51658
  • xxxpaulxxx
    Tudom, olvastam, csak furcsálltam, hogy ezért van pofájuk elkérni 50 eurót??? Aztán rájöttem, hogy az az alapjáték ára, csak a steam hülyén írta ki:D
  • eugabesz
    Ahogy gondolod...akkor keresgélj csak.
  • nandorb
    SPECACT Kits. Skin a jatokosra meg +4fegyvert:)
  • xxxpaulxxx
    jaaaa... 6 euró, csak a steam bugzik és az update newsnél a játék árát írta ki:D
  • xxxpaulxxx
    Mi a picsa ez az új dlc amit 50 ajróért osztogatnak?:S:S:S
  • darki81
    köszi, megpróbálom leforditgatni..
  • determinator
    Elvileg van itt egy kis segítség:link
  • darki81
    Én azt a cd-t sosem tettem fel, max először csak.
    De win7-re szerintem nemszükséges!
    ezt irja ki:
  • eugabesz
    Egy nagy túrót...csak az alaplapod driverét kell újratenni és kész.Felejtsétek már el hogy mindenért újra kell rakni a winfost...nem a Win 98'-nál járunk már..
  • darki81
    kösz, szerintem az lessz..
  • nandorb
    Reinstall a megfeleloje... Ha sokszor cserelsz drivert akkor ajanlott win ujrainstalalni:)
  • eugabesz
    Nem egészen...letölti Innen, bemásolja ide, majd kikeresi a játékot,itt a listából,,aztán a check for update és utánna örül.
  • MR ME
    én nem vagyok nyugodt
  • eugabesz
    volt benne egy kis irónia is,de nem baly,ha ennyien figyeltek...mindig 5-ös voltam helyesírásból,nyugi.
  • iceshark
    pbsetup.exe elindít update megnyom örül
  • False
    hogy is kell pb-t frissiteni ha nem steames a game-ed,de folyton kivág pb-re hivatkozva?vagy egy agyhalott ismerősom és nem tudja megoldani a problémát :)
  • iceshark
    helyesség kedvéért az meg helyesség
  • foxxi
    nagyon heJes!
  • eugabesz
    Elnézést,de az tinó,a hejesség kedvéért.
  • SötétBarom
    Már írtam, hogy nekem ezt (x0000124) a kékhalált hardverhiba okozta.
    Amúgy meg, tanluj tínó. :>
  • darki81
    a #40549-es hsz-t értivalaki?
    most is volt kékhalál,de most ennyi válltozott a leirásban:
    BCP2: FFFFFA8004B178F8
    nemtom hogy van e jelentősége!
    Másnak nemvolt ilyen problémája?
  • MR ME
    nekem kb 10ből 8x eltűnik...de más írta már, na mind1, ez van ezt kell szeretni :)
  • SötétBarom
    Na az tényleg lag, ugyanis van, hogy nem tűnik el. Nekem legalábbis egy csomószor volt, hogy ellőttem az RPGt, aztán fekvés után írta, hogy destroy vehicle double kill blabla.. :)
  • MR ME
    hát nemtom, amikor HC-n meglőttem és semmi baja nem lett, meg se rezdűlt azt azért érdekesnek találtam :D

bár az még idegesítőbb h ha meghalsz egy ezredmásodperccel a rakétád betalálása elött akkor is eltűnik, halál után miért kell köddé válnia a rakétának? :/
  • SötétBarom
    Páncél perkkel kibír egy találatot, nem?
  • iceshark
    hát akkor annak bizony a ku**a any**t :)
  • MR ME
    lag, nekem is volt ilyen régen :(
  • iceshark
    az mióta van, hogy teganp is meg ma is belefutottam olyanba kb 2x-2x hogy telibelövöm a helikoptert a tank ágyújával az meg vígan tovább szál sérülés nélkül a 2. után exit-et nyomtam :((
  • SötétBarom
    Nekem akkor dobálta a 124-es kékhalált, amikor megpusztult az alaplapom -.-
  • darki81
    Csak a processzor más, lehet azzal lenne a gond? Q9650
  • darki81
    Ha a ramra gondolsz, az eddig jó volt! Régebben sokat játszottam. De lehet csak a rendszert kellene ujrarakni, és módosulnak a hibás beállitások
  • zuzu7
    Ha 1066 Mhz-es a memoriád akkor vedd vissza 1000-re, ha nem jó így sem akkor 800 -ra. Ami még fontos nézd meg hogy a gyártó milyen időzítést, és voltot ir.
  • iceshark
    sehogy :)
    keres rá az ip címre gametracker-en vagy valami hasonló oldalon, aztán ha megvan a neve akkor a játékban rákeresel név szerint onnan már hozzá tudod adni, bár én pont tegnap panaszkodtam, hogy nálam még mindig szürkék a favorite szerverek szóval szart sem ér :(
  • Hassel606
    Sziasztok! Láma vagyok, segítsetek! Hogy lehet favorit szervert hozzáadni, ha csak az IP címet tudom?
  • darki81
    !!! kékhalál csak a bc2-nél :D
    (kérdezte vki hogy mit ír ki, hogy abból tudni a választ) :)
    Nekem ez kínai, de ha valaki tudja mitől van ez, azt megköszönném ha elmondja :)
  • darki81
    amég van 1 magyar szerver is, ott úgy is lesznek magyarok, meg nemcsak ott lehet jó csatákat vívni
  • Ulvar

Más játékoknál ahol össze kéne fogni ott meg mindenki szétszéled és mindenki tönkre megy mert alig lesznek egy idő után. Ha egy helyre csoportosulna minden sokkal könnyebb lenne normális jó csatákat vívni.
  • Borg
    Már kezdetben is felesleges volt annyi. Főleg, hogy ezek igazából nem is magyar szerverek, semmivel se jobbak a külföldinél. És még egy épkézláb HC-t se bírt összehozni senki... Egyszerűen nincs értelme ennyi magyar szervernek azonos profillal.
  • liquivent
    ahogy nézem, csökken a kezdeti lelkesedés...egyre csak tűnnek el a magyar szerverek....már itt a bannerban is csak 8 db van.
    kezdetben sokkal több volt. :)
    az INFINITY (PTD_HU) szerver is befejezi működését december 10-én, 4 év üzem után....
  • iceshark
    értem én, ne izgulj :)