51658
  • SötétBarom
    Hát nem tudom. Többször volt már ace pinem ott úgy, hogy engivel vadásztam a tankokra, meg a helikre.. Bár én szinte mindig IRAMon játszom, ott meg ugye sniper limit van, amit sokat javít a játékélményen, legyen szó bármely mapról :D
  • Horec
    Itt a válasz: #40599
  • Gyuszopapa
    A heavy röhej,sníperparadicsom.Ha nem vagy járműben véged van.
  • TDC Geronimo
    atacaman? Hát harvest dayen vagy heavy metalon már inkább.
  • Gyuszopapa
    De még mindig ott van egyedül az az érzésem hogy ez egy BF játék.
  • nandorb
    Mindegyik jo csak ne laggolna:)
  • MR ME
    harvest day best
  • SötétBarom
    Atacama is egy cső :/

Az oasis meg a harvest day esküszöm többet ér, mint a többi map együttvéve :DD
  • darki81
    tudja vki mivel lehet megnyitni a dmp fájlt? Ha elolvasom mivan benne, kiderül miért csak 15-20 percet tudok bc2zni :D
  • TDC Geronimo
    Az a később az 1 max 2 nap lesz :)
  • Beers
    Nekem 4 atacama jellegű map megfelel és ugye lesz +1 később!
    Az assis szarokat nem szerem, azt tolják a codosok!
  • SötétBarom
    Kíváncsi leszek... Ha 4 map lesz olyan szintű, mint ezek az újak, akkor vétel. Ha nem, akkor kénytelen leszek enélkül élni. :) Úgyis jön nemsokára a red orchestra..
  • zzeN
    + már 18-án megkapod!
  • TDC Geronimo
    Megjelenés napján elküldik a kódot amit a játékon belül redeemelni kell majd és kész.
  • Beers
    Elő és a megjelenés napján!
  • Kovvalsky
    Előrendelte már valaki az ea store- ból a vietnamot? Hogy fog működni ez az egész, ha előrendelem akkor küldenek kódot és le kell tölteni az EA Dm- el és mikor kapok kódot(amikor megrendelem v. a megjelenés napján)??? Előre is kösz a válaszokat!!!
  • False
    én máshonnan ismerem a foxit, de nem lennék rá büszke :D
  • foxxi
    Én vagyok olyan szörnyű hogy mindenhol jelen vagyok

Abbahagytad a lotro-t? ( pár nap múlva végre hosszútávra visszatérek )

Amugy, nyomom a patcht
  • angyal2232
    hehe, nini egy foxi, volt klántársam lotroban!:) pont most vettem meg a bf bc2-öt, örülök hogy itt is talalkozunk
  • nandorb
    Jaja,markerral rajzoltam,az a baj hogy nembirom letorolni:)
  • Borg
    Akkor remélem az aláírásodnak megfelelően te is rákot kapsz.
  • nandorb
    egy nyil van nalam a monitor kozepen es nem is hianyolom az ilyeneket:D
  • darki81
    Oksa köszi a segitséget, majd holnap megnézem akkor
  • SzinesGeza

Csakhogy a beépített reddot-nál HC-n nem látszik a piros pont, csak az optika.
    Ugyanúgy mint még a játék "elején", az első patch előtt!

• Carloska
    Ezzel a programmal kitudod olvasni pontosan milyen hibát rejt a kék halál!

http://download.chip.eu/hu/Microsoft-Debugging-Tools-6.6_112996.html

A kék halál elment egy .dmp fájlt ami addig marad meg míg nem indítod újra gépedet.

C:\WINDOWS\Minidump ide menti el

példa ( C:\Windows\Minidump\081110-23046-01.dmp )

Kiolvasni pofon egyszerű programot megnyitod

-File
    -Open Crash Dump

vagy elküldöd nekem privátban a dmp - t és kiolvasom neked
  • Gyuszopapa
    Köszönöm a válaszokat akkor holnap meg is veszem.És a Vietnam azzal is ez lesz mert azt is szeretném megvásárólni.
  • determinator
    A specact-hoz nem kell download manager. Nem kell letölteni semmit. (csak aktiválja a cuccokat a játékban)
    Amikor megveszed az eastore-n akkor a megadott accounthoz-hoz rendeli hozzá.
  • nandorb
    Figy, nem toltesz le semmit se csak megveszed es hozza csapjak az accodhoz...
  • xXtamasXx
    náha engem is rohadtul idegesít,h 200as a pingem pedig pingtesten minden normális....
  • eugabesz
    Jah...összesen ha két percig tartott,de így gondoltam hitelesnek a tájékoztatást...
  • iceshark
    hogy te mennyire ráérsz ;)
  • Gyuszopapa
    Valaki erre helpet tud?
  • Gyuszopapa
    Gondom van az ea downloaderrel legutóbbi frissítés óta nem működik rendesen.Elindítom homokóra semmi de a feladatkezelőbe ott fut de semmilyen ablak nem jön be.Már mindent kipróbáltam ujratelepítés satöbbi.Attól félek hogy megveszem és nem tudom letölteni(epic fail) pedig már vásároltam ott.
  • determinator
    Miért nem veszed meg az eastore-tól?
    Olcsóbb 1 euróval és biztos hogy jó a a nem steam-es változathoz.
  • Gyuszopapa
    Olyan kérdésem lenne hogy a spectact kit steames változatát nem steames BC2-höz is megvásárolhatom,vagy csak az a steames BC2 jó csak?
  • foxxi
    Azt a büdös **** ,meg a *****. Köszi, Isten vagy!
  • drater
    Csak játékban nagy a pingem. Ping teszt jó volt. nem volt loss sem. pingeltem szerót is és max 50 ms volt. szval nem tudom mi lehet a hiba de már rohadtul idegesít.
  • determinator
    A kódot amit kaptál beírtad a Promo Code:-hoz?
  • foxxi
    Ilyet én is kaptam, aztán mikor benyujtottam igényemet a játékra, jött a magyarázkodó mail miért értettem ezt Én félre.. igy semmit se kaptam. Remélem Nálad nem ez lesz...
  • zzeN
    Most jött mail:
    "Hello,

Köszönjük, hogy EA Store-ban vásárolt. Tudomásunkra jutott hogy gondja támadt a SPECACT kit csomag vásárlásával.

Kompenzációkent az okozott kellemetlenségért fel szeretnénk ajánlani Önnek 50% kedvezményt bármelyik egy termékünkre az EA Storebol.
    Köszönjük."

Franc se gondolta volna:)!