51658
  • zotya10002
    mondom nem hoz be semmit:-)
  • nandorb
    pipa out... Ird be: battlefield.hu
    Biztos kidobja.
  • zotya10002
    Peccselik a szerókat tuti mert nem hoz be semmit a kereső:-)
  • aboriginal74
    sok a kérdés kevés az olvasási szándék...pedig elég egyértelmüen le van írva a BC2 főmenüjében a scroll bar-ban alul...

Nem szégyen használni a szemeteket :)
  • zooleeh
    joccakat
  • zotya10002
    Szerintem az a legtisztább!

Na jó éjt !
  • zooleeh
    ja koszi, akkor kivarom mig leszedi ujra
  • zotya10002
    Állítólag az nem 100-as(beta)!!Nekem is itt mondta valaki!

Fel is raktam újra!
  • zooleeh
    Akkor az a patch amit mar egy hettel ez elott leszedtem az jo lessz nem kell kivarnom mig az auto updater nagylassan leszedi?
  • zotya10002
    Ja azt én is kipróbáltam!!

Most jelenleg ez(hivatalos) is annyit ér!!De holnap elérhetőek lesznek az új mapok!

Uninstall-d a gamét és rakd fel újra és holnap hentelhetsz az új mapokon:-D
  • Ulvar
    A szervereken nem elérhető még. Holnapra lesznek patchelve. Attól hogy a te gémed már updatelt még a szervereknek kell egy nap. Szóval holnap már látni fogod azokat is.

Viszont azt nem tudom hogy a vásárolt Specact cuccok is elérhetővé válnak e.
  • zooleeh
    bete = beta
  • zooleeh
    Mar leszedtem a patch-et ,itt valaki belinkelete ,de azt hiszem az nem jo mert meg multheti az valami bete volt
  • zotya10002
    Holnap már meg fogod találni!
  • zooleeh
    Hi, felraktam az uj patch-et de a 4 ingyenes map-ot nem talalom sehol ,mi lehet a baj
  • adam46
    á Köszi
  • TDC Geronimo
    frissíteni kell
  • adam46
    Valaki mondja már el miért kickelget az a köcsög punkbászter pacth óta?
  • Föcsök
    OH KÖSZÖNÖM DICE és EA meg mindenki!:D Mégis csak 4 pálya, és már tuti hogy holnap lehet tolni! Ez az! Most nagyon boldog lettem.:D
  • pacclacc
  • TDC Geronimo
    map pack 7 meg holnap

• determinator
    "A Battlefield Blog megerősítette a hírt, miszerint december 21-én jelenik meg a Vietnám világszerte a PS3-asoknak december 22-én lesz elérhető. A steam és az az EA downloader használók 2010. decemeber 18-án hozzájuthatnak a kiegészítőhöz."
    link
  • Ulvar
    Hát a számlámon így van a név ha utalnak vagy küldök és fogadják hogy BDB tehát a rendes nevem de az mind1 :D és utána hogy "Lafi" Fingom nincs mit jelenthet vagy hogyan csináltattam anno de mind1 én beírtam azt elfogadta nekem is és már az email is megjött valamint a cash is le lett vonva szóval nem aggódok most már. Csak legyen elérhető a szervereken.
  • determinator
    Payment nickname-hez a kártyán található nevet kell írni(kártya tulajdonos neve)(legalábbis én ezt írtam és elfogadta)
    "rendes neved után szereplő "beceneve""- ez mi akar lenni?
  • Ulvar
    Nekem is van paypalom és Moneybookers felhasználóm. Mind2t rendszeresen használom és általában külföldről rendelek, mert olcsóbb mint a belföldi szállítás...sőt a termék maga is.
  • pacclacc
    Én csináltam Paypal-fiokot, és ahol lehet használom is! Az egyik legjobb fizetés dolog mit interneten eddig találtam! A megvett dolgok azonall jová vannak irva hihetetlenül gyors! A MÁSIK HOGY BIZTONSÁGOS!

Persze ez az én véleményem és akinek van 1 kis angol tudása annak nagyon ajánlom!
  • zuzu7
    A szülinapi kódod hova kell beirni a Ea store rendelésnél?
  • Ulvar
    Amúgy a Payment nickname az a Kártyának a rendes neved után szereplő "beceneve"?
  • Ulvar
    Jaja, pláne a doboz nélküli cuccokkal is elégedett vagyok. Az rFactort is így vettem anno 4 éve. Csak kód emailbe. És nem 15 volt hanem 10.
  • determinator
    Spórolsz vele 1400ft-ot. Nem kell a futárra várni, és a megjelenésekor azonnal játszhatsz vele.
  • Ulvar
    Én türelmesen várok csak meglegyen.

De ha olcsóbb a Vietnám akkor EAn keresztül veszem nekem minél olcsóbban kell az az igazság :).
  • determinator
    Amikor a bf2-őt vettem meg a kiegészítőkkel kellet vagy 1 óra mire megjelent az ea download managerben.
  • Föcsök
    Hát ha neked arra áll fel.:D Én is így voltam vele, csak mikor ma megláttam a Specactot vérszemet kaptam és ellőttem a 10 eurós kedvezmény kódomat. Egyébként még én sem vásároltam EA Store-ból. A lényeg hogy menjen mindenkinek.:)
  • MR ME
    pl + nem akarok sem hitelkártyával sem paypal se semmi ilyennel szarakodni, nekem megér 400forintot h csak le keljen sétálni a boltba, nameg azért polcon is jobban néz ki mint egy sima kód az email címemen :)
  • Ulvar
    plussz 1000 Ft a kiszállítás mert csóró Nyíregyi vagyok :).
  • determinator
    Most néztem, hogy adnak dobozt egy kóddal, de lemezt nem.
  • zzeN
    A dobozban csak 1 kód lesz, dvd nem. Polcra kell?:)
  • determinator
    Ha a vietnam-ra gondolsz, akkor a ea 13 euro-ért adja ami kb 3600ft.
    A cd galaxis-nál csak kódos verziót láttam ami 4000 ft.
  • MR ME
    4ezer az az 5 nem?
    am én dobozosan veszem szvsz
  • zzeN
    Szvsz igen, EA Store-ban 3600 a game, CD Galaxisban meg 3900Ft + ha Store-ban veszed meg 3 nappal hamarabb nyomhatod.