Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnézem elõször, hogy nem-e melegszik valami,köszi szépen

Akkor azt tudom tanácsolni hogy készítsd a szopóállarcot és a googlét mert csak ezt beírva kétmillió megoldást írtak ami vagy bejött vagy nem (többnyire nem). Ennek neked kell utánanézni melyik lehet a ludas a kétmillió hardver szoftver közül mert igen kényes a játék némely esetben.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

elvileg, nem vagyok nagy hardverguru 😄

Realtek ALC889 HD audio

Milyen hangkártya van benne?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

1hetes a gép 😊 legújabb nvidia driver van feltéve rá

Váltottál közelmúltban videókari drivert?

Melegszik valamid...proci ,videókari,alaplap chipset stb.táp esetleg..

[IRAM] leader

csatlakozni tudok. játék közben kapok fehér képernyõt.

Ha nem enged felcsatlakozni abban nem nem te vagy.
Volt is hivatalos közlemény hogy õk basztak el valamit.

akkor nem is biztos,hogy nálam van a hiba?

Béla9248
A BF3 Beta óta teljesen szar ez az egész!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

miért van,hogy belépek játszani, megy egy 20-30percig a játék és fehér képernyõ bevillan ?! A hangok hallom tovább,de semmit nem látok csak a fehér képet?!

azzal úgy nem tudom, hogy mi a helyzet, de nekem originen vett digital deluxe-om van és nem kaptam hozzá vietnam kulcsot, pedig elvileg jár hozzá. másnak is ugyanez volt a gondja, írt az ea supportnak és kapott kulcsot. próba cseresznye...
Wait what? Ez biztos? Mert nekem a steam megvett BC2-t az origin Digital deluxenak ismeri fel <#vigyor>

Tatyla
valaki adna egy linket az advenced grafikai módhoz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ha origines, digital deluxe editionje van, akkor csak kérni kell az ea-tól kulcsot hozzá
bfhu-ra jött fel ez a nagyonügyes 😄

nem k/d-ra játszok hanem zászlókra/rádióra..

16,8% pontosság.. fail.. 😄D

toni1981
ja ja erre én is gondoltam, de hátha van megoldás azért kérdeztem
kösz az infót

IMYke2.0.0.0
Veszel magadnak - CDGalaxis, vagy külföld.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

toni1981
és aktiválókódot honnan tolok?

IMYke2.0.0.0
A válasz elég spártai: a "Vietnám" már a gépeden van - még pedig a Client Patch R10-es javítással már ott figyel a játékodban.

Ahhoz, hogy használhasd egy "Vietnam" aktiváló kód kell csak, és játszhatsz vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

toni1981
üvd!kérdés.
kb 1 hónappal ezelõtt az a kósza hír járt, hogy akinek megvan a BBC2 akkor októbertõl ingyen letöltheti a BBC2 Vietnamot. ki mit tud errõl????

Aha értem már a jó statotokat,ti ilyen óvodás szerverre jártok ahol azt se tudják hogy mirõl szól ez a játék.<#fejvakaras>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#nevetes1><#nevetes1> Tuti codos volt, még életében nem ült jármûben.
medic voltam, megállt elõttem a tank, ráugrottam, annyi esze nem volt hogy átüljön a gépágyúhoz, mozgolódott-forgolódott inkább, aztán megunta kiszállt, lekéseltem azt elvittem a tankját ^^,

így reggel már értem...te revolverrel mész neki a tanknak. és nyilván legyõzted....
?
<#idiota>

Ilyen hülyeséget....

Köszi.

a klánnévnek írj be egy betût, majd töröld ki 😄

Sziasztok.

Van egy olyan apró gondom, hogy a nevem elõtt megjelent az invalid szócska és nem lelem, hogy hogy kell eltüntetni.
Esetleg ha tudjátok a megoldást és azt meg is osztjátok velem, akkor azt elõre is köszönöm.

Nálam nincs semmi probléma a szokásos napi nem adja be a találatot, stb bugon kívül...azért annak valamennyire örülök hogy legalább ha a helibe belelövök egyet rakétavetõvel, 1% esély van arra hogy nem adja be a találatot, nem pedig 50% mint ha gépfegyverrel lõnék. Szerintem legyünk kicsit pozitívak is, ehehe.
....12 perc játék,amire a harmadik ujraindítás után tudtam csak szert tenni,kidob asztalig...delete.Az EA meg kapja be....

[IRAM] leader

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - kezdtem félni tõle, hogy a gond csak nálam fordul elõ...
...persze, inkább ne történne ilyen!

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Azt megadja olyankor,csak a killek nem fognak rendesen látszódni.nekem is nem egy fegyom van 980-killel platina.
IMYke2.0.0.0
Alacsony pályán azért hatásos tud lenni.

OFF:
Rohadt életbe, már másodszor dobott ki a játékból, "Megszakadt..." üzenettel...
Stat.verse nem tud frissíteni , de a játékban egyszer megkaptam a Platina Csillagot a USAS-ra, majd második játékindításkor újra csak 881-en állt az állapot.
Most pedig megint kidobott...

Bár hc-n kivül semmit nem érsz az UAV kis fostos köpködöjével,annyira gyenge.Még hc-n is 3-4 hit legalább, plusz nem látsz ki.
vagy csak...bekéne tenni a spec3ban arra a kiegre amivel tudod ezt csinálni +ba...jobb egér klikkel rambózhatsz, ballal meg ugyan úgy lövõd az atombombát.
vagy csak...

[IRAM] leader

blackfire001
Azzal a kis távirányításos helivel én csak rakétát tudok lõni, de ezelõtt láttam, hogy gépfegyverrel lõtt le. Tudok váltani vele, hogy rakéta/gépfegyver, vagy csak egy bizonyos szint után kapom meg?
Kamion? Bakker, én bemék a Tesco raktárába!
Ugorj el egy kamion sörért,mindjárt jobb kedved lesz...<#hawaii>

[IRAM] leader

Hát...faszom most elszomorítottál...
IMYke2.0.0.0
Ráhajtasz az 50-es szintre a BF3-ban is 😊

Neked tök mind1...ha a májad nem ujjul meg...cseszheted.<#ravasz1>

[IRAM] leader

Azon a napon születek újjá. <#hehe><#vigyor1><#vigyor1>
IMYke2.0.0.0
De majd lesz mire elvenni - október 28-tól...

Dark Archon
Csak nem cseszik már el végleg a BC2-t... már nem is fut a BF3 béta tudtommal, nincs mire elvenni erõforrást.