Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
lehet nem pontosan így van, lehet h nem need hanem a quadtársadnak kell rányoni de a lényeg kb ez <#wink>#wink>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Kaptam egy trófeát érte de nem tudom miért.
Do you feel alive?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
örülök hogy ajánlhattam😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
"De, a aknavetõt soha ne emberre használd"?
Dehogynem. Szinte csak arra jó. De aknavetõ tüzet a recon kér, nem az engi.
Logitech Hardware Tester
Ah meg egy kerdes. itt a gametrackeren ha raklikkelek h join a magyar szerverre, akkor ugyan elinditja a jatekot, de nem kezd el kapcsolodni a jatekszerverre. Ez miert van szerintetek? masreszrol meg nem latom h hozza tudnek adni barhol szervert ip alapjan a jatekban. amennyire peches napom van meg a hungarian szora keresesnel sem jott be talalaat a szerver search nel.
<#help>#help>
Tõle csak az M95 erõsebb, de távolról az sem öl 1 lövésre.
A headshoothoz teljesen mindegy hogy milyen erõsségû fegyvered van, ott sokkal jobban számít a kezelhetõség. GOL ebben a legjobb.
barahogy irtatok h nincs nagy kulonbseg a fegyverek kozott annyira, akkor viszont nem ertem h a sniperemmel hogy van az hogy mondjuk 10 lovesbol 9 talal abbol 8 csak megsebesiti, es max 1 hal meg tole. ertem en h bena vagyok meg minden, de nem ertem, hogy hogy van az h mas lo engem sniperrel es egy lovesbol meghalok.
A legtobbb kill asist kituzot majdnem mindig megkapom, ami azert nem biztos h azt jelenti h tokeletesen lame lennek. ( biztos az vagyok de ennyire azert nem. Abban remenykedtem h a fegyver az oka... de egy helyben allo embert nem hiszem h ne talanek el sniperrel viszonylag kozelrol oszt megis csak kill assist jart erte kesobb<#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy én pl állandóan squad-ban megyek,az azért is jár jól,pl mert én általában assault-al megyek meg medic-el és pl,ha van a squad-ban egy medic akkor ha netalántán leszedik én felveszem a kitt-jét és felélesztem,és mehetünk tovább,ergó megfordul a dolog ezután õ dobálja a lõszert én meg a medic packot,õ ellát engem lõszerrel én meg élesztem. Jó kis csapatmunka! <#worship>#worship>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
I met God. She's black
amúgy nekem az engi volt az elsõ amit kimaxoltam, szal ne mondd, h szenvedés
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Egyedül a red dot,ami hiányozna, ha most kezdenék.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Medicnél olyan helyre dobáld a mentõ ládát, ahol sokan vannak. A pontjaid majd száguldanak.
Assaultnál a töltényes ládását dobáld sokat. Pontjaid is gyûlnek + a társaknak is lesz utánpótlás.
Reconnál a Motion Sensors-t mint atom. Meg csak fejesekre menny, lehetõleg jó távolról.
Engineer-t pedig végig kell szenvedni. Lõjed tankokat helit. De, a aknavetõt soha ne emberre használd. 😊
valaki tudna nekem abban segiteni, hogy mi a modja az esetleges gyors pontgyujtesnek?
Sajnos mar cak azt tapasztalom h mivel keson leptem be a megjeleneshez kepest, mar mindenkinek sokkal jobb fegyverei vannak, igy aztan nem sok elvezet van a harcolasban.
Szoval erdekelne hh van e valami konnyu megolda s pontgyujteshez. Pl recon es assault pontot gyujtenek.
A call of duty ban a team death mach volt a megoldas, mert felmentel egy 30+ fõs szerverre es ket napi jatek utan mar maxon volt a pontod.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem játszottam a játékkal egy ideje, és nem vágom ezt a VIP map packokat.
Ha Én megjelenés napján megvettem a Limited Editiont, ahhoz jár minden pack, vagy utólag kell vegyek VIP kódot?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Valaki világítson már fel milyen szintjei vannak a dögcéduláknak mikortól kap valaki aranyat bronzot stb stb?
Mert van egy arany cédulkám és nem tudom hányas lehetett a srác akitõl kaptam
Elvileg 40 es szintû csóka lehetett az arany cédulás.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem így, mivel megjelenéskor vettem kb. 5000Ft egy óra<#zavart2>#zavart2>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a kérdés, hogy mi volt az a 3 halál? rádölt az épület?
A mohának mindig a déli oldala fás!
Korábban már értesülhettetek róla, hogy idén az egyik legnagyobb hazai Lanon a BECUP 2010 rendezvényen a Battlefield Bad Company 2 is a versenyjátékok közé került. Tudom, hogy a nyári idõszak nem a legszerencsésebb, hogy ilyenkor a "Bf uborkaszezonban" eltûnnek az emberek. Mindez ellenére a Lan kiváló lehetõség, hogy mi Battlefield Bad Company 2 játékosok személyeen is megismerkedjünk. Esély arra, hogy a PC-s BFBC2 playerek megmutassák magukat, hogy lássa mindenki: itt vagyunk!!! A szervezõk 6 csapat (8 ill. 8+1fõ) nevezése esetén indítanak tornát.
A BECUP nevezési határideje vészesen közeleg. Eddig négy 8 fõs csapat regisztrált és még egy csapat jelezte a részvételt, továbbá egy mix alakulatot szervezünk. Kérdem én: Vajon van-e még 16 ember a közösségben, aki ott lesz a BF-fiestán???
Mindenki, akinek lehetõsége van eljönni játszani, bulizni egy jót, az ne habozzon jelezze részvételét!!! Mutassuk meg, hogy a BFBC2 conquest nemzet él!!!!
<#violent>#violent>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"god of aim"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ