Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
EZa nem semmi!!!
most már megrendeltem én is!!<#wow1><#wow1>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Doomista
Azonnal letöltöm azt a 600 megát!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fpocok
Most nézem, hogy fenn van YT-on. Itt az elsõ rész 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Doomista
Há 600 megát most ezért nem fogok letölteni...😄 Küld át msn-n!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fpocok
Van egy olyan érzésem, hogy rajtam kívûl senki nem nézi a WCG Ultimate Gamer-t... a heti részben Battlefield: Bad Company2 volt. És most elõször nem valami szar konzolon játszottak vele, hanem PC-n.
Akit érdekel, itt lehet letölteni a részt:
Part1
Part2

Akit esetleg érdekelne a reality, itt lehet megtalálni a többi részt!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hamed
Egy jo kemp helyen, vagy tankban osszejon neha egy ilyen stat ha balfasz az ellen.

Nekem a best of 45-0 volt hc-n, egy tankkal vegigzuztunk arican. En fustoltem, a lovesznek meg sztem extra sebzes volt berakva. Ketten siman eletben tartottuk a szekeret, ugattak is a vegen hogy mi ez😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Na igen,de azt nem tetted hozzá,hogy miért.
Mert az IRAM szerveren a program automatikusan kidob egy ilyen stattal...õszintén? én is kidobtalak volna ,a program helyébe,ha nem ismerlek.<#hehe>

[IRAM] leader

Doomista
Szerintem azért is, mert csak egy pályán és 16 slotoson játszom.

tobias88
Én 24 órám alatt eddig 4szer (mind pb+ranked), de azonnal le is léptem a szerverrõl!
Doomista
Még szerencse, hogy olyan rohadt sok szerver van...így igazából engem nem érintenek a csalók, mivel nem adom ki magam egy free headshotért, jó ha 5x találkoztam csalóval az egész ezzel folytatott játék pályafutásom során 😄

na mindegy szerintem eladom az accomat!
lipovics
6 év cs 😊 Mi volt a nicked ott?
lipovics
Sokat járok német szerverre, mert ott elég erõs a mezõny. Már kezdem érteni, hogy miért 😞
lipovics
Kénytelen voltam lelövetni magam 😊)

Doomista
Hogy miért? Van rá értelmes magyarázat....:interjú:. Egyszer már be volt ide linkelve...a "cheat készítõ" gyerek jól megmondja...

xXtamasXx
ez sajnos mindig is így volt és így is lesz <#szomoru1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Hát a PB fos,a csalók elõrébb vannak mint a csalásvédelem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én nem tudom mi van mostanában,de úgy látom a PB az egy nagy szar!Kurva szar statjaim vannak mostanában most én vagyok hülye vagy a tükör görbe?😄
tobias88
használj foxitot
Felreertitek. Ez cheat. Csak arra irtam, hogy nincs semmi kulonos extra a viszonylag alacsony accuracyban. Az aimbot fejre van allitva, de kulonbozo okokbol meg az aimbot is lo melle.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
Vannak emberkek akik nem raknak fel ilyen adobe readereket😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A leírás mindig ott van az AMD oldalán is, felül a release notes link alatt. A http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon-win7-64.aspx link alatt a Release Notes

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Jónak tûnik...

mini Chernobyl...

nandorb

nandorb
Haver szolt hogy mikor megolte,a killcam azt mutatta hogy rogton lott ujbol es csak ugy osztogatta sniperrel, hogy na.

ekkora kd tuti csit,normális ember ebben a játékban,még ugy is hogy csak kempelõs sniper a pálya legmesszebi pontján,összeségében 3asnálnem lesz jobb,nekik meg 10es,vicc

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Persze, egy csomó mellémegy, de ami talál az fejes. Cseppet sem gyanús... Nézd meg néhány földi halandó statját is, hogy mi a normál. Pl. én is fejre nyomulok és messzirõl 4x-es zoomal, most éppen M416-tal.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Szerintem egyszeruen fejre lo. Az alacsony accuracy tippem szerint a szorasbol adodoan mellemeno, meg a kezen kozon elveszo lovedekektol van. Na meg a halalok alacsony szamat nezve valoszinuleg tavolrol daralnak, es igy mikor eldol az ellen, meg mindig uton van fele egy-ket golyo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tobias88
Én 21 óra alatt kemény 130ezer pontot szedtem össze, és nem most kezdtem az fps-eket <#whatever>
Elég szar az accuarcy, de kb. 90% a headshot arány. Ez valami headshot cheat, ami lecsökkenti az ellenfél esélyeit, mert kevesebb golyó kell az öléshez, mint a másiknak, meg gondolom messzebbrõl is hatékonyabb.

Beers
skill-es fiúk!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Jacek
hmm akko en codos vagyok😊 mert lenyegeben majd az osszes Cod/BF/Quake/CS megvan😄

nandorb
1.
2.
Ezek a fasza gyerekek.

Doomista
Akkor ezek szerint codos idetévedõ akárki egy sincs 😄

10 év csvel mögöttem,asszem kimerítem akkó a láma fogalmát xD

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

TDC Geronimo
IGNtõl 2 új vietnam videó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MR ME
bizony, és mivel 18 alatt vagy még gyökér is <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Doomista
Megnéztem a statodat, szóval nem!!!

Jacek
aham😊 en meg Q3-as puputeve😛

xXtamasXx
2 évig cs-ztem akkor most láma vagyok? <#lama><#idiota>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Egy értelemes mondat sem esik ki belõled?

Doomista
a csbõl idetévedõ lámák 😊

a codbol idetévedõ noobok 😊

Hamed
Egyszeruen nem erdekuk, hogy csinaljanak plusz contentet mikor igy is viszik mint a cukrot. Eladtunk 5 milliot, szarunk a farmra.

Multkor osszeszamoltam: a bf42-ben alapbol 16 map volt, a patchekkel es a ket kieggel a vegen 30!! palyan lehetett zuzni. Hogy a kulonbozo modokrol meg custom mapokrol ne is beszeljek. Ok, abban nem volt single, de ki a halal vesz bf-et a single miatt?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TDC Geronimo
Kurva mod tools lenne a megoldás, de akkor meg a kutya se venné a DLCt PCn... Bár a konzolos DLCkbõl így is jönne be nekik rakat lóvé, nem értem miért nem lehetett mod toolst PCre kiadni.

tobias88
Nem hinném hogy bonyolult lenne egy map összedobása! Én a Crytekes beadandómat, amit tökéletesre ítéltek a crytekesek 150 óra alatt dobtam össze, és az egy fél Squad mapnak megfelelt és nem mellesleg volt Single map volt, nem is multi, szóval volt AI programozás is rendesen... Szánalmasak!
Smithwarden
Az a 4 map nagyon gagyinak hangzik.
Legalabb minimum 6-8-at kellett volna csinalniuk ha mar penzt kernek erte.
Ha 3-4ezer forint lesz, meg azt is sajnalni fogom csak 4 mapert, mert hiaba van vietnami feeling, akkor is csak a mapok szamitanak olyan szempontbol hogy mikor unom meg oket.
Es alapbol nem is ertem miert olyan nehez nekik mapokat osszedobni egy tobbmillio peldanyszamban eladott jatekhoz...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
99% hogy 1200 ms pont lesz ami kb 15$. Nálunk olyan árba lesz, mint amennyiért a 43at hírdetik. ~3500 körül, de mivel csak digitálisan lesz megvásárolható, így biztos lesznek olyan külföldi oldalak, ahol meg lehet venni olcsóbban.

JohnConnor
Nagyon kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni. Az eddigiek alapján ha 5000 Ft-nál drágább, akkor nagy pofára esés lesz... ugyanis nem ér annál többet!!!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

TDC Geronimo
Kis összefoglaló az egészrõl.