Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármikor felnézek EU HC szerverekre, párszáz ember nyomja.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
szánalom kategória már ez a játék; illetve bocs, az ezzel játszó emberek azok
Parasite Eve 2, best game EVER!
/Linkelni még nem tudok, nem engedi, de ott (is) van statom nekem is ahol a Tiéd, csak Pr0kxY nickkel... 😉 /
Dobhatsz 1 meghívót, majd viszonzom. 😉
BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY
A harc nem szokott gondot okozni, ellenben a kaki netem annál inkább 😞
Szívesen harcolok majd veled egy csapatban 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én ott szoktam rontani mások kedvét 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki gondolja felvehet egy golyófogót személyemben: Pr0kxY
Bár még csak "noob" nevû pályákon játszom, h legyen esélyem.
Biztos nem örökös ban-t kaptál.Max 1 hetest kick-et szvsz. Próbálgasd!
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
Még viszonylag új vagyok a BFBC2 játékban /nick: Pr0kxY ; 7.szint/, és sajnos beleestem egy hibába, miszerint valószínû, hogy egy szabályt megszegtem. Sztem a 10 kill után nem csak késsel, gránáttal öltem ezen a szerveren: "noob level 0-19. level 20+ use pistol,knife & handgrenade ONLY"
Sajnos dec. 10 óta nem enged be, ezzel a hibaüzenettel: "You have been kicked from the game: The reason is: Read the rules"
Valóban nem szándékos volt, 13/6 (K/D) arányban fejeztem be a pályát, egyszerûen nem figyeltem.
Van ötletetek, hogy lehetne írni az adott szerver adminjának vagy bárkinek, h engedélyezzen? Vagy már mind1? Kedvenc szerverem és tessék, elcseszem... 😞 😞
Új soldiert nem is tudok, de nem is akarok létrehozni, mivel az 0-ás statos lenne...
Köszi szépen segítségeteket!
Üdv,
Pr0kxY
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Maestro van, mi kell neki Mastercard?
Mitöl van az,hogy mielött betöltené a mappot,mindig kibom a Játék?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
amúgy a procim amd athlon 64 x2 4200+
[IRAM] leader
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Az elején gyorsan halad az ember.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
a lézeres fegyver alatt meg mire gondolsz?