Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A K/D nem lényeg. Az enyémre már nem emlékszem de ha egy csapat rendesen össze tud dolgozni és még nyer is, engem nem érdekel, hogy a K/D-m kisebb mint 1.
Szóval te legalább ott voltál mikor kellett de a squad másik két tagja inkább elment rambózni, ahelyett, hogy jött volna velünk, vagy spawnolt volna ránk mikor elöl (vagy ahol szükség volt ránk) voltunk.
Idáig nagyon ritkán találkoztam cheaterrel de az elmúlt 2 napban megszaporodtak.
A legutóbbi: obamern
13 K/D, 1700 score/minute, 80% headshoot minden fegyverrel amit használt.
Az 5xxx-nél a sima 10.5-is jó.
Bár biztos nem jelent problémát a 10.5a sem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Akkor megyek...
A battlefield.hu-sokkal volt arról szó hogy õk majd elindítják ezt a szolgáltatást és akkor ide is ez lesz majd bevezetve. (ergo ne nekem kelljen állítgatni, ha nem te tudnád beállítani hogy egyedileg mi jelenjen meg a nevednél) Azóta mondjuk infót nem kaptam tõlük hogy hogy áll ez a projectjük.
Egyébként amit itt kértél ezzel kifejezetten az volt a baj hogy túl kicsit volt a betûtípus.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Am lehet a splitter-edel gond,akkor csinál ilyent.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Részemrõl, hiába nyertünk nem igazán éreztem jól magam. És nem a 37/54 K/D miatt.
A 10.7 nél +10 sec betöltési idõ, és az asztalra kivágás idegesít.
Viszont nincs a "driver nem válaszolt, majd helyreált" üzenet windows betöltésekor, mint a 10.5 -nél.
Végre csinálhatnának olyan drivert ami mindenben jó.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezt - itt - most láttam elõször:
"No bunnyhopping"
Scientia potentia est.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Nem tudjátok hogy tudnám legálisan kipróbálni?
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
A halál csupán a kezdet...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Akinek a következõ pontok valamelyikére van megoldás kérem szóljon:
1. A játék hibaüzenet nékül (még a rendszernaplóban sincs!!!!) kilép és leáll.
2. A játék Kernel összeomlás miatt kilép, majd újra indul a kernel..természetesen itt újra az asztalon vagyok.
3. a Rakéta el sem indul, vagy átmegy a tankon jármûvön, terepakadályon. A rakéta a kitörött ablaküveg ellénre berobban az ablakban velem együtt.
4. A mortal távcsõ piros kis négyzete nem követi a a középsõ fehér pontot (mintha lefagyna) illetve folyamatosan egy helyre tartva nem tölti be a mortalt (nem füst vagy mozgó tárgy miatt), ilyen esetben volt arra példa, hogy saját magamra jött 😊 😞
5.Találat jelzése, ám a tár lõszer ellenére nem hal bele az ellen (2/24, 3/35 arányú játékmenetek folyamatos kill assist csak 30.-tal) ez hullámokban jön egy-egy szerveren stílustól és fegyvertõl függetlenül (shotgun közvetlen közelrõl nem öli meg az ellent egy lövéssel, a késelésnél vérzik, de nem hal meg)
6. A füst nem mindenkinek füst, nos és a növény se mindenkinek az magyarul átlátnak mindenen <#conf>#conf>, de ez talán a hyper low konfig asszem...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Eladó egy EA account, rajta az eredeti Bad Company 2-vel. Doboz így nyilván nem jár hozzá. Be tudsz lépni az EA Download Manager-be egy felhasználónév/jelszó párossal és le tudod tölteni a játékot. Unlock-olva van minden elérhetõ item a játékban, de bármikor lehet természetesen új Soldier-t csinálni és elõlrõl kezdeni. Csakis személyes átvétel jöhet szóba. Ha érdekel, írj privátot.
anti hero
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//