51658
-
Föcsök #40028 Köszi! Akkor várunk:)
Hát a CD Galaxisnál ha PickPackPont-tal kéred azaz elmész egy a lakóhelyedhez közeli Inmedio újságárushoz akkor 990 helyett 690 a szállítás, szóval legolcsóbban 4680Ft itthon. EA Store-ból me 12,99Euró ami vagy 3700Ft jelen állás szerint. -
#40027 érdemes EAről venni közvetlen simán kódban, vagy dobozban CD galaxisról 5000ér? -
determinator #40026 A Specact-hoz nem kapsz semmit. Hozzárendeli a fiókodhoz.
Ha belépsz a játékba akkor a weapons-nál ott lesznek.
De még nem tudod használni, mert a szervereken nem engedélyezték.
A vietnamhoz szerintem küldenek majd egy kódot, vagy azt is hozzárendelik a fiókodhoz. -
#40025 10 perc volt az update :) -
#40024 ja valami olyasmi de én még emailt sem kaptam hogy megkapták e volna a rendelésem. Gondolom kell egy kis idő. -
Föcsök #40023 Vásárolt már valaki az EA store-ból? Mert úgy konkrétan nem vágom mi van.:D Megvettem ezt a három cuccot (Specact, Vietnam, meg 2800BH pont) és az order status-nál ott van hogy Specact - No unlock code needed a (meg gondolom ez még nem elérhető) másik kettő mellett meg semmi. Gondolom a Vietnam majd a megjelenés napján jelenik majd meg, de a BFH akkor hogy működik? De ha megveszek egy játékot és lesz kódom akkor az EA Download Manager-rel mit kell csinálni? Mert ott a Saját játékaimnál még nincs semmi, és ott van hogy Store-ból tallózás, de ott kikeresem és csak a kosárba tudom rakni. Ez mi? Idő kell még egyáltalán feldolgozzák a rendelést? -
#40022 na már meg van. Csak azt nem vágom mennyi idő míg kapom az emailt... -
#40021 wow woáh wáó wof de gyorsan szedi a patcht! -
MaRee #40020 Nekem még szervereket sem mutat, hát mi van ezzel? -
#40019 nekem nem engedi az email megerősítésnél a kukac jelet bassza meg... minden más oké és így nem tom menteni az adatot ... -
#40018 dettó, ma csak felbasztam magam....de legalább nem csak nálam van lag -
Föcsök #40017 Én megvettem most a Specact-ot. Meglátjuk mi lesz, meg még hozzácsaptam egy 2800BFF-et a Heroes-hoz meg a Vietnam-ot. Előttem a 10Eurós szülinapi kedvezményemet még amit nyár óta tartogatok. Köszi EA Store. Specact még nincs, de majd lesz.:D -
#40016 lagos szar, új pályák meg sehol, majd hétvégén újra addig pihi:( -
#40015 Kintvan fizzetni kell erte. -
#40014 mikor jön ki? -
#40013 BC2 Spectact!
Uristen 5eurot kernek ezert. -
#40012 ma nekem is szarúl ment, hozzá kell tenni h a serót is lagosak gecire -
#40011 Mai nap is folyamatosan patchelve lesznek a szerverek vagy egyszerre holnap. -
False #40010 azt látom hogy szivsz vele :D
mellesleg kiprobáltam scope-al az m14et,fasza lett messzire ütős,közelre viszont még mindig nagyot ránt -
eugabesz #40009 Az oldalunk egy kicsit macerás lett,de ígérem estére helyreáll a rend...más motor,más tárhely,kis költözési gondok,stb.
Még csak két napot szívtam vele,nem vészes... -
#40008 Faszom 2 hete new vegast nyomok csak, mondom tesztelem a patchet.. Hát olyan mozgássérült vagyok, hogy rossz nézni, lőttem is egy 2/10-et :DD -
False #40007 gabesz reggel ment az oldal, most megint megakadtál, vagy egyéb? -
#40006 Gyanúsan rövid ideig tartott a töltés, így szerintem ez nincs 2,6 giga, vagy csak nem szoktam még hozzá a fájberpóver120-hoz. -
#40005 Benne kell hogy legyen!:-(Igaz én sem találom a mappába! -
Föcsök #40003 Uhum persze. Akkor az sem 5Mb-es hanem több.:D Ha tényleg 2,6GB akkor az ha végig 5Mbit-tel azaz kb 600Kb-tal szeded az olyan 70-75 percbe telne. -
eugabesz #40002 5 perce kezdtem a felénél tart,sima 5Mb/0.5-ös nettel...de nektek csak legyen 30Mbit-es,az a jó.. -
Föcsök #40001 Az fura! Nekem is olyanom van (Digi BaseNet) és leszedte 5-10 perc alatt. Úgy néz ki jó időben kaptam el. -
determinator #40000 LOL. Nekm 40/20-as (Mb/s) nettel már szenved vagy 30 perce. -
False #39999 nekem irja,de a steam ilyen szempontból megbízhatatlan mert nem fix sebességel jön,hanem ugrál 200-900Kközött -
Föcsök #39998 A patch jó, az acog meg red dot sem rossz, de én nem használom azokat a fegyvereket sokat. Amiket észrevettem még pluszba:
Megnéztem a mappákat és Oasis meg Harvest Day van benne, hol a másik kettő amit beígértek még a VIP map pack 7-re, Cold War meg Heavy Metal nincs benne.
Meg végre elfogadták hogy megvan minden fegyver bronz, és így meglett a másik insignial is, hogy legyen meg mindennel a bronz, tehát a kör végén szépen hozzácsapott a score-hoz még 15000 pontot. Szerintem nem is lesz így spec act azt hittem azért nincs meg ez a két insignial mert ezekre kell várni.
Összességében legalább történt valami, de én már várom azt a két új pályát, az is jobb mint a semmi, ha már a másik kettőt elsumákolták, biztos nem haladnak velük a tervezett ütemben és belőlük lesz a VIP map pack 8 2011 elején. -
#39997 Amúgy az ilyen SPECACT cuccok elérhetők voltak már korábban PCn? Vagy most elérhetők lesznek. Mert most kezdem újra elővenni a gémet és csak úgy kérdezem hogy mi a helyzet ezen a téren :). Nem nagy dolog tudom csak kérdem. -
#39996 Nekem hamar megcsinálta kb 5-6 perc alatt. -
#39995 Legalább az updater írná hogy mennyi idő van vissza... -
False #39994 ahoz képest,hogy steamen automatikusan kellett volna frissülnie,kurvára csak most kezdte el,hogy rányomtam az ikonra,hogy induljon a játék.....köcsög dice...most várhatok 1 órát -
#39993 sebzése kurva nagy volt eddig is, főleg m14-nek...plusz jött rá a scope, egyszerre kezdtek el lőni alap h te fekszel meg jóval elöbb...nem véletlen tolja most mindenki ezekkel, még a sniperek is! -
rchee #39992 Azért az egy kicsit túlzás, hogy sniper fegyót csináltak belőlük... -
#39991 Ja!:-)Csak ezzel a kettővel tolják!
Én is:-) -
#39990 na új patchez grat, mindenki g3-al vagy m14-l és scope-al megy, csináltak belőle sniper fegyót.... -
Nono76 #39989 Szerintem pár napot várni kell rá, míg unlockolják a szervereken az új mapokat. -