Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
remek😊

xXtamasXx
igen 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Jacek
"megfordul es agyoncsap, mint egy legyet" a jatek resze"

ÖÖÖÖ 10 meterre vagyok tole geppuskaval szemhez emelve elkezdem loni a hatat megfordul es pisztolyal lelo, ez a jatek resze?😄

Mellesleg kár csodálkozni bármin is,el se tudjátok képzelni mennyien csalnak.Találkoztam én már béna WH-sal is meg profival is,annyi a különbség köztük hogy a béna gátlástalanul használja a profi meg éppen ellavíroz a normális játék és a csalás határán.Én az utóbbiaktól tartok jobban.Nem egyszer kerültem olyan szituációba hogy lelõtt az ellen és még vagy 6-szer lelõtt még utánna mert a killcamba láttam kb. hol van és én ki akartam lõnni,hát egyszer sem sikerült,érdekes módon tudta merrõl jövök.És nem volt gyanús az eredménye(35/10).Amugy ezt a stat miatt is szopjuk mert ha nem lenne kevesebben csalnának a statrafa..ukatverõk.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

xXtamasXx
mindenkinek aki tudni akarja menne-e a gépén és hogyan + ha nem mibõl kéne jobb: www.canyourunit.com

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Doomista
Fõleg ha egy lv2 rankos az...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

xXtamasXx
úristen ez hányszor volt már 😄

A poén az mikor valakihez oldalról közelítesz mert azt hiszed nem feléd néz, erre mint a villám rád fordul és kinyír. Persze végig látott! 😊

Jacek
neztem egy tesztet annyit nem hozott a 4 mag, de tobbet varnek fullra lebutitva egy 3.8ghz ketyego C2D-tol, 6 giga ram, 4870X2😞 net meg hibatlan😞

Jo gep(tobb mag, nagyobb orom), jo net kell, mert a jatek kodja nem valami massziv. A "megfordul es agyoncsap, mint egy legyet" a jatek resze. A rutin halmozodasaval azert ritkulni fog.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ezzel 1et kell hogy értsek,össz K/D 2.5 felett amúgy gyanús,egy-egy meccsen simán lehet 5ös,de akko én is belefutok egy 0/20ba 2 mapon belül

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Jacek
lehet hogy csak szokni kell, de lenne egy kerdesem mekkora gep kell ehez hogy rendesen fusson? 60 FPS alatt szedulok😄

Jacek
En meg lehet oreg vagyok mar ehez😄 de kurva furcsa az egesz😊 biztos szamit hogy en most vettem meg es kemeny 3-as vagyok😄 de szarra lonek😄
Ami szamomra azert furcsa😊 nem tartom magam pronak se kurva jo playernek de wolfensteinel indultam fps-ben😊 azota minden bf/cod/cs vegul is minden de itt szarra lonek.. elkezdem loni megfodul lelo namost ez minden masodik ember😊 azert ez erdekes nekem😊 de biztos en vagyok a lama😛

SötétBarom
Stílusfüggõ, de szerintem ez a 2,5 a határán van nagyon 😊 A legalapvetõbb, hogy az ember néha belefut valami atomszar csapatban, és néha bizony megrapelik a száját. Nem egyszer csináltam énis 0.3-0.2 körüli eredményt, meg becsúszik néha egy 3-4-5.. De az átlag, ha jól is megy, akkor sincs kettõ fölött.. Pedig a "múlt" megvan.. Kingpinnel kezdtem a multit.. ^^

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Egy, ket, vagy akar harom durvan sikerult kor miatt hulyeseg is. Az tegye fel a kezet, aki meg sosem produkalt 6-os K/D-t! (Asszem 19/1 volt a legdurvabbam, de csak azert, mer a vege elott 3 masodperccel kiugrottam a tankbol, es pont lelottek.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mackosajt
Az, hogy régen is így tolta F_Zolee.
Aki meg 0 perces hamvas újonc, és nagyon tud, ott 2 dolog állhat a háttérben. Egyik a ki nem szûrt csalás, a másik meg az, ha csinál egy új katonát, és azzal nyomja. Ismerek ilyen embert. Jókat lehet kuncogni, amikor folyamatosan csalózzák, közben csak ismeri már a játékot, és egybõl tudja is használni a fegyvereket.

Mellesleg hasznos, hogy manapság már megy a bfbcs.com-on a history, és lehet csemegézni, meg tippelni, hogy a csaló mikor vette meg a csítet. 😊

Van ám olyan is, akit a pbbans elkapott (magyar), azóta érdekes mód újra alacsony a k/d-ja.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Asszem ezt a vitát most és mindenkorra lezártnak tekinthetjük.Az IRAM szervere 3 ellenõrzõ programmal van védve a csalók ellen,sem most,sem máskor nem dobunk ki senkit önkényesen Csaló!! felkiáltással,azért vannak az említett programjaink,(pbbans,GGC,pbviolation)hogy ezt a terhet levegyék a vállunkról.
Maci neked meg csak annyit,hogy elmehetsz a stat-lesegõddel a sunyiba,<#nyes><#bee1>,s akko mi van,ha csak most kezdte?(ez szigorúan magán-kérdés,nem "hivatalos")

[IRAM] leader

xXtamasXx
akkor már énis elkezdtem kicsit gyanakodni, tényleg elég nagy különbség volt köztünk mégis úgy osztotta a fejest mintha hajszál pontosan egymás mögött lettünk volna...és azért F2000-el az elég nehéz

Én nem bizonygatok semmit.
Alkottam egy véleményt ami kapcsolódott más véleményéhez és.
Amúgy meddõ vita úgy hogy ennyi.
Tudod, volt itt, aki k.jol tolta "10 eves fps multtal", aztan csori Jean szegyenkezett miatta. Sz'al Zolee, ha olvasod, en azert nem vagyok biztos benned, de megelolegezem a bizalmat.
Btw: Mi lehet az a max K/D, amit egy tiszta user nem laboratoriumi korulmenyek kozott egyaltalan produkalhat?

mackosajt
Akkor bizonyítsd be, hogy igazad van. 😉

Pusztán mert jól játszik, már csíter?

Én játszottam már ellene és vele is párszor (jó párszor), nem vagyunk haverok, de akkor se kiáltanám ki csalónak, ellenben SamuraiHax kollégával, akirõl anno be is bizonyosodott, vagy a minap egy külföldi kolléga került gyanús helyzetekbe, majd a statja is árulkodott.
Neki meg a statja nem mutat különöset.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ja hogy ezt leírta már nem is kétkedünk benne.
Bocs.
Inkabb csak egybeeses. Ma mi is talalkoztunk vele, es eszembe jutott megkerdezni. A legneccesebb ma az volt, hogy Tamassal egymastol par meterre(Zolee felol nezve cirka 30 foknyira) gyakorlatilag egyszerre estunk ossze egy sorozatatol.

mackosajt
Neked, és minden benne kételkedõnek.

Valamint ezt a tuti nem voltam spottolva dolgot tényleg felejtsük el, hacsak nem HC/3d spot off szerveren játszol.

Bohosag! A wh-val sem lat mindenfele, es meg a nagyon nyilvanvalo halalsugar-aimbotos figuraval is 12-16 ember all szemben granattal, RPG-vel, sniperrel, miegymassal.

Amúgy ritkán kiálltok farkast,csak fura,hogy ugyan azon a napon tûnik fel más más embereknek a dolog.
Onnan,hogy olyan helyrõl rambóztam elõ,hogy még magamat se láttam és emberrel se találkoztam.Domb mögött voltam.
mackosajt
Szerintem meg tiszta.

"Spottolva tutira nem voltam..."
Ezt valaki elárulná, hogy honnan tudja valaki ilyen biztosan?
Pont ez a baj ebben a játékban, hogy a kis piros háromszöget 2 km-rõl is látod, meg van amikor olyan távolról is bespottol valaki, és akkor nem hallod, hogy "enemi szoldzsõr szátted" felkiáltással felvisít egy ellenséges katona. Szal ezt a kijelentést én mindig kétkedéssel fogadom.

ezzel vitakoznék,valameik nap az iramon volt egy neico vagy namico nevû gyerek,az pl tuti valami ping illetve hitboxbasztató cuccot használt,mert nem lehetett lelõni,ugrált,teleportálgatott az ember,ha meg whzik valaki,akkor meg nagyon nagyon bénának kell lennie hogy meg tudd lepni,mert ugye mindent lát a whval,és aimost se nagyon lehet lelõni szerintem,mert õ látja a torkolattüzet,és elég ha csak az irányodba lõ,te halsz,õ meg max 1et kap be,szal én tartom azt hogy aki csitel,azt nagyon nagyon nehéz lelõni

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Elõtte 3 órával olyan szarul játszott mint én.
Csak én maradtam azon a szinten.<#vigyor4>
Mindig is jol tolta. Eppen azt furalom benne, hogy nem lattam meg gyengen muzsikalni. Ha meglatom, hogy feljott a szerverre, akkor tudom, hogy gyurhatok a payback pinre. Szo se rola, en is kepes vagyok szurrealis mutatvanyokra, idonkent mar en szegyelem megem, de azert vannak koreim, mikor azt se tudom hol vagyok, es csak hosi halottnak vagyok jo.

Azért mert valaki használ valamilyen csalást az ugyan úgy lõhetõ csak õ kicsit jobban lõ az átlagnál.
Ma számomra is gyanússá vált.
A kék ponyvakerítés mögül lõtt,úgy hogy ki se látszott és 8km-rõl úgy eltalált mint a huzat.
Spottolva tutira nem voltam,tehát még azt se mondhatom hogy csak találomra lõdözött a piros háromszögre.
A kd-ja pedig 10/0 volt kb 4 perc játék után.
Ez pedig felettébb gyanússá tette.
mackosajt
Elég régi motoros. PH-n igen sokat tolta, nem nevezném csíternek, inkább csak ûberkocka.

xXtamasXx
mért is lenne unalmas?
nekem kb 1 hónappal a megjelenés után megvolt minden fegyver mégse unom

266 spm annyira nem sok,nekem is 200 felett van,pedig nálam van üresjárat,vagy olyan napok,amikor teljes mértékben fölösleges volt a gép elé ülnöm,350 vagy afelett viszont már érdekes a dolog

IRAM-on szokta tolni,néha kimagaslóan jó kdval,de nem tünt csitnek,mert le lehetett lõni mint bárki mást,majd legközelebb jobban odafigyelek rá,azt mondom mi a helyzet vele kapcsolatban

MR ME
igen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

XenHai
ja ja!
Rage47
megvan minden fegyver, mostantól lesz unalmas a játék?
Statját nézve semmi különös nincs,aimot nem mutat de tudjuk hogy azon kivül lehet bármi más csalás is.Azért ha valaki tud számolni a perc/pont szám nem túl alacsony(266).Azért ehhez kell ám állandóan pörögni 100%-on.Én ha megpusztulok akkor se birok ennyit hozni(165)pedig szóróm az ammót és a elsõsegély ládákat javitok ha kell spottolok veszettül,zászlót húzok,mcom-t élesitek,nem törödve a k/d-mal.
Jó lehet hogy valaki haverokkal,klántársakkal nyomja de ha tehetem én is kiveszem a részem a csapatmunkából.Lehet béna vagyok<#fejvakaras>.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

En sem vagyok biztos benne, hogy cheatel, de azert a 2.53-as K/D az eleg kemeny.

nem biztos hogy csíter,mindenki csinál ezer profilt.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Ismeri valaki F_Zolee-t? Mar regi motoros, de vagy egy fps superman, vagy valami furcsasagot hasznal.

nandorb
😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Kernek egy altalanos bant Vinnetou sporttarsnak! Ellenalhatatlanul vonzza az ellenfel alap bazisa.

http://bfbcs.com/bfbc2_server/info_66.151.138.216%3A19567 jukaganak 2-es szinttel23-4-es kd. na most kezd telelenni a faszom a kibaszott cheaterekkel<#falbav>
OFF:

Van 2142 1.51 Beta 1 patch. Kicsit még bugos: YouTube

ON

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

tobias88
32 slotosokon szoktam, és mindig más szerveren...
zooleeh
NA en is megrendeltem a limited edition-t <#finom>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit