Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg próbáld meg azt, hogy a C:\Users\Neved\Dokumentumok\BFBC2 mappában megnyitod jegyzettömbbel a settings.ini fájl és manuálisan átírod a felbontást, így:

Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

kakaoskalacs
Remekk , másik problémám , hogy NINCs 1920x1080 60Hz refesh rate -.- vagy ezt a patch javitja? ...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

IMYke2.0.0.0
Battlefield: Bad Company 2 Client Patch R11
3 darabban van fenn, a könnyebb letölthetõség kedvéért.

Itt pedig egy darabban a 2.5 GB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Metalmilitiakid
nálam ilyenkor elfogyott a hely, de elviekben le lehet tölteni egyben is valahonnan, majd az okosok megmondják

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kakaoskalacs
Az update mindig megszaakd File Not found hibával-.-

Mi a teendõ ilyenkor?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a kiegészítést - mentségemre szóljon, hogy emlékezetbõl és kapkodva írtam, hiszen 95%-ban Osztag Deathmatch-et játszom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Remek leírás! Én annyit tennék hozzá, hogy Rush játékmódban nem az idõ múlását jelzik a számok, hanem az ölések számát. Mint ahogy leírtad csak a támadóknak van ticketjük, ha egy támadó meghal, de a medic feléleszti akkor visszanyerik azt az elvesztett ticketet.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Anno én még a Doomal, majd Quake-el és Duke-al kezdtem a multi FPS pályafutásom,és amint megláttam a Counter-Strike-ot /ugye elõtte a Half-Life volt a multi favorit/ tudtam, hogy a csapat alapú játékoké a jövõ, és nekem azokkal kell játszanom.Viszont a bf2es korszakban még annyira aktívan cséztem,hogy úgy voltam vele nem akarok még1 játékot megtanulni,így az kimaradt.Azt jött ez, ami nem olyan jó mint a fénykorában lévõ CS,de viszont a CS-t is kiherélték mire ez kijött így erre esett a választás.Most meg a bf3, ez jobb mint a bc2,de versenyjátékhoz, aminek a gyökér dice-osok hirdetik, köze nincsen.És van benne TDM,de sztem a játékmód felett már eljárt az idõ,ezért jó a CQ és a RUSH mert /nyilván normális csapattársakkal/ értelmet ad az egésznek,egy keretet.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

IMYke2.0.0.0
A magyarítás mûködik minden verzióval - és a legújabb Patch-csel sincs gondja.

A "hogy számolja hogy melyik csapat nyer" kérdésre a válaszod:

Rush (Lerohanás):
A támadó csapatnak elpusztítania, a védõ csapatnak értelemszerûen megvédenie kell a Single Player-bõl ismert M-COM állomásokat .
A Védõ csapatnak végtelen számú ún. újraszületési ticketje van , míg a Támadó csapatnak az aktuális szerver beállításaitól függõen változó számú ticketje van - átlagban 50-1000.
Egy M-COM állomás elpusztítható C4-töltetek ráhelyezésével , valamint fegyverekkel - a DICE "nagyszerû" (és bizonyára beszívott) játéktervezõi általában rombolható épületekbe helyezték a pályák nagy részén ezeket, így gyakorlatilag tankokkal, és helikopterekkel, valamint Mortar Strike (Mozsárágyú csapás) segítségével a támadók rádöntik az épületet = azonnal megsemmisül.
A meccs akkor ér véget, amikor az aktuális kör minden M-COM állomása elpusztításra került, vagy a Védõk elég ideig feltartották a Támadókat, és azok kifutottak az idõbõl.
A fel nem tett kérdésedre a válasz: az "idõ múlását" a bal alsó sarokban lévõ minitérkép felett láthatod az "AM." vagy az "OR." rövidítés mellett - éppen melyik a támadó.

Conquest (Hódítás)
Két csapat játszik egymás ellen, és cél a zászlók elfoglalása, és azok másik csapattól való megvédése - mindaddig míg a másik csapat "ki nem fut az idõbõl" (lásd fentebb).
Minden ellenség megölésével csökkentheted a rendelkezésükre álló ticket számot (tehát gyorsabban fogy az "idejük"), miközben ez a fogyás azzal is növelhetõ, hogy a zászlók több mint felét a csapatod uralja a pályán.
Az a csapat veszít, amelyik kifut a ticketjeinek számából.

Squad Rush (Osztag Lerohanás)
Csak két osztag játszik egymás ellen 1 vagy 2 M-COM megvédése/támadása érdekében. A szabályokat lásd fentebb.

Squad Deathmatch (Osztag Deathmatch)
Szerintem, ezt nem kell részleteznem - az az osztag nyer, amelyik a szerveren elérendõ célként kitûzött pontszámot (öreg FPS-játékosoknak: fragek) elõbb eléri.

Remélem, segítettem.

Más a hangulata, érdemes rá mindenképp beruházni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

amúgy hogy számolja hogy melyik csapat nyer? el kell foglalni a bázisokat és akkor kill alapján vonja le?
magyar nyelven nincs valami leírás?

van hozzá magyarosítás azt steamesre rá lehet pakolni nem fog tõle összeakadni gagyizni?
kakaoskalacs
Hm , neztem maugy mi lehet benne atvágás , de utanan voltam Euronicsban is ahol köztudottan drágák a cucco kés ott 2990volt szal most kell kifogni. Mondjuk ilyen sárgadobozos gazdasagosverzio. 😊

visszatérek az eredeti kérdésemhez részben.

elõzõ link :

bfbc2 - 5000
bfbc2 vietnam - 4000

? ? ?

akkor a második csak multit tartalmaz ?

hát 2500ért elsõre meg kellett volna venni sztem....

http://www.576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=battlefield&IsSearch=1

utána 4. oldal eleje...

IMYke2.0.0.0
Én Quake 1/2/3-on nõttem fel a multizás korszakába, hogy aztán belekóstoljak az Unreal Tournamentekbe is = nekem a Deathmatch jelenti az igazi FPS multit.

Azt tudom, hogy a "battlefield feeling" a tankos-repülõs-taktikázós-csapatos-néhány-pontért-harcolós dolog, de az nekem nem jön be annyira.
Nem véletlen, hogy 4 hónap alatt 48-as szintig tudtam fejlõdni - nem mintha a stat sokat számítana, csak a kontextushoz hozzátartozik -, hiszen közel 1400 Deatmatch-en vagyok túl a játékban, és összesen games: 1567 .

IMYke2.0.0.0
Egymás lelövöldözésén kívül?

Ennek a játékmódnak mi értelme van???

IMYke2.0.0.0
Ebben tapasztalatból nem tudok segíteni - mert jómagam nem vettem meg, és csak kipróbálás erejéig kaptam hozzáférést egy nagyon kedves fórumozótársamtól -, de annyit tudok az olvasmányokból, hogy sokkal jobban optimalizált , mint az alapjáték, és ami a legfontosabb, kicsit jobb lett a 'hitreg' - hit registration -, aminek köszönhetõen kevésbé mulatságos / idegesítõ találatokat és halálokat szenved el a játék, mint a BF:BC2-ben.

De majd elmesélik azok, akiknek megvan és aktívan játszanak is vele.

kakaoskalacs
Mégegy kérdés : Vietnam-os kiegeszitõ mennyire dob a multi élményén?
jelentõsen több map +fegyver+jármû vagy elenyészõ?

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segíthettem - és találkozzunk a netes harcmezõn! 😊

kakaoskalacs
Köszönöm a választ, a véleményedre amúgyis adok mert legtöbbször ahol hozzászólsz ott hasznos választ hagysz. holnap be is szerzem.
FullHd-ba nszoktam jatszani(22" monitoron) vagy 1280x720
Ezek függvényében ugyhiszem nem lesz gond med/high beallitasokon. Single rész nem igazan érdekel , inkabb Multi 😊 Üdv

IMYke2.0.0.0
Tehát, rövidre fogva: tökéletesen fog futni a gépeden - kisebb kompromisszumokkal, ha neten akarod, magas FPS-értékek mellett játszani. Single Playerben tökéletes lesz.

IMYke2.0.0.0
Így fut a lentebb írt, második gépen (saját videó!):

IMYke2.0.0.0
Nekem otthon is, és itt is sokkal gyengébb gépem van, mint az általad írt és:
- otthon: FullHD-ban gyönyörûen futott - FPS-számokra nem izgulok, így nem mértem. Egyedül a Single Player során akkor éreztem belassulást, amikor a bevezetõ pályát követõen, az elsõ bevetéskor, a havas tájon a kamera lefelé mozog.
Amúgy meg, harc közben semmi akadás.
Gép: Gigabyte alaplap / Intel Core 2 Duo E8400 (2 mag, 3000 MHz) / 4 GB DDR2 (1066) / HD4850 512MB / 27"

- itt, a netre kötött gépen már gondok vannak, hiszen ósdi VGA van benne, ezért 1280*800, minden "Low" értéken tudok csak élvezhetõ sebességgel, multira alkalmas tempóban játszani.
Gép: Gigabyte alaplap / AMD Athlon64 6000+ (3133 MHz) * 2 GB DDR2 (800) / GeForce 8500 GT 512MB / 20"

kakaoskalacs
Most elég idiota kérdést teszek fel és tudom , hogy az ehhez hasonolkat el szoktak kergetni csak , láttam teszkoban 2500-ért BF:BC2-t és majdnem megvettem csak nemtudom mennyire élvezhetõen futna aránylag jo minõségben egy (Phenom II X3 720 3Ghz Black Edition,HD4870 512Mb,4Gb Ram,W7 64bit) rendszeren , akinek haosnlo konfigja van irhatna véleményt , köszönöm. Üdv!

így van, csak multi
kérdezek egy õrülten nagy hülyeséget sztem, de tényleg nem tudom...

a bfbc2 vietnámot hogy lehet indítani ? bejelentkezõ képernyõ, bal felsõ sarokba virít, de kérne vmi logint. és ha én nem akarom ? vagy az csak multiként létezik, nincs sp missziója ?

Ettõl jobb.

Szerintem meg a bf3-t kulabácsi is játssza mert annyira jó!
bad company 3 majd inkább

bf3 egy szar

Tessék gyûjteni a pénzt jó gépre és bf3t venni!
Nem érted. Mindegy hagyjuk 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
Nos, a BF3 megjelenéséig nem sikerült az 50-es szint, de a 48-as már megvan:

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy ezt én nem is tagadtam, másrészt én 99%-ban Osztag Deathmatch-et játszom - 2-3 pályán , így nem értem a felvetésed...

Metalmilitiakid
Nem ez valójából azért van, mert RPG vel a tankot lövöd amibõl optimális esetben robbanás elõtt kiugrik a delikvens és nem kapsz kill-t. Ellenben a CG t meg spammeli az ember fûre fára mert mindehonnan öl kb. Ezért van vele sok killed.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

IMYke2.0.0.0
* RPG-7-est...

IMYke2.0.0.0
De ez minden fegyver esetében így van - a 3 RPG esetében meg aztán halmozottan.

Ezért írtam, ha van idõd befogni - tudod, kis szaggatott, majd befogáskor folytonos piros célzó négyzet - az ellenséges jármûvet, ellent , akkor gyakorlatilag tök mindegy, hogy a CG-t, vagy az RPG-4-est használod.
Ha nem sikerül ráfogni, akkor pedig még az Isten sem segít a találatban.

Nyílt terepen távoli célpontra 99% 😊 De ha közel van valami és nem lõheted egyenesen nos az más tészta .

..csapódik a célpont mögé?

Nekem eddig mindig a tracerbe ment.

Nem erre vagyok kíváncsi, az érdekelne hogy pl épület mögül kilõve felfelé mennyire fordul a cél felé mekkora ívet leírva mert sokszor csapódik a célpont mögé az RPG például.

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy mindkettõ esetében meg kell várnod - a célpont mozgásától függõ - befogást így a "ráfordulás" között sok különbség is lehet illetve semmi sem.
Nekem az M2 Carl Gustav már 2018 ölésre volt jó, az RPG-7 AT-val szemben, amivel csak 118 embert küldtem a másvilágra.
Így, érthetõ okokból, én az elõbbit forszírozom.

<#eljen>
És egy tracer dart-al megjelölt célpont esetében van különbség köztük a ráfordulás/követésben?

Metalmilitiakid
Igen, az RPG az AT(anti tank) rakéta a CG meg BB (bunker buster) szóval inkább épület és emberek ellen jó

IMYke2.0.0.0
Parancsolj:

Fpocok
RPGnek nagyobb bulletdropja. Ez azt jelenti, hogy ha messze akarsz célozni, akkor feljebb kell céloznod mint a gusztávnál, mert hamarabb leesik. RPG mintha nagyobbat is sebezne tankokba.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Úgymint? Mert az érdekelne hogy pontosan micsoda 😊

IMYke2.0.0.0
A bfbcs.com közben meg a játéknak ad igazat.

IMYke2.0.0.0
Döbbenettel vettem észre, hogy a Statverse szerint, már régen 48-as szintûnek kellene lennem, míg a játékban mindig van hátra pár ezer pont...

Erre varrjatok gombot:

IMYke2.0.0.0
Ahogy kedves RAMyMamy írta: megveszed a SPECACT Kit DLC skineket.
Vagy, egy Normal módban futó szerveren, a játékban felveszed egy téged megölõ játékostól - a SPECACT Kit fegyverei a "GYILKOSOD" felirata alatt narancssárgával vannak kitöltve! - és azzal rohangálsz, öldösöl addig, míg meg nem ölnek újra...

Ehhez NEM KELLenek a SA fegyverek, ahogy a Veterán ranghoz kötött M1 Garand sem!: