51658
  • Ulvar
    Olyan nincs hogy ne legyenek cheaterek. És igazán pubolni tudsz itt mert rendes war mod nincs.
  • Ulvar
    Hardver + IP bann.....
  • Rossi1
    Üdv!

Tanácsot szeretnék kérni!

Most szedem a játékot a Steam-ről. Ti mit ajánlottok hogy érdemes kezdeni. Abszolút kezdő multiplayeres vagyok. Anno jatszottam CS-en de annak már sok éve.:) Viszont szeretnék újra multizni egy kicsit lehetőleg csapatban. Merre érdemes elkezdeni ahol nincsenek csúcs profik meg cheaterek?

Köszi!
  • zzeN
    Nincs benne coop.
    Menj HC szeróra.
  • blackfire001
    Ez a DLC csak mapokat, és fegyereket ad?
    Valami olyasmit mondtak nekem, hogy van benne co-op is. Ez nem igaz?

Am köszi a tanácsot, újra felrakom. :D (Most am olyanokat szokott csinálni a játék, hogy néha megfagy.
    Meg a sniper nem megy nekem. :/ Hiába lövöm fejbe, mindenképp min 2x el kell találnom, hogy meghaljon, és ez idegesítő, ezért kispisztolyozok közelharcban, távolra meg néha lövöldözök... -hátha. :D)
  • Landor
    BFVben is az volt
    (mondjuk az más kérdés hogy a többi fegyvernek is brutális volt a hatásfoka, szóval annyira nem is tűnt ki :))
  • Ulvar
    870 Combat...olyan OP...
  • Landor
    sehogy
  • Wanted
    A Vietnamnak létezik lemezes változata is, vagy csak a digitális letöltése lehetséges?
  • Prince23
    Ja nekem is.
    amúgy sok fakerítések már nem is áttörhetőek, késsel. lehet kevesebb benne a "fiziksz", azért fut ilyen jól.
  • Doomista
    Hol lehet kikapcsolni a bannert???? Nem akarok külön kiterjesztést felrakni csak ezért!
  • nandorb
    Koszi szepen... Mindejot.
  • Landor
    kész.
    külön színnel jelöltem a vietnamot futtató szervereket!
  • SzinesGeza
    Elég "fura" egy harcmodor. :)
  • nandorb
    Landor,legyelszives ezt a Bannerba+ ez az uj szero: 4Netplayeres ezen fut a Vietnam,az oregen meg sima BC2 mivel gondoljuk sokkan nem vettek meg meg a Vietnamot.
  • lipovics
    Nem tudom, hogy másnak is feltűnt, de sokkal kevésbé gépigényes, mint az alapjáték. Itt simán van hatvan fps-em, ott néha húszra is lemegy.

Egyébként elsőre nem tetszett, most már kezd tetszegetni. Többet vártam én egy kicsit.
  • Doomista
    Én azon esek hanyatt hogy mindenhol más dátumot írnak ki megjelenésnek, és mindenki mást mond...szombat, hétfő, kedd, szerda. Hála az istennek hogy ma.
  • Morphh
    3 nap.. nemlesznek előrébb semmivel, meg azért szerintem a játékosok túlnyomó többsége 21.-én jut hozzá.
  • Landor
    Pontosan a nekem szóló spoileres rész miatt töröltem.
    Szevasz troll, ne offolj!
  • Smokk
    Ha tudtam vna,rohadtul nem onnan rendelem!Meg mindig nem ertem mit kell a megjelenesi datumokkal faszkodni,es szopatni a vasarlok 1ik felet total feleslegesen...
  • pacclacc
    Közületek játszik valaki konzolon bbc2-őt? Lehetséges ott multiban a csalás?
  • Morphh
    hát azt a 3 napot megérte azis
  • eugabesz
    Az lehet.De én már játszom az ottani kóddal...(vagyis inkább a játékkal)
  • determinator
    Szerintem 800ft az a 2000.
  • Prince23
    A youtube nem akarja feldolgozni, így feltettem viddlerre.

Gameplay: A Pokolból
  • determinator
    Ha utána olvastál volna, akkor észreveszed, hogy csak azok játszhatnak már mától akik ea-n vagy steamen veszik (gondolom népszerűsíteni akarták az az eastore-t és a steam-et). Szerintem a cd-galaxis még nem árulhatná.
  • Morphh
    Nem, ahogy énsem. De közel 2ezret spóroltál.
  • Smokk
    Namost akkor,ha En a Direct2Drive-on rendeltem meg ma nem is tudok jatszani?!?!
    Teljesen rakeszultem h 7vegen jatszok majd vele!
    Mi a szarert kell kulonbozo idoben kiosztani ezeket a kibaszott kodokat?
    Amennyiben megjelent,es megrendetem/kifizettem,miert kell tobbet varnom??
    Kapjak be!
  • Föcsök
    Én is toltam vele délelőtt egy órát. Csatlakozom a többiekhez, nagyon hangulatos hogy az amcsi bázison alapból szól a zene halkan meg a járművekben is. Aztán ott vannak a fegyverek meg az emberek, nagyon jól néznek ki, végre van igazi néger karakter. A pályák nagyon jól megvannak csinálva, olyan érzésem volt hogy nincs annyi bejárható terület és pont ezért sokkal vérengzősebb a harc, mert "be vagyunk szorítva" egy kisebb helyre. Nagyon pörgős lehet darálni benne rendesen. A fegyvereken a belekarcolt írások is nagyon adják. 870-en "Kill them all", egy másikon meg a "Hell sucks" azt hiszem ennyit vettem még ki. Hajóval nagyon lehet aprítani. Jobb hogy itt még golyószóró volt rajta, egy körbe csak úgy jöttek a pinek érte.:D Itt is az engineer lett a kedvencem. Végre nincs az Uzi-n hangtompító(bc2 kicsit elvette tőle a kedvem, de itt nagyon adja), m10 meg ppsh meg isteni. A találatok mintha tényleg jobbak lennének, mindkét oldalról tehát én sem bírok ki sokszor egy féltárat, meg ők sem. Nagyon jó lett. Best of 2010. Majd este felmászok még egy kicsit tolni.
  • Prince23
    De Steamen fel is hívják erre a figyelmet. nem értem a többieket, hogy mégis miért nyomták rá a transactiont:S
  • Gascan #41147
    az nem is fog menni... nyugodtan fordulj a steamhez hogy fizessék vissza a pénzed... már nem az első ilyen eset

a steames vietnam csak a steames bc2-vel műxik
  • Prince23
    Ez ostoba lépés volt részedről. Ha dobozost vettél, akkor EA storeról kellett volna keyt vegyél.
  • Ulvar
    Nekem megy és az alap dobozos 576ból vásárolt DVD lemez. A vietnámot EAn vettem meg emailbe kaptam kódot és beírtam amikor átváltottam Vietnámra, mert ott kérte és megy simán...
  • MR ME
    válaszd telepítés után az online regisztrációt és nem fogja kérni mindig a lemezt...
  • Husimoto
    Valaki járt ugy mint én, hogy az alap dobozosan van meg, a Vietnamot meg steamen vettem meg és rohadtul nem tudok játszani vele. Valakinek valami ötlete? Mit csináljak?
  • Ulvar
    EZ A VIETNÁM ANNYIRA DE ANNYIRA KURVA JÓ LETT...ELKÉPESZTŐEN JÓL LEHET RUSHOLNI CQn IS. Úgy becsesztük az enemyt 65ör hogy az elképesztő!! Fantasztikus. A Fegyók is eszméletlen királyak! És szerintem a lángszóró nem OP. Közel ha rád fújja meghalsz de te is kinyírod általában 1v1be messziről meg esélye sincsen...daráltam azokat is befele.

Az AK hihetetlen jó, üti az M16ot szerintem. Erőben biztosan. A pályák is királyak...

Egy gyorsan lőtt kép.

• determinator
    Van! Amikor telepíted akkor megkérdezi hogy lemez ellenőrzés vagy online (nem kell DVD).
    De úgy tudom hogy utólag nem lehet módosítani, csak ha újratelepíted.
  • Fenrir
    Steam.
  • blackfire001
    Van valami megoldás arra, hogy ne kelljen a lemezt használnom a játékhoz (mint a Starcraft 2 pl)?
    Már így is karcos, és nem szeretném kínozni. :/

Olyan megoldás kellene, hogy a mutli, meg az egész játék ugyan úgy fusson, nem feltörni szeretném!
  • Drang
    mivel megtelt az új Battlefield.hu ezért a régit is átállítottuk Vietnamra...