51658
-
#40162 Ha egyszer sikerülne nem csak Write Only módban fórumozni, de jó lenne. :D -
Cubex #40161 sziasztok a vip map pack 7 ugye a patch-hez van mert én azt letöltöttem de még nincsenek meg az új pályák? -
cocacola111 #40160 És tényleg Suldigüm Bite... -
#40159 benne vannak átlag 30as várólistával -
#40158 Map alapján rendezd a szervereket -
cocacola111 #40157 nem tom te miröl beszélsz , hisz még az All Maps-ba sincsenek benne.. -
Föcsök #40156 Áh. Iram szerveren nyomtan aztán láttam egy embert akinek Specact-os ruhája van. Megkérdeztem mit csinált és simán megvette mint én. Csak én lófaszt sem tudok csinálni, ő meg be tudja állítani. Írtam egy levelet az EA-nek hátha segítenek, mert még a 2800 BFH ponthoz sem jött meg a kód. Nagyon jó... -
willis #40155 ehh:
az mitől van, hogy az OPTIONS menü alá kell állnom az egérrel, hogy a multiplayer menü lenyíljon és kiválaszthassam a szerver keresőt? ma frissítettem az új peccsel és azóta nem oda mutat az egér ahová kellene, nagyon nem. -
#40154 Ja,hogy van új pöcs, most upgradelek is, mondjuk nem hiába vagyok lemaradva 2 hete nem játszottam. -
#40153 hehe... van vagy 20 szerver a keresőben az új mapokkal, és tényleg qrva nagy a tolongás rájuk. :D -
#40152 Lehet látni az uj pályákat nem tudom mit csináltok minden pipát vegyetek ki a szűrőnél azt akkor ottt lesz. -
#40151 én most toltam az uj mapokkal faszák,nagyon,de kevés még a server azt valahol 40 en várakoznak:D -
Borg #40150 Kiváncsi vagyok ha beindul a magyar esti időszak, akkor hány bannolt lesz :)
Az utóbbi 24 órára már 460-nál tartanak, percenként repül 2-3 ember... -
#40149 Ebben a hírben van a megjelenési dátum:
"VIP Map Pack 7 goes live tomorrow!" vagyis ma ;)
szerk.: Ez 30-i hír, ergó már tegnap elérhetővé kellett volna tenniük, ! -
willis #40148 az mitől van, hogy az OPTIONS menü alá kell állnom az egérrel, hogy a multiplayer menü lenyíljon és kiválaszthassam a szerver keresőt? ma frissítettem az új peccsel és azóta nem oda mutat az egér ahová kellene, nagyon nem. -
#40147 átba*znak minket mint a javító patch-el anno :) -
cocacola111 #40146 Sajnos ott még csak a VIP Map Pack 6 van.szal nem tom mit igérgetnek itt hogy elsején lessz a vip map pack 7. -
#40145 dettó és még a marketingjük is bejött(kocsogok) mert valószínű megveszem a vietnamot így 8 új pálya lesz amivel egy darabig megint el lehet lenni... -
#40144 www.battlefieldbadcompany2.com/vip oldalon még semmi ?? -
#40143 Nem játszottam 1 hónapja, mert unalmas! Arra jó ez a 4 map, hogy újra elővegyem, főleg a heavy map miatt! -
#40142 hát az legyen a legnagyobb bajom hogy végre értelmes méretű pályák is lesznek :)
mondjuk a cold war az pont gyalogos map- lesz de nekem is tetszett bemutato alapjan! -
#40141 Nekem mind a 4 bejön, kezd monoton lenni az eddigi mapok. -
rchee #40140 Battlefield.hu-n azt írják, kiadva, tehát délután már valszeg lehet nyomni. Kíváncsi leszek a pályákra. Bemutató videókból leginkább az Oasis és a Cold War fogott meg. Remélem nem lesz egyik pálya sem túl nagy és üres. -
#40139 Ma jon a VIP MAP 7... Csak varunk az unlockra... -
#40138 jah
na mikor lesz unlockolva az a szaros négy új pálya? Az egyik német szerveren azt mondták csak holnap...igaz lenne :((
amúgy tök jó volt a fele banda aki játszott a szerveren azt mondja milyen 4 új map? ja a vietnamra gondolsz? mondom nem, a patch-el együtt kellett volna jönnie...az az a vietnam, de majd csak később lesz...áááá...aztán az admin helyre tette hogy holnaptól lesz 4 új map szépen nézzenek utána erre kitört az örömmámor :) -
eugabesz #40137 Igen,jól emlékszel,de Magyarul igen,és nem azt mondtam,hogy én írtam a levelet. -
eugabesz #40136 Ez így van. -
#40135 pbbans-t minden szerverre utólag, a szerver bérlői tudnak beállítani, ha akarnak egy kicsit aktívabb csalószűrőt használni, mint a gyári PB.
Ez gyakorlatilag a PB alkalmazások által kinyert adatokat elemzi, és ha felismeri az általa ismert csítek valamelyikét, kap az illető egy banánt, és azokra a szerverekre, ahol a pbbans is megy, nem tud felmenni, de a sima, gyári PB-sre még valszeg feljut. Hacsak közben a gyári PB-t le nem frissítik, hogy felismerje az is a sz@rságokat. -
#40134 "én is segítettem már levelet írni,másnak"
nem azt mondtad egyszer hogy nem beszélni angol? -
Gyuszopapa #40133 Ha nincsenek benne a játékban akkor milyen alapon bannolnak? -
#40132 pbbans nem keverendő össze a PB-t kitaláló, és az alapokat működtető evenbalance-al. ;)
Utóbbi a hivatalosan a játékba is beépített PB, előbbi pedig egy non-profit társulás, akik küzdeni próbálnak, és nincsenek benne alapból a játék védelmében. -
eugabesz #40131 Erősen kétlem...de ők tudják. -
eugabesz #40130 Tegnap szembesültünk egy újabb bug-al.Ha az auto-login-nal csatlakozol,nincs prefix.. -
Borg #40129 There have been 234 ban(s) in the past 24 hours.
És egyelőre az az álláspontja a PB-seknek, hogy mind valid :) -
aboriginal74 #40128 Itt mindenki mutyizik meg turkál abban a kib***tt CFG-ben, menjetek legozni a csába komolyan... -
aboriginal74 #40127 De ha megnézed akkor csak 2,2GB szedett le, mert az a 4780 a tömörítettlen állomány volt...
@pacclacc: sajnálom, hogy így jártál, DE lehet hogy nem volt véletlen a BAN amit kaptál....nincs kizárva, hogy a belepiszkált cfg miatt kaptad...szvsz rakd fel a másik gémet kreálj egy acc-ot és ne baszogasd a cfg-t, hacsak nem akarod megvenni még1x...(egyébként nem is éretem minek 2 gém...)
Én mindenkinek adnék aki a CFG-t babrálja...
Fairplay a lényeg ne a mutyi, meg a turkálás... -
pacclacc #40126 akkor elég sokat mert ránézve a pbbans.com oldalra , nem én vagyok az 1edüli! Am persze jó lenne tudni, h legalább miért kaptam :S -
eugabesz #40125 Használd nyugodtan,annak más a Guid-ja.
Csak a beállításaid legyenek alapon,oszt jól van.
Tapasztalatom szerint-én is segítettem már levelet írni,másnak-nem is foglalkozik vele a pbbans support,hogy te milyen ok és okozat miatt lettél bannolva.100%-osan elfogadják a program működését,de azért megérne egy röpke kis levelet,hátha mégis hibázott az a fránya program. -
Gyuszopapa #40124 Ez a patch-elés elég fura volt.Először is 4780 MB-ot töltött le a játék.5 megabites netem van de letöltési sebesség 1.1 MB/s volt ami 10 megabitnek felel meg.Szerintem a vietnam-ot is letöltötte mert a letöltött fájlnevek között ilyeneket találtam:flamethover,AK-47 satöbbi. -
pacclacc #40123 2 accom van! 2 Játékot vettem! Irni nem tudok, olyan high angolos nem vagyok! Nem tudom h merjem e használni másik accom mert hátha igy játok azzal is!