51658
  • Beers
    azok voltak a szép idők....
  • SzinesGeza
    De használhatnád. Pl nem kell kp, nem kell a csekkekkel sorban állni stb.
  • MR ME
    és az nekem miért lesz jó h van egy bankkártyám amit sose használok és nulla forint van rajta, nem megy minuszba? elvagyok nélküle :)
  • Borg
    Vagy csak le vagy maradva, már rég vannak 0Ft-os bankszámlák is.
  • RoboGoD
    Úgy látom te is leragadtál itt a BF világban. Még DC-ben találkoztunk anno először. Én még szerényebb voltam, nem volt D betű a nevem végén.
  • nandorb
    Legalabb a prefixedet kicserelted volna...:)
  • KáTéCé
    Olvasom is mindig a hülyeségeidet :)
  • Doomista
    Innen veszem...leszarom a steamet.
  • MR ME
    ez tökéletes lenne
  • nandorb
    Kihitte volna hogy a kis katicanak ide is van regje:)
  • NHLFAN
    talán lesz ilyen:
    http://cdgalaxis.hu/PC/18130/battlefield-bad-company-2-kiegeszito-vietnam-csak-kod.html
  • Gyuszopapa
    Egy kis off,persze ha nem baj.Landor légyszi ne töröld.
    Ha valaki szeretné látni hogy egy játékot nem kontrollerrel mutatnak be hanem egérrel és bill-el.Szeretne látni egy kis pc-s textúrát.
    Az nézzen be az új Red Orchestra HOS topikba az új fél órás játékbemutatót megnézni.Na igy kellett volna a bc2-őt elkészíteni nem foskonzolportot fabrikálni.
  • JohnConnor
    Biztos hogy Nem!
  • MR ME
    persze családban van pár, nem lesz vele gond, csak egyszerűbb lett volna lemenni a boltba és hello :)
  • False
    amugy meg valameik rokonodnak,vagy barátodnak csak van dombornyomott kártyája,szal sztem szivesen megveszi neked ha ha odaadod neki kp
  • MR ME
    na pont ezért nincs :D
  • SötétBarom
    Hehe. A suttyók most hívogatnak folyton, mert tavaly nyáron lejárt egy lombardhitelem, azóta nem használtam a kártyát, most meg lógok nekik x ezer forinttal, úgy, hogy abszolút nem használtam.

Elmennek ezek a jó kurva anyjukba.. :D
  • MR ME
    bizony van elég sok, a fizetésem kézbe kapom akkor meg minek? azért h a bank vonja le a havi pénzecskéjét nincs értelme h meglegyen, volt, lett rajta minusz x ezer emiatt azt lemondtam a csába, egyszerűen számomra baromira szükségtelen, csak a pénzt viszi
  • SötétBarom
    Több is van. :>
  • TDC Geronimo
    :O Van még ember a mai világban, akinek nincs bankkártyája? :)
  • MR ME
    csak se paypal se bankkártya, és nem is terveztem ezek intézését...
  • nandorb
    Weapon limiterrrel mennek a fegyver limitek.
  • TDC Geronimo
    Miért? Digitális disztribúció a jövő. Most egy ilyen ~1GB-os mini kieget, minek dobjanak ki DVDn? Egyszerűbb megvenni és letölteni neten keresztül. Terjesztése is ugye jóval olcsóbb és egyszerűbb.
  • False
    ha le tudjátok tiltani ezeket adminbol /és már lelehet/ akkor ez így fasza lesz főleg az ESL,a másik kicsit túlzás,de ha nem lesz rush nem fog hiányozni
  • False
    még akár jól is járhatsz vele,persze nem az első napokban,de steamen nem ritka a 70%-os leárazás pár hónapos játékokra,kiegekre meg főleg
  • MR ME
    az fantasztikus lesz...
  • TDC Geronimo
    Igen
  • MR ME
    de csak elektronikusan lehet majd megvásárolni?
  • nandorb
    4k ft
  • TDC Geronimo
    ~15 $/euro
  • Pex156
    Mennyibe kerülhet majd a Vietnam kiegészítő? kb.?
  • Bala10
    :)

csak emlékezz vissza a bc2 béta idejére:D és mégis mennyien játszanak a mai napig vele.

• eugabesz
    Alap...ha egy játékban már valamit magyarázni kell,hogy azért így meg úgy,mert ...az a játék már nem játék!
    Nem tudja eladni önmagát,azért a sok magyarázkodás,a semmitmondó trailer-ek,stb.Csupán még egy bőr,semmi több.Sajnos.
  • De8Vent
    Landor!

Köszönöm!
  • Bala10
    megveszed ezt is, mint a bc2t nem?:)
  • TDC Geronimo
    Eleve a kérdés is hülyeség volt. Ekkora mapokra felesleges a repülő és ha az alap játékban nem volt ebbe miért lenne.
  • Drang
    ezen én is jót nevettem...
    ettől függetlenül a rádiós téma tetszik... az nagyon feelinegs volt a BFV-ben is
  • JohnConnor
    Ezek hülyék!
    "Szerepet kapnak majd a játékban a repülők, mint pl. az F4 Phantom vagy a MiG-21? Ha nem, miért?
    - Mint tereptárgyak igen, de nem lesznek repülhetőek. Egyszerűen nem illenek bele egy BC2 kiegbe. De a heli is komoly, nem? :)"

A cikk további igen vicces kijelentéseket tartalmaz a DICE részéről, már már azt hiszi az ember, hogy önmagukat dicsérve megmondják nekünk, hogy mi jó és mi nem. Ezért meg pénzt mernek kérni ???
  • ILLNeo
    haveromnak már lopták el Steam Accját és ugyanilyen nevetséges összegért árulták kb 50.000 forint értékű játékokkal. NEKEM SÁNTÍT EZ A BIZNIC!!!!

Nem vádolni akarlak, csak érdekelne az eredete....
  • Drang
    Vietnam interjú...