51658
-
#40122 Nincs meg unlockolva... -
determinator #40121 Ha már bannoltak, akkor nem fogsz tudni játszani semilyen pb-s szerveren. Írj nekik egy levelet.
Van másik accountod? 2 játékot vettél?
Mert ha csak létrehozol egy másik katonát, akor az is bannolva van. -
pacclacc #40120 lefrissitettem és ugyanaz ! -
determinator #40119 Nem azt írtam hogy a gépeden terjedt el.(hanem a looserek közt)
Lehet hogy sokan használtak cheatet amire most találtak ellenszert.
Persze lehet hogy valami hiba van a rendszerben és indokolatlanul bannolja az embereket. -
eugabesz #40118 Valahol igen...itt még nem találkoztunk vele... -
#40117 na új pályák mennek e má? -
#40116 Itt az acra gondolsz vagy a katonadra?:D
Masik meg a PB-t frissisd es probald ujra. Irtak hogy kell frissiteni. -
pacclacc #40115 Elterjedt egy cheat a gépemen és én észre se veszem
Ahahaaaaa legalább valami jobb fajta lehetett volna h kiélvezhettem volna a játékot!!! Vagy legalább játék közbe megjegyeztem volna h azt a mindenit dejol adja
Semmi ilyen nem volt csak a szokásos szenvedés -
Borg #40114 Van még egy magyar versenyző már :) -
#40113 Akit érdekel Battlefield Play4free zárt béta első nekifutásra...Yeti tesztelte. -
determinator #40112 Bár lehet hogy a konfig fájlok módosítása miatt van ez.
Régebben nagy vita volt arról hogy etikus-e beleturkálni(pl auto spot lövésre, fov, ping buhera) -
determinator #40111 A pb-t frissítetted?
Percenként átlagban 2 embert bannol a pb.
Most vagy fals pozitív vagy elterjedt egy cheat, amire most megtalálták az ellenszert.
Gondolom majd kiderül. -
Borg #40110 meglesz a 10k nemsokára :) -
#40109 nem vagy szimpi neki :) -
pacclacc #40108 Ja én is figyelem, 1szerüen hihetetlen mert ha még használtam volna valamit, amivel 1hites fejest adok akkor megértem! De igy hirtelen??? Nagyon kemény! Van még 1 accom, de nem merem az használni mert lehet lebbanolja azt is :S
Miért csinálja ezt velem, azt nem tudom! -
Borg #40107 Beenged a szerver, mert a PB-vel a kommunikáció időbe telik. Attól még bannolva vagy.
Van egy topik is a hivatalos fórumon erről, valami 150-nél is több ban van már 24 óra alatt, ilyen banhullám még sosem volt, gyanítom fals pozitiv lesz a többsége... -
pacclacc #40106 Gyerekek ez nagyon komoly! Elinditom a játékot, be megyek 1 szerverre, és kicsi játék után megint ki.asz! PBHACK!!! Most már teljesen normális értékekkel játszottam! Hihetetlen, mi a Rák lehet ez! HA tényleg levagyok bannolva attol még beengedne szerverre? Én ugy gondolom h nem, de akkor mégis mi ez az egész? -
#40105 nálam 60-on van a FOV régóta ma is toltam 2 órát hozzám sem szól a pb... -
#40104 alt+enter ? -
pacclacc #40103 Nálam ne volt ilyen! Steam vagy EA instaler? -
pacclacc #40102 Egy ideje nem játszottam a játékkal, mert elegem lett belölle! MA viszont felraktam, és Googleztam 1et ezt irtam a keresőbe "battlefield bad company 2 beállítások" Az első oldalt elolvasva, gondoltam tökéletesitem, testreszabom a játékomat!
Ezen az oldalon olvasgattam!
Lejjeb az oldalon van 1 ilyen mondat! "A Settings.ini -ben átállíthatjuk az alapértelmezett értéket (FOV=55) maximálisan 120-ra.
"
Persze most már tudom töletek is, h nem lehet állitani! Tehát a hülye meber aki nem tudja mi van, az komolyan befürödhet! -
gblasius79 #40101 Sziasztok!
Legyenszíves aki tud segítsen!
Ma elindítottam a játékot,és kiírta hogy egy új patch elérhető!
Fel is rakta minden gond nélkül,de miután elindítom a játékot marad a windowsos fejléc,és nem akar eltünni.
Zavar hogy nem teljes képernyős a játék.
-
eugabesz #40100 A Fov értékét már két hónapja nem lehet állítani
Az viszont lehet,hogy annak értékelte a program,azonnal írj nekik levelet mellékelve az értékeket,(pl.ezt is lehet)ha tiszta vagy a program hibás! -
pacclacc #40099 [WindowSettings]
Width=1680
Height=1050
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false
[Sound]
Quality=low
VoipEnable=true
SpeakerCount=0
[Graphics]
Effects=high
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=high
Bloom=false
HSAO=false
MSAA=3
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=2
Detail=high
RenderAheadLimit=2
Fov=110
Bocsánat h beszurom csak h lássátok! -
pacclacc #40098 Mibe??? MA éjjel raktam ujra a gépet! Feltoltam rá a game-t és állitottam a FOVon 2 orát játszottam 110 FOVon ha az miatt bannol akkor Értem, más semmit nem csináltam! -
#40097 nem turkáltál nagyon bele? -
#40096 ezeknél mikor van 1-je? :(((( -
pacclacc #40095 You hav been kicked from the game:
The reason is: Punkbaster kicked player Lack||||||
(for 60 minutes) PBBANSHUB: Enforced a Prior BAN ON GUID.
f46cc06dcab25ec6f436bcb02d403cf8
Visit pbbans.com for details
Ez nagyon komoly :D -
pacclacc #40094 lol baz+ lebbanolt a pb -
pacclacc #40093 Mi ez a VIOLATION HACK? Álandoan ezzel basz ki a szerverről :S -
Föcsök #40092 Na Ulvar valami már elkezdődött! Bár ez lehet mindenkinél ott van szóval nézzétek meg a Weapons and Gadgets menüpontot, mert nekem már ott vannak a SpecAct fegyverek bár én megvettem, de lehet alapból ott van mindenkinek. Bizonyíték:
-
determinator #40091 Szerintem nem volt senkinél gond, csak túl voltak terhelve a szerver,és nem tudta kihasználni a sávszélességet.
Este a notebookon is frissítettem és akkor már normális sebességgel töltötte le. -
pacclacc #40090 Hihi aludhattam volna xD
NA mind1. -
#40089 PC players might encounter some temporary outages or suffer from lag during the server updates (between GMT 08:00 2010-11-30 and GMT 08:01 2010-12-01). -
pacclacc #40088 nekem akár hogy de 1,2M val szedi a 10M netem azaz Fullon! Nemtom 1eseknél mi a gond! -
Landor #40087 korán van még ezt így kijelenteni -
Axl Rose #40086 Ja, me' nem játszottam vele ma. De a letöltés sebességéből ítélve nem is fogok... -
Axl Rose #40085 Én most indítottam el a gammát, és patchet tölt le... -
#40084 Mire rájöttem....
Válaszd ki a feltételeknél a régiót (európa.....) -
#40083 Akkor reinstall nalad van a gond...:(