51658
  • Metalmilitiakid
    Akkor a DICE elérte célját :D
  • Pr0kxY
    Nemtom srácok, h miért fikázzátok a játékot...sztem király!
    Pl.: nekem nagyon bejön ez is és a BF3 is.
    Tény, h vannak benne hibák, bug-ok, de melyikben nincsenek??

Akinek meg tetszik, az ne játsszon vele. :)))
  • Pr0kxY
    A freemail csodája hogy még nem kaptam meg. :)
    Ment privi...
  • Axl Rose
    Küldtem Neked mailt, remélem nem ment el 628x, ha igen az a freemail csodája, előre is elnézést :-)
  • Metalmilitiakid
    jól van így olvassa az ember az aláírásod, 64 is mixed
  • Metalmilitiakid
    nemtom mivan, de csak a cBc szerverét találom meg, a tiéteket nem, pedig 48 as CQ t keresek
  • miki10
    Sziasztok!

tudtok nekem mondani magyar szervert amin szoktak is lenni?:D
  • Metalmilitiakid
    Tudod ki olvasgat aláírásokat fórumozás közben :D
  • eugabesz
    Aláírásom?
  • Metalmilitiakid
    Majd akkor meglesem a szerveretek, mi a neve ?
  • eugabesz
    Nálunk ugyan nem,van tk. és 3 után repül az illető.Pontosan ezt szerettük volna elkerülni vele.
    Jah és nálunk SOHA nem fog a metro futni...legalább is amíg én admin vagyok.
  • Metalmilitiakid
    Az az igazi bajom, hogy ha nem valami baszottnagy pályán vagy akkor ugyanaz mint a cod, mindenki darál mint a bolond és kész.
  • eugabesz
    Neked nem írok,mert megint kidobnak,ha szóba kerül a sör...
    (Csak mellesleg jegyzem meg,hogy rajtam kívül még 5 embert dobott ki,teljesen jogtalanul,annyira félt,hogy viszatérek.Most már kapom a VIP üzit,hogy 6 nap múlva lejár,de tudod ki fogja ezeket támogatni?)
  • eugabesz
    Szerintem magával a motorral lehet a probléma és nem tudják orvosolni..még.Nagyon bosszantó fedezék mögött halni,elhiszem,engem is felbosszant néha,de csak apró hibái vannak ezen kívül.Az,hogy te bf2 féle játékot vársz/vártál,ezt már elfelejthetjük.A piac diktál.
  • Metalmilitiakid
    Lehetne jó, de mivel egyenlőre senkit nem találtam, aki képes lenne TS használatával együtt játszani így megint csak ott vagyok, hogy egyedül csapatmunka nélkül kell dolgozni. Persze próbálok együtt dolgozni az épp aktuális squaddommal, de nem látok bele a fejükbe. Sokszor épp a squad miatt halok le, mert én vagyok legelől mögöttem 3 társ így biztonságban érzem magam és hátba lőnek mert senkinek nem jut eszébe, hogy időnként hátranézzen ha már ő az utolsó...

Lehet benne apró örömöket találni, csak az a baj, hogy én egy rendes BF2 es játékot fogok tőle elvárni amit nem fog megadni. Meg ha nem voltak képesek se a hitboxot se a csúszásokat javítani ennyi idő alatt sem, akkor jogosan mondhatom, hogy szar.
    Te drágakatona.
  • KaBuTo666
    Ha tényleg, komolyan, de tökre de tökre komolyan mondod azt hogy semmi jót nem tudsz róla mondani, akkor a barátnőd sem tud kielégíteni. Vagy a guminőd. Csillapíthatatlan étvágyad van, ember! Ez már betegséééééég! Te ócsókatona.
  • Metalmilitiakid
    2 napja játszom és lassan ott tartok, hogy nem tudok jót mondani róla :D Ugyanolyan késéses, teleportálós vissza ugrós mint a BC2 csak más fegyverek más grafika, más pálya :D Bár Caspian on kifejezetten élvezem a légiket szopatni a stingerrel :D
  • KaBuTo666
    Na mi a pálya? Kiengedtek a javítóintézetből?
  • eugabesz
    Neszójjábeilyenközelről...értsd jól.
  • Fpocok
    BF3ról csak jót tudsz mondani? :D
  • eugabesz
    Itt nézd meg, mondd hogy én "küldtelek",kb 12-15 euro.Nekünk is ott volt,sőt van,most a bf3 is.Csak jót tudok róla mondani.
  • Metalmilitiakid
    van másik bf játékod
  • Marteentf2
    és a veteránság alatt mit értenek?
  • Holdpro
    Sziasztok
    Valaki tud segíteni nekem ?
    Szeretnék egy 8 vagy 12 fős szervert, mennyibe kerül havi szinten és hol tudnék bérelni ? Nagyjából sejtem de tapasztalt embertől jobb lenne megtudni
  • Metalmilitiakid
    veteran lettél gondolom azért kaptad
  • Marteentf2
    Felrakom R10es patchet manuálisan hátha azért nem megy a game bár nem hiszem hogy van köze a PBhez az R10-R11nek de hátha..Amúgyi manuálisan raktam fel r11et is lehet azért nem megy nemtudom..
    Amúgy neketek is megvan az M1 Garand fegyó?Mert nekem régen nemvolt aztán reggeltem valahova és most megvan vagy mindenki megkapta?
  • HUN BECSEHELY
    Megyek meghalni.Vietnam-ba. :-)
  • Norby646
    Közbe az előbb pl tudtam játtszani. Lehet csak a netemmel volt a gond.
  • HUN BECSEHELY
    Én is igy jártam vele,és viszaraktam az XP-t.Azóta minden jó lett.
  • Norby646
    Sziasztok! Nem tudjátok miért van az hogy miután felraktam a client r11 patch-ot azóta nem enged csatlakozni az ea-hez?
  • Metalmilitiakid
    Játék vagy csak uninstallald valahogy a punkbustert és azt rakd újra, ha ilyet lehet, nemtom
  • HUN BECSEHELY
    Ha valaki szeretne játszani,az vegyen fel: DIV-BECSEHELY
  • Marteentf2
    Gép újratelepítés vagy játék?
    Amúgy mondom hogy múltkor is ezvolt a baj akkor újrais telepítettem de nem oldotta meg a problémát
  • Metalmilitiakid
    Nem elindítani kell, csak be kell állítani, hogy rendszergazdaként induljon. De gondolom, hogyha elindítottad, akkor mindegy, szóval sztem újra telepítés lesz.
  • roland4
    Van olyan magyar szerver ami online és vannak playerek?
  • Marteentf2
    Elindítottam pbA,pbB.exet ígyse jó:SS
    Most raktam fel újra és így se jó.Utoljára ősszel akartam vele játszani akkoris ez volt a problémám.(winXP-m van)
  • Metalmilitiakid
    Hát ha tényleg lefrissítetted a punkbuster frissítőjével, akkor még annyit tudsz megpróbálni, hogy megkeresed a pnkbstrA és B file-t a win mappában és mind a kettőt rendszergazdaként engedélyezed. Ha ez sem jön be, akkor meg sztem próbáld meg újra rakni, mert lehet, hogy a telepítés végén a punkbuster telepítésénél valamit elrontott.
  • Marteentf2
    http://imageshack.us/f/714/bfbpc2hiba.png/
    sorry előbb nemrakta be..
  • Marteentf2
    itt a kép
  • Marteentf2
    Sziasztok a következő problémám akadt a játékkal kapcsolatban:Felmennék játszani valamelyik szeróra ami PB-s és kidobja ezt az üzit: http://imageshack.us/f/714/bfbpc2hiba.png/ itt a kép róla.A beállításoknál engedélyeztem a PB-t így is kidobta ezt a hibát.Frissítettem a pb-t manuálisan is úgy se lett jó.a dokumentumok ba található"gamesettings.ini" fájlba átvan írva a PB száma 0ról 1esre és ígyse oldódik meg a probléma valaki segítsen légyszi.