Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Álljon meg a menet,én nem a cod sorozatból jöttem ide.
Nem érdekel ha kinevettek is de a mai napig játszom ez a fostalicska mellett a BF széria összes részével+módjaik.És ott sem tolnak mindent a képembe.
-nincs 3D spot
-ff van
-nincs nyíl senki feje felett
-és ott is van haláli pontos sníper fegyver
És érdekes módon ott nem zavar semmi.
-az se ha kibombázik egy repülõ ergó-felszálok én is és szarrálõvöm
-ha leszed egy sníper-megtalálom vagy kérem a commander segítségét
Ja menjek vissza,vissza is szoktam.<#puszis>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lolSL
mit akarsz aktiválni ott? battlefield 2-höz gamespy account kellett ahogy elindítottad.

Üdv!

Veterán rangot hogy lehet aktiválni? Sehogy sem akar összejönni... Kéri a gamespy felhasználónevemet, de sosem használtam...
Black Ghost
Most nézem hogy veterán rang nélkül is számolja az M1 garand-ot. Ez már régóta így van, vagy csak én vagyok lemaradva?
Black Ghost
Nincs azzal a stattal sem gond, csak gondolom õ nem pluszos K/D-re hanem gyõzelemre hajt, méghozzá nem is rosszul!
Black Ghost
Egyet értek RoboGoD-al, itt szinte mindenki a saját játékstílusának megfelelõ szabályokat alkot. Ne lõjünk ezzel, ne lõjünk azzal, ne használj CG-t emberre. Kérdezem, mikor engi-el vagy és 500 méterrõl, vagy épületbõl lövik a fejedet mi a fasszal vágjak vissza, tartsam magam elé a kezem?
"Nincs Tracer se de meg Irányitós rakéta vagyis M136AT4 sem." -Na ezen hangosan felröhögtem, már a tracer is veszélyes fegyvernek minõsül, hova jártok ti oviba?

eugabesz-"Az volt az ökörtóni,aki egyáltalán kitalálta azt a módot"- Miért is(?), mert esetleg a sok szabály ellenérte itt még mindig kéne egy kis "agyat" használni ahhoz hogy elérj valamit. Ennek a játéknak pontosan ez az egyik legnagyobb pozitívuma.

Ha megfigyelitek a nyavalygás mindig a Normál szerókon megy, mert hát szegények nem tudnak végig rohanni a fél pályán és 'single payer-easy' módra ledarálni mindenki.
SötétBarom
Látom nem kenyered a shotgun 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nem veszem,mert össze hasonlítottam a statunkat,adja magát

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

hallod ez már szánalmas, soha nem voltam olyan és nem is leszek. Legtöbbet SDM játszok, de mostanában nem tudok, ott viszont nem létezik Basecamp,Baserape és NINCS fix spawnpoint! szóval, ha betesz valaki elé akkor úgy jártál. kész
A fõ gondja mindenkinek az, hogy kicsik a pályák, ezért nincs akkora hely az embereknek, ne csodálkozz, ha spawn után fél perccel lelõnek.
Kellett nekem ehhez hozzászólnom jönnek egybõl aztán elkezdenek oltogatni.
Játék tudás így-úgy, magadat nézzed utána járjon a szád, és most ne vedd személyeskedésnek!!!

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Szövegértelmezés rulez!

szerk.: áll

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

õ biztos az a fajta aki fejbelõ 5xor egymás után a kezdõdön,mert játéktudása 0 ,csak ál egyhelyben és büszke magára

az,de én már az újabbal az F-22vel tolom,meg néha egy kis B-2 😄

Mert gondolom neked természetes a mosoly az arcodon mikor a spawnpointon 5-ször fejbe lõnek egymás után. :{

Na és??...F-117 és ratata...(az lopakodó,nem?<#hehe>)

[IRAM] leader

A HC az jó,de télleg teljesen másképp kell ott játszani,mint a simában,én pl csak és kizárolag sniperkedni járok fel HCre,de ott az a használható,mert nem kell 3at belõlni egy emberbe hogy feküdjön,hanem bõven elég 1et,tény hogy nem sniperként meg szopó,illetve nagyon-nagyon lopakodni kell

de mert itt rinyál mindenki ...

xXtamasXx
"rémesen egyszerû FF nélkül játszani" ez lehet, hogy kicsit igaz de FF-el még rosszabb, csakhogy egy tegnapi példát említsek : klántársammal fent voltunk egy random HC szerveren és valaki folyamatosan lõtt, kb 1 perc mire rájöttünk, hogy a SAJÁT UAV-unk lötte a csapattársait, fogtuk lekéseltük és léptünk egy másikra, de volt olyan is hogy egy medic darált egy élesztett minket megállás nélkül amíg az ellenség sorra foglalta a pontokat...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

ReTeK
Persze hogy fekszel HC-n azonnal, mikor hozzá vagy szokva ahhoz hogy autómatikusan mindent az arcodba tolnak normál módban.

Például van spot HC-n is csak használni kell hozzá a térképet egy külön gombbal, persze az már túl bonyolult. Rémesen egyszerû FF nélkül játszani elég odapörkölni mikor meglátsz valakit, mindegy hogy ki az úgyis jön a pont elõbb utóbb csak ugye észrevesznek és nem tudsz lekaszálni csak egy embert mert zajt csapsz. Érdekes lenne használni a hangtompítós fegyvereket ilyenkor de hát az milyen már hogy azt se tudod honnan lõttek le és miért nincs a feje fölött egy nagy nyíl hogy oda kell lõni ? miért nem jelzi a aknavetõt elõre a gép, miért nem figyelmeztet hogy meg ne haljak és stb. igen furcsa dolgok ezek.

Igaza van hentesnek hogy kerüli a magyar,langyos nem HC szervereket,mert csak a siránkozás megy.
Külföldi szerveren is van TS, ventri fel lehet menni nem leszel magányos.

Jacek
anyjat csinaljak ezzel az updaterrel?😊 allandoan meg all, hogy nezzem meg a net eleresem...... rendszergazdaban inditom

Nem értek veled egyet.<#hawaii>

[IRAM] leader

eccerû space-el mûködni kell neki.Ha nem akkor el van állítva.

[IRAM] leader

Üdv!
Olyan lami kérdésem lenne hogy az ejtõernyõt azt hogy kell használni mert én akárhogy nyomom a jamp gombot, ha ugok magasból megsérülök vagy meghalok.
ezzel azért vitatkoznék,mert én a fentieket akármeik serveren elkövetem,simán kick/ban a jutalmam 3 körön belül,tehát akkor a gerinctelen adminokat szidjam ilyekor?

igen, a Koncekcencia az valójában Konzekvencia <#idiota>
Konzekcencia:
- Aki ezzel a játékkal játszik, az gerinctelen, csaló, béna, noob, loser, szar alak.

Az elmúlt X hozzászólás másról sem szólt, csak a siránkozásról. "A csipa ne csipázzon", "Nem kell GL, nem kell C4" "Rush pályán miért marad hátul"....stb.

Egy roppant fontos tényre szeretném felhívni a figyelmet, miszerint ez egy...dobpergés... J Á T É K !!!
Játsz vele, amig élvezed. Ha már nem élvezed, keress másikat.
Nekem vannak néha ilyen 1/8, 3/16-os statjaim, de sosem érdekel. Megyek, aztán darálok...ha tudok. Ha nem tudok, mert rossz napom van, kilépek. De szidni a másik játékost, a játékot, a szervert, a nap rossz beesési szögét azért, mert ma nem megy játék, az inkább szánalmas.

Pögõs, tetszõs játék ez. Majd lesz biztos jobb is, de addig ez nekem tökéletesen megteszi.
HA valai kívánics rá, nézzen rá a statomra, és utána fejtse ki a véleményét. Lantee
kezd a topci a szánalom határán lebegni...<#wilting>

nandorb
Azert mert tudja hogy tul bena szembol harcolni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Aha.

"Lelõttek?Miért nem voltál fedezékben?"

Azért b+ mert akkor spawnoltam le. A spawncamper meg elbújik a basen, vagy rush-on hátramarad egy épületben és így élvezkedik.

zooleeh
ja kosz. es az ujratelepites segit csak?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Ulvar
Nem úgy kellett volna telepítened hogy kérje. Felajánlotta telepítésnél.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zooleeh
Sziasztok ,van valami megoldas hogy ne kerje a jatek az eredeti dvd-t minden egyes inditasnal?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Jah és a 3D spot az smafu?...füstölhetsz te barátom,ha ki vagy jelölve 5mp belül fekszel,legfeljebb nem nyújt akkora "élményt" a csipának,hogy látja hogy eldõlsz mint egy zsák.
A baráti tûz??...nos az egy baromság,a szerverek 95%-án nincs bekapcsolva,egy nagy káosz/etvasz lenne az egész,s csak a pontokban látszana némileg,hogy nem mind a tiéd volt akit lelõttél.
Tanács...ha nem szereted a Magyarokat,vagy éppenséggel a szervereket,ott a sok külhoni,menj oda,legalább megérzed a magány ízét.

© Gyuszopapa> Az volt az ökörtóni,aki egyáltalán kitalálta azt a módot,(de hát kell az újítás) én csak egyetlen egyszer próbáltam...Tapasztalat amint írtad. <#eljen>

© rholas Tedd vissza és gyere az IRAM szerverre játszani...nálunk nincs ilyen.3 különbözõ ellenõrzõ progi védi a szervert + az admin-program ha cheater,ha nem,20/0 vagy ne adj Isten 20/1 k/d-nél kidobja a fenébe.
Aztán ha esetleg mégsem lenne cheater (mert elõfordulhat) majd elnézést kérünk.
<#nemtudom><#vigyor>

[IRAM] leader

Tegnap este volt egy cheater az egyik szerveren 128/1 lett a végén.
Kb 5x megölt. Nem hiszem el hogy ennyi a cheater itt is meg a medal of honor beta is tele volt velük. Le is töröltem mind a kettöt. EA Games thanks.
Mert a HC az nagyon szuper,párszor kipróbáltam.Szituáció a következõ,éledés 2 lépés halál,jó ilyen van simába is.Megint éledés halál,még lépni se kellett.Még kettõ ilyen aztán exit game.Nagyon jók a HC-ba a hangtompítós fegyverek,gyakorlatilag azt se tudod honnan lõt le,csak sejted.A kettõ közötti átmenet kellene.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A szabályokat a játék programozói írják.Most a szerver tulajok biztos
rinyálnak,hogy akkor béreljek én is szerót.Már látom a köv.írásokat. 😊
Nem bírtam megállni,hogy ne írjam le én is a véleményemet a magyarokrol /sajnos a nagy többségre ez vonatkozik/ Azért kerülöm a magyar,langyos nem HC szervereket,mert csak a siránkozás megy.Lelõttek?Miért nem voltál fedezékben?Te vagy a hibás.
Nem aki rádlõtt.A füst tökéletesen jó fedezéket nyújt.Csipás csak
pisloghat,nem talál célt.Max 2 töltény egy halál HC-n.A legtöbb nagyar
a normál szerveren játszik.Egy tár 1 halál.Mint a mesében.Fedezékbe
se kell futni.Nincs baráti tûz bekapcsolva ,nevetséges .
Nem értem,hogy lehet így játszani.

Teljes mértékben igazad van.Túl sok szabály=játék értelme nuku.<#hehe>

[IRAM] leader

<#wilting><#wilting>

"Minden amit a program enged, az a játék része"

Ja. A gerinctelenséget is engedi. Egészségedre.

Személyes vélemény: NE SIRÁNKOZZ, LÕJÉL!
Minden szitura van megoldás.

Hátbalõttek? Menj(etek) vissza érte. Nem mindig ugyanoda spawnolsz.
Vagy: hagyd õket hátul, annyival is kevesebb védõ van a pontoknál.

Szerintem csak 1 dolog gusztustalan: a csalás. Minden amit a program enged, az a játék része. Akinek nem tetszik, játsszon mást. Ez egy háborús játék, és a háborúban nincs fairplay.

Bocs, ha valakinek a lábára léptem, nem személyes a dolog, de sokallom a siránkozásokat. Nálunk is mindig kiújúl a vita, hogy mit tiltsunk a szerveren, de bármit tiltasz, lesz újabb, és a vége az lenne, hogy tiltsuk be a játékot, mert mindig van valami ami nem tetszik valakinek.

Tessék, lehet utálni.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

"Rush és nincs base camp"?

Azért voltak már érdekes dolgok:

Pl Arica-n mikor legyaktuk a második pár M-com-ot és indulnánk a vasúti kocsiban ill. a buszban lévõkhöz, egy gyökér védõ elbújt az utcán lévõ egyik garázsban és a lespawnoló, támadni indulókat lövöldözte hátba!
Vagy ugyanez csak sniper-rel a dombokon.

Szerinted ez nem baserape? Ez így teljesen korrekt?
(nekem konkrétan hánynom kell az ilyenektõl)

TDC Geronimo
bC2 : Vietnam community manager walkthrough new york comic conról elsõ rész

második

Offscreen anyag, de jó minõségû.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SZEG007
attol még hogy pár fegyver tiltva van a public az még public marad

kérlek szépen magyarul írj 😊

tiszta torgyán fíling<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mackosajt
"Server Administrators may implement and enforce rules that result in minor changes to gameplay behavior or styles as long as these are clearly stated before a player starts playing on a server."

Ez mintha pont azt jelentené, amit leírtam. 😉

Olvastam már hónapokkal ezelõtt is. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Hamed
En is jokat rohogok mikor rush szerveren vki baserape miatt sir. Most frankon, ha bukjuk a pontot es meg elek akkor nyomjak suicideot? Vagy menekuljek, hogy engem lojon hatba aki rogton lespawnol? Ugyse huzza sokaig senki mikor folyamatosan spawnol korbe az ellenfel akarmekkora kemper, en is mindig megkeresem ha alapon leszednek.
A szandekos kitamadas persze mas dolog, az tenyleg nem fair sokszor, de ha a tamadok is ezt az uj lamasagot jatszak, hogy a vilag vegerol szetlovik gustavval az mcomot, akkor megkeresem barhol is van.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nandorb