51658
  • tarti19
    Értem, noha a fejlövés egy másik külön érdekessége a játéknak:P Számomra rejtély, hogy tudok kp-val több fejest leosztani mint egy manuális csipával:D
  • Doomista
    úgy persze hogy nem lövöd le vele az ellenfélt ha a mikropöcsére vagy a golyóira célzol! a fejére kell, az 1 lövés lesz!
  • tarti19
    Szervusztok, olyan kérdésem lenne mely a sniper részleget érinti, azon belül is az M95-ös mesterlövés fegyvert. Alapvetően ez nem 1 lövés/1 kill lenne olyan jó 1,5Km-ig? Nagyon zavar, hogy az SVU-val könnyebb megölni az ellenfelet, holott az jóval gyengébb a fent mellett fegyevehez képest.
  • eugabesz
    Én se kérdeztem,mid eladó....
  • eugabesz
    Én...szeretném...de kicsit megakadtam.
  • SzinesGeza
    off
    Kicsit szerényebben &/ több tisztelettel nem lehetne? Ekkora orcával nem leszel itt hosszú életű.
  • False
    te hekkeled az oldalt meg a ts-t, vagy tőled független okok miatt nem megy?
  • vandor21
    NaGYON ha bar nem kerdezte senki toled foleg... en hgy mit jelent .. :d
  • nandorb
    A gond az hogy a Medal of Honor akkora mocsok jatek szar,grafika egyebek,meg kill cam sincs. Keves fegyver+no recoilos fegyverekkel. Ami meg a legjobb senki sem cserelne egy BC2-ert ami szint ugy bugos de meg mindig tobben jatszak mint a MOH-t.
  • eugabesz
    A szarkazmus az a szarkákat üldözők kicsiny csoportja,bár az is megoszlik,van aki az üzemi szarkákat üldözi,van aki csak a természetben hál' Istennek egyre kevesebb,ritkán előforduló fekete-fehér tollazatban díszlő madárfajtát...remélem kielégítő volt a válasz.
  • vandor21
    .ok ertem ..es teged nem erdekel a dolog >>biznis ?? :)
  • Landor
    semmi bajom, csak rávilágítottam neked arra hogy Beers mire gondolt ;}
  • vandor21
    Tudom Utana neztem ..es akor ? kerdeztem hgy mi baja van ..evel mi roszat tetem ? ;?
  • Doomista
    bármit megtehet, ő itt a vezír.
  • vandor21
    Neked meg mi a bajod .. ?? hmm ?
  • Landor
    szarkazmus ;>
  • vandor21
    Van Bfc2 ...vagy medal of honor - ra gonolsz ?

• Beers
    azt én is cserélném....
  • zooleeh
    De van csak meg nem hivatalos ..602574-es. en letoltottem ,itt valaki belinkelte. Mukodik ,csak osszesen 6 szervert lattam,de uresek voltak
  • eugabesz
    Aha,szerintem is azért nem látja..kíváncsi leszek,meddig húzzák még
  • MR ME
    nincs is még új patch...
  • vandor21
    Medal of Honor -t cserelnek battlefield badcompany 2 ra ...bodorandre634gmail.com
  • zooleeh
    Sziasztok feltelepitettem az uj patch-et de nem latom sehol az uj map-okat,gondoltam kiprobalom de seholl semmi
  • CB SNIPER #39883
    Hastings...(L) O.O :d
  • Landor
    hú.. Hastings.. Beers szavaival élve, már csak ez egy map miatt is érdemes lesz :D
  • TDC Geronimo
    Úgy néz ki 5 map lesz a vietnamba és visszatér egy régi map is, az operation hastings a sima vietnamból

• Doomista
    Nekem aztán mind1, hogy kinek tetszik és kinek nem, nem kötöm rá az orrom...szerintem jó féle, de háttérképnek nem rakom ki.
  • eugabesz
    Nekem sem tetszik,többek közt.
  • Borg
    Nem töltöm le, mert nincs 1920x1200 (na jó, meg mert szar)
  • Landor
    már mióta vártam! berakom melóhelyen háttérnek :D
  • TDC Geronimo
    ok mégse lesz semmi :D

"The post from EA_Velocity was a misunderstanding by his part.

I apologize if there was any inconvenience caused by this. "
  • TDC Geronimo
    Továbbá: "-Would also encorange you to check EA Store on Friday 26th November for another Battlefield exclusive." Egyelőre semmi sincs fent.
  • cocacola111
    totál igaz...nekem nem jönnek be azok a szerók ahol kb minden tiltva van , ha pl sniper fegyót szerettem volna kiütni tuti bemákoltam valami no sniper servert.Úgyan így voltam a CG-páncéltörővel is. a DICE azért csinálta ilyenre a játékot hogy mindenki játszhasson a neki megfelelő karakterrel, namost pl Xbox-on nincsennek ilyen minuszba modolt szerók.......
  • TDC Geronimo
    Állat új vietnam háttér a blogon.

• eugabesz
    Az nem létezik...
  • zebrock
    Nem akarom nyalni a cBc seggét de: jópárszor voltam a szerverükön, pont 1 hete nagyonjót játszottunk ellenük/velük, de basecampot nem láttam. Hozzátenném, hogy útálom a bc-t, de arról lehet tenni. "nincs szabály" is egy szabály. Sznájperkedés kb. egyszinten van a basecamp-el, igazából egyik sem vesz részt a játékba. Mindenfelé divat lett a "no CG/RPG na, puff, ez ám egy zsidó szabály :) Összeségébe ezek az agyonszabályzott szerverek semmire sem valók pl Iramon az iramos csóka múltkor BC-zett ezerrel. Ott mondjuk volt egy nagyon jó dolog, max 2 snipanigga lehetett. Ha nem tetszik nem kell ott játszani, ennyi.
  • Hamed
    4 map ingyen, 4 fizetos. Igy mar nem olyan necces az a 4 rugo. Ha nem basszak el akkor hosszu ido ota az elso piros pont a dice-nak. Bar en most erre az ingyenes bf-re vagyok kivancsi, lesz benne repulo. BF2 nalam kimaradt a wow miatt, de az elejen jatszottam par hetet es nagyon bejott a repkedes.
  • MR ME
    viatnamos az kieg lesz jópénzért, de jön 4 új map vmikor mostanság
  • eugabesz
    Az IRAM helyére is betehetted volna..mintha kértem volna,hogy vedd ki a listából
  • Landor
    fent vagytok