51658
-
SZU #50451 Szerintem viszonylag játszanak még vele rendesen.
Bármikor felnézek EU HC szerverekre, párszáz ember nyomja. -
RAMyMamy #50450 szerintem felejtős, magyarok kihaltak, a többi szerver meg idióta balf@szokkal van tele... kicsit szerettem volna játszani, az első szerverre, amire rámentem, a hülye "csapattársam" zsinórban 5x egymás után lelőtt, rám vadászott... a második szerveren is, mikor beléptem, a csapattársam DIREKT lelőtt.
szánalom kategória már ez a játék; illetve bocs, az ezzel játszó emberek azok -
Zsoti90 #50449 Amúgy még mennyien nyomják a bc2-t, mert készülök megvenni, a bf3-at nem viszi normálisan a gép, de ezt vinné, ezért gondolkozom ezen, csak tudni kéne, hogy a népsűrűség elég-e még egy ideig :D -
perseus99 #50448 amúgy csak nekem erroros a statverse? -
#50447 -
attila9809 #50446 hello az egyszemélyes módba a sima xm8p-t hol találom meg? -
#50445 Players at bfbcs:
3 387 215
Players online:
0
Servers:
0
Kihalt. -
#50444 Vannak még magyar BC2 szerverek? Vagy mindenki átlépett a BC3ra? -
Pr0kxY #50443 Az enyém még csíra, de igyekszem felzárkózni! ;)
/Linkelni még nem tudok, nem engedi, de ott (is) van statom nekem is ahol a Tiéd, csak Pr0kxY nickkel... ;) /
Dobhatsz 1 meghívót, majd viszonzom. ;)
-
#50442 Közben, 2011. december 01-el indítottam egy másik katonát, aki jelenleg 27-es szinten van... :)
A harc nem szokott gondot okozni, ellenben a kaki netem annál inkább :(
Szívesen harcolok majd veled egy csapatban :) -
Pr0kxY #50441 Jól látom? 50-es rank? Akkor Veled leszek azon a pályán! :D -
#50440 Akkor gyere majd fel néha a Noob 150-re :)
Én ott szoktam rontani mások kedvét :) -
Pr0kxY #50439 Köszi, hétvégén remélem, h már jó lesz! :)
Aki gondolja felvehet egy golyófogót személyemben: Pr0kxY
Bár még csak "noob" nevű pályákon játszom, h legyen esélyem. -
#50438 Üdv.
Biztos nem örökös ban-t kaptál.Max 1 hetest kick-et szvsz. Próbálgasd! -
Pr0kxY #50437 Sziasztok!
Még viszonylag új vagyok a BFBC2 játékban /nick: Pr0kxY ; 7.szint/, és sajnos beleestem egy hibába, miszerint valószínű, hogy egy szabályt megszegtem. Sztem a 10 kill után nem csak késsel, gránáttal öltem ezen a szerveren: "noob level 0-19. level 20+ use pistol,knife & handgrenade ONLY"
Sajnos dec. 10 óta nem enged be, ezzel a hibaüzenettel: "You have been kicked from the game: The reason is: Read the rules"
Valóban nem szándékos volt, 13/6 (K/D) arányban fejeztem be a pályát, egyszerűen nem figyeltem.
Van ötletetek, hogy lehetne írni az adott szerver adminjának vagy bárkinek, h engedélyezzen? Vagy már mind1? Kedvenc szerverem és tessék, elcseszem... :( :(
Új soldiert nem is tudok, de nem is akarok létrehozni, mivel az 0-ás statos lenne...
Köszi szépen segítségeteket!
Üdv,
Pr0kxY -
#50436 Mastercard -
Axl Rose #50435 Lényeg, hogy dombornyomott legyen.
-
#50434 mert a Maestro egy fosadék, semmire nem jó gyakorlatilag, csak boltokban vásárolni vele -
HUN BECSEHELY #50433 Támogatott kártyák nincsennek feltüntetve?Mert mostanába csak a Mastercard-ot fogadják el sok helyen. -
#50432 Origin-en próbálok vásárolni, viszont a kártyámra azt írja nem támogatott.
Maestro van, mi kell neki Mastercard? -
HUN BECSEHELY #50431 Hali.
Mitöl van az,hogy mielött betöltené a mappot,mindig kibom a Játék? -
perseus99 #50430 fúúú de utálom azokat az embereket akik nem tisztelik a másik csapatot... miénk az összes pont direkt nem megyünk be a bázisukra hogy ne abból álljon a játék hogy be spawnolnak és kinyírjuk őket és esélyük se legyen kikászálódni onnan, fordult a kocka övék volt az összes pont és körbe vették a bázisunkat és csak lőttek nem bírtunk kiszabadulni -
perseus99 #50429 cserélni akarom mert elég régi... ha 10 játékosnál több van akkor már laggolok, meg be szeretném majd szerezni bf3-at is ahhoz ez nem jó...
amúgy a procim amd athlon 64 x2 4200+ -
#50428 Nem kell cserélni procit, ha rendesen újrapasztázod, és a hűtőt portalanítod, illetve - ha kell - lecseréled nagyobb légmennyiséget megmozgató verzióra.
-
perseus99 #50427 néztem most én is és igazad van a procim túl melegszik... remélem nemsokára összejön egy új procira a pénzem :D -
OWEN24 #50426 emelkedett* -
OWEN24 #50425 Szerintem a procid túlmelegszik, nekem 1 óra játék alatt 8-9 fokot emelkedik a hőmérséklete. -
perseus99 #50424 oksa köszi! -
eugabesz #50423 Valamid melegszik és akkor éri el a csúcsot...egy portalanítás,hőmérséklet mérés nem árt... -
perseus99 #50422 miért dob ki meccsek után? elsőre belépek játékba akkor 1-2 alkalommal működik rendesen és egyszer csak gondol egyet és azután folyamatosan kidobál ha vége a meccsnek... -
Leky #50421 Az mitől lehet, hogy játék közben bekapcsolva volt a "belső" mikrofon, pedig soha nem használtam és szerintem a menüben sem állítottam semmit? Ha jól tudom akkor az ALT gombot kellett volna ehhez nyomni nem? A menüben a Voice Over IP ezt az opciót takarja? Hogyan kell ezt a lehetőséget teljesen kilőni, hogy csak a pl. a Skypeon keresztül beszéljek a társakkal, de a játék belső "hangcset"-je nem működjön. Köszi előre is. -
#50420 Szívesen. -
#50419 I2K-nak köszönet a magyarításért! (= -
N00bito #50418 jah már jó köszi -
RAMyMamy #50417 jelentkezz ki és vissza, ezt addig csináld, amíg jó nem lesz -
N00bito #50416 nem 8 as hanem 18 as szintű -
N00bito #50415 sziasztok volna 1 problémám és kérném a segítségeteket mikor legutóbb játszottam 8 a szintű és volt 1 csomó fegyverem , most meg semmi alap fegyverek meg minden újra kivéve a szintem. -
#50414 Feltételeztem, hogy megvásároltad a csomagot... a Specact Kit nem ingyenes. -
attila9809 #50413 nem mert ahogy nekem itt online kijelzi hogy meg van de nem tudom használni -
#50412 Szerintem, ahogy a PC-n is: kiválasztod a fegyverválasztó menüben.