Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bandika64

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Wookie party...

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Igaz csak a héten kezdtem el játszani a BF2-t, de a sniperek már a legelsõ alkalommal belopták magukat a szívembe<#vigyor>. Viszont az egyik pályán (nem tudom a nevét. Egy kõsivatag és van egy nagy kikötõ rajta, meg vasúti híd) mikor már többször voltam a class választó képernyõn, mint a játéktéren, nem restelltem óvatosan megkerülni az ellenfelet és hátulról meglepni õket<#idiota> Egy nagy beton (vagy vas) kerítés mögött guggolt 4 sznájper. Csodás látvány volt...fõleg, amikor egy egész rakaszni lõszert beléjük pumpáltam<#violent>
Ja, persze rögtön jött a "noob" meg "cheater" duma<#vigyor>

ReTeK
az SVU az a támadó/kempelõ wookie fegyver picit szarabb mint a vss, a használójában van még spiritusz nem úgy mint a sunyi M-es sniper fegyvereket használó nyuggerek, akik mozogni már nem képesek csak ülnek és várnak ... néha elalszanak, persze a szemük se ér sokat azért kell nekik a nagy zoom :-)

G3 az elég jó HC-n

Tono34
G3 HC nagyon jó, normálon annyira nem mert kicsi a tár.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Black Ghost
A G3 engi fegyónak szerintem kurva jó.
xXtamasXx
nah akkor szerintem szar fegyver(ek): PKM, SVU, G3 ,M14 MOD 0 ENHANCED, Thompson és a 2 autoshoti DE elismerem h nagy része nekem azért szar mert nemtudok velük lõni
<#lama>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

A szûrõk melletti jelölõ-négyzetekbõl vedd ki a pipát és az x-et. Legyen üres mind. Így már biztosan rátalál a "HUN" szerverekre.
Amikor elindítottam a játékot nem is volt hajlandó betöltõdni, egybõl kiírta, hogy update-elni kell. Fél óráig tartott, míg felpatch-elte magát és csak utána tudtam játszani. Szóval nem valószínû, hogy patch gond lenne. Ezt a HUN dolgot kipróbálom majd. Köszi.

KáTéCé
A játék keresõjébe írd be nagy betûkkel, hogy HUN. Ha így sem talál egy szervert sem akkor vagy a szûrõk vannak el állítva, vagy nincs fent neked az aktuális patch.

Srácok, a bannerben vannak ezek a magyar szerverek. Hogyan lehet csatlakozni rájuk? A játék saját server browserét használom, de ott egyik szervert sem találom az itt felsoroltak közül.

Szerintem nyugodtan megveheted én sem bántam meg. Csalók vannak mindenhol, de a PB dolgozik rajta, hogy egyre kevesebb legyen. A MOH bétát én is kiprobáltam és az nagyon gáz ehhez képest egészen más kategória.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Tökéletesen fut a game csak állandóan kidob a desktopra. Fõleg singleben és rohadtul nem lehet így jáccani vele. Legfrisseb VGA driver és eredeti a játék. Tud valaki valami megoldást ?

kipróbáltam, ûberbrutál. mától így nyomom😄

ráadásul c4 rulez

The Protector
Ennek a gamenak is olyan pocsék a hit-reg-je mint a MOH betanak?Vagy azért élvezhetõbb?
Valamint vannak benne cheaterek meg vérpistikék.Szeretnék multizni/megvenni és nem akarom h egy szart kapjak a pénzemért.
A single bitang jó,nálam alázza a COD-ot.És azért letenném a fejlesztõknek a tiszteletet azzal h megveszem,bár ha ratyi a multi akkor inkább késõbbre halasztom a vételt mikot BUDGET áron lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hááát, hogy hányszor lõnek/szúrnak hátba (vagy ahonnan nem látod), az nem azon múlik.
De mondj egy fegyvert ami szerinted "rossz", kíváncsi vagyok mit tudok vele összehozni. 😊

xXtamasXx
nem azt mondtam, h a legjobb hanem, hogy az EGYIK legjobb , nem mindegy...

@Geza: azt ne mondd h a fegyveren nem múlik

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Semmi baj, Tamas! Legkozelebb VSS wookiet jatszunk!(Lehet, hogy ma delutan.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hamed
A VSS hc-n csak siman odabasz, nekem sztem azzal lett meg leggyorsabban a platina. Automata puskakkal meg a sniperkedes is elvezetes tud lenni, nem az van mint a tobbinel, hogy belelosz, nemadjabe, puskafelhuz, belenezel, holazellen, bazmegittvan, holapisztoly, kesazarcba, anyatokat, exitgame...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

raykrepsz
A VSS szerintem is az egyik legjobb fegyver (alap távcsõ+lõszer+magnum golyó). A lényeg assault stílusban kell harcolni <#violent>

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

Mintha ez a fegyveren múlna. 😊

Doomista
"eddig mért nem mondta senki h a VSS az egyik legjobb fegyver?"

Azért xXXx, mert nem az a legjobb fegyver 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

xXtamasXx
csak irigykedsz, hogy nekem jobbvan mint neked <#crazya>

MR ME
kapcsold ki az aimbotot

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xXtamasXx
nah akkor témához visszatérve:
eddig mért nem mondta senki h a VSS az egyik legjobb fegyver? gondoltam kipróbálom eddig nemnagyon ment ma meg már annyira belejöttem, hogy egy 17-2es majd egy 29-5ös stat után lecheatereztek <#violent><#hehe>

Zs0lt1
Szevasztok!

A tRs keres 2 embert a Becup lanra.
Ha jönnél velünk és nem tegnap kezdted a játékot, akkor írj üzenetet!
A gépedet neked kell elhoznod a lanra, és nem árt ha betöltötted a 18 évet.

Üdv.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Köszi választ! Mint írtam nekem is hasonló érzésem volt, mintha csak ketten lettünk volna.

Ami a csalásokat illeti, nem úgy volt hogy a PATCH után normálisan mûködik a PB screenshot? Vagy nem jól emlékszem? Mert he meg lehet nézni a screenshotot akkor bármennyire új a hack, el lehet kapni.

Na heló Landor. Majd légyszi rakd be a nick képet sajár név mellé. Köszi.
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar4/pc/deathevil^.png

BF:BC2 - Server: Battlefield.hu [HUN][RANKED] -BHP-deathevil^

Persze a statlapjánál rákattintasz a szerverre ahol éppen van, és ott tudod nézni hogy játék közben mit mûvel. Úgy pörög a kill-je mint a gázórám télen. Mégmielött valaki azt hiszi hogy ezt szoktam nézegetni meleg van, nincs kedvem játsszani, és ilyet nem biztos hogy sokszor fogok látni. Van aki kimegy a pu-ra vonatokat nézegetni, van aki itt lent a halasnál órákat nézegeti a díszhalakat, én most ezt nézem. Üdv!
Én is ránéztem valami kurva high 1 játékos! Am nagyon vicces, és már értem is hogy mirõl vakerászol 😄

nandorb
A PB az ugy mukodik mint 1antivirus kereso,ha kap frissitest akkor minden szerver megkapja azon definiciokat,es az alapjan ha detektal akkor bannol is. PB-re anno vki. megvette a fizzetos csitet es az alapjan rakas ember lett bannolva most is az kene.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Good Game! Ügyes gyerek ez 😄 ha megmarad az accountja!

Azért nézem, mert csak egy pillanatra elgondolkodtam állítólag a PB a legjobb csalásszûrõ, oda nem mennek ilyen adatok amiket ezek a headshot királyok lenyomnak egy kör alatt? Ez olyan nyilvánvaló.
Tegnap dél óta nyomatja, este még csak 18-as volt ha a statjánál a szervernél nézi valaki ez nyilvánvaló csalás.
nandorb
Mert foglalkozol ilyesmivel?

Az ilyenek penzt kepesek kiadni aze hogy 1oralis kielegulest kapjanak online jatekban.

http://bfbcs.com/stats_pc/b%7Cneshark
am a nevét felirtad? Mutasd a statját! Azt is tudod hányas rankja volt?

Ennek azért utánanézhetne a PB hogy a gyíkba van 117killje 1kör alatt abból 102 headshot. Nem hiszem hogy a többiek aszisztálnának neki 3-5-7-11-24 killel.Minden a szemünk elött van ez így mehet?
Na sikerült neki 1 kör alatt 117 killt lenyomnia a második legtöbb 24-el fejezte be. A következõ körben kikapcsolta az aimbotot teljesen beolvadt a statja a többiek közé. Gratulálok a PB-nek.
Az a baj h 1re kevessebet fog a PB! Sajnos a csalások is fejlödnek :S

Pl x22 csalást, ami csak (wh) ha jol tudom, még 1szer se fogta meg a játék kezdete ota!

Már 76 kill, broáf....
Ennek a baromnak most nézem a statlapjánál, mit mûvel Arica Harboron a második legjobbnak 7 kills neki már 38 és 5-6 másodpercenként ugrik van mikor kettesével a killje, és ez így megy a public Killercreationon és a TV2 szerverein is. Ezt a PB-nél nem látják?
nandorb
BF.HU-n azert nem sikerul sokaig jatszani,aki furan tolja bannolva lesz.

Csak azt nem tudom ezek hogy akarnak így játsszani, aki normálisan játsszik egybõl észreveszi és lelép. Lehet van valami aimbot szerver azt összejönnek. D
jajj ne kezdjétek már megint a mejikegeretválasszam témát <#sniffles>

-tRs-Landor

Valami új aimbot van, amit még nem fog meg a pb. Nézd meg ezek a headshot királyok nem játsszanak csak 8-10 órája.
HD JOHNNIE
Logitech G9

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nandorb
Logitech,Razer vagy Roccat

nandorb
Aze szamit mert az ilyen aimbotozik,vagy siman WH-zik. Skill ilyen nincs hogy sarkon bemegy es fejest kapod.

lenne egy kérdésem:tudom százan százfélét mondanak,meg nem az teszi az embert😊,de:milyen egeret ajánlatok a játékhoz?