51658
  • Landor
    Nem próbáltam, a kulcsot el sem tudnám adni használtan :P
    Tetszenek a visszajelzések, így hát úgy döntöttem hogy méltó helye lesz a dobozos verziónak a gyűjteményemben! :)
  • Hassel606
    Srácok, valaki tolja WIN7 alatt? Lehet ezzel a hihetettlen magas pingel kezdeni valamit?
  • Prince23
    Nem tudom, de most újra elkapott a BC2 feeling ezzel a vietnámos kieggel. pedig hónapokig nem toltam, most vissza jött a hangulat, meg a csapaton ill. squadon belüli kooperáció ismételten is nagyon üt itt is (assult, medic :D):)
    na feelingteremtő :)
  • Smithwarden
    Pont ez az amit irtam:
    Nem csak 1-2 sniper van egy nagy mapon hanem tobbszorose.
    De meg 2 sniper is siman szetszed egy squadot ha nem foleg medicekbol allnak.
    Csapatmunka meg ha nem ismerosokkel jatszik az ember, akkor mint tudjuk altalaban ritka mint a feher hollo publikon.
  • False
    ha beáll ő is sniperbe,sok kelésfekvés után,sztem az csak az illető szegénységi bizonyítványa, még a heavy-n is,ott is ellehet sunnyogni a szélén a mapnak úgy hogy a kutya nem vesz észre, és bármeik kaszttal el lehet lőni olyan pontosan és messzire mint a csipával, ugye minden kasztnál van m14 most már scope-al, engivel van raketavető ami mindenre jó, és még sorolhatnám....a heavyvel meg a legnagyobb baj, ahogy ezt már kifejtették, hogy minimum 2xer ennyi jármű kéne rá
  • Csavez
    Na megvettem steamen és megjelent a vietnam key!!!!
  • Prince23
    Meg kell hogy jelenjen.
  • Csavez
    OK!
    Köszi!
    Meg fog jelenni a vietnem a steamnél?
  • lolSL
    hát talán úgy éri meg hogy a steamesben beléphetsz a régi EA accoddal, és eladhatod a steames kulcsot a dobozossal hogy még nincs regisztrálva.
  • Csavez
    Ugy döntöttem megveszem steamen az alapot,de akkor megjelenik majd a vietnam?
    A dobozost meg eladom.,A dobozos az acc függő,vagy más is hozzárendelheti a keyt az accjához?
  • Prince23
    a sikerült yt-re, végre :D Fél napig processingolta xd

• SzinesGeza

Ezért épül a játék a csapatmunkára. Ha a squad együtt mozog (és nem bénák), 1-2 sniper nem tudja megszopatni őket.

A múltkor csak lestem, hogy kb függőlegesen csapódnak be a lövedékek, illetve a tracer-ek. Csak néztem, ez hogy a túróba lehet?!
    Aztán leesett, hogy két huligán a szélkerekek legtetején tanyázik. Amilyen hülyék voltak, a lövések után nem húzódnak vissza, így a tank géppuskájával le tudtam szedni őket.

• iceshark
    nem nagyon jött be akkor a dolog :)
  • Landor
    elkelt
  • Landor
    Eladó Bad Company 2 Vietnam letöltési kód!
    3000HUF, átvehető csak személyesen, Budapesten.
    Érdeklődni pirvátban nálam.
  • madmanic
    sziasztok!

használtan venném meg a játékot, mire kell figyelnem nehogy átbasszanak? ( Steam acc kell e hozzá, mint az MW2 höz, vagy írja a srác h sehol nincs regelve a kulcsa, de esetleg mégis..? )

Köszi!
  • Smithwarden
    Igazad is van ebben, meg nem is.
    Egy resze a jatekosoknak atomkemper/bokorhos persze.
    De sokan egy olyan palyan mint pl a Heavy Metal, elkezdenek jatszani, csak azt tapasztaljak, hogy elindul a bazisbol foglalni a celt, lep kettot es puff lelovi a sniper.
    Ujraeled es puff lelovi megint a sniper, utana a kov 5 masodpercben egy heli, stbstb.
    Ezutan ertheto hogy nem lesz sok kedve egyfolytaban kelni/halni es inkabb valaszt olyan kasztot amivel fel/1 percet eletben tud maradni es tud loni o is parat az ellensegre - a snipert.
  • Csavez
    Most olvasgattam visszafele,írok a steamnek!
  • Csavez
    Megvettem a vietnamot steamen,de a bc2-m lemezes verzió.Ma nézem eltünt a letöltések közül,eddig ki volt írva hogy preorder,de most hült helye!
    Gondolom nem kompatibilis a kettő,de mi van a 13eurommal,benyelte a steam?
    Volt valakinek ilyen gondja?
  • Ulvar
    Ne menj 32 fős szerverre. Én se járok max 24-re járok, vagy vannak olyan szerverek ahol a nevükbe írják hogy mekkora a járművek újra osztása. És vannak már 1000 meg 2000 ticketes CQ szerverek.
  • False
    erre azt tudom mondani,hogy az olyan agyatlanok,akik csak annyira képesek hogy ülnek egy bokorban vagy az ellen bázisán és sniperkednek és erre áll nekik fel a cerka, azok húzzanak a búsba deer huntert játszani, az való nekik,ott lehet ülni a toronyba és a kutya nem fogja őket basztatni ezért
  • Smithwarden
    Heavy Metal 32 emberes inkabb igen, de elegge nehezen elvezheto palya sztem a tobbihez kepest...
    Ha mar kilepsz egy fix fedezek mogul akkor szinte biztos hogy 3-6 darab 3km-re levo sniper azonnal latja a mozgasod vagy pedig egy full magassagban kempelo helikopter lo szarra a nyilt terepen, amit hogyha egy valamennyire hozzaerto pilota iranyit (foleg egy jo gunnerrel) akkor szinte lelohetetlen messzirol.
    Menjen az ember jarmuvel igen, csak azok eleg gyorsan elfogynak altalaban, foleg 32es szerveren.

Alapvetoen jo dolog hogy nincs latohatar, mert ez realisabb es fejlodnek a jatekok, csak jatekelmenyben/fegyverekben/jarmuveknel nagyon balanszolni kell hogy legyen eselye annak is aki normalisan akar elore tamadni.
    (Kemperek ugye ezzel elonybe kerultek sajnos.)
  • eugabesz
    Na azért egy Heavy Metal-ra pl. kell a 32 ember mert a jó nép elaludna mire a végére ér kevesebb emberrel,de igen,ugyan azon csőszerű pályákon a vietnámban már kicsit sok.De aki szereti a pörgést...
  • eugabesz
    Nincs olyan parancs...fraps,xfire.
  • Smithwarden
    Na ugy latom mostmar belottek a 24es/16os szervereket is.
    Hiaba nagyobbak a mapok atlagosan mint BC2ben, nekem a 32es szerverek mar kisse erosek voltak.
    Szinte akarmennyire figyelsz nem tudod hogy honnan es mikor nyirnak ki (hatba).
    Valahol persze feelinges hogy sokan vannak a mapon, de akkor is atlathatatlan es agyatlan hent kicsit.
    BF2ben talan azert nem voltak veszesek a 64es szerverek, mert ugye volt meg "kod effekt" es az vegulis leszukitette a teruletet ahonnan kaphattad a loveseket.
    Nagyon kivancsi leszek hogy egy 64es BF3 szerveren hogy lesz megoldva ez, es mennyire lesz elvezheto ha nem lesz korlatozva a latotavolsag...
  • Hassel606
    Láma kérdés, de még csak most barátkozom a játékkal...Hogy tudom lehívni a konzolt, illetve milyen paranccsal írja ki az FPS-t?
  • Running
    Óh nem is láttam, h már kitetted. :)
  • eugabesz
    A "server browser"-ben minden négyzetből vedd ki a pipát,meg az x-et,majd állítsd alapra a mod és map füleket,a country lehet europán és meglátod.
  • Running
    Off de érdekes: Bf3 megjelenés belőve!
  • Jaffa 2843
    igen.. bár már ránézésre megmondhatja bárki, hogy kevesebb erőforrás kell hozzá a pályák miatt, ugyanis eléggé kietlen tájakon zajlik a harc és olyan mértékű rombolható környezet sincs mint az alapjátékban, de cserébe nagoyn hangulatos :) én úgy vettem észre hogy a találatot is könnyebben adja és kevesebb skuló kell az enemy-be, szóval akit ez zavart eddig, az örülhet
    mindenképp jó vételnek számít a kiegészítő
  • TDC Geronimo
    Dual core procin nekem kb 2x annyi fps-em van highba, mint sima bcbe
  • SpeedXHUN
    Srácok,tényleg sokkal szebben fut a játék(vietnam)?
  • Jaffa 2843
    próbáld meg hogy kitörlöd a BFBC2 mappát a c:\Users\"név"\Documents\ -ből
    (persze előtte mentsd el valahova) és ha ígysem oldódik meg a gond akkor egy játék reinstall megoldhatja. sajnos jobbat nemtudok
  • SaphireDraco
    Nem tudnátok válaszolni a kérdésemre? eléggé szívás ez így :)
    "Sziasztok!
    Tudnátok abban segíteni hogy miért van az hogy 1 napról a másikra csak kb 10 servert lát a játék? (Sima BC nem vietnam) "

ELőre is köszi!
  • Rage47
    le akarják nyomni a CoD-ot, szal ki tudja...
  • eugabesz
    Ugyan az,mivel annak a kiegje..rang,pontok,stb.
  • eLiXir
    A vietnámhoz külön leaderboard tartozik, illetve az ott szerzett killek ugyanabba a listába is beleszámolódnak, mint a BC2ben szerzettek?
  • Black Ghost
    köszönöm!
  • mcwolf
    A Vsync az esetlegesen fellépő képtörést,képszétesést hivatott javítani (változó sikerrel).
    A HBAO az pedig az árnyékokat teszi látványosabbá.Itt írnak róla:
    HBAO
  • shaddam
    Karácsonyra jöhetne is.Addigra pont ráunok a kz3-ra meg a resi 3-ra.Bár ha novemberben jön az aktuális modern warfail akkor biztos eltolják...