Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Ja, persze rögtön jött a "noob" meg "cheater" duma<#vigyor>#vigyor>
G3 az elég jó HC-n
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
<#lama>#lama>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
ráadásul c4 rulez
Valamint vannak benne cheaterek meg vérpistikék.Szeretnék multizni/megvenni és nem akarom h egy szart kapjak a pénzemért.
A single bitang jó,nálam alázza a COD-ot.És azért letenném a fejlesztõknek a tiszteletet azzal h megveszem,bár ha ratyi a multi akkor inkább késõbbre halasztom a vételt mikot BUDGET áron lesz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hááát, hogy hányszor lõnek/szúrnak hátba (vagy ahonnan nem látod), az nem azon múlik.
De mondj egy fegyvert ami szerinted "rossz", kíváncsi vagyok mit tudok vele összehozni. 😊
@Geza: azt ne mondd h a fegyveren nem múlik
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
Azért xXXx, mert nem az a legjobb fegyver 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
eddig mért nem mondta senki h a VSS az egyik legjobb fegyver? gondoltam kipróbálom eddig nemnagyon ment ma meg már annyira belejöttem, hogy egy 17-2es majd egy 29-5ös stat után lecheatereztek <#violent>#violent><#hehe>#hehe>
A tRs keres 2 embert a Becup lanra.
Ha jönnél velünk és nem tegnap kezdted a játékot, akkor írj üzenetet!
A gépedet neked kell elhoznod a lanra, és nem árt ha betöltötted a 18 évet.
Üdv.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ami a csalásokat illeti, nem úgy volt hogy a PATCH után normálisan mûködik a PB screenshot? Vagy nem jól emlékszem? Mert he meg lehet nézni a screenshotot akkor bármennyire új a hack, el lehet kapni.
http://bfbc2.elxx.net/sig/userbar4/pc/deathevil^.png
BF:BC2 - Server: Battlefield.hu [HUN][RANKED] -BHP-deathevil^
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Az ilyenek penzt kepesek kiadni aze hogy 1oralis kielegulest kapjanak online jatekban.
Pl x22 csalást, ami csak (wh) ha jol tudom, még 1szer se fogta meg a játék kezdete ota!
-tRs-Landor
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]