51658
-
#50611 Írj mindenképpen a supportnak. Az a gyanúm, hogy elfogyott a serialhoz tartozó online authorization. A játék (ha jól emlékszem)DRM védelemmel rendelkezik, azaz meg van szabva, egy seriallal hány számítógépre lehet telepíteni a programot egy időben. Ha te többször újraraktad a géped, és előtte nem vontad vissza az authorizációt, akkor a szerverük úgy számolja, hogy azon a gépen továbbra is fent van a játék, és te eközben egy új gépre is feltetted. De a support pontos infót fog tudni mondani. -
akosvp #50610 Nem azzal van gond, hogy nem emlékszem a jelszavamra, mert kértem jelszó emlékeztetőt is, hanem azzal, hogy miután beírom a játékon belül az emailemet és jelszavamat, nem beléptet a fiókomba, hanem előjön a Terms of Service ablak, mintha most akarnék regisztrálni. Ezután elfogadom, és kéri a serialt, amit be ís írok a játék tokjáról, de azt írja, hogy 'serial is already in use', vagyis már használatban van. Igen, persze, hogy használatban van, én "használom", én regisztráltam...
Szóval a probléma az, hogy ahelyett, hogy beléptetne a fiókomba, úgy csinál, mintha most akarnék regisztrálni, amit nem tudok megtenni, mert egyszer már regisztráltam ezzel a serial-al...
-
#50609 Dehogynem tudsz. Ugyanabba a fiókba kell csak belépni. Ha nem megy, akkor ea.com on kérj jelszó emlékeztetőt vagy mit. -
akosvp #50608 Hello!
Nekem olyan problémám van, hogy megvettem az eredeti játékot, feltelepítettem az eredeti serial-al, csináltam online accountot és sok ideig játszottam is vele. Viszont a napokban újratelepítettem a gépemet és miután újra feltettem a BC2-t, és megpróbálok belépni a régi fiókomba, a jól ismert felhasználási feltételek ablak jön be amit el is fogadok. Ezután viszont jön a serial beírása, amit meg is teszek (eredeti), de azt írja, hogy már használatban van (persze, hogy használatban van, én regisztráltam... -.-'). Most akkor nem tudok már játszani a BC2-vel a régi online fiókommal, csak akkor, ha veszek egy új játékot egy új serial-al?? :(
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Ákos -
#50607 Köszi az infot! -
Dzsabba #50606 Ez hatalmas! :D -
#50605 Nincs jelentőssége, melyiket választod. Ha a sima BC2-t választod, akkor feltelepítést követően az auto updater patchbe csomagolva leszedi a legutolsó javításokat, meg a vietnam fájljait, amit természetesen külön seriallal kell élesítened majd.
A deluxe edition esetében a vietnam fájljait már maga a telepítő tartalmazza (játszani persze itt se fogsz vele kód nélkül). Sőt, mivel a legutoljára kiadott javítócsomag minden korábbi patchet tartalmaz (több gigás), ezért az autoupdater deluxe edition esetében is ugyanannyi adatot fog letölteni, mint a sima BC2 számára. -
#50604 Na mind1, cdkulcsok.info-ról vettem, inkább a simát aktiváltam biztos ami biztos... -
RAMyMamy #50603 pedig pont, hogy elvileg a DDE tartalmazza a vietnam kieget... bc2 "extrák", lol? specact kit van még hozzá, asszem, de azt külön meg kell venni, azt ezzel nem kapod meg. -
#50602 Ilyen infom van hozzá:
4. A rendszer fel fogja ajánlani aktiválásra a Bad Company 2-t két verzióban: sima és
deluxe edition. Aktiválható a deluxe is (saját felelősségre), ám ettől még a Vietnam
kiegészítőt az nem fogja tartalmazni, csak a Bad Company 2 extráit.
Kérdés, hogy miért van zárójelben, hogy saját felelősségre? Mi benne a rizikó? -
#50601 Mi a különbség a BC2 és a BC2: Digital Deluxe Edition között?
Megvettem a játékot és ezek közül választhatok aktiváláskor. -
Pr0kxY #50600 Szóval a helyes link itt van. -
Pr0kxY #50599 Aimbot, erről olvastam, sőt van róla egy pöpec szemléltető video: katt
Nekem nem sikerült a múltkor egy ilyet leállítani, 4x pusztultam meg a saját bázison...aztán kiléptem inkább. De ezeket nem virtuálisan analizálnám meg egy bézbóz ütővel, hanem a való életben.
MÁS:
Aki joy-jal irányítja a helit, a beállításról dobna egy screenshot-ot?
Az emelkedést és a süllyedést bill-től oldottam meg, de nem az igazi...most kölcsönben van egy X52-es, de azon még tolóerő kar is van, meg millió gomb, de amit venni akarok az a logitech arcade 3.
-
Dzsabba #50598 Ilyen is van és ez nem is zavar annyira (mondjuk nem kellene erőltetnie a játékot) mint amikor pl. háttal áll nekem ump 45-el elkezdem a torzóját sorozni és erre fel megfordul és vagy leszúr vagy lelő, vagy a másik best amikor sehol senki mondjuk "B" pontnál foglalom a zászlót ő meg "A" pontról két lövéssel leszed pisztollyal úgy hogy egy pillanatra sem állok meg, folyamatosan mozgásban vagyok. Mondjuk ilyenkor annyira fel megy a pumpa, hogy addig nem nyugszok amíg legalább egyszer le nem szúrom. -
Pr0kxY #50597 Arra gondol, h lassú a netkapcsolat és a magas ping azt eredményezi, h pl. ott van előtted az emberke lövöd, de már közben ő odébbment...nagyon egyszerűen leírva. -
Pr0kxY #50596 Pedig vannak csalók ott is, nem 1x volt már dolgom velük. 5x/0...szerinted? Mindenki lépett ki sorra onnan.
De szerencsére nem ez a jellemző, hanem a normális emberek/játékosok.
Általában én is Vietnammal játszom többet, jobban bejön, mint a sima BFBC2. PPSH 4Ever! :D
-
Dzsabba #50595 ? -
RAMyMamy #50594 tanyanet, magas ping? -
Dzsabba #50593 Akkor nekem mindig csak pechem van. Nem azt mondom, hogy egy szuper sztár játékos vagyok, de azért amikor mindig tudják, hogy mikor és hol fogok megjelenni egy pillanatra és képes szinte azonnal (100ból 98szor) egy lövéssel lelőni. A K/D 34/2 akkor azt nem hiszem el, hogy nem csal. -
errrtu #50592 Nem tudom, hogy te milyen szerverekre jársz? Nálam többet vietnámon itt kevesen voltak. Eddig talán kétszer találkoztam csalóval... -
Dzsabba #50591 Én is a vietnamban bíztam ,de nekem sajnos csalódás, mert nagyon hangulatos lett, de elég kevés szerver van és azok mag vagy cheaterekel vannak tele vagy, ha jól értem akkor basereaper-ekel és elég sokszor beszorulunk a bázisra. Így inkább marad az alap bfbc2. -
#50590 A vietnam bőven elég jó, nekem legalábbis nagyon bejön, szinte többet játszom vele, mint a simával. -
Dzsabba #50589 A fene egye meg, pedig ha lennénk még pár eurós kieegek akkor azokat szívesen kipróbáltam volna.
Köszi. -
#50588 Nincs, pc-re legalábbis. -
Dzsabba #50587 Elég volt egy BF is. Még reggel felraktam a BFH-t és meg is adta garandot.
Meg vettem hozzá a vietnamot a specact kit-et is ,most meg lett a garand is, van még hozzá valami kieg? -
#50586 Sőt az ingyenes részek is beleszámítanak, BFH meg a BFP4F is. Az már más tészta, hogy nem akarta beadni nekem sem, de beszéltem live support-os csávóval, és hozzáadta az összes létező battlefield részt a veteránomhoz, szóval veterán 10-es vagyok. :D -
vmtwespe #50585 Bármilyen eredeti originbe regelt Battlefield játék ad M1 Garandot, a BF:BC2-n kívül. Ha olyan játékod van ami például steames (BF2 Complate), akkor az ügyfélszolgálatnak írsz egy két screenshottal, hogy tényleg meg van a játék csak steam kulcsos. -
Dzsabba #50584 Rendben. Köszi. -
#50583 vetarán statusz, kell hozzá másik battlefield játék, talán 2 de kicsit utána keresel gyorsan meglesz -
Dzsabba #50582 Sziasztok.
Az M1-Garandot, hogy lehet megszerezni? -
vmtwespe #50581 Aki szeretne csapatban játszani az keressen fel minket bátran :)
wwww.vmtgaming.hu , [email protected]
Nem vagyunk BF kockák, csak szeretünk néha háborúzgatni egy kicsit. Együtt, közösségben mindig jobb a játék.
Battlefield: Bad Company 2 & Vietnam, Battlefield 3 & B2K Origikkel toljuk.
ÜDV
-=VMT-G@ming=- -
errrtu #50580 úgy kell neked :D
-
#50579 Bizony :) BF3-ban vagyok bár már 1 hete biztosan hanyagoltam, visszatértem egy kicsit a tankokhoz (World Of Tanks). -
#50578 Aki akar engem is felvehet, én is felvettem már pár embert innen.
név: gerey -
Pr0kxY #50577 Vegyél fel, én is küldök ma: Pr0kxY (Rank 26) -
#50576 Kezdő játékosként (lvl21) szintén játékosokat keresek. Nevem Mephike. -
errrtu #50575 :D TonoooÓÓ te még élsz? -
#50574 Az ember aki még józanul is veszélyes, de ittasan .... jobb ha veled van :) -
#50573 Azt, hogy csak pár hete van meg a játék, és még nem vagyok a toppon.
Küldtem nektek friend requestet. -
errrtu #50572 az mit jelent, egészen pontosan?