51658
-
#40623 Hát nem tudom. Többször volt már ace pinem ott úgy, hogy engivel vadásztam a tankokra, meg a helikre.. Bár én szinte mindig IRAMon játszom, ott meg ugye sniper limit van, amit sokat javít a játékélményen, legyen szó bármely mapról :D -
#40622 Itt a válasz: #40599
-
Gyuszopapa #40621 A heavy röhej,sníperparadicsom.Ha nem vagy járműben véged van. -
#40620 atacaman? Hát harvest dayen vagy heavy metalon már inkább. -
Gyuszopapa #40619 De még mindig ott van egyedül az az érzésem hogy ez egy BF játék. -
#40618 Mindegyik jo csak ne laggolna:) -
#40617 harvest day best -
#40616 Atacama is egy cső :/
Az oasis meg a harvest day esküszöm többet ér, mint a többi map együttvéve :DD -
#40615 tudja vki mivel lehet megnyitni a dmp fájlt? Ha elolvasom mivan benne, kiderül miért csak 15-20 percet tudok bc2zni :D -
#40614 Az a később az 1 max 2 nap lesz :) -
#40613 Nekem 4 atacama jellegű map megfelel és ugye lesz +1 később!
Az assis szarokat nem szerem, azt tolják a codosok! -
#40612 Kíváncsi leszek... Ha 4 map lesz olyan szintű, mint ezek az újak, akkor vétel. Ha nem, akkor kénytelen leszek enélkül élni. :) Úgyis jön nemsokára a red orchestra.. -
#40611 + már 18-án megkapod! -
#40610 Megjelenés napján elküldik a kódot amit a játékon belül redeemelni kell majd és kész. -
#40609 Elő és a megjelenés napján! -
Kovvalsky #40608 Előrendelte már valaki az ea store- ból a vietnamot? Hogy fog működni ez az egész, ha előrendelem akkor küldenek kódot és le kell tölteni az EA Dm- el és mikor kapok kódot(amikor megrendelem v. a megjelenés napján)??? Előre is kösz a válaszokat!!! -
False #40607 én máshonnan ismerem a foxit, de nem lennék rá büszke :D -
foxxi #40606 Én vagyok olyan szörnyű hogy mindenhol jelen vagyok
Abbahagytad a lotro-t? ( pár nap múlva végre hosszútávra visszatérek )
Amugy, nyomom a patcht -
#40605 hehe, nini egy foxi, volt klántársam lotroban!:) pont most vettem meg a bf bc2-öt, örülök hogy itt is talalkozunk -
#40604 Jaja,markerral rajzoltam,az a baj hogy nembirom letorolni:) -
Borg #40603 Akkor remélem az aláírásodnak megfelelően te is rákot kapsz. -
#40602 egy nyil van nalam a monitor kozepen es nem is hianyolom az ilyeneket:D -
#40601 Oksa köszi a segitséget, majd holnap megnézem akkor -
SzinesGeza #40600
Csakhogy a beépített reddot-nál HC-n nem látszik a piros pont, csak az optika.
Ugyanúgy mint még a játék "elején", az első patch előtt!
-
#40599 Ezzel a programmal kitudod olvasni pontosan milyen hibát rejt a kék halál!
http://download.chip.eu/hu/Microsoft-Debugging-Tools-6.6_112996.html
A kék halál elment egy .dmp fájlt ami addig marad meg míg nem indítod újra gépedet.
C:\WINDOWS\Minidump ide menti el
példa ( C:\Windows\Minidump\081110-23046-01.dmp )
Kiolvasni pofon egyszerű programot megnyitod
-File
-Open Crash Dump
vagy elküldöd nekem privátban a dmp - t és kiolvasom neked
-
Gyuszopapa #40598 Köszönöm a válaszokat akkor holnap meg is veszem.És a Vietnam azzal is ez lesz mert azt is szeretném megvásárólni. -
determinator #40597 A specact-hoz nem kell download manager. Nem kell letölteni semmit. (csak aktiválja a cuccokat a játékban)
Amikor megveszed az eastore-n akkor a megadott accounthoz-hoz rendeli hozzá. -
#40596 Figy, nem toltesz le semmit se csak megveszed es hozza csapjak az accodhoz... -
#40595 náha engem is rohadtul idegesít,h 200as a pingem pedig pingtesten minden normális.... -
eugabesz #40594 Jah...összesen ha két percig tartott,de így gondoltam hitelesnek a tájékoztatást... -
#40593 hogy te mennyire ráérsz ;) -
Gyuszopapa #40592 Valaki erre helpet tud? -
Gyuszopapa #40591 Gondom van az ea downloaderrel legutóbbi frissítés óta nem működik rendesen.Elindítom homokóra semmi de a feladatkezelőbe ott fut de semmilyen ablak nem jön be.Már mindent kipróbáltam ujratelepítés satöbbi.Attól félek hogy megveszem és nem tudom letölteni(epic fail) pedig már vásároltam ott. -
determinator #40590 Miért nem veszed meg az eastore-tól?
Olcsóbb 1 euróval és biztos hogy jó a a nem steam-es változathoz. -
Gyuszopapa #40589 Olyan kérdésem lenne hogy a spectact kit steames változatát nem steames BC2-höz is megvásárolhatom,vagy csak az a steames BC2 jó csak? -
foxxi #40588 Azt a büdös **** ,meg a *****. Köszi, Isten vagy! -
#40587 Csak játékban nagy a pingem. Ping teszt jó volt. nem volt loss sem. pingeltem szerót is és max 50 ms volt. szval nem tudom mi lehet a hiba de már rohadtul idegesít. -
determinator #40586 A kódot amit kaptál beírtad a Promo Code:-hoz? -
foxxi #40585 Ilyet én is kaptam, aztán mikor benyujtottam igényemet a játékra, jött a magyarázkodó mail miért értettem ezt Én félre.. igy semmit se kaptam. Remélem Nálad nem ez lesz... -
#40584 Most jött mail:
"Hello,
Köszönjük, hogy EA Store-ban vásárolt. Tudomásunkra jutott hogy gondja támadt a SPECACT kit csomag vásárlásával.
Kompenzációkent az okozott kellemetlenségért fel szeretnénk ajánlani Önnek 50% kedvezményt bármelyik egy termékünkre az EA Storebol.
Köszönjük."
Franc se gondolta volna:)!