51658
-
determinator #40381 Most raktam össze az egyik haveromnak egy gépet 90k-ért. Nem nevezném "high end config"-nak, De Akadásmentes, gyönyörűen fut rajta játék.
Pc-k amortizációja évi 33%, 3 évente cserélni kellene, a játékfejlesztők általában ezt veszik figyelembe.
A lag-nak nagyon nincs köze a konfig erősségéhez, (a netes lag-nak amit írtál) -
#40380 "van neme gy olyan játék ami szépen fut magasabb konfiggal + később jött ki mint ez."
es gondolom abban is rombolhato a kornyezet, 32 fos a multija, jarmuvekkel... -
#40379 Abakan a legszarabb OP fegyver, a hülye is tud vele lőni. Én pont azért nem használom. (az elején azzal nyomtam én is, és azt hittem hú de jó vagyok :DD). Érdemes megnézni a statban, hogy adott idő alatt hány killt csinálnak a fegyverek. Érdekes módon az AN-el nekem 20-30%-al több, mint a többi fegyónál.
Nekem amúgy egyértelműen a 830 a kedvencem sluggal. :D Szeretem az egylövéses cuccokat. Cod1-2ben is mindig puskáztam, ha itt is lenne mondjuk KAR98, akkor mennék azzal ;) -
#40378 ezzel egyetértek, tényleg szopás pl ha meghalsz akkor eltűnik az ellőt rakéta....
@BonBon : asszem ez az -
#40377 ki tudja ütni a biztosítékkot az oylan esetek mint pl amikor ellövöm a rakétát még hamarabb mint h ő lőtt volna kb 2 m-erre van tőle ő megöl a rakéta meg köddé válik.
de nem egyszer tűnt pl el a rakéta a semmibe miután már ellőttem.
akkor ezek a sorozatos fedezék mögötti halálok és egyebek.
-
BonBon #40376 Hol találok patch leírást? -
BonBon #40375 Tényleg! Zsír! -
BonBon #40374 Te, ki ez???
Egy szavát sem értem.
Beteg vagy? -
#40373 G3-ra és M14-re a patch óta lehet scopeot rakni, szal lemaradtál :D -
#40372 csupán azt h annak ellenére h jópárszor kifejtettem ide azt is h mennyire utálom a codokat a 4 óta emrt egy kritikán aluli szar annak ellenére én még így is egy codos vagyok aki trollkodni jön a bf topikba.
ha bennem is az elleséges játék követőjét látjátok akkor nem tudom minek nevezzelek titeket?
azért írtam általánosítva mert többen is annak véltek ezért nem lett volna fair csak egy emberre mondani.
-
BonBon #40371 "g3 meg bugos scope alatt mert sokkal lassabban céloz rá mint a többi.
"
He??? G3 scope??? Valamiről lemaradtam? -
#40370 persze könnyű high end configgal beszélni, nem mindenkinek van high configja.
és az h debilek leoptimalizálni a játékaikat a gecinyaló EA-nál azt azért ne fogjuk már az évre érdekes van neme gy olyan játék ami szépen fut magasabb konfiggal + később jött ki mint ez.
egy játékuk nincs ami normálisan lenne optimalizálva.
-
#40369 A SPECACT-os fegyvereknek másak az értékeik ha jól tudom de javítson ki az aki mgevette...
amúgy semmi baj azal ha valakinek negatív véleménye van a játékról, azzal viszont annál inkább h időközönként beírod jópárszor, hogy ez húdeszar PONT -
BonBon #40368 "nem nézek ti belőtek ki"
Ez vajon mit jelenthet?
Mert ha azt, hogy: "nem nézek ki belőletek..." akkor magamra vettem! -
#40367 :-) -
#40366 ezek pontosabbak az alap fegyóknál?
mert ha igen akkor nagyon gesztusos lépés pénzért árulni egy eleve fizetős játékba. -
#40365 most komolyan láttál te egyetlen egy hozzászólásom is a cod vmelyik topikjába?
másik meg én épp ezekért a kijelentésekért nem nézek ti belőtek ki "idióta fanboy"-nál többet.
rögtön egy alternatív cod fant lát bennem mindenki mert negatív véleménnyel vagyok a játékról.
először érdemesebb lenne a saját házatok táján takarítania aztán másba belekötni koholt indokokkal.
-
BonBon #40364 Hát, hogy itt senki nem tud 1-ig számolni. -
#40363 jólenne rég láttalak fönt -
#40362 nekem elöször AKS-74U, platina után ump-45, az is kapott platinát most scar-l-el tolom platináig, aztán majd meglássuk :D -
#40361 Most csak specact fegyókkal megyek xDDDDDDD. A többit kombinálom ami épp alkalmas. -
#40360 VSS Snaiperskaya - ha csipával megyek.
AEK-971 Vintovka - ha assaultal megyek.
MG36 - ha medic-el megyek.
PP-2000 Avtomat - ha engivel megyek.
-
#40359 -
BonBon #40358 Akkor Abakan -
eugabesz #40357 tucc 1-ig számolni?
Arról volt szó,hogy egy,azaz egy darab fegyvert írjatok.
Nekem pl. a thompson...
-
BonBon #40356 Ja + T90 -
BonBon #40355 Abakan, M16, PP2000 -
Landor #40354 én szeretek automatával darálni szal XM8, shotgun kieggel :) -
#40353 Sziasztok!!!
Csak kíváncsiság kép feldobnám azt a témát hogy nektek melyik a kedvenc fegyveretek? Amit a legtöbbször használtok!1-fegyó!:-)
Nekem az AN-94 ABAKAN:-) -
#40352 Ha 2magos geped van akkor ajanlom cserelj minnel elobb 4magosra. Es akkor majd elvezhetobb lesz. -
Landor #40351 én is megvettem :D
ha már ottvoltam hozzácsaptam a vietnamot is, ha jó lesz majd megveszem dobozosan is :D
bárcsak -
Landor #40350 "zúgott rendesen" -> valszleg a cpu/gpu túlmelegedett és ledobda az ékszíjat a rendszer -
#40349 Nálam is a 10.5 van fent csak az Application Profilesból rakom fel mindig az újat.10.6-10.9 esetén azok problémák voltak Crossfire konfig mellett amik már emlitve lettek.Ami a vga kihasználtságot illeti az nagyban függ attól is milyen beállitásokkal játszik az ember és milyen procival vannak megtámogatva a vidkarik illetve a 5970 esetén a 2 gpu. -
#40348 úgy lefagyott a gép bc2zés közben, hogy resetet kellett nyomni
még hangja is volt, zúgott rendesen
esetleg valaki tudja miez? vagy mitől?
-
willis #40347 az mitől van, hogy az OPTIONS menü alá kell állnom az egérrel, hogy a multiplayer menü lenyíljon és kiválaszthassam a szerver keresőt? frissítettem az új peccsel és azóta nem oda mutat az egér ahová kellene, nagyon nem. -
#40346 Jah, nem vészes. -
BonBon #40345 ~ ezenégyszáá, ocó, ocó -
#40344 Egész pontosan 4.99 € fizettem érte.
MasterCard, van egy olyanom is ha kell valami a netről,csak annyit utalok rá amiért vásárolok. -
BonBon #40343 hogy fizettél? -
#40342 Na megvettem az ea oldalon az SA-t Benne van a játékban,kitudom választani mikor a szerveren vagyok. IRAM-on voltam sehol senki,de legalább lehetett tesztelni