51658
  • IMYke2.0.0.0
    Bronz: 1-21 rangú ellenfél.
    Ezüst: 22-45 rangú ellenfél.
    Arany: 46-50 rangú ellenfél.
  • SZU
    Egyébként mit jelent a dögcédula színe, hogy ha valakit megkéselek? Mert találtam bronz, ezüst, arany dögcédulákat.
  • Ley Roland
    Van egy eladó BC2 accom Vietnammal együtt! A játékos origin-en vásároltam! Érdeklődni privátba!
  • KaBuTo666
    Ha 0%-t ír nála akkor képzeld el azt hogy 0,01%-n van.
  • SzocsA
    ja és még tudjátok mit bírok?
    az hogy lehet hogy megöl és mikor őt mutatja a kamera, az életnél 0% HPt mutat de még él?????? ez hogy lehet????
    a másik meg mindig úgy halok meg, hogy megölöm, de még ő is lő és megöl engem! pfff
  • perseus99
    a jármű képességeknél van egy olyan hogy füst azt írja rá hogy füst gránátot lő ki hogy eltakarja a szövetséges egységeket vagy valami ilyesmit és ezt hogy lehet aktiválni?
  • attila9809
    boldog karácsoonyt
  • HUN BECSEHELY
    Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!!!!
  • attila9809
    hello nincs valakinek olyan ismerőse akinek van ps3-ja?és kapott egy újjat és egy teljesen új proflit csinált új mailel mindennel és bekell írni a VIP códot csak már a másik gépen használta és nem fogadja el olyankor mi a teendő???
  • perseus99
    ha minden igaz jövőhét csütörtöktől lagg nélkül fogok játszani :D amúgy ha gondoljátok felvehettek barátnak (Barcelona95)
  • zotya10002
    Persze!!

Helló!
  • HUN BECSEHELY
    Napot.A WIN7-t támogatja a Játék?
  • Pr0kxY
    Ma én is medic-elek, mivel még csak kipróbáltam, de kevés sikerrel.De majd ma! :)
    A sniper pedig nekem abszolút nem gyere be, harcolni és a tűzvonalban szeretek lenni, na meg szerelni! :D
    statom: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Pr0kxY
    Ki miben jobb, ki mit részesít előnyben. :)

A 100/4 egyértelmű camp + talán csalásgyanús.
    Nálam volt már olyan, h túlélte a tankkal átmenést, a késelést is, na azon nagyon néztem. Csalók mindenhol vannak, ezen túl kell esni.
  • RAMyMamy
    ha nem tartod*
    upsz, reggel van még :D
  • RAMyMamy
    amit multiban toltam eddig, annak kb. 2/3-át a medic teszi ki. simán eltalálsz bármit lmg-kel, ha tartod lenyomva a bal egérgombot fél óráig :) plusz, meg tudod magad gyógyítani, ergo, ha ügyesen használod ki az "adottságait", nem halhatsz meg olyan sokszor
    de a 100/4-es stat valóban gyanús

Pr0kxY: valószínűleg a kommentelő nagyon érthet hozzá.. a magyarítás olyan fájlokat nem ír felül, ami befolyásolná a PB működését, így nyugodtan használhatod
  • Pr0kxY
    Köszi, este kipróbálom! ;)
  • SzocsA
    Én is ezt használom! még nem dobált ki a PB eddig! csak egyszer de akkor nem volt fent a magyarosítás! Eredeti steames verzióm van!
  • Pr0kxY
    Sziasztok!
    Leszedném a magyarítást a játékhoz innen =>
    http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1419/battlefield_bad_company_2, viszont azt írja egy ott kommentelő, h ezt a PB hackelésnek veszi és kidob a játék ha online tolom.
    Van aki már használja ezt úgy, h már a feltelepített PB után rakta fel a magyarítást? Megy minden rendesen online?
    Krisz
  • Gyuszopapa
    Hát az aimbot.
  • SzocsA
    hát darálni darálhatsz, de el is kéne találni őket!
    elég messziről leszedett két golyóval faházakon át! 100/4 es statot csinált!
  • perseus99
    én eddig még nem találkoztam csalóval, igaz ritkásan játszok :D de azért pár érdekes képességű ember van ebben a játékban is...
  • RAMyMamy
    medic-hez egyáltalán nem szükséges aimbot, hogy darálni tudj...
  • SzocsA
    sok a csaló ebben a játékban?
    azt hogy csinálja pl az arica habor pályán támadóként, tankkal, majdnem a kezdő helyéről, eltalálja a B bázist? ha felteszem az optikát akkor sem látok el odáig! :D
    múltkor jött egy aimos medickel játszott és csak darált!
    de leginkább az zavar hogy megölöm és még ő is megöl! pedig már rég kiírta hogy kinyírtam! szinte mindig így halok:D
  • Nono76
    Akit érdekel Originen csak ma 5 euró a játék!
  • HUN BECSEHELY
    [IMG][/IMG]

Ez miért van?
  • Look at the cat
    Mióta van bf3 is sosincs szinte lagg , korrekt csapatmunka, jó a játék!!!
  • Look at the cat
    static.cdn.ea.com/dice/u/f/bfbc2/Static/BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch.exe
  • Look at the cat
    BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch.exe
  • csokikutya
    vki tudja, honnan tölthetném le egyben az összes update-et mert rosszalkodik az auto update
  • HUN BECSEHELY
    Én a Steam-en keresztül játszom vele,de dobozosan vettem meg.
  • perseus99
    köszi működik :D
  • perseus99
    steamen is meg lehet venni?
  • HUN BECSEHELY
    Miért nem megy a Játék Steam-en?Vagy nálam van a hiba?
  • IMYke2.0.0.0
    Azoknak, akiknek hozzám hasonlóan tele van a háta azzal, hogy a http://bfbcs.com lassan updatel, illetve a http://bfbc2.statsverse.com egyáltalán nem működik:
    http://www.bfbc2.eu - KLIKK RÁM!

Jobb oldalon beírod a BFBC2-beli katonád nevét, és villámgyorsan megkapod az aktuális statisztikádat.

• Zsoti90
    hát akkor szerintem rövid időn belül be is szerzem :D
  • SZU
    Ha erősebb gépem lenne, biztos kipróbálnám a BF3mat, de addig is elégedett vagyok ezzel.

Kicsit idegesít, ha sokszor nyírnak ki CG-vel, meg GL-el. Vagy a támadóként a csapat fele sniper. De ez minden konkurens fps-ben így van sajnos.
  • HUN BECSEHELY
    Sok ismerösöm van,akik ibkább ezt választják,mint a BF3-at.
  • Pr0kxY
    Elég sokan játszák, esténként még néha várni is kell...
    Nagyon sok jó arc van, de persze vannak hülyék is, de melyik online játékban nincsenek?
    Megvan a BF3 is, ez is+vietnam, de ezzel többet játszok, hiába a BF3-ban a DICE2, ott még most sok a nagyonhülye...de kinek mi ugye...
  • HUN BECSEHELY
    Üdv.Tényleg nem megy a Game?Vagy csak nekem nem indul el.
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig azt hittem, hogy csak nekem: