51658
  • SzinesGeza
    Azt gondoltam érteni fogod. Kár.
  • pacclacc
    Most játszottam! Igen alapból bennevan , csak nem látom a red dot-ot mert nem világit, csak távcsöként funkcional!
  • iceshark
    a favorite server opció még mindig nem működik? nálam csak szürkével jelzett serverek vannak akármit csinálok :(
  • pacclacc
    Ja volt mikor én is tapasztaltam h eltünt a piros pötty :D Nem tudom mi az oka!
  • nandorb
    minek red-dot az MG36-hoz? Alapbol benne van:D
  • iceshark
    tudod kinek kell az a szar ;)
  • iceshark
    ez a cold war map egy nagy vágóhíd attacker oldalról:(
  • heitech
    sziasztok

tapasztaljátok, hogy MG36+red dot -nál eltűnt a piros pont? Összefügghet valamelyik DX verzióval?
    Köszi
  • Borg
    Mi a francnak mindig új driver? Nekem pl 1 éves van fent, és minden tökéletes vele.
    Ha ennyit piszkálod feleslegesen, ne is csodálkozz, ha előbb utóbb besokall :)
  • nandorb
    A klánból páran akik felraktak az új drivert azon ugy jártak hogy kékhalál vagy játékban simán kifagy.
  • MR ME
    én mindig felrakom a legújabbat, mégsincs probléma bc2-vel soha...de biztos csak én vagyok vele így, és szar az egész, rohanok is nvidiáért ;)
  • nandorb
    Legujabb driver nem jelenti azt hogy jo is:) Jelemzo ATI-ra. Mikor megjelent a jatek 2hetente uj driver jelent meg 10.5a volt a legjobb meg a 10.6 a BC2-re. A legujabbak meg csak az ujabb jatekokra. Nemtudnak optimizalva kiadni normalis drivert az ATI-sok hiaba jo kartya meg olcso is...
  • darki81
    Mindég leszedem a legujjabb drivert, és az előzőt meg törlöm, és még törlés után a Driver Sweeper programmal a maradékot is eltávolitom. A cod7 is megy rendesen, csak az fps kevés, mint minden játékban, de sajna itt még kékhalál is van. Kicseréltem az 5870-et 4870-re, és megy simán a bc2, még az fps is több, és nincs kékhalál.
  • Borg
    És honnan tudod hogy a VGA kártya volt a hibás, és nem csak a driver?
  • Metalmilitiakid
    Pedig ez bullshit, mert nekem a HD4850 el ment a GTS250 el meg kilépeget, de csak a új MoH meg a BC2 semmi más, így azt mondta a szervizes csávó, hogy ő nem nagyon tud vele mit kezdeni, ha amúgy jó. Viszont ha más játékot fullra hajtok hogy 5 FPS el megy akkor nem hal meg a gép, szal nem értem.
  • darki81
    kösz a segitséget, de a vga volt a bűnös, betettem a régi kártyám, és még az fps is több volt, én no kékhalál :) Vissza is vittem, garanciás :)
  • iceshark
    nyomj egy pingtest.net et is, árulkodhat gondokról
  • Jaffa 2843
    ha egy játékszerver IP-t pingelsz meg akkor is magas a ping, vagy csak ha játszol?
  • drater
    Valaki nem tudja miért van 4-500-as pingem minden szerón? Patch után jelentkezett a probléma. Már újra raktam a játékot is. Pb Update is volt. Nettel nincs gond mert más meg tökéletesen megy. Vmi ötlet?
  • SötétBarom
  • nandorb
    Most komolyan beszolsz?:D
  • ToCsEk
    skype off
  • nandorb
    ATI kartya drivert cserelj az lesz az... nem ajanlatos venni ilyen ocsmany fos ATI-t aminek nincs 1normalis driverje.
  • Borg
    Talán segítene, ha leírnád miről is szól a kékhalál. Ugyanis ott a válasz amit keresel.
  • Kami
    Futtass le egy Prime95-öt és IntelBurnTest-et és ha ott is fagy, akkor nem bírja a procid a folyamatos megterhelést. Vagy vegyél vissza az overclock-ból vagy emelj feszültséget, vagy növeld a hűtés teljesítményét.
  • iceshark
    erre nem válaszolt már valaki tegnap?
  • darki81
    Valakinek van ötlete mért van mindég kékhalálom olyan 20 perc gameplay után kb? (csak ebbe a játékba)
    Processor: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9650, 3000 MHz (7.5 x 400)
    Video Card: Gigabyte Radeon HD 5870 1GB 256bit GDDR5 PCI-E 2.0
    WIN7
  • JagFater
    42-ben volt olyan mod, hogy csak a fejlővés ért...
  • eugabesz
    Te jobban teszed,ha hallgatsz...
  • cars1dA
    Nézd meg a pár utolsó hsz.-t úgy egyszerűbb rájönni nevet se kell írni. :D
  • eugabesz
    Név szerint kérlek,mert így csak üres vádaskodás,annak meg semmi értelme.
    Nem szeretem,ha negatív fényben tüntetik fel az IRAM clan-t,elbeszélgetünk azzal az emberrel akivel gond van,ígérem.
  • False
    ma én is csalódtam az iramban,fent voltunk iramosok, egy oldalon,ellenünk a 16 emberből legalább 10 50esvolt,és jól elgyepáltak minket....csatlakozhatok hozzad a és sírunk úgy hogy a holdon is meghallják?
  • nandorb
    gabesz: X-fire-re mikor szamitasz felepni?
  • iceshark
    én már ebből kinőttem, de nekem valahogy sose sikerült olyan ajándékot kérnem ami csak 3 évvel később került a boltokba, hogy " hello Mikulás(Húsvéti nyúl ) 1992 van, Mikulásra légyszi hozzál toy story-s figurákat (majd 3 év múlva rájössz mi az) köszi Balage!"
  • eugabesz
    1.Ez szíved joga...
    2.Nem létezik...nem állogatunk át csakis a játék kedvéért,ahogy esik úgy puffan a leosztás..és kikérem magamnak én már 49-es vagyok.
    3.Ki nem?
    4.Az nem IRAM-os volt,benézted...
    5.Most sem vagyunk "olyanok",csak rossz napod van...
    6.Így van,mi fizetünk,nem akarunk sem kihívni ,sem fejlődni...Játszani járunk oda.
    7.Sajnálom,ha annak érezted,nem hiszem,hogy az IRAM arról híres,hogy unfair játékot játszik...

Remélem elégedett vagy a válasszal...virágot az öltözőbe kérem.
  • SötétBarom
    Mostanában pár hülyegyerek is iramos lett, ignoráld őket.
  • determinator
    Ma nagyot csalódtam az iram szerverben (iramosokban).
    Az egy dolog, hogy az összes iramos egy oldalon van, átlagszint 15 vs 45.
    Kihasználtak mindenféle bugot, bekempelnek fa tetején, megközelíthetetlen "hegycsúcson".
    10-ből 5 ször cg-vel lőttek pofán (mondjuk nem mindig iramosok).
    Régebben nem voltak ilyenek, vagy csak nem vettem észre?
    Nem tudom hogy mi ebben a nagy kihívás, vagy fejlődés. Ők tudják, Ők fizetnek a szerverért.
    Nem reklamációnak szánom, csak meglepett az az unfair játék amit ma tapasztaltam ezen a szerveren.
  • Metalmilitiakid
    na akkor végülis igazom volt, ha minden igaz, de biztonság kedvéért, töltsd le a speedfan nevű kis progit, az mutatja mit tol a procid és nézegessed néha játék közben(én ablakos módban teszteltem, egy alt+enterrel megoldható) ha ilyen 95-99 % akkor ki is fog dobálni amíg a proci határod alá nem mész
  • SzinesGeza
    A Mikulásnak írt levelet a húsvéti nyúlnak szoktad címezni? :)
  • Kovvalsky
    Az előző konfigom hasonló volt, egy Intel Q9550(ami a quad- ok között majdnem a csúcs) proci volt 3200Mhz- re húzva- BC2 alatt folyamatosan 100%- on járt, emiatt laggolt a game rendesen. Lecseréltem egy i5 750- re, ezzel 50- 60 %- on dolgozik- simán fut az egész, no lag:)