51658
-
eugabesz #39689 Server browse nincs sehol pipa és beírod HUN -
Cubex #39688 Sziasztok!
hogyan lehet valaki VIP-tag?
én megvettem a játékot és nekem megvan a 2 VIP-páya de most jön egy új és ez VIP-tagoknak ingyenesen letölthető lesz.
én nekem megvan a játék és a 2 VIP-pályák is akkor én VIP-tag vagyok és letölthetem ? -
Bajnokfoto #39687 Magyar serverre hogyan tudok csatlakozni?Elnézést a láma kérdésért, elég kezdő vagyok úgyh kíméljetek:) -
eugabesz #39686 Igazán nincs mit,cserébe szaporítod az IRAM szerver játékostáborát,kezdőket is szívesen látunk ám. -
Bajnokfoto #39685 Így hoztam létre már értem akkor megpróbálom feltetetni egy ftp-re vele a documents-t! Köszönöm a segítséget! -
eugabesz #39684 Az EA fiókon belül lehet játékost létrehozni,tehát a testvéred email-címén regisztrált fiókon belül,mivel a játékban is ezt teszed.De ha az eredeti fiók mentései nincsenek ott a gépen,akkor nem is tud hová menteni,..érthető?. -
Bajnokfoto #39683 Elsősorban a multira gondolok csak a multi miatt kértem el tőle az eredeti lemezt és se neten se a a játékon belül nem változnak a statjaim. Akkor fogtam a fejem mikor egy este alatt eljutottam az 5-s rangig kiléptem majd vissza és 0 pontom volt:S -
eugabesz #39682 Nincs ilyesmi,de ha a testvéred gépéről átviszed valamivel a BFBC2 mappát a documents-ből,akkor ez a probléma is megszűnik. -
Bajnokfoto #39681 Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Testvéremtől megkaptam kölcsön az eredeti DVD-t, csináltam is egy új accountot de valamiért nem menti el a statomat a játék. És ha az ő nevével lépek be akkor se menti el a megszerzett pontokat. Az ő gépén természetesen nincs ilyen gond, elképzelhető, hogy géphez van kötve a játék?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
#39680 Köszönöm a választ, most , hogy mondod volt egy ilyen eksön -
#39679 ha valakit lekéselsz, akkor megkapod a dögcéduláját magyaránt a késelések száma -
#39678 Mi az, hogy "Dogtags" ?
A statomnál van egy ilyen, és egy 1 - es van utána -
RoboGoD #39677 Köszi!!!
Landor, plíííz. Danke. -
#39676 RoboGoD!
Beregeltem nektek a szervereteket....
-
De8Vent #39675 20 friend lehet össz-vissz buddy-n ha több van nem engedi felvenni... -
imigreen #39674 sziasztok!
kösz a gyors választ, látom már h ez kritikus pont!
...majd próbálgatjuk hátha sikerül:D
-
eugabesz #39673 Igen,de nem az xfire-t rakod be ide,én a gametracker-ról beszéltem. -
RoboGoD #39672 Mondom, az xfire is azt írja... -
False #39671 nekem eddig csak igy ment,mondjuk tény,hogy volt olyan eset hogy 2xerkelett eljátszani a procedurát -
#39670 Már egész ügyesen boldogulok, van még fejlődni s memorizálni, viszont egyre több sikerélmény is akad a játékban :). Nem tudom, miért de sokszor nekem a kp jobban fekszik mint egy mordály, főleg a lmg-ket tekintve. MEdicen kívül minden mással jó mókázgatni. -
#39669 Nah kipróbáltam,3,2 ghz felé nem mertem mert igy is 65 fokos lett.Átlagba 5 fps-t kaptam,lehet vmi 4 magos kéne neki,viszont a memória 100% ba van kihasználva és pálya elején mindig szaggat majd begyorsul,ahogy betölt mindent,lehet próbakép veszek 1 gigát,talán még nem drága cucc. -
#39668 Processzor, 3,2 Ghz fölé -
#39667 hali!
Egy kérdésem lenne,szerintetek,mit érdemes újítani a gépemen,hogy jobban fusson ez a játék,mert érzem h valami limitálja,ugyanis hiába veszem le a grafikat,vagy huzom full maxra,akkor is ugyanannyi az fps-em.
Esetleg a ram kevés,azért ilyen?vagy a cpu-t huzzam fel?
-A gépem itt van az aláírásomban- -
eugabesz #39666 Na-na,nem innék rá hypot-t,hogy ez működik. -
False #39665 akko lesz csak meg,ha mind2en online vagytok,de egyikötök sincs fent szerveren -
#39664 Nálam úgy volt és van is...mekkora szarság már... -
eugabesz #39663 Akkor talán működik,ha mindketten online vagytok...talán.De ennél aztán random módon megy minden,tehát ez sem 100% -
imigreen #39662 sziasztok!
a friend listával gondjaim akadtak, beírom a játékos nevét, rákeresek megtalálja, rákattintok és nem történik semmi(nálam), haverom meg nem kap semmi jelzést felőlem h én fel akarom venni. van vkinek ötlete h mit csinálok rosszul?
segítségért előre is THX!:) -
False #39661 ha már a játék mostanában nem megy,valamien képességet tökélyre kell fejleszteni :D -
eugabesz #39660 Erre azért kíváncsi vagyok,nem láttam még egy 4 jegyű szerver-portot sem.Attól még lehet,csak... -
eugabesz #39659 De azt is csak tőled,mert annak te aztán a mestere vagy :) -
#39658 Oké,inkább zealot -tal , de mindegy
Igen, erről a csapatszellemről hallottam, nerm szeretik az önjelölt Rambo - kat -
CB SNIPER #39657 :D -
False #39656 az ilyen azt paraszt,ne foglalkozz vele,sc2ben ő nem tudna 1 egységet sem gyártani,mikor te már rajta vagy egy halom zerglinnel,és nem,nem vagy noob attol hogy a vesztes csapatban vagy,annak más kritériumai vannak,pl ha medic vagy soha ne élessz úgy fel senkit,hogy szemből/oldalról lőnek ,csak akkor ha tiszta a terep,me azé viszont jogosan kaphatsz anyázást -
Borg #39655 A felsőbbrendűségi komplexus elég gyakori jelenség. -
#39654 Köszönöm a választ mindenkinek, eddig inkább stratégiai játékokkal játszottam főleg, most pl. az SC2 - vel, ez az első ilyen típusú játék, amit multiban játszom
Rendben, legközelebb keresek magyar szervert
Az normális dolog, hogy ha veszt a csapat, amelyikben vagyok, akkor kapásból noob vagyok ?
Ja, és olyan is volt, hogy a srác megkérdezte "wtf ? 1/11 ????"
Írtam neki "i am level 1" ; erre "OMG"
Ott mindenki 50 - ről kezdte ?
-
False #39653 nem aggódnék a helyedben,ha belejössz,akár 50et is tudsz majd ölni 1 körben -
oppenheimer #39652 Majd idővel megismered a mapokat és akkor érzésből fogod tudni, hogy mikor hova szabad menni és hova nem. -
eugabesz #39651 Gyere Magyar szeróra.ott van kihez szólni legalább... -
#39650 Én is tegnap kezdtem el játszani, sok sikerélményem nem volt 2 kill / 24 death, de mind 45 - 50 közötti játékos volt
Ma egy másik szerverre mentem, a conquest játékmódban, és ott 600 pontot szereztem kapásból egy menet alatt, 2 zászló elfoglalásáért ...
Ha kiszámolod ezért 12 embert kellene lelőnöd, ami nem kevés, főleg, ha még te is kezdő vagy, mint én ...
Sokszor azt sem tudtam, honnan lőttek ki, én nem is láttam senkit a környéken