51658
-
#40082 mondom nem hoz be semmit:-) -
#40081 pipa out... Ird be: battlefield.hu
Biztos kidobja. -
#40080 Peccselik a szerókat tuti mert nem hoz be semmit a kereső:-) -
aboriginal74 #40065 sok a kérdés kevés az olvasási szándék...pedig elég egyértelmüen le van írva a BC2 főmenüjében a scroll bar-ban alul...
Nem szégyen használni a szemeteket :) -
#40064 joccakat -
#40063 Szerintem az a legtisztább!
Na jó éjt ! -
#40062 ja koszi, akkor kivarom mig leszedi ujra -
#40061 Állítólag az nem 100-as(beta)!!Nekem is itt mondta valaki!
Fel is raktam újra! -
#40060 Akkor az a patch amit mar egy hettel ez elott leszedtem az jo lessz nem kell kivarnom mig az auto updater nagylassan leszedi? -
#40059 Ja azt én is kipróbáltam!!
Most jelenleg ez(hivatalos) is annyit ér!!De holnap elérhetőek lesznek az új mapok!
Uninstall-d a gamét és rakd fel újra és holnap hentelhetsz az új mapokon:-D -
#40058 A szervereken nem elérhető még. Holnapra lesznek patchelve. Attól hogy a te gémed már updatelt még a szervereknek kell egy nap. Szóval holnap már látni fogod azokat is.
Viszont azt nem tudom hogy a vásárolt Specact cuccok is elérhetővé válnak e. -
#40057 bete = beta -
#40056 Mar leszedtem a patch-et ,itt valaki belinkelete ,de azt hiszem az nem jo mert meg multheti az valami bete volt -
#40055 Holnap már meg fogod találni! -
#40054 Hi, felraktam az uj patch-et de a 4 ingyenes map-ot nem talalom sehol ,mi lehet a baj
-
#40053 á Köszi -
#40052 frissíteni kell -
#40051 Valaki mondja már el miért kickelget az a köcsög punkbászter pacth óta? -
Föcsök #40050 OH KÖSZÖNÖM DICE és EA meg mindenki!:D Mégis csak 4 pálya, és már tuti hogy holnap lehet tolni! Ez az! Most nagyon boldog lettem.:D -
pacclacc #40049 -
#40048 map pack 7 meg holnap
-
determinator #40047 "A Battlefield Blog megerősítette a hírt, miszerint december 21-én jelenik meg a Vietnám világszerte a PS3-asoknak december 22-én lesz elérhető. A steam és az az EA downloader használók 2010. decemeber 18-án hozzájuthatnak a kiegészítőhöz."
link -
#40046 Hát a számlámon így van a név ha utalnak vagy küldök és fogadják hogy BDB tehát a rendes nevem de az mind1 :D és utána hogy "Lafi" Fingom nincs mit jelenthet vagy hogyan csináltattam anno de mind1 én beírtam azt elfogadta nekem is és már az email is megjött valamint a cash is le lett vonva szóval nem aggódok most már. Csak legyen elérhető a szervereken. -
determinator #40045 Payment nickname-hez a kártyán található nevet kell írni(kártya tulajdonos neve)(legalábbis én ezt írtam és elfogadta)
"rendes neved után szereplő "beceneve""- ez mi akar lenni?
-
#40044 Nekem is van paypalom és Moneybookers felhasználóm. Mind2t rendszeresen használom és általában külföldről rendelek, mert olcsóbb mint a belföldi szállítás...sőt a termék maga is. -
pacclacc #40043 Én csináltam Paypal-fiokot, és ahol lehet használom is! Az egyik legjobb fizetés dolog mit interneten eddig találtam! A megvett dolgok azonall jová vannak irva hihetetlenül gyors! A MÁSIK HOGY BIZTONSÁGOS!
Persze ez az én véleményem és akinek van 1 kis angol tudása annak nagyon ajánlom! -
zuzu7 #40042 A szülinapi kódod hova kell beirni a Ea store rendelésnél? -
#40041 Amúgy a Payment nickname az a Kártyának a rendes neved után szereplő "beceneve"? -
#40040 Jaja, pláne a doboz nélküli cuccokkal is elégedett vagyok. Az rFactort is így vettem anno 4 éve. Csak kód emailbe. És nem 15 volt hanem 10. -
determinator #40039 Spórolsz vele 1400ft-ot. Nem kell a futárra várni, és a megjelenésekor azonnal játszhatsz vele. -
#40038 Én türelmesen várok csak meglegyen.
De ha olcsóbb a Vietnám akkor EAn keresztül veszem nekem minél olcsóbban kell az az igazság :). -
determinator #40037 Amikor a bf2-őt vettem meg a kiegészítőkkel kellet vagy 1 óra mire megjelent az ea download managerben. -
Föcsök #40036 Hát ha neked arra áll fel.:D Én is így voltam vele, csak mikor ma megláttam a Specactot vérszemet kaptam és ellőttem a 10 eurós kedvezmény kódomat. Egyébként még én sem vásároltam EA Store-ból. A lényeg hogy menjen mindenkinek.:) -
#40035 pl + nem akarok sem hitelkártyával sem paypal se semmi ilyennel szarakodni, nekem megér 400forintot h csak le keljen sétálni a boltba, nameg azért polcon is jobban néz ki mint egy sima kód az email címemen :) -
#40034 plussz 1000 Ft a kiszállítás mert csóró Nyíregyi vagyok :). -
determinator #40033 Most néztem, hogy adnak dobozt egy kóddal, de lemezt nem. -
#40032 A dobozban csak 1 kód lesz, dvd nem. Polcra kell?:) -
determinator #40031 Ha a vietnam-ra gondolsz, akkor a ea 13 euro-ért adja ami kb 3600ft.
A cd galaxis-nál csak kódos verziót láttam ami 4000 ft. -
#40030 4ezer az az 5 nem?
am én dobozosan veszem szvsz -
#40029 Szvsz igen, EA Store-ban 3600 a game, CD Galaxisban meg 3900Ft + ha Store-ban veszed meg 3 nappal hamarabb nyomhatod.