51658
-
#41305 Kapják be az összes faszomat. -
#41304 Pedig rá akartam izmizni este, mikó dódozni kő menni, akkor kurvaélet, hogy megy minden faszán. -
#41303 Most már csatlakozni sem tudok, gg. -
#41302 ja jó, én meg már harmadjára rakom újra :)
Battlefield Bad Company 2----------->JÖN 5 NAP MÚLVA.
Battlefield Bad Company 2 Vietnam--->JÖN 5 NAP MÚLVA. -
#41301 Nem a fülessel van a baj, nekem telepítésnél 3 ból 3 at nem ismert fel, de játék közben működött. -
#41300 Nem vagyok az a kiborulós mindenért adminnak szóló típus. Amennyiben valaki lelő kezdő max. lelövöm ha újraéledtem, de amikor többen ott mászkálnak és lövöldözik hátba az éppen éledőket... -
pacclacc #41299 Ja és kezdetleges fegyvereim vannak, és ami spectat izét megvettem az sincs! Eszméletlen h ilyen hihetetlen hülye hibát elkövetnek! Minden rendben lenne, ha Vietnámal játszanék, rank 0 fegyverek nincsenek, és spectat sincs, csak h nem ezzel játszom! Pfffffffffffffffffff -
#41298 apa kezdődik?
lehet eddig bírták a szerverek :D -
#41297 Tudnátok seíteni? Bf 2-ről van szó. Olyan fejhallgatóm van, amin van mikrofon, de a játék nem akarja a mikit felismerni.
Ötlet?
Előre is köszönöm. -
#41296 Én is kurva ideges vagyok, mert végre ráérnék játszani, erre valamit KURVÁRA elbasztak. Nekem sincs rangom, sőt, szerverekről is lebaszkod mielőtt belépnék -.- -
pacclacc #41295 Sziasztok!
Elképesztő dolgok vannak, NEM Vietnámról beszélek!
Elöször 1 kérdés? Le lehet valahogy a Rankot 0-ázni?????????????????????
Most valahogy 38 rankomból lett 1es, és nem tudok mit csinálni, töbször kiléptem, loginoltam, és nem változik! Mi a szar folyik itt??? Olyan mideges vagyok, h felrobbanok! -
#41294 normális csapat fél perc alatt kitakarítja a bázist és mennek a következő pontra -
SzinesGeza #41293 Tessék küzdeni?!
Azért azt megnézném, hogyan küzdesz mikor 5-ször egymás után lespawnolsz és egyből kapod a fejlövéseket, hátulról. :) -
eugabesz #41292 Legközelebb vedd légy szíves a fáradtságot és ennyit írj a közös chat-be:Admin,base camp sobrijoska...
Nagy általánosságban van admin és az illető repül.Ha lehet,ne tessék visszaélni vele,mert ellenőrizni ugyebár elég nehéz. -
eugabesz #41291 Átmeneti procon hiányunk volt,de már megoldva...biztos nem lövik le ott többet,mert nem engedi a program. -
False #41290 rushban én is kitámadok,gyilkolom őket ahol érem,ott ez normál,de cqban legyen annyi geric az emberekben hogy a fő kezdőre nem megyünk be...ugy is van még legalább 3 pont ahova születnek és lehet fragvadászkodni,már azoknak akik erre rászorulnak mert csak az épp spawnolo emberek bírják lelőni,annyira bénák -
#41289 Rushban a legjobb védekezés ahogy eddig tapasztaltam, az az, ha nem hagyjuk megmozdulni a támadó csapatot. Ebben sajnos benne van az is, hogy a spawnon lelövünk mindenkit, akit lehet. Ha ilyen szitu van amúgy, úgyis hamar lepörögnek a ticketek.. Ez van, tessék küzdeni.
CQ-s base az más kérdés. -
De8Vent #41288 hagyd mert úgyis mindjárt leolt valaki ... -
RoboGoD #41287 Ha visszavonul, akkor őt lövik hátba. Jó lenne ha mindenkinek leesne végre, hogy ez nem ping-pong szimulátor, nem a fair-play-ről szól. Ez háborús játék és a genyók győznek. Ma is volt egy emberke a szerverünkön aki folyamatosan a sniperek miatt rinyált. 3db volt... Amúgy az egyik klántársam is csipa volt (ellenként), értementem és adtam neki a disznóperzselővel. Akkor meg ő kérdezte meg nem unom-e még. Szóval nem. De mindennel van valakinek kínja, szóval egyik sem számít. Amit beleírtak a játékba azt lehet. Aki adott érte pénzt, attól nem lehet megtagadni olyan lehetőséget, ami benne van a játékban. Esetleg szerver szabály miatt, mert ott a másik oldalon is ott van a berakott lóvé. Ami azonnal irtandó és megvetendő a bug és a cheat. Ennyi. Flame ON -
SzinesGeza #41286 Tökmindegy, az is gusztustalan mikor rush-on nem vonul vissza valamelyik patkány, hanem a lespawnoló támadókat lövöldözi hátba. -
#41285 cq-ban természetesen. Nem volt fent admin így némi mérgelődés után mielőtt szétverem a billentyűzetet kiléptem. -
#41284 Bázis csak cq-ban van tudtommal. -
kutyafulu #41283 Helló! Nektek megy a játék? Mert nekem loginnál azt írja ki, hogy nem tud csatlakozni az EA szerverhez. -
#41282 Én még csak Bf 2-zök, mert karácsonykor kapom csak meg a BFBC 2-t és a Vietnámot hozzá. Ez van. Sajna. Úgy gémelnék már veletek. :( :( -
mj111 hun #41281 Mely mód? Rush vagy cq?
-
#41280 Marha jó az Iramon játszani base-en folyamatosan lövöldöznek hátba... -
Landor #41279 én ugyan nem multizok konzolon, mert összetöröm :D -
#41278 Vedd meg boxra azt toljuk ott sunyiba :d -
#41277 én meg elértem az 50-t úgy hogy még fel se tűnt.... -
#41276 én elértem a 24-es szintet úgy, hogy fel sem tűnt idáig. Mondom mi van vége ott a pixelnek, kilépek aztán semmi, vissza megint ott a pont. -
Landor #41275 Én is csak azért, mert jobb játékot találtam! xD -
SzinesGeza #41274 De nehogy azt mondd már, hogy nem találod meg a sniper-t?!
Másrészt ha én szikráját sem látom a csapatmunkának, azonnal squadot váltok. Vagy szervert is. -
#41273 single-nél igen :D multinál is van? ott nem igazán figyeltem még meg -
#41272 Jobb alsó sarokban nálatok is van egy pont játék közben? -
#41271 :D -
#41270 Csak nem bírta ki 22ig :D -
#41269 Nem sokat toltam vele tegnap, mert nem volt sok időm, de amit láttam az tetszett. -
#41268 ŐsBF-es Urak, mi a helyzet ezzel a vietnámos cuccal?
BFBV2-t csak a Beta alatt toltam, de most gondolkodom, hogy ki kellene próbálni ...
Érdemes? -
Landor #41267 meló + magénélet
majd hívd Zs0lt1t, ő vette meg a viet kódom :D -
#41266 Ma este leszel?