51658
-
#38286 azok voltak a szép idők.... -
SzinesGeza #38285 De használhatnád. Pl nem kell kp, nem kell a csekkekkel sorban állni stb. -
#38284 és az nekem miért lesz jó h van egy bankkártyám amit sose használok és nulla forint van rajta, nem megy minuszba? elvagyok nélküle :) -
Borg #38283 Vagy csak le vagy maradva, már rég vannak 0Ft-os bankszámlák is. -
RoboGoD #38282 Úgy látom te is leragadtál itt a BF világban. Még DC-ben találkoztunk anno először. Én még szerényebb voltam, nem volt D betű a nevem végén. -
#38281 Legalabb a prefixedet kicserelted volna...:) -
#38280 Olvasom is mindig a hülyeségeidet :) -
#38279 Innen veszem...leszarom a steamet. -
#38278 ez tökéletes lenne -
#38277 Kihitte volna hogy a kis katicanak ide is van regje:) -
NHLFAN #38276 talán lesz ilyen:
http://cdgalaxis.hu/PC/18130/battlefield-bad-company-2-kiegeszito-vietnam-csak-kod.html -
Gyuszopapa #38275 Egy kis off,persze ha nem baj.Landor légyszi ne töröld.
Ha valaki szeretné látni hogy egy játékot nem kontrollerrel mutatnak be hanem egérrel és bill-el.Szeretne látni egy kis pc-s textúrát.
Az nézzen be az új Red Orchestra HOS topikba az új fél órás játékbemutatót megnézni.Na igy kellett volna a bc2-őt elkészíteni nem foskonzolportot fabrikálni. -
#38274 Biztos hogy Nem! -
#38273 persze családban van pár, nem lesz vele gond, csak egyszerűbb lett volna lemenni a boltba és hello :) -
False #38272 amugy meg valameik rokonodnak,vagy barátodnak csak van dombornyomott kártyája,szal sztem szivesen megveszi neked ha ha odaadod neki kp -
#38271 na pont ezért nincs :D -
#38270 Hehe. A suttyók most hívogatnak folyton, mert tavaly nyáron lejárt egy lombardhitelem, azóta nem használtam a kártyát, most meg lógok nekik x ezer forinttal, úgy, hogy abszolút nem használtam.
Elmennek ezek a jó kurva anyjukba.. :D -
#38269 bizony van elég sok, a fizetésem kézbe kapom akkor meg minek? azért h a bank vonja le a havi pénzecskéjét nincs értelme h meglegyen, volt, lett rajta minusz x ezer emiatt azt lemondtam a csába, egyszerűen számomra baromira szükségtelen, csak a pénzt viszi -
#38268 Több is van. :> -
#38267 :O Van még ember a mai világban, akinek nincs bankkártyája? :) -
#38266 csak se paypal se bankkártya, és nem is terveztem ezek intézését... -
#38265 Weapon limiterrrel mennek a fegyver limitek. -
#38264 Miért? Digitális disztribúció a jövő. Most egy ilyen ~1GB-os mini kieget, minek dobjanak ki DVDn? Egyszerűbb megvenni és letölteni neten keresztül. Terjesztése is ugye jóval olcsóbb és egyszerűbb. -
False #38263 ha le tudjátok tiltani ezeket adminbol /és már lelehet/ akkor ez így fasza lesz főleg az ESL,a másik kicsit túlzás,de ha nem lesz rush nem fog hiányozni -
False #38262 még akár jól is járhatsz vele,persze nem az első napokban,de steamen nem ritka a 70%-os leárazás pár hónapos játékokra,kiegekre meg főleg -
#38261 az fantasztikus lesz... -
#38260 Igen -
#38259 de csak elektronikusan lehet majd megvásárolni? -
#38257 4k ft -
#38256 ~15 $/euro -
Pex156 #38255 Mennyibe kerülhet majd a Vietnam kiegészítő? kb.? -
Bala10 #38254 :)
csak emlékezz vissza a bc2 béta idejére:D és mégis mennyien játszanak a mai napig vele.
-
eugabesz #38253 Alap...ha egy játékban már valamit magyarázni kell,hogy azért így meg úgy,mert ...az a játék már nem játék!
Nem tudja eladni önmagát,azért a sok magyarázkodás,a semmitmondó trailer-ek,stb.Csupán még egy bőr,semmi több.Sajnos. -
De8Vent #38252 Landor!
Köszönöm! -
Bala10 #38251 megveszed ezt is, mint a bc2t nem?:) -
#38250 Eleve a kérdés is hülyeség volt. Ekkora mapokra felesleges a repülő és ha az alap játékban nem volt ebbe miért lenne. -
#38249 ezen én is jót nevettem...
ettől függetlenül a rádiós téma tetszik... az nagyon feelinegs volt a BFV-ben is -
#38248 Ezek hülyék!
"Szerepet kapnak majd a játékban a repülők, mint pl. az F4 Phantom vagy a MiG-21? Ha nem, miért?
- Mint tereptárgyak igen, de nem lesznek repülhetőek. Egyszerűen nem illenek bele egy BC2 kiegbe. De a heli is komoly, nem? :)"
A cikk további igen vicces kijelentéseket tartalmaz a DICE részéről, már már azt hiszi az ember, hogy önmagukat dicsérve megmondják nekünk, hogy mi jó és mi nem. Ezért meg pénzt mernek kérni ??? -
#38247 haveromnak már lopták el Steam Accját és ugyanilyen nevetséges összegért árulták kb 50.000 forint értékű játékokkal. NEKEM SÁNTÍT EZ A BIZNIC!!!!
Nem vádolni akarlak, csak érdekelne az eredete.... -
#38246 Vietnam interjú...