51658
-
#40501 meg 1920x1080 és az fps 50 és 100 között ugrál, ugy hogy szinte minden low! dx10. Meg kivan kapcsolva a v-sinc vagy mi, meg a hbo, vagymi :D meg az élsimitás meg a többi baromság, és nemértem mért, remélem nem hardverbaj, mert ráment a gatyám is ezekre a cuccokra, és már 1x elromlott a kártya és kicserélték.. -
#40500 Manufacturer: ASUS
Processor: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9650, 3000 MHz (7.5 x 400)
Memory: CORSAIR DMX TWIN3X DDR3 4096MB 2X2048MB
Hard Drive: 320sata160sata2, 1TB sata2
Video Card: Gigabyte Radeon HD 5870 1GB 256bit GDDR5 PCI-E 2.0
Monitor: SAMSUNG SyncMaster 2243 (21,5)"
Sound Card:
Speakers/Headphones: Razer Carcharias Gaming Headset
Keyboard: Razer Lycosa
Mouse: Razer DeathAdder 3500dpi
Mouse Surface:
Operating System: Win7x64
Motherboard: ASUS P5Q3 DELUXE
Computer Case: Cooler Master cm stacker
-
#40499 Anno volt egy mod, amiben igenis gyakorolni kellett, hogy valaki tudjon helikoptert vezetni!Ma már nem cél az, hogy sok gyakorlás kelljen ahhoz, hogy tudj!
A mostani játékokban az a cél, hogy a 8 éves istvánka is tudjon 2 perc után hentelni....!Arra persze a kiadás után 9 hónappal sem futja, hogy mindenki úgy konfigurálja a billenytyűzetet, ahogy akarja!A joy supportot már meg sem említem....! -
#40498 azért amiért nekem, ha jól sejtem, csak nemtom pontos okát, vagy a GTS250 em vagy a CPU dat pörgeti túl, mert figyeltem, hogy nekem is ilyen 90+% on futott végig a játék alatt, milyen procid van ? -
#40497 valakinek van 5lete mért van mindég kékhalálom olyan 20 perc gameplay után kb? (csak ebbe a játékba) -
#40496 jó, akkor neki mondom! így jó? -
SzinesGeza #40495 Ezt a #40473-nak mondd! -
#40494 hát nekem a legdurvább akkor volt mikor a sqadtársam kilőtte a teli tankot és én kaptam meg a 2 killt.... -
#40493 Ilyen velem is volt,én is csak néztem. -
#40492 fasza, buzi stat, le kell szoknom hogy nézegessem, új is egyre bénább vagyok...így meg idegesít :( -
eugabesz #40491 Aha...ilyen anomáliával én is összefutottam.Rálőttem a telepítettel a helire,nem adta,elhúzta a csíkot...lelőttek,éledek a saját helinknél,már éppen szállunk fel,jön szembe az ellenséges heli,de mondjuk még messze volt,beadja hogy destriction ilyen meg olyan,tehát lelőttem a helijüket,két embert vele együtt...a valóságban meg vígan lövöldöztük egymást... -
#40490 olyan létezik még hogy megyek lelövöm az ipsét látom mert 2m-re volt tőlem írja is hogy meghalt erre staton meg azt mondja 0/2 ??? hát any*d -
eugabesz #40489 Nézzetek meg a zAIX-ban egy helit...aztán majd beszélgetünk. -
#40488 Én nemtom joyyal még nem BC2őztam :D -
#40487 hát pont ezt mondom van a bfbc2-ben félgáz? -
#40486 csak nem 42-ben :) -
#40485 "Csináljanak inkább egy normális, minőségi BFet megint, ahelyett," annyi hogy az ahelyett et cseréljük ki, ehelyett re és egyet értek, mert ez most szar :D -
#40484 de nem nyó, mert a kézifék, csak arra reagál, hogy fent van, vagy úgy gondolod, hogy csak kétállású legyen, mint bill en, hogy max gáz vagy max fék és kész ? mert azért bf2 ben kellett a félgáz is :D -
#40483 Felejtsék már el ezt a "jujj majd most legyűrjük a codot!!4" témát. SOHA nem lesz annyi online játékos egy FPSnél, mint a codba. Ez olyan, mint hogy sose lesz még egyszer egy MMOnak 11 millió előfizetője, mint ahogy ez van a wow esetében. Attól mert a codal vagy a wow-val játszanak a legtöbben még nem azt jelenti, hogy azok a legjobbak. Csináljanak inkább egy normális, minőségi BFet megint, ahelyett, hogy a CoDot majmolják állandóan. ZzZZz -
#40482 Megvan az EA terve a Call of Duty legyűréséhez -
SzinesGeza #40481 et. :) -
SzinesGeza #40480 Bár a II. vh-ban már használtak helikopterek. -
Landor #40479 nem, na :P
melózök közbe vadul :D -
SzinesGeza #40478 Ezért kérdeztem! Nem esett le? :) -
Landor #40477 az eredeti 1942ben játszódik -
#40476 na ná keresel egy olyan valamit amiben van kézifék és már van is kollektív karod, csavargati meg úgy se kell mert nincs a játékban tolóerő állítás -
SzinesGeza #40475 Az eredeti bf-ben volt heli? :) -
#40474 Én gondolkoztam azon, hogy megpróbálom összehozni a kormányom pedálját meg a joystickot egy kombóba de aztán nem próbáltam ki mert nem volt annyi szabad USB portom :D De amúgy sztem simán működne. A pedállal jobbra és balra forgatod a joystick meg ugye a dőléseket, bár kollektív karra még nem jutott eszembe semmi, de biztos ki lehetne rá valamit találni. -
zebrock #40473 ugyanezt el lehet mondani az eredeti bf és a másolat (bf2) helijeire is. bf2-ben egy rakás kaki az eredetihez képest, bc2-ben meg ne is nevezzük helinek mert akkora egy fizikátlan fos.... -
False #40472 a bf2ben simán lehetett helizni,de még repülőzni is bill+egéről,nem kellett ahhoz se joy,de mondjuk ott volt értelme használni,de itt annyira árkád a közlekedés mint egy valós autó egy matchboxhoz viszonyítva... -
SzinesGeza #40471 Mondjuk szerintem egy kezdő pilóta ne full-tele gépen gyakoroljon már hanem előbb menjen szépen egy üres szerverre aztán ott rutinozzon. -
#40470 Helikoptert szerintem tök jól eltalálták. Annyira nem egyszerű vezetni, viszont némi gyakorlással hamar bele lehet jönni.. Az meg hogy nem ilyen egy igazi heli, hol érdekel? Jó, hogy nem készítek be joyt meg pedálokat a BF-ezéshez. ^^ -
#40469 Kerülsz...A-ról Cre. Ez igen csak összezavaró tud lenni ha nem 32en vagytok a pályán mondjuk egy 16os-on. Kis pálya nagy slotosoknak nem való...ennyi. Szerintem azzal sincs gond. Védeni támadni kerülni kell, ennyi.
Amúgy nem egy oldalon zajlik csak te vagy egy oldalon szerintem. Én mindig a domb felé megyek ott is vannak csipások engik akiket ki kell szedni ahhoz hogy fedezd a többieket. Én nem tudom ki mit vár. Én egy War modot várok ehhez és utána még ki is egyezek a dolgokkal.
Gabesz: "Helikopter fizikája nem ilyen" se az összes járműnek. Nem szimulátor játék hanem egy sima FPS járművekkel. Nekem megmondom őszintén BF2ben egyszer nem tudtam elvezetni a repülőt. Helikoptert még csak csak de kaptam egy lövést más megfogta meg letette nekem nem volt tudásom ehhez pedig fél éven át próbálkoztam. Ha meg lett volna esély gyakorolni akkor is elvitte valami másik gyökér aki tényleg csak azért használta hogy elmenjen vele 5 métert ...
Ilyen alapon elkezdhetnénk nézni hogy nem reális mert pl: Abrams kilövi hamarabb a T90et mert a ruszkik szar célzórendszerrel rendelkeztek világéletükben és jóval pontatlanabb...stb...
Én nem mondom hogy nem kell finomítani a dolgokon. Ha lezuhan a heli ne pattanjon már vissza...ez tény, de legalább el tudom vezetni a helit és nem fogom kapni a kibaszott isten császár játékostól ha életembe egyszer akarok vezetni helit hogy "mi a fasz nem tudod elvezetni gyökér sötét noob gyerek...miattad vesztünk" mert nem tudok 6 piruettet meg 8or átfordulni egy lendülettel rakétát kikerülni...nekem erre nincs szükségem. És aki nem játszik annyit mint sokan mások itt az hogy élvezze ezt a lehetőséget?
No offense csak mondom. -
foxxi #40468 -
ZiLi #40467 A másik: Oasis pálya. Miért nem lehetett a domboldal felőli részre rakni legalább 1 zászlót???? Megint egy oldalon zajlik minden(víz felőli)A kis mapról beszélek ahol nincs tank.A másik oldalon a madár se jár.Lehetne menni két irányba sokkal izgalmasabb lenne.Rush-ban ok. de Conquesten????? -
#40466 coRDHA-n van 20masodperces igaz nekem 35-40sec a betoltes... -
SzinesGeza #40465 Egyébként csak én nem találok olyan szervert ahol egy kör elején visszaszámlálás után mindenki egyszerre tud lespawnolni? (és nem az jár jól akinek hamarabb betölt és a pályán már fél perccel előrébb jár mint mások)
-
eugabesz #40464 Van olyan játékos-társunk,aki ettől különb pályákat hozott volna össze.Nagyon látszik rajtuk,hogy egyéb munka mellett összecsaptak valamit,amit aztán kineveztek bc2 pályának.
Azért többet vártam tőlük,arról nem beszélve,hogy most majd' minden szerveren ez fut,rá fogunk nagyon hamar únni.
Annyi azért a számlájukra írható,hogy már tényleg nagyok,egy kivételével,de semmi több.
A helikopter fizikája "viselkedése" ugyan az a pocsék kivitelezésű,mint eddig,számomra használhatatlanok.Velem ne vicceljenek,egy heli nem ilyen.
A járművek nem elegendők egy támadáshoz sem,nem még ha két hullámban is támadni akar az ember,(mellesleg jegyzem meg,hogy mennyire látszik,hogy szedett-vedett hevenyészve összedobott,az a teherautó az egyik pályán,most mondjátok meg,minek az oda?)a telepített géppuska,gránátvető,oda van biggyesztve,sok helyen ahol semmi hasznuk,egyedül az M-com amit talán most sikerült olyan helyekre rakni,ahol nem lehet rádönteni a házat.
Összeségében nem baj tehát,hogy kaptuk őket,de ez az EA-DICE csapat még nem az igazi,aki ezen dolgozik. -
SzinesGeza #40463
Szerintem meg kevesebb pályát kellett volna készíteni de azokat normális méretben. Úgy mint a BF2.
Azt sem értettem minek csinálták a single részét (aki azt akarta játszani, úgyis letöltötte valahonnan).
-
#40462 Szerintem kibaszott jó mindegyik új map. De a harvest day az egyértelmű beszt. Nálam.