51658
  • IMYke2.0.0.0
    Röhöghetnek, ő dolguk.
  • Metalmilitiakid
    Persze jelentésben megegyezik, csak nem úgy szokták hívni és ezért elég hülyén hangzik. Legalábbis az általam megkérdezett még 3 ember szintén röhögött rajta mikor meghallották.
  • IMYke2.0.0.0
    Vezetékmentes, vezeték nélküli egy és ugyanaz.
  • Metalmilitiakid
    Azért csapott meg, mert szép magyar szóval úgy hívják, hogy vezeték nélküli.
  • IMYke2.0.0.0
    A maximális sávszélességem 0.5 Megabit.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, lehet hogy ez neked új, de a "wireless" = vezetékmentes.

Én nem WIFI-ről játszom, hanem egy műholdvevő tányérral és switch-csel alkotott hálózatról - vezetékek nélkül.
  • Metalmilitiakid
    Vazze ez most így nagyon megcsapott elsőre, vezetékmentes ez jó XD
  • IMYke2.0.0.0
    Én is vezetékmentes hálózatról nyomom, és én a saját bőrömön tapasztalom, hogy bizony nem leányálom így játszani.
  • Metalmilitiakid
    Lehet, de ha ezt hamarabb mondod, hogy wifiről tolod, akkor elsőre mondtam volna, hogy szerezz inkább egy hosszú kábelt és told kábelesen. Wifivel, még ha a legjobb a jel akkor is lehetnek random időközönként kisebb zavarok, nem a legjobb játékra.
  • redmonk
    attol hogy veszek egy komolyabb wifi routert mint amit a virgin media antenna nelkuli megoldasa nyujt, javulhat a ping-m?
  • Bogdogege
    Nyomjad csak ,mert engem már nem érdekel.
  • Metalmilitiakid
    De, ha közelebb költözöl :D Vagy azzal, hogyha valami külföldön lévő magyar szerverre mész fel ami hozzád közelebb esik.
  • redmonk
    van aki meg bc2-vel tolja neha...van valami ertelmes magyar szerver...sajnos itt kintrol 200 koruli a pingem.

amugy nem lehet valahogy ezt csokkenteni?
  • Metalmilitiakid
    Meglepetésként nem fagyott ki eddig, és az is kellemes volt, hogy full HD full low ban megvolt a 35-40 átlag, de játékélmény tényleg nem adott eddig túlzottan ezért is léptem ki, de majd még próbálkozom.
  • Metalmilitiakid
    kicsit szenvedtem, a bővebb privátban
  • Bogdogege
    na , sikerül ?
  • Metalmilitiakid
    oké, annyi megvan, akkor felőlem mehet
  • Bogdogege
    azt hiszem 15Gb
    rajta van a karkand faszság is
  • Metalmilitiakid
    hát lehet kipróbálom, de mennyit helyet kér a letöltéshez ? mert nem állok épp jól, takarítani kellene
  • Bogdogege
    Akkor kell vagy nem?
  • Metalmilitiakid
    Sajnos az alpha beta ban volt szerencsém... De az a baj, hogy ennek is ugyanaz a baja, mint a többi frostbite motoros cuccnak, egy idő után magától kifagy...
  • Bogdogege
    Kell a origin accom , kipróbálni a bf3-at?
  • Bogdogege
    A bf3 is ugyan ez az okádék , semmi köze már a battlefield filling-hez , szar szemét az egész
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vitatom, hogy árkád lövölde, és azt sem, hogy mintha elgurult volna a gyógyszere a game designereknek, de - és közhely a XXI. században - ilyenre van igény. Sajnos.
    Sajnos, az amcsi, német (egyéb nációbeli) kövér lurkók a pénztárcájukkal ilyenre szavaznak.
  • Metalmilitiakid
    A CoD ilyen is volt ilyen is lesz, ezt is várom tőle. De ezek nem bf ek, ha olyat akarok játszani akkor megyek CoD ozni, a bf ben nem szeretnék ilyeneket játszani, szóval undorító nagyon elcseszett bf utánzat a játék.
  • JethroHUN
    Nem grafikára gondoltam. Az egész egy árkád ökörködés. A BF2/2142höz mérve, ha nem lenne ráírva h bf, akkor azt mondanám h cod. Előző részekben hol volt ilyen h fut előre gyerek és no zoom csipával mindenkit? Aztán az lmg-k még jó 12x távcsövet nem lehet rárakni, mert így is undorítóak, 100 ammos, full autó sniper rifle. CoDnak elnézem h minkét kézbe viszed a gép karabélyt és darálj me' az a király. Taktika? aha, le spawnlolsz ellövöd a 2gl-t vagy rakétát és meg is haltál, vagy gltől vagy rakétától. Bf2/2142 a rakéta az járművek ellen volt, nem arra h pistike map végéből bombázzon vele. Az össze fegyver kurva gyorsan lő, 2 sec a tár. A BF3at meg se merem venni, videók alapján, még jobban elszálltak a fejlesztők.
  • IMYke2.0.0.0
    A Call of Duty talán nem az?
    Hagyjuk már...
  • Metalmilitiakid
    A játék maga undorító, meg a játékélmény amit nyújt.
  • Metalmilitiakid
    Nem a kinézet a lényeg egy fps, legkevésbé sem érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    Call of Duty: Modern Warfare 2 gameplay: Full HD-n érdemes

Battlefield: Bad Company 2 gameplay, multi: Full HD-n érdemes

Írass fel szemüveget, szerintem.
  • Metalmilitiakid
    Én az MW2 höz képest, a bf2 höz képes is crapnek tartom. A cs:s el mondjuk holtverseny :D
  • IMYke2.0.0.0
    Elég érdekes vélemény.

A Battlefield 3-hoz hasonlítani - mert, feltételezem, ahhoz mérten állítod ezt a magasröptű szubjektív véleményt - botorság.
    A CoD-oknál meg szebb.
  • soo277
    Beléd is barátom,úgy ahogy van!!
  • JethroHUN
    Feltettem megint, hát ez undorító ez a játék úgy ahogy van...
  • Pr0kxY
    Este küldöm a meghívót... ;)
  • Axl Rose
    Oké
  • volvoFH
    Kevés magyarral találkozok a szervereken ... Jelöljetek be barátnak bc2 ben pls!

Játékban a nevem: colombiana
  • Leky
    ÁÁÁ valóban ott van!!! Eddig én is úgy csináltam a Win újrarakást, hogy még uninstall-t sem használtam. Tehát, ha újra akarom rakni a Win-t akkor elég csak ezt választanom vagy Uninstall-t is csináljak?
    Kösz az infót!
  • Sirch
    Uninstall esetén automatikus, de egyébként win7-en nálam ott van a deauthorizálás lehetősége, ha jobb klikket nyomok a játék parancsikonjára az asztalon vagy a START menüben.
  • Leky
    Amúgy, ha ennél a játéknál így van akkor hogyan lehet visszavonni?