Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
ÖÖÖÖ 10 meterre vagyok tole geppuskaval szemhez emelve elkezdem loni a hatat megfordul es pisztolyal lelo, ez a jatek resze?😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A poén az mikor valakihez oldalról közelítesz mert azt hiszed nem feléd néz, erre mint a villám rád fordul és kinyír. Persze végig látott! 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ami szamomra azert furcsa😊 nem tartom magam pronak se kurva jo playernek de wolfensteinel indultam fps-ben😊 azota minden bf/cod/cs vegul is minden de itt szarra lonek.. elkezdem loni megfodul lelo namost ez minden masodik ember😊 azert ez erdekes nekem😊 de biztos en vagyok a lama😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Aki meg 0 perces hamvas újonc, és nagyon tud, ott 2 dolog állhat a háttérben. Egyik a ki nem szûrt csalás, a másik meg az, ha csinál egy új katonát, és azzal nyomja. Ismerek ilyen embert. Jókat lehet kuncogni, amikor folyamatosan csalózzák, közben csak ismeri már a játékot, és egybõl tudja is használni a fegyvereket.
Mellesleg hasznos, hogy manapság már megy a bfbcs.com-on a history, és lehet csemegézni, meg tippelni, hogy a csaló mikor vette meg a csítet. 😊
Van ám olyan is, akit a pbbans elkapott (magyar), azóta érdekes mód újra alacsony a k/d-ja.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Maci neked meg csak annyit,hogy elmehetsz a stat-lesegõddel a sunyiba,<#nyes>#nyes><#bee1>#bee1>,s akko mi van,ha csak most kezdte?(ez szigorúan magán-kérdés,nem "hivatalos")
[IRAM] leader
Alkottam egy véleményt ami kapcsolódott más véleményéhez és.
Amúgy meddõ vita úgy hogy ennyi.
Btw: Mi lehet az a max K/D, amit egy tiszta user nem laboratoriumi korulmenyek kozott egyaltalan produkalhat?
Pusztán mert jól játszik, már csíter?
Én játszottam már ellene és vele is párszor (jó párszor), nem vagyunk haverok, de akkor se kiáltanám ki csalónak, ellenben SamuraiHax kollégával, akirõl anno be is bizonyosodott, vagy a minap egy külföldi kolléga került gyanús helyzetekbe, majd a statja is árulkodott.
Neki meg a statja nem mutat különöset.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Bocs.
Valamint ezt a tuti nem voltam spottolva dolgot tényleg felejtsük el, hacsak nem HC/3d spot off szerveren játszol.
"Spottolva tutira nem voltam..."
Ezt valaki elárulná, hogy honnan tudja valaki ilyen biztosan?
Pont ez a baj ebben a játékban, hogy a kis piros háromszöget 2 km-rõl is látod, meg van amikor olyan távolról is bespottol valaki, és akkor nem hallod, hogy "enemi szoldzsõr szátted" felkiáltással felvisít egy ellenséges katona. Szal ezt a kijelentést én mindig kétkedéssel fogadom.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Csak én maradtam azon a szinten.<#vigyor4>#vigyor4>
A kék ponyvakerítés mögül lõtt,úgy hogy ki se látszott és 8km-rõl úgy eltalált mint a huzat.
Spottolva tutira nem voltam,tehát még azt se mondhatom hogy csak találomra lõdözött a piros háromszögre.
A kd-ja pedig 10/0 volt kb 4 perc játék után.
Ez pedig felettébb gyanússá tette.
nekem kb 1 hónappal a megjelenés után megvolt minden fegyver mégse unom
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Jó lehet hogy valaki haverokkal,klántársakkal nyomja de ha tehetem én is kiveszem a részem a csapatmunkából.Lehet béna vagyok<#fejvakaras>#fejvakaras>.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html