Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Hetvege van es a sok sulis mind jatszani indul ami nem is szokatlan,hisz nem kell tanulni...😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xXtamasXx
a múltkor nekem is ez volt, és a klánból is egyre többen panaszkodnak laggra és hasonlókra

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
Jah a bf.hu is egy szolgaltaton van nekunk is volt ilyen gond tegnap durvan lagzott a szerver,mindenkinek normalis ping,erre meg izombol a szerver baszakodott.

SötétBarom
IRAMmal valami gebasz lehet szerintem (vagy nálam), durva pinggel toltam, a szeró meg folyton dobálja ki az embereket (high-ping).. Aztán lehet haluzok, csak gyanús volt nekem. Ráadásul a serverkeresõ is 100 feletti pinget mutatott.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kami
Nem kell kikapcsolni a tûzfalat, hanem a Beállítások> Személyi Tûzfal> Személyi tûzfal további beállításai> IDS és további beállítások> ICMP protokoll támadások felismerése elõl ki kell venni a pipát
Ezek után már lesz normális ping a NOD32 tûzfalat használóknak is!

nandorb
Lekell takaritani az osszes hangkartya drivert es csak 1-et felrakni.

nekem egy kis technikai segítség kéne,történt a következõ,meghalt a fasza augigym,helyette használom ezt a trágya alaplapit,ami nem elég hogy fele olyan hangerõvel szól,és harmad akkora minõségben,de pl ts3 alatt egyszerûen nem megy át a hang,pedig a teszt részében úgy tûnik hogy fasza dolog,és ts2 alatt is mûködik,bár ott is panaszkodnak hogy néha lehalkulok meg visszahangosodom,random,de ha tudtok a ts3 kapcsán segítsetek nekem

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nandorb
Landor szt. most mar lebirnad venni ezt a logot nekem ami van,a rangrol.

SötétBarom
Szerverkeresõ csak nekem nem megy???

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Jacek
lol

szabii98
Már hogynelenne?
Éhesek vagyunk<#hehe>

I met God. She's black

lolSL
drogos alkoholista fiataloknak akik online játszanak HUN taggel meg a magyarokhoz sincs köze

Így van.Ne nyissunk vitát.<#hehe><#ravasz1><#vigyor3>

[IRAM] leader

SötétBarom
A "semmi köze" szerintem kicsit erõs. De ne nyissunk vitát.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

xXtamasXx
még jó, hogy a hunoknak semmi köze a magyarokhoz <#banplz>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

ZTM
Nah megvan a kábelnet, elõkaptam a BF2-õt hogy megnézzem mi a stájsz.
3-4 servert néztem csak rajta, mind 64 fõs és többnyire teli is voltak mikor fent voltam, 60-as pingnél nem ment feljebb egyiken se, legtöbbször pedig 45-50 volt a ping.Sajnos a a BFBC2-t még nem sikerült megvennem anyagi okok miatt de remélem e hónapban összejön.Szval szerintetek ha a BF2-ben ennyivel pingel tudok majd normálisan játszani a BFBC2-vel?

SötétBarom
Ilyenkor kérdezd meg, vágja-e a hunokat.. És amikor mondja, hogy nem, mondd el neki, hogy õk voltak azok az arcok, akik néhány évszázada ass-rapelték az õseit 😄AS😄?_

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mai napi Humor Herold:

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

nandorb
Mondtuk mar hogy az EA live supportot keresd fel?

Piszkos  Fred
Mondtam már hogy de utálom ezt a veterán rendszert hogy sem a heroest, sem a vietnamot nem fogadja el?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Hát én sosem láttam még ilyen nukeos hülyeséget. Biztos mert nem járok magyar serverre, meg normalra sem.
Külföldi servereken jól mûködik ez ha megölsz vkit ellen bázisán 3x viszlát repülsz, és a killért azonnal autokillt kapsz, ennyi.
Most ha a gyengébbik csapat beszorul a bázisára, baserape nélkül sem fognak tudni kijönni a pályák rövidsége miatt ennyi.
Érdekes hogy bf2ben nem voltak ilyen problémák, talán azért mert a fõbázistól az elsõ pont nem volt látható távolságban...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

mackosajt
Azt a NUKEot én nyomtam a védõkre, mert míg éppen a figyelmét havtam fel a védõ csapatnak, hogy maradjanak már a dombtetõn, onnan lõhetnek,, késelhetnek stb. addig a minimapon folyamatosan azt láttam, hogy már a dombról legalább 5-en szépen le is jöttek a támadók "falujába", ami alapjában véve a térkép miatt lehetséges is, viszont a fair play fogalmába valahogy nem tartozik bele, hogy a támadóknak kell védekezni a spawnjukon. Pláne nem úgy, hogy a szerveren ezt a dolgot nem is tûrjük meg. Természetesen ez a helyzet is azért alakult ki, mert a 2 oldal nem volt éppen kiegyenlített, sõt, annyira nem, hogy a gyengébbik fél tagjai sûrûn cserélõdtek, vagyis nem alakult ki mindkét oldalnak egyaránt élvezhetõ játék.
Miután többször fel lettek szólítva a védõk, de süketek voltak, így a NUKE leterítette õket.
Utána se volt könnyû dolga a támadóknak, csak éppen annyi helyzeti elõnyük támadt, hogy immáron nem azért harcoltak, hogy egyáltalán kijussanak a spawnról.

Nem értem, miért olyan nehéz egyeseknek elfogadni a fair play-t.
Ha a szopó oldalon lettél volna, akkor meg azért sírnál, mert az a sz@r.
Ez egy ilyen játék, azok a szerók meg olyan szabályokkal és olyan adminokkal mûködnek. El kell fogadni õket, vagy tovább menni.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Igen azt a rendszergazda dolgot olvastam már máshol is,ki próbáltam nem ment.
Hmmm nodot nem próbáltam még,megnézem.
kösz
nandorb
A jatekot futtatod rendszergazdakent. Ha meg nem adja ugyse akkor biztos NOD32-esed van ott a firewall-t kell kilonni.

win7 64bites rendszeren a szerverkeresõben minden szeró 999pingel jelenik meg:S
van vmi megoldás reá?
nandorb
Akartam ajanlani 1embernek admint mig o ki okoskodta hogy az autoadmin bannoljon 1orara emberkeket ha 3x ugyanazt megcsinaljak... Csak az a gond hogy az admin program se mutatja mindig rendesen a poziciot az ellenek.Meg sokszor az agyon szabalyozott szerora nem is jarnak fel. Tudom BF2 volt 1admin cuc ha a jatekos igy irt be vmit:!r nick mittomen mit csinalt. Akkor az ott levo adminoknak felbukant az uzenet es kickeltek. Olyan plugin kene most is,csak sajna nemtudok olyant csinalni.

Egyetértek, engem is az zavart, hogy kifelé lövöldözõ snipereket lõttem le és engem kirúgott míg õk tovább játszottak. De mind1...csak mint érdekességet vetettem fel az AUTOADMIN-t.
nandorb
Azt szemmel nezve hogy DICE minden mapra a kibaszott US mindig nagyobb fobazist csinalt mint az oroszoknak...

Stimmel. Igy is mukodott. Ha meg ki szerettel volna torni, akkor ki kellett kocogni mielott lohettel volna. A palyak felepitese miatt altalaban pont addig kellett elore menned, mig elfogyott a fedezek, es mar lohettel is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
Mumble megujult. Ha van reged Battlefield.hu-ra ugyanazzal betudsz ra jelentkezni es csinalni magadnak szobat.+5 al szobat hozza lejelszavazni tudod miegyebb.

Nem nyitok vitát a base rape fogalmáról,mert az már meg lett vitatva párszor.A legáltalánosabban elfogadott verzió,amit mi is alkalmazunk,az hogy bent a bázis szigorúan vett területén öldökölsz,azt tekintjük base rape-nak.De ebbe pl. a jármûlopás-gyilok nélkül-nem számít bele.Ha nem kell a csapatnak,minek álljon ott kihasználatlanul.<#ravasz1>

[IRAM] leader

nandorb
Most ezen vitatkozhatunk,de en aszem meg az is vele jarna hogy aki kifele lovoldozik a bazisrol azt is kibaszna a szerver.

Nem jo. Szimmetrikusnak kell lennie(mert kulonben van egy csomo kifele lodozo sniper a kezdon, akit tilos), de akkor meg a kitoresnel is, meg a blokadnal is azon kell agyalni, lohetek-e mar, vagy meg meghalok miatta. A PH-n volt egy ideig, de asszem meg azelott kivagta Paci, mielott megszuntettek a conquest szervert.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem egy külföldi szerveren láttam olyat, hogy "AUTOADMIN" aki 3x belõtt az ellenség bázisára (CONQUEST) azt kitette a szerver. És jól mûködött...engem is kitett. 😊
Hehe,

"gy van,de legyen már ez a másik fél problémája,hiszen a klánosodás lehetõsége neki is áll.Tessék kérem csapatban nyomni,egy alapjában csapatjátékról szóló gamét."

Mintha csak magamat hallanám 5 évvel ezelõttrõl, BurnBaby pont ettõl kapott agyvérzést, hogy nem bírta velünk az istennek sem megértetni hogy úgysem fognak összeállni, csak bejönnek egyet hentelni és egy csomó klános néha egyedül csatlakozik szerverre és õ is megszopja stb stb stb, ez a neki is van lehetõsége ügy hülyeség, arra ott van a pracwar, gyakoroljon, játszon együtt minden eszközzel a gyõzelemre törekedve ott.
Public az public.

Amúgy a PT-ben az lett a vége, hogy egy csomóan csináltunk fake nick-eket, mert ha ismeretlen noname emberkék hentelik szét a fejed, akkor az kevésbé fáj, míg ha egy klán csinálja az fókuszálja a gyûlöletet....

SZEG007
meg még sokan mások😄

Így van,de legyen már ez a másik fél problémája,hiszen a klánosodás lehetõsége neki is áll.Tessék kérem csapatban nyomni,egy alapjában csapatjátékról szóló gamét.Nálunk nincs használatban mondjuk a nuke,mert nem olyan az admin progim,de volt is rá példa,hogy kiürült a szerver egy ilyen támadás után.Ami ugye játékos szempontból nem probléma,mert van más ezer szerver ahol játszhat,de....
Ha van kis sütnivalóm,van kedvenc szerverem,akkor ott nem csinálok ilyent,(saját fészkembe nem piszkítok!)nekem adminként és szenvedõ félként!! nem maradt más lehetõségem,mint hogy aki betolta képét a bázisra,kibannoltam,de aki nem engedett ki,-kintrõl szedte a jó népet-,nem tehettem ellene semmit.
Annyi,hogy az ilyen helyzetek nem gyakran fordulnak elõ,így a nuke alaklmazása szerintem nem is hiányzik nálunk.Az már beavatkozás a játékmenetbe,ami ugyanolyan megengedhetetlen,mint maga a base rape!

[IRAM] leader

ezt Pepti mondta! 😄

-tRs-Landor

Emlékszel mit mondot annak idején Frenki ?

"A Baserape a jobbik csapat jutalma"

És ez így rendben is van, engem sem zavar túlzottan ha beszorulok - de ha van egy no BC BR szabály érvényben, akkor nem ér véget ám túl gyorsan a map, meg kell várni amíg szépen elvérzik a ticket! Ha nem lenne ilyen szabály gyorsan lehentikélnének mindenkit és csókolom jöhet a következõ map, de a no BR / BC szabály miatt ez sokáig tart, ezért van létjogosultsága a nuke-nak.

A coRDHA-sok együtt játékáról nem szóltam az elõzõ hozzászólásomban és abban bizony van igazad, ugyanakkor azt a kérdést is marha óvatosan kell kezelni... Emlékszel még 42-es idõkre, amikor a PT folyamatosan együtt nyomta a szervereken micsoda nyígás volt ? Mi sem voltunk jobbak a deákné vásznánál Rigó, tedd a kezed a szívedre, ha felmész egy szerverre, szeretsz együtt játszani a pajtikáiddal... Az meg vitathatatlan, hogy ez rossz hatással van a Balance-ra.

De most nem errõl volt szó. A kérdés arról szólt hogy jó és megengedhetõ eszköz-e a NUKE ha az egyik fél beszorul, és Én csak azt mondom hogy ésszel használva az, és azt is mondom hogy Nándi részrehajlá nélkül használja ezt az eszközt.

A coRDHA közös játékát ne keverjük ide, az egy másik téma.

Kicsirigo
Nincs amúgy nekem ezzel gondom ha szív az egyik csapat, szeretem a kihívást, meg a statisztikára se adok sokat. Azt sokkal jobban rühellem ,ha belepiszkálnak a játék menetébe. Átrakosgat az admin a másik oldalra ,mert pistike józsaikával szeretne egy oldalon lenni , meg ettõl a nukeolástól is feláll a szõr a hátamon.
De hát kinek a pap, kinek a papné...

Jut eszembe, ha szarba kerülnek megint a Magyarok Afganisztánban, szóluk Hende Csabának, hogy ne szarozzon nyomjon egy nukeot oszt jóvan. 😄

Kicsirigo
Ez baromság már ne haragudj. Tudod hányszor láttam, hogy 6-8-an egy oldalon játszottak coRDAH-sok és fél perc alatt darálták a rush mapokat meg folyamatosan 4 zászlót tartottak conquest pályán és a másik csapat meg csak folyamatosan cserélõdött, mert szünet nélkül mentek el emiatt a szerverrõl az emberek ? Na ilyenkor sosem volt nuke, meg szétoszlás két oldalra.
Tegnapelõtt azt hiszem PH! szerveren Isla Inocentes-en tolt valamelyik admin nukeot, mert az utolsó résznél (ahol a védöknek már helikopterük, a támadoknak brarley-ük van) a védõk kicsit elõrébb egész a dombnál védekeztek nem pedig bent a bázison és emiatt a támadok nem tudtak feljönni a dombra.
WTF ? Hát errõl szól a játék, hogy megakadályozd hogy bejusson az ellenfél a bázisra az mcomokoz, nem ?
Én mindenesetre a BF.hu és a PH! szervert nekem így felejtõs.

Gyakran kerül önhibájából beszorított helyzetbe az egyik csapat.
Mondok példát : pályaváltásoknál eleve elhagyja a szervert 2-6 ember. Ha ez szerencsésen úgy történik hogy az egyik oldalról mennek el a népek, akkor néhány perc alatt az egyik csapat beszorítva találja magát a bázisára.

Ilyenkor patthelyzet alakul ki, mivel a beszorított csapatot a szerver szabályok értelmében nem lehet támadni ( no baserape, no basecamp ) ugyanakkor a támadó csapat ha jól nyomja - nem túl nehéz lefogni mindeni támadási vektort - nem fogja az életben kiengedni Õket támadni.

Egy olyan helyzet alakul ki ilyenkor, ami senkinek sem jó. A beszorított csapat elõbb utóbb megúnja a "lespawnolok_kirohanok_lelõnek_lespawolok_megpróbálokkisunnyogni_lelõnek" ciklus, recont választ és megpróbál legalább pár killt csinálni a bázisról kisnipeolgatva.

A beszorító, támadó csapatnak sem jó, mert kevesebb killt csinál, rosszab esetben kapnak pár kicket ,mert túlmennek a Baserape határain.

Ilyenkor jól jöhet egy nuke, ad még egy esélyt a beszorítottaknak és nemegyszer láttam már, hogy egy nuke után - természetesen azért, mert közben a teambalance a szerverre csatlakozó játékosok miatt kiegyenlítõdött - a játék felvett egy normális ritmust és a kiszabaduló csapat normálisan felállt és - ez a fontos rész mindkét fél számára élvezetes játék alakult ki.

Végezetül még annyit tennék hozzá - és ezt nem nandor védelmében teszem, de hozzátartozik az igazsághoz - hogy nemegyszer nem kétszer láttam azt hogy Nandor a saját csapatát, azt a csapatot amiben éppen van lenukolta a szarba, csak hogy normális játék alakuljon ki. Részrehajlásról szerintem ebben az esetben - nincs szó.

Csak szólni szeretnék, hogy a vásárlást menüpontot a zavvi és a game szekcióban is lehet frissíteni. Utóbbinál már 24,99 helyett, 16,99 (plusz 2,95 szállítás)a zavvinál pedig szintén õrületes ajánlattal találkozhatunk 12,95 font plusz 0,99 fontnyi szállítás. Hátha valaki kedvet kap, mindössze 4900-ért, vagy még annyi sem szinte.
Egyébként nagyon bírom ezt a zavvi-t, nekem nincs ps3-am, de barátomnak most rendeltem meg a Mortal Kombat vs. DC Universe-t amire inkább én csorgatom már egy jó ideje a nyálam hogy vegye meg és függjünk majd nála, de most nem menekülhet, ugyanis 73%-kal olcsóbb, 45 font helyett 12.😄 Jó kis szülinapja lesz neki is meg nekem is.😄 Nagyon merem ajánlani az oldalt, bár elsõ rendelésem onnan, inkább game-rõl rendeltem eddig, de remélem azért nem két hét lesz az az állítólagos szállítás, de ha annyi lesz sem baj mert megéri annyi pénzért meg szállításért.
Hamed
Pl. elorebb megyek es figyelem azokat a vektorokat ahonnan johetnek, vagy leaknazom az utat, stb. Bar nemtom, lehet itt mar ez is baserape😄

Ejtoernyosoket nem szoktam basztatni es alapra se megyek/lovok be, max ha leall sniperkedni a mind. Amugy is elvetve jatszok conquestet, ebben vhogy nem jon be.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nandorb
Nem eleszti biztos a baserapeloket. De aki ilyeneket ir azt tudni illik mit muvel 1 szerveren.

És hogyan segít? (ha nem baseraper)
Dobálja a supportot?

tobias88
Nem erre vonatkozik... A téli havas pályán a támadók néha nem tudnak kijönni a kezdõpontjukról, mert ejtõernyõvel ad be a játék, és már közben leszednek...
nandorb
ODa megy segiteni a csapat tarsainak hogy gyorsabb kor vege legyen😊

"nem vagyok baseraper, de ha jo pozicioban vagyunk azt kihasznalom, es nem a zaszlo toveben fogok vedekezni"

És hogyan használod ki? Fejtsd már ki (ha már nem vagy baseraper).