51658
-
#39649 írd meg privátban a query port -ot és hozzáadom neked. -
#39648 Ezt így nem lehet, mert kell hozzá a query port is....
amúgy meg olvasd el a privát üzenetet, amit küldtem neked. :P -
RoboGoD #39647 Köszi az infót.
Only registered users can add servers to Gametracker.
Aki regisztrálva van, kérem adja hozzá ezt:
Cím: 213.133.100.229
port: 7681
Köszi. -
Nagydög #39646 Ha a rangodat akarod novelni, akkor inkabb kezdoknek szant szervereket keress(Asszem altalaban NoPro-nak, vagy hasonlonak hivjak oket). Ugyanannyi pontot kapsz egy 3-asert is, mint egy 50-esert, es valoszinuleg az elobbivel konnyebb dolgod lesz. Ha meg fejlodni akarsz, akkor barmelyik szerver jo, csak bird a frusztraciot. Szerintem a magyar szervereken kulonosen izmos az uri kozonseg(legalabbis 2 honapja, mikor utoljara jatszottam, meg az volt). -
#39645 Kérdés?
A veterán rang megszerzéséhez, csak be kell itt irni az adott játékban használt nevemet ill jelszavam? -
#39644 Hang design a BC2:Vietnamban -
#39643 VIP MAP PACK 7 es a tarsai ingyenesek a PC viszont konzolon VIP kod kell hozza. -
Cubex #39642 Sziasztok!
Én megvettem a játékot és most ugye jön a vip map pack 7 lesz ingyenes pc-re is,és most ha én megvettem a játékot akkor én is tudok ezekkel az új pályákkal játszani?
köszi a válaszokat -
#39641 Köszönök minden infót, egyelőre csak 1 kérdésem maradt, hol tudok leggyorsabban fejlődni rang, taktika,skill tényezőket tekintve? -
Nono76 #39640 Akartam én is mondani hogy jön 4 új map, + kb 1 hónap és megjelenik a vietnam kieg. Az is kb 4ezer lesz. Egyébként jó árba vetted! -
ZiLi #39639 A pontszámod/rangod növekedésével kapod az újabb cuccokat.Na meg remélhetőleg hamarosan jön 4 régi/új map.A BC1-ből is az biztos ismerős lesz. -
#39638 Köszi a tippet:) PC-re vettem tegnap este 4K-ba:d Azt kell mondanom, hogy nem csalódtam benne, bár picit még nehéz nekem, de majd belejövök. viszont itt a fejlődések után kapod majd a jobb cuccokat vagy emblémák kiütésével juthatsz hozzájuk?
Shaddam csak az 576-ban vásárolok:D Soha be nem tettem oda a lábam. -
Nono76 #39637 Szia!
Azért az túlzás hogy alig játszanak vele. A beépített szerver keresőt használd. Ha beírod hogy HUN akkor a magyar szervereket ki fogja dobni. Nagy betűvel írd. Elsőre szerintem ne HC szervert válassz.
Üdv! -
#39636 Ha konzolra veszed akkor csakis az ultimate editiont érdemes megvenni.Gondolom mondanom sem kell hogy ne a 13 ezres 576 árfolyamon vedd. -
#39635 Szervusztok, Érdeklődnék, hogy hol érdemes kezdeni a játékot egy úgymond friss húsnak. Elég sokat visszaolvastam s néhány kommentben láttam, hogy már alig tolják ezt az fél éves "csodát", ennek van valóság alapja? Konzolon közel 100 órát elszórakoztam a BC első részével ezért is gondoltam , hogy kiegészítésként jó/jobb lenne mint a konkurens ops.
Kell használni külön szerverkeresőt, vagy a beépített is megteszi?
Köszi előre is a válaszokat:) -
#39634 ez epic :D hatalmas epic :D -
De8Vent #39633 ja csak a kapcsolattartónk elment a búsba most KÓDozni :DD...szal majd lesz egyszer valami :D -
#39632 Nem engedi hozzáadni, mert ezt a portot nem ismeri fel, gyári query port-on meg már van szerver más néven.
Ráadásul ezen az IP-n van vagy 14 szerver gémtrekkeren.
Robogod! Ha tudtok, írjatok a szolgáltatónak, hogy ez így nem túl faca, kéitek vissza a régi helyeteket. -
Borg #39631 Mivel már mindenről nyomtak infót a map pack 7-hez, szerintem a következő hír a release lesz. Remélem jövö héten. -
#39630 passz, még az idén gondolom. -
csabi1987 #39629 Mikor jelenik meg kb.? -
#39628 Harvest day infók. Jó nagy map ez is, megmaradt mérete BC1ből, tankok, quadok stb. Mind a 4 módba játszható, CQba 4 flag (végre...) gyémánt elrendezésbe, hogy kihasználják egész mapot. -
Landor #39627 aha, de inkább gondolkozz egy kicsit.. -
eugabesz #39626 Cseszheted,ezt az ip-t és portot a Gametracker nem látja.Add hozzá,van olyan opció is,aztán majd ki lehet tenni. -
RoboGoD #39625 A portok tudomásom szerint 0-65535-ig vannak. -
RoboGoD #39624 Sajnos nincs igazad, az rcon port 5 jegyű: 5xxxx. A játék port az amit írtam, az Xfire is azt írja. -
eugabesz #39623 Ilyen port nem létezik,az csak 5 jegyű lehet.Az r-con lehet,hogy az amit te írsz,de a játék port az biztos hogy nem az ami itt szerepel. -
#39622 IP-t kell a bannerban cserelni... -
RoboGoD #39621 Sziasztok!
A HUN4CE szervert a szolgáltató "odébbrakta" a nagy örömünkre. Már működik.
A szerver új adatai:
Cím: 213.133.100.229
port: 7681
A fos GT nem látja, fent továbbra is piros lesz. -
RoboGoD #39620 Vedd ki az összes pipát meg ilyesmit. -
Bala10 #39619 beírod, hogy HUN -
csabi1987 #39618 Nem mindegy! :P
Csak érdeklődtem hogy-hogy lehet megszerezni ezeket. :)
Magyar szerókat hogy tudom megtalálni? Hiába beírom a nevét a keresőbe, nem találja. :S -
SzinesGeza #39617 Nem mindegy milyen színű fegyver van a kezedben? Attól még ugyanúgy észre fognak venni! :) -
csabi1987 #39616 http://www.battlefieldbadcompany2.com/kitupgrade
Ezekre gondoltam. -
eugabesz #39615 Egy "földi"-nek szívesen segít az ember.Igazán nincs mit. -
eugabesz #39614 Mit értel kit-upgrade alatt,mert a rangod fejlődésével egyenes arányban egyre több fegyvered lesz elérhető.Venni-PC-re tudtommal-nem lehet. -
csabi1987 #39613 Üdv!
Tudna valaki segíteni nekem abban hogy-hogy lehet Kit Upgradét venni pc-re? -
kicsirobi #39612 Köszönöm szépen.
Most már csatlakozom a csapathoz.
:D -
eugabesz #39611 Aha,kapod le valahonnan,úgy is a kulcs a lényeg.Aztán regisztrálj online az EA és kész. -
kicsirobi #39610 Sziasztok.
Hatalmas problémával állok szemben.
Megvettem az eredeti játékot,de szerencsétlenségemre nem olvassa az eredeti lemezeket a meghajtóm
Ha leszedném warezról,és használnám az én kódomat,akkor működne a játék?
Vagy hogy csináljam.Előre is köszi