51658
-
#39947 Köszi szépen, driver frissítés megoldotta azt, hogy ne dobjon ki az asztalra, de a kezdeti lagg még mindig jelen van:( -
#39946 -
SzinesGeza #39945 Normális windows (eredeti). Nálam megoldotta. -
#39944 Directx, driver frissítéssel próbálkoznék elsőre.
Esetleg pbsetup.exe futtatása.
Az első problémánál a dokumentumok/bfbc2 mappát tedd a kivételek közzé a víruskeresődnél - nem biztos, hogy segít, de korábban volt olyan probléma, hogy respawnoknál beolvasta a konfig fájlokat és néhány víruskeresőnél volt probléma.
-
#39943 Na újabb probléma:D
Most azt csinálja (a kezdeti lagg megszűnése után), hogy egy pár percet enged játszani, majd egyszer csak befagy az egész, fehér képernyő és kidob az asztalra:S -
#39942 ÁÁ neem! Én sem:-(
-
#39941 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy amikor belépek egy szerverre, akkor kb 1 percig hatalmas a pingem és az egész játék akad, majd utána megy rendesen? Elég idegesítő, mert sok szerverről így ledob, amiatt, hogy túl nagy a pingem, viszont 1 perc lagg után visszaáll 100-150 közé a ping.
Köszi előre is! -
#39940 a 4 uj mapot te lattad a mapok kozt,mert en nem nagyon? -
#39939 Akkor nem marad így:-) -
#39938 Az beta volt... Ami kifog jonni azzon kilesz javitva allitolag a beta patch is. -
#39937 Sziasztok!!
Hát én fel peccseltem a gamét!:-)Most csak 4-5 szeró van amin lehet tolni!
De marad így:-) -
#39936 "a kutya sem megy oda" az az te nem jössz! Nem is hiányzol senkinek.Úgy tudom nem játszol már .Remélem nem miattunk !? -
#39935 Nah hali ! :)
Ha minden jól megy, rábeszéltem az ősöket hogy megkapjam a vietnám kieget és a játékot is :)
Valszeg nemsokára engem is láttok a harcszíntéren -
#39934 csak annyit egyelőre :( -
#39933 azt lehet tudni hogy mikor jelenik meg az új pack, vagy csak annyit, hogy hamarosan? -
imigreen #39932 hali!
nincs TS-em, de ha neked megfelelne akkor skyp-on és xfire-on is elérhető vok imigreen néven
...ha ezek nem felelnek meg akkor megcsinálom a TS-t, bár elég macerás ahogy elnézem:D -
#39931 nem -
#39930 Ennek a Vietnam kiegnek lesz singleplayer része is? -
#39929 Na így a fegyverekről szóló HSZ ekre idézném mér nem is tom kinek az aláírását BF2 topikból "Nem mindegy, hogy okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik." :D -
#39928 MP7 és vietnam töltőképernyők
-
#39927 ja értem -
SzinesGeza #39926 Nem. Öntöltő avagy félautomata.
Az egylövetű azt jelenti, hogy minden lövés után újra kell tölteni a fegyvert. Nincs benne tár vagy bármi ami több töltényt tudna tárolni. -
#39924 8golyo van... -
#39923 Azt hiszem 5 töltényt tud tárolni, és egyenként lehet lőni, az már rajtad függ hogy beleadod 5 mp alatt azt az egy tárat az ellenfélbe vagy szépen lassan megpróbálod 2 töltényből headshotolni.
-
#39922 a garand nem egylövetű? -
#39921 De van az egyloveses shootgunnok ha jo netted van geped... Akkor 1loves 1kill. -
SzinesGeza #39920 Egylövetű puska megint csak nincs a játékban (mint ahogy kispisztoly sem), szerintem te az ismétlőre gondolsz. -
#39919 Ha akarod HUN TS-n elmagyarázom.
Szoba neve: SG.hu fórumosok Bad Company 2 (HC) -
#39918 Erről olvastam, csak akkor úgy tűnik, hogy csak bizonyos elemeket emeltek a játékba, persze megértem, hiszen nehéz lenne olyan szimulációkat lemodellezni, ami talán az egyik legnehezebb a külső s környezeti tényezők miatt.
#39912 Egylövetűre gondoltam. -
False #39917 nincs is -
SzinesGeza #39916 Tudtommal .22-es pisztoly nincs a játékban. -
#39915 M95-nek imadom a hangjat, de ezen kivul a legszarabb csipa a jatekban. Lassan emel vallhoz, ket loves kozott ezzel kell a legtobbet varni es ezzel a leghosszabb a tarazas. Ja es magnum ammo kell ehhez is hc-n hogy testlovestol is fekudjenek.
VSS, M24, GOL ezek sztem a legjobbak. SVU rug mint egy lo, SV98-nak sztem szar a celkeresztje, T88 meg hangos es gyenge. -
#39914 az sem automatikus, hanem automata, valamint a többi csipa sem manuális hanem bolt-action vagy félautomata, manuális azt jelenti, hogy te kezeled, automatikus azt jelenti, hogy magától céloz és lő -
imigreen #39913 VSS:D -
#39912 milyen a nem manuális (automatikus) csipa?? :D -
imigreen #39911 lehet h tudod, de ha nem akkor szólok h a játék számol ballisztikát!
tehát ha egy távoli célpontra lősz akkor fölé kell lőnöd h eltaláld.
marha izgalmas mikor már az első és a második pont között van a HS :DD -
imigreen #39910 sziasztok!
nézegettem a batlefield veterán "izét", de sajnos nem igazán értem h mi is a konkrét feltétel mert nem beszélek angolul. az oldal fordításból meg vmi sületlenség lett. tudna vki segíteni? annyi átjött h talán rendelkeznem kell 2 batlefield játékkal, ez stím ha számit a 2142.
tök jó lenne ha tudnátok segíteni mert játék közben kezembe került az az M1-es rifle és marhára tetszett. előre is köszönöm a segitséget -
False #39909 vagy lefizeti az ellent hogy hajoljon bele -
#39908 Kispisztoly? -
SzinesGeza #39907 kp?