom a legigazságtalanabnak. nekem megkell szenvednek vele, hogy lelõjem õt, õ meg lö egyet és meghalok...
Ha így sem megy,akkor majd más segít.Én ennyit tudtam.
[IRAM] leader
[IRAM] leader

[IRAM] leader