Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello nekem meg van a bad company 2 ps3-ra és a platinum lemezzel is megkapom a m1a1-es géppityu és a lézeres fegyvert ?
nem csak a limitált csomaggal?
TheGrinder
Sziasztok! segítségeteket kérem, a problémám a következõ:
legelsõ Battlefield játékom a BFBC2 volt, ezután megvettem a BF3-t, majd a BF2-t is. Elvileg meg kellett volna h kapjam az M1 Garand puskát (fapuska) a BFBC2-höz, de a játékban nem jelenik meg, a statisztikámban viszont szerepel...mi tévõ legyek? Ugyan azzal az email címmel regisztráltam BF2-be is, BFBC2-be is, és BF3-ba is...miért nem tudok BFBC2-be játszani a fapuskával??? választ elõre is köszi, akár itt akár privátban...

oks, így már mindent értek 😄

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

amúgy hogy lehetséges hogy SPAS-12-bel messzirõl 1 lövéssel ki tud szedni? vagy itt a soti-nak nem szóródnak a lövedékei?

TheGrinder
Nem tudtok valami jó SQDM klánt, ahol van tgf?

oké semmi meg találtam a frissítõ gombot xD

annyi a gondom ezzel hogy 2-esnek jelez közben már 6-os vagyok... vagy frissíteni kéne valahol?

IMYke2.0.0.0
Én a kezdetektõl a Statverse-t használom. A játékban gyakorlatilag a fordítás idején néztem meg, hogy mit ír ki... az ott lévõ rendszer valóban egy elqrt valami.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van hogy hibásan jelzi, majd megjavul.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

azt tudom, nekem azzal van bajom hogy pl menübõl nem bírom meg nézni mert meccs után sokszor kidob és nem bírom meg nézni mennyit haladtam egy egy kasztal

hm, hát szerintem ahhoz a kaszthoz adja a pontokat, amivel öltél
azért kéne fizetni hogy lássam hogy hol járok a fejlõdésben? ha nem értettem félre akkor elk.rt egy rendszer...

Azért külön fizetni kell,nem ám majd csak úgy adják...

[IRAM] leader

az mitõl lehet hogy nem számolja a pontjaimat amit ölök? a fegyvereket meg kapom meg a cuccokat is hozzá viszont a menüben azt jelzi hogy még 1 pontot se szereztem pl. az utásznál

értem, köszi!

IMYke2.0.0.0
A csillagok jelentése lõfegyvereknél:

Bronz: 25 ölés
Ezüst: 50 ölés
Arany csillag: 100 ölés - itt pedig 100 ölésenként 1 csillag.
Platina csillag: 1000 ölés elérve. Utána már nem kapsz mellé számot.

A csillagok jelentése a kiegészítõknél:

Bronz: 15 ölés
Ezüst: 25 ölés
Arany: 50 ölés - itt 50 ölésenként kapsz 1 arany csillagot
Platina: 500 ölés elérve, utána nem kapsz csillagot, számot.

az lenne a kérdésem hogy a fõmenüben meg lehet nézni a fegyvereket és ott nem jelzi a már meg szerzett fegyvereket... ez nekem valami bug vagy annyit kell velük ölni hogy kapjak rájuk csillagot? és még annyit hogy az mit jelent hogy amikor meg öl egy ellenfél a fegyverénél pl:7csillag van?

TheGrinder
Scroll lock + E és ott bal alul kell kipipálni a Display FPS Overlay-t.

menne a játék.
nekem egy 2,5Ghz-s procival fut(ott) közepesen, akadás nélkül közepes felbontáson.
De?!
xfirével hogy tudom megnézni FPS-t?
mármint hogy mutatja a játékban? mit kell hozzá beállítani?
hát pedig akadás nélkül megy!
E4500 om van de 3 GHz mennek!
Hiszi a piszi...nekem négymagossal akadt...

[IRAM] leader

nekem 😄
elsõ kettõ ugyanaz!
8600 GTS
médiumon 1024×768 simán megy!
Sziasztok,

Kíváncsi lennék hogy nálam a bfbc2 hogy menne? felbontás és minõség?

core2duo 2,4 ghz
2G Ram
512Mb GDDR3 HD4670

Valakinek van hasonló konfigja?

Üdv.
IMYke2.0.0.0
Squad Deathmatchben - ott is, az elején, Assault osztállyal.

hogy lehet gyorsan fejlõdni?
Helló!

Kis gondom lenne, nem tudom beállítani azt, hogy kontrollerrel(x-box360) irányítsam. pedig biztos lehet mert a beállításoknál ott vannak módok.Ha valaki tud segítsen.
Köszi!
hát, engem speciel hidegen hagy, amit eddig hallottam róla, az alapján nem jobb, mint a bc2... meg, ha lenne annyi pénzem, akkor sem a bf3-ra költeném...
próbál átcsábítani!<#vigyor5><#hehe>
megint topikot tévesztettél, ez a bf bad company 2, nem a bf 3
Hétvégén voltunk egy lézerharc teremben, ahol Cs-s szituációkat lehetett nyomni. Mi voltunk a legjobb CT csapat! Ti voltatok már ilyen helyen? Mi ebbe a lézerharc teremben voltunk..lézerharc-toplaser

Remélem tetszik 😄
IMYke2.0.0.0
Végszónak: a magyarítás nem tartalmaz SEMMIféle programelemet - egyszerûen csak a szövegek honosítását.
Tehát, semmiféle exe, dll és más forráselem nincs benne, ami összeütközhetne a játékkal.

Szöveg miatt meg nem fagy és nem dob ki szerver.

IMYke2.0.0.0
Az angol verzióval ugyanezt tapasztalja a Noobs 150 egyetlen amerikai adminja is. Pedig ott sincs baj a géppel, a nettel meg aztán végképp...

IMYke2.0.0.0
Angolul is kilép - a Punkbuster, túlcsordulás, vagy éppen az alaplapi handkártyád (Realtek) miatt.
Mindegyiket tapasztaltam a fordítás elõtt, a magyarítás használata alatt és a külföldi (játékostársakkal való) beszélgetések során is.

Sõt, utóbbi osztrák admin volt, aki egy meccs alatt többször is kidobódott a Noobs 150 szerveren, pedig vagy 4-szer erõsebb gépe, vagy 60x erõsebb netje van mint nekem, és õ német verzióval játszik - értelemszerûen.

tényleg? és miért?
amúgy az öcsi szokott vele többet játszani és õ mondta hogy ezt nem csinálta míg fent nem volt a magyarosítás!
amúgy csak arra kellett hogy megnézzem a kitek leírását amit nem tudtam!
IMYke2.0.0.0
Anélkül is kilépeget.

nálam a magyarosítás miatt! kilépeget a játék! szerintem amiatt lehet!
IMYke2.0.0.0
Csak akkor nem fejlõdik, ha használja a honosításokat - amit írtam, annak analógiájára: nem kötelezõ szinkronos filmeket nézni, magyarra lefordított játékokkal játszani, magyarra fordított külhoni könyveket olvasni stb. stb. -, de nem állhatsz minden értelmesen nagykorú magyar állampolgár mellett, és tilthatod neki, hogy használja a fentebb említett dolgokat és tanuljon angolul (játékok 99%-a) vagy németül, franciául, olaszul, oroszul, svédül stb. (könyvek, filmek)...

szomferi
nem is használom úgy, de azért nem kéne minden szutykot lefordítani, így sose fejlõdik az ember angoltudása...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

IMYke2.0.0.0
Senki sem tart fegyvert a homlokodhoz, hogy márpedig neked a honosításokat használnod kell...

szomferi
nem, csak Mortar Strike-ot, fasznak kell ilyeneket magyarosítani

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

IMYke2.0.0.0
És Aknavetõ Csapás(t kérsz a játékban)?

"Mortar Strike (Mozsár csapás)"?

Aknavetõ, nem? 😊
köszi a linket 😄 az online játékot meg meg oldom 😄

IMYke2.0.0.0
Töltsd le manuálisan a javítást: Battlefield Bad Company 2 Patches

Online csak nem regisztrált kóddal tudsz játszani.

hali. nem rég szereztem meg haveromtól a bc2-õt és amikor frissíteni akarom folyton meg szakad a patch-elés ezzel lehet valamit kezdeni?

Üdv volna egy Battlefield: Bad Company 2 Digital Deluxe Edition és hozzá Battlefield Bad Company 2™ Vietnam kiegészítõ plusz Bonus Item Code - 6 x vehicle and weapon unlocks na ez lenne eladó még nincs felhasználva akit érdekel dobjon privit, más játék is érdekel cserébe lehet play 3-as game is!