Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Vannak - utóbbi javára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SpecAct kitet meg kell hozzá venni, amiben csak skinek vannak, asszem
van valami lényegi különbség RPG és a Carl Gustav között?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Holdpro
Köszönöm a választ sikerült..
Még 1 kérdés SA fegyver hogy szerezhetõ ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

lol most nézem hogy 3at írtál<#falbav><#idiota><#eplus2>
de hát eredeti!<#falbav> Steames vagy be kell reggelni EA accra az originre?
de miért csinálja?
Cujo HuN
akkor nem csak nekem van 😄

lolSL
addig kickel a pb amíg nem veszed meg a bf3t

Ez micsoda?
Cujo HuN
Sziasztok!Olyan problémám adódott hogy a pb állandóan kidobál a multiból "corrupt module list" szöveggel.Tudnátok erre valami megoldást?A játék természetesen eredeti....

IMYke2.0.0.0
A képen látható oldalra belépsz és a kijelölt menü opciót választod.
Belépsz a katonáddal és bejelölöd, melyik játékod van meg:

Ugyanezt elérheted, ha regisztrált vagy - és ugye az vagy - az Electronic Arts honlapján.
Belépsz, majd a "My Games" alatt kiválasztod a legördülõ menübõl a Platformot, és a játékot - majd hozzáadod a profilodhoz.
Ha online játszottál a Battlefield Heroes-zal, akkor azt is beleszámolja a "Veteran" rangba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Holdpro
BF 1-2-3 van BC2 és valami BF kieg, mind eredeti

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Az lényegtelen,a beregisztrál játékaid nézi,tehát kulcs alapján...

[IRAM] leader

Holdpro
Csak nem értem mit kell csinálni, szinte minden játékban más a nevem, Kivéve itt és BF3ban egyezõ

ha nem kapod meg automatikusan, akkor szerintem írj az ea supportnak
Holdpro
Jó nekem is kell olyan mert van vagy 4 játékom BFbõl..

Fpocok
Az a veterán rankot mutatja azt hiszem. Hogy hány másik játéka van még a bf accountján.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Holdpro
Játékban gondoltam Kockában vagy egy szám

Fpocok
Így van. ha adsz nevet, akkor kirakja, hanyas vagy. Van fehér, fekete, szürke, meg másik szürke változatban.

IMYke2.0.0.0
1. Megadod a házigazdánknak a BF:BC2-ben használt neved - mondjuk: Holdpro80
2. és kiválasztod a színt és megkapod.

Holdpro
Srácok nevek elõtt látok számokat azt hogy lehet ?

SubZero911
Danke!

Nem tudom miért ezt vette, az õ dolga...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Az úgy nem fog menni mivel be van regisztrálva egy EA account-ra a cd kulcs. Csak úgy tudod mûködésre bírni, ha elkéred a EA accountját is az eladónak. Gondolom azt nem adja oda. Vissza kell kérni a pénzt, mert így használhatatlan. Nem is értem miért nem boltit vett, már fillérekért adják.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

SubZero911
Ja persze használtan vette.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Sziasztok!

Segítség kéne! Egyik családtagom vett egy BC2-õt, de a szériaszámot nem engedi beregisztrálni új ACC-ra, mert az írja a játék, hogy használatban van. Van ere megoldás, vagy az eladó hibázott? És mi van, ha nem lehet elérni az eladót?

Köszi elõre is!

Ellentétben a Battlefield 3-al itt akármennyi katonát tudsz csinálni és a elõzõ nem törlõdik ki.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

lehet csinálni két profilt a játékban? ami elõtte volt nem törlõdik ki stb? Steamen?
amúgy ma játszanék vele elõször elég durva a CSS hez képest! vagy fura!
Nálam is eddig az Originben csak a Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe verzió volt most, hogy beléptem az Originbe megjelent egy Bad Company 2 is. Ki érti ezt?

zooleeh
Ertem en csak az a furcsa nekem hogy a Limited edition mar megvolt ,arra vettem meg a vietnamot ,amit jatszotttam is utanna csak egyszer megjelent a DD Edition is es addg nem volt ,tehat ket jatek van egymas mellett az oiginbe

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Fpocok
BC2DDE=BC2+VIETNAM

abban benne van a vietnam is, úgy tudod aktiválni, ha kaptál/kérsz hozzá kulcsot az ea supporttól, de nálad akkor mindegy, mert már megvetted
zooleeh
Sziasztok megvasaroltam anno a BC2-ot ,utanna a Vietnam DLC-t,a jatekot betettem az orogin-be is .Tegnap este inditom az origin es az en BC2-om mellett ott virit a BC2-Digital Delux edition is kulon ,ez most mi a tura akar lenni en nem csinaltam semmit<#fejvakaras>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

<#integet2><#taps><#worship>

[IRAM] leader

Megvédünk,akár az életünk árán is, de ha nem sikerülne,akkor megbosszulunk 😊
Metalmilitiakid
Nõt igen :o

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BF3ban leakarlak késelni...😄
Fpocok
Verekedni akarsz e? 😄

Hát megmondom neked õszintén, hogy férfit még nem ütöttem meg.
Fpocok
BF3 sem jobb mint a BC2. Vannak benne Jetek meg új mapok. Hibák, hiányosságok ugyanazok, plusz vannak benne újak.

Ja, te és a gorilláid? <#ijedt><#ijedt><#unalmas>
Ok.De csak azért,mert a közelembe sem jutsz,KicsiRigó<#ejnye1>...elmondanám,engem megvédenek a csapattársak.Vagy nem.<#nemtudom><#vigyor> De az már másik mese.

[IRAM] leader

Miért ne jöhetnének újabb patchek a BFBC2höz? Gondolkozz már! Péntektõl BF3! BFBC2 UNINSTALL...BF3 INSTALL. Ezzel meg is bosszultad a BFBC2 szemetet. Na meg a lemezt leviszem a mûhelyben és különbözõ kínzó eszközökkel megkínzom. Tokja természetesen kell. Azt nem bántom mint ahogy téged sem BF3ban. <#hehe><#mf1>
Isten õrizz!Még eddig minden pach-el elrontottak valamit....most már csak maradjon..

[IRAM] leader

Tower Guard
Óhh értem. Köszönöm!
Hát ez meg elég szomorú hogy ilyeneket csinál, legalább a patch segítene ez ellen. 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Kilehet löni 1 tankot 1 lövésre ha az full HP-S Persze 1 másik tankal!

Szerencsés vagy,engem asztalig szokott,mindenféle felirat nélkül....
invalid= írj bármit a klán-tag helyére,jelentkezz be,majd ki és töröld...nem lesz ott többet.

[IRAM] leader

Tower Guard
Oks újratettem.
Márcsak azt nem értem a nevem elõtt miért van szöveg, és elõfordul hogy kidob a bad company 2 mûködése leálllt felirattal.
Tapasztalt valaki ilyet patch után? :S

Aki tud segíteni annak elõre is köszönöm

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

(bocs, kicsit sok az "állandóan")

Tegnap voltam egy szerveren ahol néhány figura állandóan "ultra (6-os) killeket" nyomott állandóan. Sosem láttam még ilyet. Mármint másoktól sem. Én örülök ha a triple-killek összejönnek néha. 😊

IMYke2.0.0.0
A magyarítás újra feltehetõ rá, gond nélkül mûködni fog.

A játék, nos, az mintha kicsit jobban futna multiban.