51658
-
errrtu #50571 ahhoz már öreg vagyok -
Pr0kxY #50570 Pl. ma fent leszek én is, akár azon a pályán.
hent3s-sel már összefutottam egyszer. :) -
#50569 Én is ott szoktam előfordulni estefelé, gerey néven, igaz csak noobkodom :D -
KaBuTo666 #50568 Bármire?
Akkor harcolj úgy mint egy aimbot! -
errrtu #50567 Hali
Én, általában az OldManGaming Vietnám szerveren lámulok "hent3s" néven ha esetleg valakit érdekel és bármire képes vagyok ittasan -
Pr0kxY #50566 Nagyon köszi! :) -
#50565 :-( -
#50564 Ó a fene, elfejetetttem. Most megcsinálom sry. -
#50563 Ha hazaértem melóból. -
Pr0kxY #50562 Adminbácsi!
Kérhetem, h csinálja ezt meg úgy nekem, mint a többieknek?
http://bfbc2.statsverse.com/sig/userbar4/pc/Pr0kxY.png
Köszi szépen!
Pr0kxY
Gondolom, h ez sehová nem fér el:
Signature
-
Pr0kxY #50561 Ha vagyok is, akkor csak 18h után.
Hétvégén napközben is akár... ;)
Nekem is megvan a BF3, B2K is, de inkább ezzel tolom, amíg meg nem unom! :D
Az meg el lesz még egy ideig a polcon! ;)
-
HUN BECSEHELY #50560 Már rég eladtam.Nem jött be. -
#50559 Hy Becse:-)
Ne itt vadássz!Gyere Bf3-ra!.-DD
Ott mintha felvettelek volna bariba! -
HUN BECSEHELY #50558 Hétvégén Vadásztam.Hétközben elvileg ráérek.Mikor jó neked?{nektek}? -
Pr0kxY #50557 Már össze kéne futni vmelyik map-on...pl. Vietnam Phu Bay vagy Hill? :) -
HUN BECSEHELY #50556 Még valaki Vietnam-ra? -
#50555 az kéne. Csak először le kell töltenem az offline patcheket vagy mi. -
RAMyMamy #50554 tedd fel, és toljuk -
#50553 vietnám nagyon is jó. Lehet fel is teszem :D -
KaBuTo666 #50552 Még él ez a játék? :-o
Vannak szerverek? :-o
:D -
#50551 Egyik legjobb köröm volt...
-
Pr0kxY #50550 Akinek a Battlefield Bad Company 2 alatt villogott a kép, annak itt a megoldás:
"C:\User\Documents\BFBC2\settings.ini and change Bloom=true to Bloom=false."
Hibajelenség: http://www.youtube.com/watch?v=rS1qQ33QwQU
Nekem segített, más változást nem vettem észre. -
RAMyMamy #50549 írj az ea supportnak -
hatnor #50548 Sziasztok!
Kaptam egy Battlefield Bad Company 2 accountot, letöltötöttem a digital deluxe editiont az origiről, mert lehetett választani h sima bc2 vagy digital deluxe, de a vietnam kiegészítőnél is kér másik kódot, de az eredeti kódot nem fogadja el? Hogy lehet megoldani h a vietnam működjön? -
HUN BECSEHELY #50547 Holnap Vadászaton leszek,ugy-hogy nem sokáig leszek Vietnámon:-) -
Pr0kxY #50546 Vissza lettél igazolva, ma este 21h után fent leszek... -
HUN BECSEHELY #50545 -
Pr0kxY #50544 Hmmm, ez érdekes... :D -
#50543 igen, ezzel a gondolattal nekem is sokáig tartott megbarátkozni, hogy lézer vezérelt RPG7 :D -
SzocsA #50542 RPG vel is követi ha megjelölted! -
Pr0kxY #50541 Nekem is fent van a magyarítás, nincs gond vele.
Ha nemrég kaptad meg a játékot, akkor még nem tudod befogni a járműveket...majd lesz egy pisztolyféle, aztán azzal megjelölöd, majd a rakétavetőddel (nem rpg) adsz neki /ha lesz/! :D
-
#50540 Nemrég megkaptam a játékot, és rettentően tetszik. Bár sok időm sajnos nincs játszani.
Kérdésem a következő. A magyarítást letölthetem a játékhoz? Nem fog a punkbuster megfogni mint csalót multizás közben?
Hogyan lehet befogni helikoptert, vagy tankot, hogy a rakéta kövesse? Tudom noob kérdés, de nem bírtam rájönni. Köszi a választ. (Bocs ha már ezerszer fel lett téve.) -
Drazse23 #50539 Lehet, hogy az mint nálam. VGA/driver. -
Pr0kxY #50538 Megtörtént! :) -
HUN BECSEHELY #50537 Hali.Ha valaki szereti a nagy csatákat,az vegyen fel kedvencnek: DIV-BECSEHELY
-
Axl Rose #50536 A főiskola levelezőn. -
Drazse23 #50535 Na megpróbáltam. Leszedtem a drivert és minden segédprogramot, majd tisztán újraraktam az CD-n lévő drivert. Egy fokkal jobb lett, mert így már vagy 5 percig is tudtam játszani (sűrű akadások mellett persze), de aztán megint előjöttek a hibák. Fényesség majd nagy sötétség. (Valami ilyen lehet a halál után is.) Lényegében nincs javulás. Nem tudom mi a gond, mert a többi játéknál nem csinálja.
Valakinek volna még valami ötlete? -
SzocsA #50534 ma kezdte ezt! újraindul a gép ha elkezdek játszani ezzel! másik játékoknál nem csinálja! mi lehet a gond? -
Drazse23 #50533 Köszi! Megpróbálom. -
Pr0kxY #50532 A prohardveren volt erről szó, ha jól emlékszem,,akkor driver gond volt. De nem mernék rá megesküdni.
Próbálj meg régebbit feltenni...a multi patch cseszett el vmit, nekem ha CF be van kapcsolva, akkor villog bizonyos pályákon.