Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Csak adminoknak van... Senki mas nem kap.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SötétBarom
Battlefield.hu server ma 4x baszott ki vip slot miatt -.-"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nincs kiengedve a tûzfalon,letiltja a víruskeresõ,stb.

[IRAM] leader

És hogy tetszett????

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Igen,mert a ts-rõl is kidobja...

[IRAM] leader

Sziasztok!

Az a gondom, hogy játék indításakor kb 20 sec fekete kép jön be majd visszadob asztalra.
Már le ellenõriztem mindenbõl a legfrissebb driver van fenn és a config is megfelelõ. Ha valaki jár hasonlóan segítsen plz. Elõre is kösz!
üdv!
esetleg a szolgáltató is hibás lehet,nem nyomták fel a friss firmware-t vagy hasonló hanyagság

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nandorb
Akkor vagy az alaplapi vagy a rendes nemtom milyenje van az csinalja a gondot.

Szemüveg... <#wilting>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Jacek
nekem ugyan ez ebben a jatekban, mashol meg semmi gond, de itt 5-10 perc es kidob a jatekbol hogy megszakadt a kapcsolat, persze csatlakozni egybol tudok masikba...

maga a net is megszakad olyankor?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nandorb
Ruter...

én azt addig szenvedtem végig,míg nem volt netem

mellesleg módosítanám elõzõ kijelentésemet,nem fog az hetekig tartani míg hozzászoksz,csak elõször képeket néztem,és az alapján,tévesen úgy ítéltem meg ,hogy ez egér is egyben.

Barátomnak 5-10 perc online játék után megszakad a net,nem tud játszani vele...5letek?
(végigmentünk már a pb,tûzfal,víruskeresõ,stb. hasonló dolgokon,de eddig semmi,router nincs,kapcsolata 4Mbites)
Érdekes módon nem csak ennél a játéknál,hanem más online -nál is.<#nemtudom>

[IRAM] leader

Kezdes keppen olyat tettem, amit eddig meg nem: jatszottam a single reszevel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szerintem azt hetek lesznek míg megszokod 😊

40mm shotgun is alapfeltétel
Megjott az uj Nostromom. Ha valaki ingyenfraget akar mostanaban, keressen meg! Remelem ezt meg tudom szokni, nem leszek kenytelen eladni!(A WASD-t peldaul nem sikerult.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
Volt 1idoben mikor par szerver szolgaltato megosztotta a szerver filekoat. igy par nagy gazdag nemet futatott ilyen szerokat ahol kivoltak lockolva ezek a fegyok,csak sajna az volt a gond hogy az i7-es proci 24-es szerver alatt nemvolt megfelelo net ami elbirt volna ilyen jatekot.
Kozben a DICE erre rajott es 2-3 szolgaltatotol megvontak a szerver hostingot. Majd kiadott egy szerver patchet ami nelkul a jatszani nemtudott az ember.Manapsag a DICE chat lagra gyanakszik,meg arra ha tobb mint 20 jatekos lenne a barat listaban vkinel akkor az laggolna.

Evvel én is így vagyok.
http://bfbcs.com/stats_pc/Baluka71

De akkor nem tudom megszerezni az összes bronzot...
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Mivel még senkinek nincs meg, majd kijön valami update-tel...

De hogy tudom megszerezni a SPECACT-ot, elérhetõ az PC-re?
Ha igen, Steam alatt, hogy lehet megszerezni?
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Nézd meg itt és rájössz.
Link

Sziasztok

Van egy olyan badge, ami akkor jár, ha minden fegyverre megvan a bronz.
Meg tudja valaki nézni, hogy én miért nem kapom meg?
http://bfbcs.com/stats_pc/spitfire.hu
Köszi:
gergõ

Ez milyen fajta bug?
Hovátünt 32 killem? <#nemtudom>

Én mindig azt szívom meg hogy engiként a tracert rakom a pisztoly helyére,kifogy a tár az elsõdleges fegyverbõl de nem tárazok hanem reflexbõl váltok pisztolyra és lövök.Az ellenfél lelõ én fejbelövöm a tracerrel,persze csak akkor jut az eszembe hogy tracerem van mikor elõveszem,én meghalok õ meg villogó fejjel szalad tovább.És ez a szitu lagalább 80-100 szor megtörtént.Mindig rámjön a nevetõgörcs mikor látom a killcamba hogy szalad villogó fejjel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem megy a fraps játék közben,még nem dobott ki.Nem mindegy melyik verzió(3.0.3),az se mindegy hogy xp,vista,7.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jacek
nincs

nandorb
Fraps van-e fent? Nekem az kidobalt desktopra.

Jacek
nem kell koszi, rendszergazda megoldotta😊 masik kerdes ez ennyire remek? 4 jatek mindegyik 5-10 perc utan disconnect😊

nandorb
Van. Olyan opcio hogy leszedsz 1 rar-t amit kicsomagolsz es a telepitett jatek mapajat felulirod. Linket ha megtalalom elkapod.

Engem igy lottek is le. Mikor masodik probalkozasra is a geppuskat fogtam meg, fejbe lott ugyanaz a sniper, aki a feleleszteni szandekozott kollegat is kilotte a geppuska mogul.

Jacek
kk probalom

Rendszergazdiként indítsd és nem lép ki.

[IRAM] leader

Jacek
persze mert folytatna onnan ahol kiakad... 2010-ben😊

A társam akartam éleszteni,mert õ ugye medic volt,mondom felveszem a kitt -jét...áááádehogy.A telepített géppuskát,de minden áron<#zavart1><#falbav>
...feladtam...majd újraszület,ha lelövette magát.<#vigyor><#nemtudom>

[IRAM] leader

Jacek
Patcheket le lehet valahonnan huzni? mert nem nagyon talaltam...
A jatekban levo patchelo kb 20x szallt mar el😞 remekul meg van csinalva....

xXtamasXx
lol, epic fail 😄

errõl jut eszembe, az eddigi legbizarrabb dolog (kb) ami ebben a játéban volt: Isla Innocentes-en védõként bóklásztam a szigeten kitet keresve mert fullra kivoltam fogyva, látok egyet lenézek nyomom az E betût és beszálltam egy zuhanó helibe---> commited suicide <#zavart2>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Doomista
nem is örülsz hogy hõsként haltál meg?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tobias88
Nemek meg olyan, hogy tracelték ugyan csak a helit, mondom kiugrok minek várni, leértem a földre, és akkor látom, hogy átvettem a helitõl a megjelölést...
SötétBarom
Uninstall - reinstall.

A dolgaidat úgyis a server tárolja.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jóvanna😄

every damn day

Doomista
Ha berakod a CD-t, nem is fog menni, mert csak DVD-n lehet megszerezni az eredeti játékot 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

szabii98
lol

I met God. She's black

MR ME
telepítsd újra...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Segítség!
Megvettem a játékot eredetiben, felraktam, de amilyen hülye vagyok a DVD elveszett. Úgyhogy felraktam a cracket, és kb egy hétig játszottam úgy. Azóta meglett a dvd, de a crack még mindíg fentvan, és akkor sem enged multizni, ha berakom a CD-t

every damn day

xXtamasXx
ezt hogy? <#wow2>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

szabii98
Kicsit "ferde" az a domb nem?

I met God. She's black

nandorb
Jah,nem nehez dolog csak turelem kell.