Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
[IRAM] leader
Az a gondom, hogy játék indításakor kb 20 sec fekete kép jön be majd visszadob asztalra.
Már le ellenõriztem mindenbõl a legfrissebb driver van fenn és a config is megfelelõ. Ha valaki jár hasonlóan segítsen plz. Elõre is kösz!
üdv!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
mellesleg módosítanám elõzõ kijelentésemet,nem fog az hetekig tartani míg hozzászoksz,csak elõször képeket néztem,és az alapján,tévesen úgy ítéltem meg ,hogy ez egér is egyben.
(végigmentünk már a pb,tûzfal,víruskeresõ,stb. hasonló dolgokon,de eddig semmi,router nincs,kapcsolata 4Mbites)
Érdekes módon nem csak ennél a játéknál,hanem más online -nál is.<#nemtudom>#nemtudom>
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kozben a DICE erre rajott es 2-3 szolgaltatotol megvontak a szerver hostingot. Majd kiadott egy szerver patchet ami nelkul a jatszani nemtudott az ember.Manapsag a DICE chat lagra gyanakszik,meg arra ha tobb mint 20 jatekos lenne a barat listaban vkinel akkor az laggolna.
http://bfbcs.com/stats_pc/Baluka71
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Ha igen, Steam alatt, hogy lehet megszerezni?
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Van egy olyan badge, ami akkor jár, ha minden fegyverre megvan a bronz.
Meg tudja valaki nézni, hogy én miért nem kapom meg?
http://bfbcs.com/stats_pc/spitfire.hu
Köszi:
gergõ
Hovátünt 32 killem? <#nemtudom>#nemtudom>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
...feladtam...majd újraszület,ha lelövette magát.<#vigyor>#vigyor><#nemtudom>#nemtudom>
[IRAM] leader
A jatekban levo patchelo kb 20x szallt mar el😞 remekul meg van csinalva....
errõl jut eszembe, az eddigi legbizarrabb dolog (kb) ami ebben a játéban volt: Isla Innocentes-en védõként bóklásztam a szigeten kitet keresve mert fullra kivoltam fogyva, látok egyet lenézek nyomom az E betût és beszálltam egy zuhanó helibe---> commited suicide <#zavart2>#zavart2>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A dolgaidat úgyis a server tárolja.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
every damn day
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Megvettem a játékot eredetiben, felraktam, de amilyen hülye vagyok a DVD elveszett. Úgyhogy felraktam a cracket, és kb egy hétig játszottam úgy. Azóta meglett a dvd, de a crack még mindíg fentvan, és akkor sem enged multizni, ha berakom a CD-t
every damn day
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN