51658
-
Gyuszopapa #40663 Ha ez bf3-as kép akkor már le is mondok a vételéről. -
pacclacc #40662 sziasztok ha ki vagyok kick-elve 1 szerotol a killek elvesznek? Mert 1 faszláma admin unta, hogy nem tudják kilöni a tankukat, és 33/3 statnál kibaszott! Elveszett az addigi lött pontjaim? -
#40661 Amikor létrehoztad, elfogadtad hogy az EA accountod nem lehet eladni se odaadni másnak. -
#40660 vótmá'?
-
#40659 Hat meglehet vicc, de akkor is szerintem hany reggebbi jatekod pl. mint a bf2-be se ea acc-kell hogy bird jatszani hanem 1firka email cim nem is kell hogy valos legyen... Gondolom a sima vietnamnal es az 1942-nel sem volt kulonb. Nekem a 7-es veteranbol csak 2jatekvan a tobbit megkertem hogy maxolja ki... Szerinted? Az email cimet aszem meglehet valtoztatni. Csak 1gond van vele hogy ha feltorik akkor cseszheted... Mert nincs semmi biztosangi rendszer naluk... Mint pl. a facebook-nal. Ott ha jelszot vagy akar email cimet akarsz valtoztatni akkor mar az alapertelmezett emailcimre erkezik ertesites... -
JagFater #40658 Kurvára nem érthető. Milyen jogon nem engedi kitörölni az egyszer beregisztrált játékot? -
#40657 mivel nem érdekük h eladd a játékot...vhol érthető -
JagFater #40656 És, ha [email protected]ól megváltoztatom [email protected], akkor milesz? Semmi...az összes beregizett játék ugyan úgy egy acchoz tartozik... -
#40655 tudtommal lehet e-mail címet változtatni (www.profile.ea.com, személyes adatok frissítése) de elképzelhető, hogy hülyeség -
JagFater #40654 Lófaszt lehet...
Már rég eladtam volna ha lehetne. Jól beszopattak ezzel a veterános fassággal. Szépen beregisztráltad az összes játékodat egy acc alá, nehogy el tudd adni...köcsögök. -
#40653 Emailcímet nem lehet megváltoztatni? (jelszót gondolom hogy meglehet) -
#40652 új katonát tud csinálni, új felhasználót nem, mivel ea fiókhoz van hozzárendelve -
#40651 Az emailcimet adod oda es a jelszavat...Amire a jatek regelve van... -
#40650 Amúgy eladáskor a következő tulajdonos tud új felhasználót csinálni vagy játékost? DLC-ket le tudja tölteni? -
#40649 pedig éhezek, ebből kenyeret vennék -
#40648 "Ennyire értesz hozzá.."-tól nemkell semmi #40640 -
#40647 Na ez gyors volt... MSN -em nincs. Ellenben priviben megy a mobilszámom ha megfelel. -
#40646 6000ért én is eladom, ha kell valakinek! -
#40645 haver megveszi, privátba ird le az msn-ed !!! -
#40644 Sziasztok.
Nagyon nem cifráznám a dolgot... Megvettem, játszottam vele pár napig, piszkosul nem az én játékom. Ha valaki megvenné 6000Ft -ért eladnám. Eredeti "alig használt" BFBC2. -
Borg #40643 Igen sok a panasz 64-es win7-re ebből a szempontból (persze itt mindenki kivétel). -
#40642 nekem a 32-es win7 van fent, de a gépet nem írom le, mert egy hétig röhögnétek rajtam. :) -
JagFater #40641 Nem 3-at ismert fel, hanem annyi maradt, mint felhasználható memória... -
#40640 Ennyire értesz hozzá... 32 bites rendszer összesen 2^32-en memóriacímet tud megcímezni összesen és ebbe minden memória beletartozik, még a videókártyádé is, és elsőnek a vga-t címzi meg és ha az 1 gigás, akkor csak 3 jut a memóriának! -
#40639 azt nemtudom, de amikor 32-es volt fent, a 4-ből csak 3-at ismert fel -
JagFater #40638 4GB-ot tud megcímezni egy 32bites oprendszer.
Ebből lejön az összes fizikai ram. -
#40637 A 32bit-es windows xp 3 gigáig ismeri fel a ramot, ha a processzort is rendesen használlja, akkor érdemesebb 32 bites rendszer, így nagyobb lessz a teljesitmény -
vandor21 #40636 windows 7 64 bites lehet ez lene a gond ? windows xp siman megy ? 1gb ram ..tobb... mi javulna mi len jobb tole -
#40635 Valami más lesz a bibi, nekem sokkal gyengébb gépem van, és mégsem akad. -
#40634 Az ég világon semmit, szerintem a procid kicsit sovány.. -
#40633 én az 576-nál rendeltem elő -
vandor21 #40632 Hello All.. 1 kerdesem lene JELENLEG 3GB ramom van es akadozik a jatek .. es ha vasarolnek meg 1 gb menyit javulna a hejzet ? ! AMD Athlon 64x2 dual core5600+ 3gb ram 9600GT , Thx for Help ! -
#40631 Itt! -
meszibalint #40630 hol lehet a vietnamot elorendelni? -
nenad #40629 Szevasztok ,
mennyire játszható a multiplayer rész a battlefield 2-höz képest, mennyire jó a grafika, az átláthatóság, a terepértelmezhetőség?
a videokból annyira nem tudom kinézni, személyes tapasztalatra építenék. Adna valaki ilyen jellegű véleményt? Kössz. -
Borg #40628 Valszeg túl nagy ahhoz a map, hogy komoly növényzetet, vagy több épületet elbírjon az engine. -
#40627 4 pont kellett volna oda is, ami ügye plusz járművekkel is járt volna és meg lenne oldva minden, ettől függetlenűl én ott is elég jól el tudok lenni engivel simán -
eugabesz #40626 Nem csak te...egy hangyányit el lett cseszve. -
Gyuszopapa #40625 Mondjuk sníperlimites szerver az más élmény.Attól függetlenül annyira nem tetszik az a map,túl üresnek találom és kevesellem a járműveket is rajta. -
#40624 Horec látom figyelsz a részletekre
így már összeállt a kép! Ja, és jó a ...