51658
  • mike0013
    Köszi szépen, driver frissítés megoldotta azt, hogy ne dobjon ki az asztalra, de a kezdeti lagg még mindig jelen van:(
  • Doomista
  • SzinesGeza
    Normális windows (eredeti). Nálam megoldotta.
  • trident
    Directx, driver frissítéssel próbálkoznék elsőre.
    Esetleg pbsetup.exe futtatása.
    Az első problémánál a dokumentumok/bfbc2 mappát tedd a kivételek közzé a víruskeresődnél - nem biztos, hogy segít, de korábban volt olyan probléma, hogy respawnoknál beolvasta a konfig fájlokat és néhány víruskeresőnél volt probléma.
  • mike0013
    Na újabb probléma:D
    Most azt csinálja (a kezdeti lagg megszűnése után), hogy egy pár percet enged játszani, majd egyszer csak befagy az egész, fehér képernyő és kidob az asztalra:S
  • zotya10002
    ÁÁ neem! Én sem:-(
  • mike0013
    Sziasztok!
    Az mitől lehet, hogy amikor belépek egy szerverre, akkor kb 1 percig hatalmas a pingem és az egész játék akad, majd utána megy rendesen? Elég idegesítő, mert sok szerverről így ledob, amiatt, hogy túl nagy a pingem, viszont 1 perc lagg után visszaáll 100-150 közé a ping.
    Köszi előre is!
  • zooleeh
    a 4 uj mapot te lattad a mapok kozt,mert en nem nagyon?
  • zotya10002
    Akkor nem marad így:-)
  • nandorb
    Az beta volt... Ami kifog jonni azzon kilesz javitva allitolag a beta patch is.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Hát én fel peccseltem a gamét!:-)Most csak 4-5 szeró van amin lehet tolni!

De marad így:-)
  • provocator
    "a kutya sem megy oda" az az te nem jössz! Nem is hiányzol senkinek.Úgy tudom nem játszol már .Remélem nem miattunk !?
  • szabii98
    Nah hali ! :)
    Ha minden jól megy, rábeszéltem az ősöket hogy megkapjam a vietnám kieget és a játékot is :)
    Valszeg nemsokára engem is láttok a harcszíntéren
  • MR ME
    csak annyit egyelőre :(
  • iceshark
    azt lehet tudni hogy mikor jelenik meg az új pack, vagy csak annyit, hogy hamarosan?
  • imigreen
    hali!
    nincs TS-em, de ha neked megfelelne akkor skyp-on és xfire-on is elérhető vok imigreen néven
    ...ha ezek nem felelnek meg akkor megcsinálom a TS-t, bár elég macerás ahogy elnézem:D
  • MR ME
    nem
  • The Protector
    Ennek a Vietnam kiegnek lesz singleplayer része is?
  • Metalmilitiakid
    Na így a fegyverekről szóló HSZ ekre idézném mér nem is tom kinek az aláírását BF2 topikból "Nem mindegy, hogy okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik." :D
  • TDC Geronimo
    MP7 és vietnam töltőképernyők

• MR ME
    ja értem
  • SzinesGeza
    Nem. Öntöltő avagy félautomata.

Az egylövetű azt jelenti, hogy minden lövés után újra kell tölteni a fegyvert. Nincs benne tár vagy bármi ami több töltényt tudna tárolni.
  • nandorb
    8golyo van...
  • Doomista
    Azt hiszem 5 töltényt tud tárolni, és egyenként lehet lőni, az már rajtad függ hogy beleadod 5 mp alatt azt az egy tárat az ellenfélbe vagy szépen lassan megpróbálod 2 töltényből headshotolni.
  • MR ME
    a garand nem egylövetű?
  • nandorb
    De van az egyloveses shootgunnok ha jo netted van geped... Akkor 1loves 1kill.
  • SzinesGeza
    Egylövetű puska megint csak nincs a játékban (mint ahogy kispisztoly sem), szerintem te az ismétlőre gondolsz.
  • Black Ghost
    Ha akarod HUN TS-n elmagyarázom.
    Szoba neve: SG.hu fórumosok Bad Company 2 (HC)
  • tarti19
    Erről olvastam, csak akkor úgy tűnik, hogy csak bizonyos elemeket emeltek a játékba, persze megértem, hiszen nehéz lenne olyan szimulációkat lemodellezni, ami talán az egyik legnehezebb a külső s környezeti tényezők miatt.

#39912 Egylövetűre gondoltam.
  • False
    nincs is
  • SzinesGeza
    Tudtommal .22-es pisztoly nincs a játékban.
  • Hamed
    M95-nek imadom a hangjat, de ezen kivul a legszarabb csipa a jatekban. Lassan emel vallhoz, ket loves kozott ezzel kell a legtobbet varni es ezzel a leghosszabb a tarazas. Ja es magnum ammo kell ehhez is hc-n hogy testlovestol is fekudjenek.

VSS, M24, GOL ezek sztem a legjobbak. SVU rug mint egy lo, SV98-nak sztem szar a celkeresztje, T88 meg hangos es gyenge.
  • Metalmilitiakid
    az sem automatikus, hanem automata, valamint a többi csipa sem manuális hanem bolt-action vagy félautomata, manuális azt jelenti, hogy te kezeled, automatikus azt jelenti, hogy magától céloz és lő
  • imigreen
    VSS:D
  • Metalmilitiakid
    milyen a nem manuális (automatikus) csipa?? :D
  • imigreen
    lehet h tudod, de ha nem akkor szólok h a játék számol ballisztikát!
    tehát ha egy távoli célpontra lősz akkor fölé kell lőnöd h eltaláld.
    marha izgalmas mikor már az első és a második pont között van a HS :DD
  • imigreen
    sziasztok!
    nézegettem a batlefield veterán "izét", de sajnos nem igazán értem h mi is a konkrét feltétel mert nem beszélek angolul. az oldal fordításból meg vmi sületlenség lett. tudna vki segíteni? annyi átjött h talán rendelkeznem kell 2 batlefield játékkal, ez stím ha számit a 2142.
    tök jó lenne ha tudnátok segíteni mert játék közben kezembe került az az M1-es rifle és marhára tetszett. előre is köszönöm a segitséget
  • False
    vagy lefizeti az ellent hogy hajoljon bele
  • SötétBarom
    Kispisztoly?
  • SzinesGeza
    kp?