51658
  • shaddam
    Speciel sehova sincs kiírva hogy belépés csak pécéseknek.
  • item
    nem maradtál le semmiről,kész borzalom.
  • SötétBarom
    Nem sok. A sima shoti se ér szart sem szerintem, mivel a játékban többnyire hosszú és középtávon megy a puffogtatás.. Mondjuk arra kíváncsi leszek, melyik kasztnak adják (a videókat nem tudom itt megnézni)..
  • Doomista
    De ha közelről pusztít, akkor még is csak van értelme, nem?
  • SötétBarom
    Nem hiszem, hogy a lángszórónak lesz értelme.. Kb olyan lesz, mint a shotgun. Közelről pusztít, de ha 25 méternél messzebb vagy, véged mint a botnak.
  • item
    Lehet,de engem akkor is qára idegesít!
  • TDC Geronimo
    ... Nem az irányítás a szar, hanem aki játszik vele. PCn nem lehet ilyen balfaszul játszani?
  • zzeN
    Előre félek a lángszórótól, ha normál módban ilyen hamar meghalunk tőle, mi lesz HC-n? Minden f@sz ezzel fog rohangálni...

A 4. videóban a csávó fejest adott a lángszóróval:DD
  • item
    Csodálkozol, ez nem PC-s! Hogy én mennyire utálom,mikor valaki így játszik egy FPS játékot,ez a vezérlés katasztrófa,ide oda rángatja a kart.
  • TDC Geronimo
    Huh hát aki játszik az nincs a helyzet magaslatán...enyhén szólva :D
  • iceshark
    hupsz, most látom megelőztek ;)
  • iceshark
    muhaha ez jó :)))

• cocacola111
    nem mivel , ez PC-s fórum nem xboxos.....
  • TDC Geronimo
    Új vietnam gameplayek:

első

második

harmadik

negyedik

ötödik
  • Marci0115
    hé srácok nemtudjátok miért van a multiplayer résznél , hogy ha rámegyek hogy keressen szervet,utána azt irja join game, utána meg csak fekete kép és loading, eddig meg simán betöltötte a képet,

xboxon tolom
  • Black Ghost
    Bírom a trailers alatt futó zenéket, mondjuk nálam játék közben is sokszor dübörög a 60-70-s évek :)

A háromkerekű meg odaver. :D
  • xXtamasXx
    Specact....
  • Bullet
    Új skinek is vannak most? Tegnap egyik szerveren az orosz medic zöld sapkában rohangált.
  • xXtamasXx
    fasza lesz :D
  • TDC Geronimo
    69 milla support action után (revive, heal, spot stb) unlockolódik az 5. map vietnamba. Operation Hastings. Régi vietnam fanoknak ismerős lehet

Videó is van hozzá, brutálisan hangulatos. kicsi kocsi ftw!
  • Vail
    Üdv elcserélném CoD MW2,TF2,CSS,CS1.6, Portal steam accomat BF BC2-re vagy MoH-ra
    priv me
  • nandorb
    10.7-es drivert probald ki...
  • kasa85
    Jelenleg mindent csutkára toltam a config fájlban a DX-et javítottam autoról dx11-re.A többit mind csutkára fel toltam még a szűrést,és az elsimítást is,8X illetve a másikat meg 16x ra.A tesztek alapján a procimat gyilkolássza 100%on,de a kártyát ha % ban ki számolom mit teljesít a két mag=lesz 1mag 100% ki használásával.Pár nagyobb teszt konfigok alapján lőttem be a játékot,amit általában 100fps felett mértek.Szerintem ezen a konfigon nem lenne szabad,így akadoznia,de mintha a régebbi 1gb patch óta csinálná ezt.Én sajnos a prohardver fórumon nem én vagyok az első HD5970 tulaj 4magos csodával + szép törlesztőrészlettel meg áldva,illetve ezekkel a hibákkal.A játték minimum 30fps ben mértem robbanásoknál,átlag 60fps en mértem,és nagyon ritkán felmegy 115fps re is.
  • kasa85
    Hali.Teljes gépen konfigját le írom.
    Asus rampage formula DDR-2alaplap ,Q9550 YORKFIELD(3720MHZ),Saphire HD5970 OC 2GB,+ Gigabyte GTX260 fizikára,SCYTHE MUGEN 2,HP ZR24w monitor,Haf 932,OCZ VERTEX-TURBO SSD 60GB,SATA SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2,SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250820 250GB 8MB SATA 2,GM-M8000 LASER GAMING MOUSE,Corsair xms2 2x2gb(1066mhz),Toughpower Xt 775W,LOGITECH GAMING HEADSET G330 MODELL,LABTEC ARENA 685.
  • kasa85
    Köszi.Kezdtem azt hinni,hogy ez egy egyedi probléma a vganak köszönhetően.A 10.5 illetve a hottfixel tényleg nem csinálja,de azzal meg újabb játékokat nem birok tolni,mert ennek a szutyok karinak nem mindegy melyik van fönt ,mert legjobb rosszabbik esetben nem megy a második mag:(A 10.11nálam úgyszintén csinálja ezt a furcsa anomáliát,illetve nagyon ritkán minden előjel nélkül levág az asztalra.Be állítottam a játék parancsikonját,hogy rendszergazdaként fusson,illetve a pb frissítettem BFBC 2 re.
  • [UNQL]Echo
    Mintha azt irnak, hogy azoknak jar 20% kedvezmeny Vietnam Dlc vasarlas eseten akik Gun Club tagok de nincs meg BC2 gamejuk.Ezesetben adnak kedvezmenyt a BC2 arabol mivel ez kell a Vietnam futtatasahoz..
  • Murder3
    nehogy azt hidd h nem tudom és nem lőttem már vele, de összehasonlítva pl m249.el vagy a m60-al akkor elég szembetűnő különbség és hidd el én csak pár fegyverrel játszok medicbe csak mg3 meg mg36.
  • Murder3
    ebbe érdekes a shoti mert one shotol 800 méterekről sniper pontossággal...
    azért nem értem én ez hogy is van.
  • item
    MG36 gyenge ? Nem lehet vele messzire lőni ? Az nem lehet,hogy te nem tudsz ??

Nálam teljesen jól működik,szedtem már ki vele nem egy embert messziről is. Jah,hogy nem úgy kellene ám nyomni mint süket a csengőt, hanem adagolva,ki hinné,úgy meg működik!

• SötétBarom
    Statisztikai igazolás:
    Fegyó, idő, killek:

AN-94 Abakan; 18h 33m 42s; 1 100
    870 Combat; 26h 40m 12s; 1 015
    G3; 20h 51m 36s; 742

Ebből szerintem egyértelműen látszik, mennyire imba egy csomó fegyver. Az is látszik, hogy a 870-el sokkal nehezebb osztani a halált, mint az AN-el, mégis engem shotgun lámáznak a hülyegyerekek. -.-
  • Murder3
    single nekem is megy highon 20 fps-el.
    csak a multi a gond bár nem tudom mért nem lehet a felbontást 1024 alá venni.
  • Murder3
    xm8 is op fegyó.

sokkal erősebb a többinél és nem akkora a berángása.

de akkor a m249 meg az m60 is szánalamsan jobb a többi géppuskánál.
    alig rángatnak be és nem szórják el a golyót.
    mg36 ezzel szembe pl alig lehet messze lőni vele mert annyira berángat+annyira nem erős.

vintarról meg már szót se ejtek...
  • Ulvar
    BC2vel ilyen téren probléma nem lehet... egyszerűen highon fut pedig nem a legjobb cuccok vannak a gépembe.
  • Murder3
    persze nem azt mondom h 200k de ha még 60k is igen sok pénz most és nincs rá.
    ha emg oylan gémek jönnek mint dirt2,two worlds2 amik oyaln optimalizáltak mint a kurvaélet akkor nekem en modnja senki h nem lehet.
    bár az ea összes játéka ilyen nagyrészük ótvar optimalizálással rendelkezik.
    nfs-eket se tudják optimalizálni vagy inkább nem is akarnak.
  • Ulvar
    Az M16ot meg valahogy növelni bazdmeg mert undorító hogy ember egy tár....és még akkor se mindig döglik a légy. Nekem a kedvencem az XM8...valahogy az megfogott már fél éve.
  • BonBon
    Vágom, 1000-nél én is letettem, de attól még szerettem.
  • Murder3
    mindent lehet optimalizálni erre van példa csak épp nem kéne lexarni.
    az h rombolható környezet egyebek még nem kizáró tényező, különben is profike z a dolguk, ennyit azért csak elvárnánk tőlük ha már rajtunk élnek nem?
  • SötétBarom
    Épp ezt mondom bazmeg, hogy túl erős. Azzal mentem, merthogy "hú ez tök fekszik", közben annyi van, hogy OP mint a kurvaélet. Nerfelni kéne a faszba.
  • BonBon
    Mennyire vártam már, hogy valaki lelámázza az Abakant...
    Persze, hogy platinád van belőle, miért is, ha szar?
  • SötétBarom
    Már ne haraduj, de te teljesen hülye vagy :DD Nincs a gépemben 2 évnél fiatalabb alkatrész (kivéve egy vinyót), és simán játszom medium-high beállításokkal 1680x1050-es felbontásban. Arról nem is beszélve valóban, hogy a játék számol ballisztikát, rombolható a környezet, vannak járművek, minden kutya fasza. Mégis mit vársz, hogy eldöcögjön egy egymagossal? :<

Más olyan játék, ami hasonló dolgokat tud, mint mondjuk az ARMA2, még ennél is szarabbul fut, pedig az több (!!!) éve jelent meg.