51658
  • determinator
    Most raktam össze az egyik haveromnak egy gépet 90k-ért. Nem nevezném "high end config"-nak, De Akadásmentes, gyönyörűen fut rajta játék.
    Pc-k amortizációja évi 33%, 3 évente cserélni kellene, a játékfejlesztők általában ezt veszik figyelembe.
    A lag-nak nagyon nincs köze a konfig erősségéhez, (a netes lag-nak amit írtál)
  • Maak
    "van neme gy olyan játék ami szépen fut magasabb konfiggal + később jött ki mint ez."

es gondolom abban is rombolhato a kornyezet, 32 fos a multija, jarmuvekkel...
  • SötétBarom
    Abakan a legszarabb OP fegyver, a hülye is tud vele lőni. Én pont azért nem használom. (az elején azzal nyomtam én is, és azt hittem hú de jó vagyok :DD). Érdemes megnézni a statban, hogy adott idő alatt hány killt csinálnak a fegyverek. Érdekes módon az AN-el nekem 20-30%-al több, mint a többi fegyónál.

Nekem amúgy egyértelműen a 830 a kedvencem sluggal. :D Szeretem az egylövéses cuccokat. Cod1-2ben is mindig puskáztam, ha itt is lenne mondjuk KAR98, akkor mennék azzal ;)
  • xXtamasXx
    ezzel egyetértek, tényleg szopás pl ha meghalsz akkor eltűnik az ellőt rakéta....

@BonBon : asszem ez az
  • Murder3
    ki tudja ütni a biztosítékkot az oylan esetek mint pl amikor ellövöm a rakétát még hamarabb mint h ő lőtt volna kb 2 m-erre van tőle ő megöl a rakéta meg köddé válik.
    de nem egyszer tűnt pl el a rakéta a semmibe miután már ellőttem.
    akkor ezek a sorozatos fedezék mögötti halálok és egyebek.
  • BonBon
    Hol találok patch leírást?
  • BonBon
    Tényleg! Zsír!
  • BonBon
    Te, ki ez???
    Egy szavát sem értem.
    Beteg vagy?
  • xXtamasXx
    G3-ra és M14-re a patch óta lehet scopeot rakni, szal lemaradtál :D
  • Murder3
    csupán azt h annak ellenére h jópárszor kifejtettem ide azt is h mennyire utálom a codokat a 4 óta emrt egy kritikán aluli szar annak ellenére én még így is egy codos vagyok aki trollkodni jön a bf topikba.
    ha bennem is az elleséges játék követőjét látjátok akkor nem tudom minek nevezzelek titeket?
    azért írtam általánosítva mert többen is annak véltek ezért nem lett volna fair csak egy emberre mondani.
  • BonBon
    "g3 meg bugos scope alatt mert sokkal lassabban céloz rá mint a többi.
    "
    He??? G3 scope??? Valamiről lemaradtam?
  • Murder3
    persze könnyű high end configgal beszélni, nem mindenkinek van high configja.
    és az h debilek leoptimalizálni a játékaikat a gecinyaló EA-nál azt azért ne fogjuk már az évre érdekes van neme gy olyan játék ami szépen fut magasabb konfiggal + később jött ki mint ez.
    egy játékuk nincs ami normálisan lenne optimalizálva.
  • xXtamasXx
    A SPECACT-os fegyvereknek másak az értékeik ha jól tudom de javítson ki az aki mgevette...
    amúgy semmi baj azal ha valakinek negatív véleménye van a játékról, azzal viszont annál inkább h időközönként beírod jópárszor, hogy ez húdeszar PONT
  • BonBon
    "nem nézek ti belőtek ki"
    Ez vajon mit jelenthet?

Mert ha azt, hogy: "nem nézek ki belőletek..." akkor magamra vettem!
  • zotya10002
    :-)
  • Murder3
    ezek pontosabbak az alap fegyóknál?
    mert ha igen akkor nagyon gesztusos lépés pénzért árulni egy eleve fizetős játékba.
  • Murder3
    most komolyan láttál te egyetlen egy hozzászólásom is a cod vmelyik topikjába?
    másik meg én épp ezekért a kijelentésekért nem nézek ti belőtek ki "idióta fanboy"-nál többet.
    rögtön egy alternatív cod fant lát bennem mindenki mert negatív véleménnyel vagyok a játékról.
    először érdemesebb lenne a saját házatok táján takarítania aztán másba belekötni koholt indokokkal.
  • BonBon
    Hát, hogy itt senki nem tud 1-ig számolni.
  • xXtamasXx
    jólenne rég láttalak fönt
  • MR ME
    nekem elöször AKS-74U, platina után ump-45, az is kapott platinát most scar-l-el tolom platináig, aztán majd meglássuk :D
  • Ulvar
    Most csak specact fegyókkal megyek xDDDDDDD. A többit kombinálom ami épp alkalmas.
  • item
    VSS Snaiperskaya - ha csipával megyek.
    AEK-971 Vintovka - ha assaultal megyek.
    MG36 - ha medic-el megyek.
    PP-2000 Avtomat - ha engivel megyek.

• item
  • BonBon
    Akkor Abakan
  • eugabesz
    tucc 1-ig számolni?
    Arról volt szó,hogy egy,azaz egy darab fegyvert írjatok.
    Nekem pl. a thompson...
  • BonBon
    Ja + T90
  • BonBon
    Abakan, M16, PP2000
  • Landor
    én szeretek automatával darálni szal XM8, shotgun kieggel :)
  • zotya10002
    Sziasztok!!!

Csak kíváncsiság kép feldobnám azt a témát hogy nektek melyik a kedvenc fegyveretek? Amit a legtöbbször használtok!1-fegyó!:-)

Nekem az AN-94 ABAKAN:-)
  • nandorb
    Ha 2magos geped van akkor ajanlom cserelj minnel elobb 4magosra. Es akkor majd elvezhetobb lesz.
  • Landor
    én is megvettem :D
    ha már ottvoltam hozzácsaptam a vietnamot is, ha jó lesz majd megveszem dobozosan is :D
    bárcsak
  • Landor
    "zúgott rendesen" -> valszleg a cpu/gpu túlmelegedett és ledobda az ékszíjat a rendszer
  • [UNQL]Echo
    Nálam is a 10.5 van fent csak az Application Profilesból rakom fel mindig az újat.10.6-10.9 esetén azok problémák voltak Crossfire konfig mellett amik már emlitve lettek.Ami a vga kihasználtságot illeti az nagyban függ attól is milyen beállitásokkal játszik az ember és milyen procival vannak megtámogatva a vidkarik illetve a 5970 esetén a 2 gpu.
  • darki81
    úgy lefagyott a gép bc2zés közben, hogy resetet kellett nyomni
    még hangja is volt, zúgott rendesen
    esetleg valaki tudja miez? vagy mitől?
  • willis
    az mitől van, hogy az OPTIONS menü alá kell állnom az egérrel, hogy a multiplayer menü lenyíljon és kiválaszthassam a szerver keresőt? frissítettem az új peccsel és azóta nem oda mutat az egér ahová kellene, nagyon nem.
  • item
    Jah, nem vészes.
  • BonBon
    ~ ezenégyszáá, ocó, ocó
  • item
    Egész pontosan 4.99 € fizettem érte.

MasterCard, van egy olyanom is ha kell valami a netről,csak annyit utalok rá amiért vásárolok.
  • BonBon
    hogy fizettél?
  • item
    Na megvettem az ea oldalon az SA-t Benne van a játékban,kitudom választani mikor a szerveren vagyok. IRAM-on voltam sehol senki,de legalább lehetett tesztelni