51658
  • pacclacc
    Steam acc eladó.

Bad Campany 2
    Modern Warfare 2
    Team Fortress 2
    Counter Strike Source & 1.6
    meg még több más

10.000 FT

akit érdekel PM.
  • nandorb
    CB-n szabad warokon is csak helik ellen hasznalom. Meg kulonben mit gondolsz ki tiltotta be Bf.hu-n a CG-t?
  • iceshark
    tényleg mi lesz veled CG nélkül? :)
  • nandorb
    Pedro,az reggeben volt mikor a szervert alig lehetett szabalyozni olyan gondok voltak hogy a tul oldalra nembirtal atalni megha kevesseben is voltak,az Autobalance nem mukodott rendesen.Ma mar a szervert kulonbozo autobalancer/random szetdobalo opciokkal lehet tolteni.
  • Borg
    Pedig üresen fog állni, mivel publikra teljesen alkalmatlan ez a szabályozás.
    Ha a szerver eleve nem engedné vásárolni sem ezeket a fegyvereket és perkeket, akkor TALÁN volna esélye. Máshogy biztosan nem lesz.
    Abból a maréknyi klán tagból meg, akik amúgy waroznak ott, nem fogsz összeszedni publikoláshoz elegendő embert, nap mint nap.
  • ciry2
    Ez egy warszerver ami olyan napokon mikor nincs war, hogy ne álljon üresen meg van nyitva.
    Szabályok meg azért olyanok-amilyenek, mert azokban a ligákban ahol a coRDHA játszik ezek a rulezek vannak érvényben, nem mi találtuk őket ki.
    Nagyjából azok fognak ott publicolni, akik waroznak vagy akiknek az ismerőse teszi ezt.

• Maak
    Anno mikor meg ment a szerverunk, mert azt hittuk ez egy jatszhato jatek lesz, akkor hoztunk 3!!! egyszeru szabalyt, talan emlekeznek ra itt egyesek...Kaptunk mindenfele anyazast, hogy hogy a fenebe is gondoljuk mi ezt, ha jol emlekszem epp nandorka volt aki legjobban kardoskodott a cg mellett (hiszen benne van a jatekban, miazmar, hogy nem lehet hasznalni )
    Szoval ha ez anno nem mukodott, mert szinte senki nem volt hajlando betartani par egyszeru szabalyt, ha meg admin szolt akkor az o jateka baszodott el (tapasztalat) szoval szvsz kurvara felesleges szabalyokat hozni, foleg ennyit, mert ugysem fogja betartani oket az egyszeri jatekos, annyi embert meg nem tudom, honnan szedsz ossze aki pont ezen szabalyok betartasaval akar es fog is jatszani...
  • nandorb
    Hat publicon az utobbi idoben az nagyon szar,tegnap Mint VIP felmentem a bf.hu-ra rendet rakni.Es csak mentek a kickek.Kertem hogy huzzonak vissza az oroszok a B-zaszloig. 2nyelven irtam ki. Utana a KICK ment. Aki meg kepes volt szemtelen lenni hogy a basen lelo azt bannoltam. Az utobbi idoben meg egyre tobben rape,camp stilust nyomjak.
  • JohnConnor
    természetesen jó szerverre gondoltam.. Waron mi megy az a két csapaton múlik én a public-ra gondoltam....
  • nandorb
    De elarulok neked 1olyant hogy a szervert nem futatjuk RUSH-ban csak CQ esetleg squad rush fog menni rajta.
  • SötétBarom
    A kezdeményezést értem, csak ez pubon esélytelen, hogy működjön/betartsák.

HIND-hez: Üres szerveren megnézhetjük, ráteszem a legnagyobb címletű magyar papírpénzt, hogy CG-vel tracer nélkül nem tudod lelőni atacamán a hindemet.
  • KáTéCé
    Ezt nem mi találtuk ki. Ezek az ESL illetve CB szabályok /A kettő nem fedi egymást/.
  • nandorb
    Ugyan CG-vel 1jo mozdulat es le is esik.ESL-n meg ott a trace. Most ezeken lehet vitatkozni.

De a szerver azert van hogy olyan ember aki nem warozik esetleg bele kostoljon. Vagy meg mindig jobb mint mikor publikon Agyon lovoldozik CB szabalynal nincs meg hozzateszem a 40mm GL-sem.Igy mar nehezzebb a jatek.De viszont ilyen szabalyok mellett a szerveren muszaj lesz csapatkent ossze dolgozni ha akar nyerni.
  • nandorb
    Figyelj ez nem a Battlefield.hu azt is adminolom de ez a coRDHA szerverre amit a coRDHA fizzet.A bf.hu-t a bf.hu fizzeti.
  • JohnConnor
    Te Nandor, minden tiszteletem a tiétek de azért ez már gáz és szerintem ti sem gondoltátok igazán komolyan. Ilyen elven azt is írhatáttok volna, hogy mivel szabad CSAK menni (talán rövidebb). Félre ne érts én sem szeretem a CG-t, és a mindenki sniper stílust, de erre megvoltak a szankciók. Az Abakan és a shotgunok kitiltása felveti azt a kérdést, hogy a medic kitt legerősebb fegyvere az MG36 hogy, hogy benntmaradt? Egyébként pedig előbbieknek meg is van a hátránya is! "Nincs Tracer se de meg Irányitós rakéta vagyis M136AT4 sem" ilyen elven az egész engineer kasztot fel lehetne függeszteni, a tracer leszedésre van mód a járművekről (ha emberre lövik, azt meg ki kell szórni)...
    A ti szerveretek, ti tudjátok, én csak vendégetek szoktam lenni, és tetszett a szerver.
  • SötétBarom
    Hogyne, hiszen sniper lehet mindenki minden megkötés nélkül. Have fun.
  • Zs0lt1
    vagy lehet h épp azért mennek oda majd az emberek, mert végre lehet normálisan játszani.
  • SötétBarom
    Okos szabályzat amúgy. Pl atacama rush pályán a védők mit tudnak csinálni egy jól vezetett HIND ellen? Nézik, ahogy hülyére lövi őket?
  • SötétBarom
    Abakan? Érdekes, hogy a játék elején hisztizett mindenki egy csomó cucc miatt, hogy túl erős így meg úgy (m60, CG, stb.), de az senkit sem zavart, hogy az AN feltűnően erősebb minden más fegyvernél -.-
  • SötétBarom
    Agree.
  • Borg
    És ezt ki a franc fogja megjegyezni/betartani?
    Ha a szerver nem korlátoz automatikusan, akkor ez a szabályozás nem több mint nevetséges erőlködés.
    Bárki oda tévedne publikolni, akkor minden második körben ki lesz baszva valamiért, amiután 2 napot se adok a szervernek, hogy üresen pangjon végleg.
  • iceshark
    abakan-al mi a baj? én ugyan rég használtam de az pont miért tiltó listás?

CB-be miért jó hogy nem lehet a helit lelőni? (oke rpg-vel lehet próbálkozni de egy jó pilóta ellen nagyon kevés irányítatlanul) marad az 50-es telepített meg a tank?
  • Carloska
    nem zavartatta magát adta rendesen fejeseket pálya végéről :D
  • Carloska
  • nandorb
    Ja a CB-n nincs AT Mines-se.
  • BEAST #38220
    Nem értem mi bajuk van a C4-gyel például. :(
  • nandorb
    Mi nem érthető?
  • BEAST #38218
  • nandorb
    Megvót.
    Infók:Server R23 is being rolled out. It is available with nearly every RSP; now it is up to them to deploy it to the server machines.

This is a minor security update, it does not affect features/bugs/performance of the game server.

We will publish details in a few days.
  • nandorb
    A coRDHA WAR/Public szerver ESL/CB szabályok szerint mükodik. A nevében fel lesz tüntetve mindig mely szabalyzat szerint fog müködni.

ESL szabályzat a köv.: NINCSENEK:M60,Abakan,SPAS-12,870MCS,NS2000,Carl Gustav,MG3,Mortar.

CB szabályzat: Nincs M60,Mortar se C4(nem lehet embert/jármüvet irtani)Fegyver perkekből csak a több ammo,redot és magnum ammo az engedélyezett.Nincs Tracer se de meg Irányitós rakéta vagyis M136AT4 sem.

Továbba Nincs kill cam,barát sebzés bevan kapcsolva és a 3D spot kikapcsolva.
  • eugabesz
    Akiket érint...R23 szerver path...biztonsági frissítés címen.
  • Gyuszopapa
    Csak ha hülye a pilóta,ugyanis ha kilővőd a rakétát megváltozik a sípolás.
  • De8Vent
    oks srry másikra gondoltam.
  • SzinesGeza

Te nem érted. Pont ezt mondtam.

" Az egyik (fickó, mivel ketten támadják a helikoptert) rád lövi (a tracert), a másik (fickó) megvárja míg kidobod a füstöt (ami eltünteti az első rád lőtt tracert) aztán rád lövi az (a másik fickó) is (a második tracert amit nem tudsz kifüstölni mert a füst még ennyi idő alatt nem töltődik újra). Aztán megy is a rakéta (amit akármelyikük kilőhet)."

• De8Vent
    látom nem érted :D a füst az eltünteti a tracer-t ^^ második lehetőség max akkor van ha más lövi rá a tracert utána... :D
  • SzinesGeza

"szart sem ér a tracer"?

Azt csak hiszed! Az egyik rád lövi, a másik megvárja míg kidobod a füstöt aztán rád lövi az is. Aztán megy is a rakéta. :)

Ugyanúgy mint anno a légvédelem a BF2-ben: befogtad a célt az AA-vel, megvártad míg a heli kidobta a csalit aztán küldted a rakétákat.

• szabii98
    Steamen mennyi?
  • Doomista
    Hagy súgjam meg, hogy természetes szellentéssel is működik.
  • Paranoia
    sokan ase tudják,h kell oat csinálni...
  • iceshark
    jól lőnek fejen az tuti, de hogy szétbuzerálják a játékot az is tuti onnan a csapatmunka/támadás/védekezés megy a kukába jóformán az az oldal nyer ahol nagyobb a szerencse faktor :(