51658
  • pacclacc
    BBC2

Bemegyek 1 szervere, és kezdetleges fegyverem van. 38 rankal, és nem lehet választani! Mi a fene ez?
  • Black Ghost
    Egy technikai kérdés!
    Az advanced settings-ben min változtat a "VSYNC" ill. "HBAO" ki-be kapcsolása?
  • TDC Geronimo
    Kis semmitérő infó BF3ról megint: "Riccitiello continued, questioning Activision's leadership and Treyarch's ability: "This management team started with this goal really two and a half years ago and our first entry really was Battlefield: Bad Company, and you’ll see a lot about Battlefield 3 next year, which I think is, at least from our perspective, designed to be the one that is the big leap forward; the one that is going to help a lot.As for EA's continued assault on the shooter category, Riccitiello added that "next year we’ll make a lot more progress. We’ve got a couple of third-party games in the form of Crysis 2 and Bulletstorm, and then our big focus is Battlefield 3 in the second half of the year. I’d be shocked if we didn’t take a notch out of [Activision]."
  • eLiXir
    nem akar belogolni a support oldalukra, helyes adatokat irok be, és visszadom ugyanarra az oldalra
  • nandorb
    Azt elkuldod es varhatsz 1eletre mert nemvalaszolnak.

Live Support-tot nezd meg.
  • eLiXir
    tudtok egy emailt mondani amire ea-nek irhatok BC2es problémával kapcsolatban? Support emailre gondolok
  • Carloska
    átutalás nincs csak paypal vagy egyből kártya
  • Carloska
    k&h s bankkártyával fizettem énis előbb
  • lolSL
    azzal nem fog menni
    esetleg úgy tudsz fizetni ha paypalra regisztrálod a bankszámlád, oda átutalsz, de erre rámegy vagy 1 hét
  • tobias88
    (Maestro-s Khb-s kártyám van)
  • tobias88
    Ea store-os vétel hogy megy? Bankkártyás átutalással is mükszik?
  • eugabesz
    Igazán nincs mit,sokan panaszkodtak rá és kisérleteztem kicsit...
  • Carloska
    Nah most vettem meg ea store ból egyből írta is ki a kódot amit beírtam vietnam részbe és 1 perc alatt megvolt egész fizetés , beírás művelet :D fasza
  • mcwolf
    Szóval az ilyenekkel szép ez a játék.
  • mcwolf
    Megint jól felbaxott a sok faxláma
    A 30-as szintű medic nem éleszt fel, a sniper a zászló foglalása közben a távcsövébe kukkol,ahelyett,hogy esetleg eldobna egy motion sensor-t.
    Az ilyenekkel szél ez a játék A picsáért nem megy az ilyen tetris-ezni
  • Smithwarden
    "A foldi pokol".
  • zotya10002
    tényleg jó lett köszi!
  • TDC Geronimo
    képet loptam csak azé!
  • Doomista
    Bakker ott vagyok az első képen!!! Ott vagyok a mapon én is!!! A kép jobb alsó sarkán vedd figyelembe a nullpontot. Onnan balra Y-500 (kb.); X1000 (kb.) - enyhén jobbra közép tájon! Beszarás! Le is lőttelek.
  • TDC Geronimo
    Ez a map meg beteg mód néz ki

• TDC Geronimo
    "de ne haragudjatok,ezért pénzt kérni,majdhogynem aljasság." Sok teljes árú játék örülne, ha fele ilyen hangulattal és minőséggel rendelkezne, így ez a kijelentésed kicsit erős szeirntem...
  • eugabesz
    vegyétek le a contrasztot 32-re és jó lesz...
  • zotya10002
    "mit lehet az ellen tenni h ne legyen ilyen rohadt világos ha távcsőbe nézek havas mapon?"

ez engem is érdekelne:-D
  • eugabesz
    nem mindenki,csak van akinek törlik szinte minden hsz-ét és már nincs kedve írkálni.
    Egyáltalán nem ájultam el tőle,rohadt kevés a jármű,mint az új pályákon a bc2-ben,megy a hent a megint "csövesre" sikeredett mappokon.
    Egy módnak kiadják ingyen,nem szólhat az ember fia egy büdös szót sem,de ne haragudjatok,ezért pénzt kérni,majdhogynem aljasság.
  • xXtamasXx
    nah egy kicsit vissza az alap bchez (mert még nincs meg a vietnám :D)
    mit lehet az ellen tenni h ne legyen ilyen rohadt világos ha távcsőbe nézek havas mapon?
  • TDC Geronimo
    Amúgy olvasgatva fórumokat, egyelőre el van mindenki ájulva vietnamtól. Valószínű azért is fut jobban, mert itt nem igazán van olyan épület amit földig lehet rombolni így kevesebb erőforrást is eszik, de nekem tetszik :D
  • Doomista
    Hát a BFBC2-vel mint ha nem lettél volna ennyire megelégedve. :-)
  • zotya10002
    Fasza!De várom már !
  • SzinesGeza
    Már megint ez a "kispisztolyozás". :)
    Nincs a játékban egy darab sem. Csak nagy-kaliberű pisztolyok vannak.
  • TDC Geronimo
    ? :D
  • Doomista
    Most már megtetszik elégedni?
  • TDC Geronimo
    Tőlem is pár kép :)

• koschwarz
  • Landor
    kell
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Tudnátok abban segíteni hogy miért van az hogy 1 napról a másikra csak kb 10 servert lát a játék? (Sima BC nem vietnam)
  • koschwarz
    ez a vietnam véletlenül sem önálló, igaz? kell hozzá az alap?
  • TDC Geronimo
    Na toltam 1-2 kört. Iszonyat hangulatos. Valamiért 2* annyi fpsem van, mint a sima BC2be pedig brutálisan jól néz ki. Na bújok vissza :d
  • iceshark
    mármint milyen 0-ról? hogy még nem játszottunk ezeken a pályákon?
  • Rossi1
    Oké. De annó mág Cs-ből emlékszem, hogy voltak olyan szereverek ahol csak elmebetegek nyomták. Ugrál lő semmi realítás...

Viszont haverokkal annó nyomtuk csapatban vagy külön külön de normálisan játszva. Na ilyen szervert keresek. Ahol normális emberek vannak:)
  • lolSL
    ha nem azt szednéd akkor vedd meg a Vietnam kieget is hozzá, az fél napja jött ki és mindenki nulláról indul éppen, oda érdemes csatlakozni.