51658
-
#50651 Röhöghetnek, ő dolguk. -
#50650 Persze jelentésben megegyezik, csak nem úgy szokták hívni és ezért elég hülyén hangzik. Legalábbis az általam megkérdezett még 3 ember szintén röhögött rajta mikor meghallották. -
#50649 Vezetékmentes, vezeték nélküli egy és ugyanaz. -
#50648 Azért csapott meg, mert szép magyar szóval úgy hívják, hogy vezeték nélküli. -
#50647 A maximális sávszélességem 0.5 Megabit. -
#50646 Hát, lehet hogy ez neked új, de a "wireless" = vezetékmentes.
Én nem WIFI-ről játszom, hanem egy műholdvevő tányérral és switch-csel alkotott hálózatról - vezetékek nélkül. -
#50645 Vazze ez most így nagyon megcsapott elsőre, vezetékmentes ez jó XD -
#50644 Én is vezetékmentes hálózatról nyomom, és én a saját bőrömön tapasztalom, hogy bizony nem leányálom így játszani. -
#50643 Lehet, de ha ezt hamarabb mondod, hogy wifiről tolod, akkor elsőre mondtam volna, hogy szerezz inkább egy hosszú kábelt és told kábelesen. Wifivel, még ha a legjobb a jel akkor is lehetnek random időközönként kisebb zavarok, nem a legjobb játékra. -
#50642 attol hogy veszek egy komolyabb wifi routert mint amit a virgin media antenna nelkuli megoldasa nyujt, javulhat a ping-m? -
#50641 Nyomjad csak ,mert engem már nem érdekel. -
#50640 De, ha közelebb költözöl :D Vagy azzal, hogyha valami külföldön lévő magyar szerverre mész fel ami hozzád közelebb esik. -
#50639 van aki meg bc2-vel tolja neha...van valami ertelmes magyar szerver...sajnos itt kintrol 200 koruli a pingem.
amugy nem lehet valahogy ezt csokkenteni? -
#50638 Meglepetésként nem fagyott ki eddig, és az is kellemes volt, hogy full HD full low ban megvolt a 35-40 átlag, de játékélmény tényleg nem adott eddig túlzottan ezért is léptem ki, de majd még próbálkozom. -
#50637 kicsit szenvedtem, a bővebb privátban -
#50636 na , sikerül ? -
#50635 oké, annyi megvan, akkor felőlem mehet -
#50634 azt hiszem 15Gb
rajta van a karkand faszság is -
#50633 hát lehet kipróbálom, de mennyit helyet kér a letöltéshez ? mert nem állok épp jól, takarítani kellene -
#50632 Akkor kell vagy nem? -
#50631 Sajnos az alpha beta ban volt szerencsém... De az a baj, hogy ennek is ugyanaz a baja, mint a többi frostbite motoros cuccnak, egy idő után magától kifagy... -
#50630 Kell a origin accom , kipróbálni a bf3-at? -
#50629 A bf3 is ugyan ez az okádék , semmi köze már a battlefield filling-hez , szar szemét az egész -
#50628 Nem vitatom, hogy árkád lövölde, és azt sem, hogy mintha elgurult volna a gyógyszere a game designereknek, de - és közhely a XXI. században - ilyenre van igény. Sajnos.
Sajnos, az amcsi, német (egyéb nációbeli) kövér lurkók a pénztárcájukkal ilyenre szavaznak. -
#50627 A CoD ilyen is volt ilyen is lesz, ezt is várom tőle. De ezek nem bf ek, ha olyat akarok játszani akkor megyek CoD ozni, a bf ben nem szeretnék ilyeneket játszani, szóval undorító nagyon elcseszett bf utánzat a játék. -
#50626 Nem grafikára gondoltam. Az egész egy árkád ökörködés. A BF2/2142höz mérve, ha nem lenne ráírva h bf, akkor azt mondanám h cod. Előző részekben hol volt ilyen h fut előre gyerek és no zoom csipával mindenkit? Aztán az lmg-k még jó 12x távcsövet nem lehet rárakni, mert így is undorítóak, 100 ammos, full autó sniper rifle. CoDnak elnézem h minkét kézbe viszed a gép karabélyt és darálj me' az a király. Taktika? aha, le spawnlolsz ellövöd a 2gl-t vagy rakétát és meg is haltál, vagy gltől vagy rakétától. Bf2/2142 a rakéta az járművek ellen volt, nem arra h pistike map végéből bombázzon vele. Az össze fegyver kurva gyorsan lő, 2 sec a tár. A BF3at meg se merem venni, videók alapján, még jobban elszálltak a fejlesztők. -
#50625 A Call of Duty talán nem az?
Hagyjuk már...
-
#50624 A játék maga undorító, meg a játékélmény amit nyújt. -
#50623 Nem a kinézet a lényeg egy fps, legkevésbé sem érdekel. -
#50622 Call of Duty: Modern Warfare 2 gameplay: Full HD-n érdemes
Battlefield: Bad Company 2 gameplay, multi: Full HD-n érdemes
Írass fel szemüveget, szerintem. -
#50621 Én az MW2 höz képest, a bf2 höz képes is crapnek tartom. A cs:s el mondjuk holtverseny :D -
#50620 Elég érdekes vélemény.
A Battlefield 3-hoz hasonlítani - mert, feltételezem, ahhoz mérten állítod ezt a magasröptű szubjektív véleményt - botorság.
A CoD-oknál meg szebb. -
#50619 Beléd is barátom,úgy ahogy van!! -
#50618 Feltettem megint, hát ez undorító ez a játék úgy ahogy van... -
Pr0kxY #50617 Este küldöm a meghívót... ;) -
Axl Rose #50616 Oké -
#50615 Kevés magyarral találkozok a szervereken ... Jelöljetek be barátnak bc2 ben pls!
Játékban a nevem: colombiana -
Leky #50614 ÁÁÁ valóban ott van!!! Eddig én is úgy csináltam a Win újrarakást, hogy még uninstall-t sem használtam. Tehát, ha újra akarom rakni a Win-t akkor elég csak ezt választanom vagy Uninstall-t is csináljak?
Kösz az infót! -
#50613 Uninstall esetén automatikus, de egyébként win7-en nálam ott van a deauthorizálás lehetősége, ha jobb klikket nyomok a játék parancsikonjára az asztalon vagy a START menüben. -
Leky #50612 Amúgy, ha ennél a játéknál így van akkor hogyan lehet visszavonni?