51658
-
#50491 Bronz: 1-21 rangú ellenfél.
Ezüst: 22-45 rangú ellenfél.
Arany: 46-50 rangú ellenfél. -
SZU #50490 Egyébként mit jelent a dögcédula színe, hogy ha valakit megkéselek? Mert találtam bronz, ezüst, arany dögcédulákat. -
#50489 Van egy eladó BC2 accom Vietnammal együtt! A játékos origin-en vásároltam! Érdeklődni privátba! -
KaBuTo666 #50488 Ha 0%-t ír nála akkor képzeld el azt hogy 0,01%-n van. -
SzocsA #50487 ja és még tudjátok mit bírok?
az hogy lehet hogy megöl és mikor őt mutatja a kamera, az életnél 0% HPt mutat de még él?????? ez hogy lehet????
a másik meg mindig úgy halok meg, hogy megölöm, de még ő is lő és megöl engem! pfff -
perseus99 #50486 a jármű képességeknél van egy olyan hogy füst azt írja rá hogy füst gránátot lő ki hogy eltakarja a szövetséges egységeket vagy valami ilyesmit és ezt hogy lehet aktiválni? -
attila9809 #50485 boldog karácsoonyt -
HUN BECSEHELY #50484 Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!!!! -
attila9809 #50483 hello nincs valakinek olyan ismerőse akinek van ps3-ja?és kapott egy újjat és egy teljesen új proflit csinált új mailel mindennel és bekell írni a VIP códot csak már a másik gépen használta és nem fogadja el olyankor mi a teendő??? -
perseus99 #50482 ha minden igaz jövőhét csütörtöktől lagg nélkül fogok játszani :D amúgy ha gondoljátok felvehettek barátnak (Barcelona95) -
#50481 Persze!!
Helló! -
HUN BECSEHELY #50480 Napot.A WIN7-t támogatja a Játék? -
Pr0kxY #50479 Ma én is medic-elek, mivel még csak kipróbáltam, de kevés sikerrel.De majd ma! :)
A sniper pedig nekem abszolút nem gyere be, harcolni és a tűzvonalban szeretek lenni, na meg szerelni! :D
statom: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Pr0kxY
Ki miben jobb, ki mit részesít előnyben. :)
A 100/4 egyértelmű camp + talán csalásgyanús.
Nálam volt már olyan, h túlélte a tankkal átmenést, a késelést is, na azon nagyon néztem. Csalók mindenhol vannak, ezen túl kell esni. -
RAMyMamy #50478 ha nem tartod*
upsz, reggel van még :D -
RAMyMamy #50477 amit multiban toltam eddig, annak kb. 2/3-át a medic teszi ki. simán eltalálsz bármit lmg-kel, ha tartod lenyomva a bal egérgombot fél óráig :) plusz, meg tudod magad gyógyítani, ergo, ha ügyesen használod ki az "adottságait", nem halhatsz meg olyan sokszor
de a 100/4-es stat valóban gyanús
Pr0kxY: valószínűleg a kommentelő nagyon érthet hozzá.. a magyarítás olyan fájlokat nem ír felül, ami befolyásolná a PB működését, így nyugodtan használhatod -
Pr0kxY #50476 Köszi, este kipróbálom! ;) -
SzocsA #50475 Én is ezt használom! még nem dobált ki a PB eddig! csak egyszer de akkor nem volt fent a magyarosítás! Eredeti steames verzióm van! -
Pr0kxY #50474 Sziasztok!
Leszedném a magyarítást a játékhoz innen =>
http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1419/battlefield_bad_company_2, viszont azt írja egy ott kommentelő, h ezt a PB hackelésnek veszi és kidob a játék ha online tolom.
Van aki már használja ezt úgy, h már a feltelepített PB után rakta fel a magyarítást? Megy minden rendesen online?
Krisz -
Gyuszopapa #50473 Hát az aimbot. -
SzocsA #50472 hát darálni darálhatsz, de el is kéne találni őket!
elég messziről leszedett két golyóval faházakon át! 100/4 es statot csinált! -
perseus99 #50471 én eddig még nem találkoztam csalóval, igaz ritkásan játszok :D de azért pár érdekes képességű ember van ebben a játékban is... -
RAMyMamy #50470 medic-hez egyáltalán nem szükséges aimbot, hogy darálni tudj... -
SzocsA #50469 sok a csaló ebben a játékban?
azt hogy csinálja pl az arica habor pályán támadóként, tankkal, majdnem a kezdő helyéről, eltalálja a B bázist? ha felteszem az optikát akkor sem látok el odáig! :D
múltkor jött egy aimos medickel játszott és csak darált!
de leginkább az zavar hogy megölöm és még ő is megöl! pedig már rég kiírta hogy kinyírtam! szinte mindig így halok:D -
Nono76 #50468 Akit érdekel Originen csak ma 5 euró a játék! -
HUN BECSEHELY #50467 [IMG][/IMG]
Ez miért van? -
Look at the cat #50466 Mióta van bf3 is sosincs szinte lagg , korrekt csapatmunka, jó a játék!!! -
Look at the cat #50465 static.cdn.ea.com/dice/u/f/bfbc2/Static/BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch.exe -
Look at the cat #50464 BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch.exe -
#50463 vki tudja, honnan tölthetném le egyben az összes update-et mert rosszalkodik az auto update -
HUN BECSEHELY #50462 Én a Steam-en keresztül játszom vele,de dobozosan vettem meg. -
perseus99 #50461 köszi működik :D -
perseus99 #50460 steamen is meg lehet venni? -
HUN BECSEHELY #50459 Miért nem megy a Játék Steam-en?Vagy nálam van a hiba? -
#50458 Azoknak, akiknek hozzám hasonlóan tele van a háta azzal, hogy a http://bfbcs.com lassan updatel, illetve a http://bfbc2.statsverse.com egyáltalán nem működik:
http://www.bfbc2.eu - KLIKK RÁM!
Jobb oldalon beírod a BFBC2-beli katonád nevét, és villámgyorsan megkapod az aktuális statisztikádat.
-
Zsoti90 #50457 hát akkor szerintem rövid időn belül be is szerzem :D -
SZU #50456 Ha erősebb gépem lenne, biztos kipróbálnám a BF3mat, de addig is elégedett vagyok ezzel.
Kicsit idegesít, ha sokszor nyírnak ki CG-vel, meg GL-el. Vagy a támadóként a csapat fele sniper. De ez minden konkurens fps-ben így van sajnos. -
HUN BECSEHELY #50455 Sok ismerösöm van,akik ibkább ezt választják,mint a BF3-at. -
Pr0kxY #50454 Elég sokan játszák, esténként még néha várni is kell...
Nagyon sok jó arc van, de persze vannak hülyék is, de melyik online játékban nincsenek?
Megvan a BF3 is, ez is+vietnam, de ezzel többet játszok, hiába a BF3-ban a DICE2, ott még most sok a nagyonhülye...de kinek mi ugye... -
HUN BECSEHELY #50453 Üdv.Tényleg nem megy a Game?Vagy csak nekem nem indul el. -
#50452 Eddig azt hittem, hogy csak nekem: