51658
-
#39280 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!próba -
#39279 Valóban kissé elbagatellizáltam a dolgot. Na so was:
Sapphire hd4670 512mb DDR3
2x1Gb Kingston DDR2 ram
AMD Athlon x2 4200
Asus M4N78-AM
-
Pex156 #39278 Az új patch bz...meg semmit! Gyakorlatilag az új patch óta nem tudok játszani.
-"Updating your stats" akár 2 percig majd jelzi, hogy egyes a rangom. Ok leszarom.
-Majd csatlakozom a kiválasztott 66 pingű szeróra majd abban a pillanatban, hogy betölt ledob a szerverről.
-
Csak kérdeztem...xD -
Landor #39276 -
eugabesz #39275 Annyi??Na bazz...ha már 0,8 vagy ne adj Isten 1 feletti lesz,olcsóbb lesz a fogpiszkáló a karakózhörcsögi tacskóban,vagy mi lesz akkor??
Asszem 1 azaz egy alkalommal láttam a statomat,ha jól emlékszem a statverse-n,valamikor úgy 16-os szint körül...
Annyira érdekel,hogy kettőt a játék után azért megjegyeztem,mikor Valparaiso-n 17/1 volt,meg mikor White Pass-on 0,11...ennyi maradt meg az emlékeim közt.
Én azért szoktam játszani,hogy jól elökörködünk a csapattal,ha kell,"meghalok" bármelyik csapattársamért,néha szerver elindító vagyok,néha spawn-pont,tisztába vagyok a képességeimmel,jah és köszi,jól vannak az idegeim,ha még valaki a pár százezres hitelemet is kifizetné,még fütyörészni is volna talán kedvem. -
#39274 Infó a patchről! -
#39273 Ne tanitsd jol? Talan tudom... -
#39272 Multigaming.hu-nak is be van lőve a stat.
Amúgy arra lehet jó, hogy látod, az adott szerverre vonatkozó statodat -
#39271 Szép a 0.60 K/D arányod. Hogy bírod idegekkel? :-) -
#39270 Jah kb.:D
Amugy gabesz nemtom mit izgulsz? Csinald meg ha annyira konnyunek gondolod. kb. 1-2hetnek ezzelott probalkoztunk ezzel akkor nem ment. Most ujbol fel orat eloszor utana meg felet meg rajottunk mi baja van. -
eugabesz #39269 Pár kattintással megoldható,am nem sok értelmét látom,de mind1,ők tudják...vagy mégsem? -
#39268 Ugye tudod, hogy ezért most jó pár ősi bfhu-n játszó kocka még jobban rá fog kockulni a szerveretekre? -
#39267 Battlefield.hu Szerveren tarolodnak a chat es a jatek szerveren jatszott K/D aranyok meg ilyenek mostantol szamitva 2oratol. -
#39266 nem -
#39265 Én még máig el sem olvastam a patch leírást...valami új pálya meg új heli került bele nem? -
eugabesz #39264 Olvass vissza ,emígy... -
#39263 Ez az új patch mit javít amúgy? -
eugabesz #39262 Config leírása nélkül szinte semmilyen választ nem kapsz...
Vagy úgy gondoltad pc-n valaki úgy kapásból eléd teszi a megoldást...naiv... -
#39261 Heló mindenkinek, a következő gondom lenne:
A játék állandóan fagy. Általában ha szerverre csatlakozok, de néha megesik, hogy a menüben a login közben fagy ki. Természetesen eredeti,így hát nem értem, mi lehet a gond. Normális választ kérnék, előre is köszi! -
#39260 sajnos engem, minket PTD tagokat nem szeretnek a CSFT -sek.. :) aminek meg van a maga előzménye.....
így nem is nagyon kommunikálnak velünk, viszont előszeretettel kickelnek, bannolnak minket, bármelyik BF játékról is legyen szó... :)
egyébként azért érdekelne a dolog, mert baromi jó pingeim szoktak azokon a szervereken lenni.....és kiváncsi vagyok, hogy hol lehet a szerver. -
RoboGoD #39259 Jelzem, hogy ma is tele van magyarokkal a HUN4CE szerver. -
#39258 pont azért, mert a kill cam nincs HC-n -
eugabesz #39257 felmész,jáccol kérdezel...
-
#39256 a szerver üzemeltetők közül tudja valaki azt, hogy honnan lehetne megtudni egy adott szerver szolgáltatóját?
konkrétan a cseh CSFT szerverre lennék kiváncsi. -
#39255 Az a valami amit bejelentenek egy jelentéktelen cím lesz. Amúgy meg van akkora ez a stúdió, hogy belefér ennyi. Eleve vietnamon se lehet rajta csak max 5-6 dev. Annál többet annak az elkészítése nem nagyon igényel. BF3at meg elér régóta csinálják már. Ott azért valamivel nagyobb csapat dolgozik :) -
#39254 Igen meg a szarul elbaszott patcheken:D -
Borg #39253 Logikusan, mivel HC-ben nincs killcam. -
#39252 de akkor ezek most egyszerre 3 játékon dolgoznak vagy, hogy van ez? ugye a vietnam,bf3 meg amit be fognak jelenteni....ahelyett h egyre koncentrálnának -
#39251 "zh1nt0
It's been an awesome day. Showing Vietnam here in London. Awesome stuff is sure to hit the community on Friday."
Pénteken jönnek majd az infók. -
#39250 Csak néha túl sok a lesz, de majd meglátjuk mi lesz! :D -
#39249 Az lesz, mivel eleve az jelenti majd be, aki az ingyen bf játékért felelős. Az se elképzelhető, hogy valami fos facebook játék lesz :D Lesz még vietnam infó is, mert azt is bemutatták. Lehet lesz végre megjelenési dátum is. -
#39248 szerintem valami ingyenes hülyeség lesz az....
@shaddam: elmondod Landornak a játékbeli nicked ő meg kirakja -
#39247 Hogy csináltad hogy a fórumon a játékbeli nicked írja ki? -
#39246 Új Battlefield játék bejelentése pénteken? -
#39245 Hm... Bf.hu-n teszteltuk anno. FF ON meg kill cam on volt es szurke halal fejet mutat. -
#39244 a szürke a modified (nem full HC szeróknál van ha jól rémlik), a sárga a teljesen HC-nál. -
#39243 +Annyi hogy nincs kill cam v barat sebzes van. -
#39242 Amúgy a szürke hc-jel miben jelent másabb szabályokat? -
#39241 Meny a Multigaming-re vazze... az 32-es HC:)